See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke ontvangst Vriendelijk en netjes personeel Eerlijke auto handel Meedenkend Goede service Kortom een aanrader en wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! Vr.groet fam.laanstra surh... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bedrijf dat zich voordoet als een Nederlandse modezaak/ opheffing uitverkoop. Sturen je spullen van slechte kwaliteit en doen moeilijk over het retourneren. Na veel gesteggel mag je retourneren naar... See more

Rated 2 out of 5 stars

We hebben Elis om ons te ontzorgen van de dagelijkse beslommeringen betreffende schoonmaak artikelen en levering van zeep, toilet papier, en handdoek papier. Telefonisch willen ze niets doen, stuurt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Met Berendsen is het prima samenwerken. Wij hebben specifieke eisen voor onze werkkleding en in de aanloop naar het huidige contract bleek weer de grote meewerkzaamheid om kleding te kunnen bieden di... See more

Company replied

Company details

1. Safety and Work Wear Store

Information provided by various external sources

U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, industrieel absorptiemateriaal, cleanroomkleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn heel tevreden met Berendsen, vriendelijke medewerkers, bij problemen en vragen wordt meegedacht.

February 22, 2017

Beste Christa Schneider,

Bedankt voor deze mooie woorden. We werken er hard aan om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat u dit waardeert.

Joske, klantenservice Berendsen

Goed

Geen klachten voor zover bekend

February 21, 2017

Beste Ans Eijsvogels,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten.

Joske, klantenservice

Profesioneel!!!!

Berendsen is naar mijn mening een profesioneel bedrijf en leverd goede kwaliteit.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Ik ben blij dat we met Berendsen zaken doen.

Beste meneer Gorgosz,

Bedankt voor deze enthousiaste review!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service, reageren snel op vragen via de mail. Ze denken mee.

Beste Silvia Veenstra,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service!

Waar voor je geld

Komen afspraken na en leveren iedere week kwaliteit.

Beste Rene,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Wij doen ons best om onze service optimaal in te richten voor ieder budget.

Rated 3 out of 5 stars

Gemmiddeld

Snel contact. Goede afhandeling. Maar was niet altijd volgende levering terug en soms niet toonbaar

Beste meneer Jansen,

Wat vervelend dat de service niet helemaal naar wens verloopt. Ik zal vragen aan onze accountmanager of hij contact met u opneemt om te werken naar een 5-sterren service. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons van feedback te voorzien!

goed en correct

goede service
nette chauffeur

Beste Petro Peters,

Bedankt dat u de moeite neemt om een review achter te laten. We geven het door aan onze chauffeur.

Louise, Klantenservice Berendsen

HANSA-FLEX erg tevreden over Berendsen

Wij hebben ons contract nu 2x verlengd. Zijn erg tevreden over de kwaliteit van de goederen en service van de medewerkers. Mochten er toch vragen of problemen zijn, dan wordt dit snel en goed opgelost. Al met al een zeer prettige samenwerking!

Beste meneer De Winter,

Fijn om te lezen van een trouwe klant! Wij trachten continu te werken aan de verbetering van onze dienstverlening. Mocht u tips of verbeterpunten voor ons hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Top service

Goede service en komen de gemaakte afspraken ook na.

Beste meneer De Boer,

Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Rated 5 out of 5 stars

Prima service volgens afspraak.

Beste W. Bloemen,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat de service goed verloopt.

Goed en adequaat

Duidelijke online afwikkeling

Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze online afwikkeling.

Rated 1 out of 5 stars

Probleem op probleem.

Met het bedrijf Topquisine ben ik al tientallen jaren klant bij Berendsen.
De diensten waarvan wij gebruik maken zijn zeer uiteenlopend.
Van Kleding wassen, overals jassen en broeken, maar ook schoenen en inkoopmatten. Vorig jaar bij toeval tegen een concurrent van Berendsen opgelopen. Een zeer net bedrijf dat voor vele andere vleesmiddel bedrijven de kleding wast. Normaal ben ik bijzonder trouw aan mijn leveranciers, had echter na een vergelijking van KPN en Essent de schrik er goed in zitten. Bij veel bedrijven wordt een vaste klant gewaardeerd echter bij die grote heren totaal niet. Zo bleek het ook het geval bij de firma Berendsen. Ook daar zat het goed mis. De offerte van de concurrent bleek maar liefst 2/3 lager te zijn. Na een belletje richting Berendsen kan er dan in eens van alles!! Hier hadden wij echter geen enkele zin in. Als lange termijn klant wil je toch altijd een goede prijs!! Na een jaar geleden opgezegd te hebben blijkt nu ineens dat er een vierjarig contract was. Dit is met het bijbestellen van wat kleding voor een nieuwe werknemer opnieuw met vier jaar verlengd. Heb natuurlijk wel zelf getekend maar niet aandachtig genoeg gelezen. Na een vraag om de hele boel af te kopen komen ze met een voorstel van 29000,00 Euro. Is dit geen diefstal!!!!!!!!
Anton Bal 0610969747

October 24, 2016

Beste meneer Bal,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met Berendsen. Wij betreuren de situatie en hopen om samen met u tot een passende oplossing te komen. Onze collega Luuk Trienekens neemt hiervoor contact met u op.

service

Prima bedrijf, betrouwbaar, service gericht, kortom uitstekend

July 15, 2016

Beste mevrouw Schuurhuis,

Wat goed om te horen dat u zulke goede ervaringen heeft met onze bedrijfskleding service! Ook mijn collega's vonden het leuk om te lezen.

Sabine, klantenservice Berendsen

Service is prima.

Geen problemen.

July 15, 2016

Beste meneer Addink,

Dankuwel voor uw reactie. Goed om te horen dat onze service probleemloos verloopt!

Sabine, klantenservice Berendsen

Prima bedrijf

Goede ervaringen en hulpvaardige medewerkers.

July 14, 2016

Beste mevrouw Nieuwland,

Bedankt voor deze leuke reactie!

Myrna, Klantenservice Berendsen

Berendsen

Over het algemeen goede service. Soms lang wachten op nieuwe kleding
Contact gaat prima en de wekelijks was service is ook heel goed.

Best wishes,
David
DuPont

July 7, 2016

Beste meneer Lee,

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter te laten. We werken hard om u zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn, fijn dat u dit waardeert.

Marije, klantenservice Berendsen

LEVERING

ALTIJD KEURIG OP TIJD. PRETTIG BEDRIJF!

July 7, 2016

Beste klant,

Bedankt voor deze leuke reactie. Wij willen graag dat uw collega's altijd door kunnen werken, dus onze medewerkers doen hun iedere week hun best om te zorgen dat uw schone kleding op tijd klaar ligt.

Marije, klantenservice Berendsen

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look