Berg Advokater Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Februar 2019. I forbindelse med en forespørgsel om sags karakter, pris mm.som vedrører en forestående klagesag om en ejendomshandel vedr. min afdøde mors hus tager jeg på vegne af mine og mine søskend... See more

Rated 5 out of 5 stars

Li præcis Steffan Berg.!! gav mig så meget ro og orden i min sag både inden og efter Har aldrig haft en mere forstående eller afdæmpet advokat. Han lagde bar alt ned til min fordel og hade en go sta... See more

1. Counselor

Written by the company

Altid på din side. Berg Advokaters værdier bygger på et højt fagligt niveau, hvor grundigt og effektivt juridisk håndværk er i højsædet. Troværdighed, vi er ansvarsbevidste og ordentlige i alle sager - Tilgængelighed og effektivitet, vi er til rådighed og behandler sagerne hurtigt og effektivt - Vi er engagerede, initiativtagende og løsningsorienterede. Vores målsætning er at yde grundig, faglig velfunderet, effektiv og troværdig juridisk rådgivning. Det sker i øjenhøjde med vores klienter, idet vi bestræber os på åbenhed og gennemsigtighed ved at gøre komplicerede juridiske emner letforståelige. Søger du juridisk assistance er Berg Advokater bredt dækket ind med advokater, der har hver deres speciale- og kompetenceområder. Berg Advokater yder juridisk bistand og rådgivning inden for samtlige fagområder.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Manden tager bare imod klienter og…

Manden tager bare imod klienter og ringer ikke til dem jeg ventede et halvt år og da jeg IGEN ringede svarer han ikke fordi det er fredag. Hans stakkels sekretær tager imod skideballerne og man får STADIG ikke opkald fra ham.

Dårligste levebrøds advokat nogensinde.

April 17, 2026

Svar til Soeren BC:

Grunden til, at der i en længere periode ikke er sket noget i din sag, om et overfald du har været ude for, er, at vi fortsat afventer at høre nyt fra retten og anklagemyndigheden, hvilket ikke er usædvanligt.

Dette fik jeg bare ikke mulighed for at forklare dig, da jeg blev ringet op fredag eftermiddag, efter at have været optaget i Landsretten i Viborg hele dagen, idet du råbende afbrød mig med ordene: "HØR LIGE HER, DIN FUCKING SVANS"!

Dette skete i vidners påhør på vores kontor.

En sådan tilsvining er på enhver måde urimelig og er fuldstændig uacceptabel. Dette meddelte jeg dig meget bestemt over telefonen - og at sagen med øjeblikkelig virkning afsluttes fra vores side og afbrød samtalen. - At du herpå fortsatte med at give "skideballer" til de tilstedeværende sekretærer, gør bare din adfærd endnu mere kritisabel.

Jeg vælger at tage din opførsel som et udtryk for, at du føler dig presset og så lader det gå ud over andre, her dem der faktisk vil hjælpe dig.

Og ja, jeg er "levebrøds advokat", som du skriver. Det er nemlig mit levebrød, på fuld tid, at bistå mennesker, som har brug for hjælp. Det er jeg faktisk stolt af og det plejer at fungere ganske upåklagelig, men det kræver, at der udvises gensidig respekt, hvilket du ikke udviste. Jeg har heldigvis aldrig oplevet noget lignende

Jeg kan leve med din frustration, men finder ikke, at din kritik og evaluering på Trustpilot er hverken korrekt eller fair. Men på Trustpilot er der plads til alle evaluereringer, både de rimelige og de urimelige. Sådan er det og så må andre læsere danne sig deres mening herud fra.

Mvh. Stephan Ravn Berg, advokat (H),

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Berg Advokater, og særligt med advokat Søren Matthiesen, i forbindelse med en sag om tilbagebetaling af et online forløb, jeg havde købt, men som desværre ikke levede op til de løfter, der var blevet givet.

Søren trådte hurtigt ind i dialogen med modparten og formåede på en meget professionel og saglig måde at tydeliggøre alvoren i sagen gennem enkelte korrespondancer. Resultatet blev, at virksomheden erkendte delvist problemet og tilbagebetalte 50 % af beløbet.

Jeg oplevede Søren som kompetent, løsningsorienteret og let at kommunikere med gennem forløbet. Jeg følte mig tryg og godt rådgivet fra start til slut, og klar kommunikation omkring udgifter, som var en stor bekymring for mig eftersom jeg havde lagt hele min opsparing i det online forløb.

Jeg kan varmt anbefale Berg Advokater og Søren Matthiesen til andre, der har brug for professionel juridisk hjælp.

December 1, 2025

Kære Michelle
Dejligt at erfare, at du har fået den kompetente rådgivning og hjælp du søgte og at du vil anbefale Søren Matthiesen konkret og Berg Advokater generelt, hvis der er behov for professionel juridisk hjælp.

Mvh. Stephan Ravn Berg, advokat (H) og partner

For at få delt en arv på 9.590 kr

For at få delt en arv på 9.590 kr. Delt til 5 arvinger koster 5.000 kr.
Jeg synes det er en MEGET høj pris.

August 14, 2025

Kære Bent M. Andersen

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse, om end vi er kede af, at du - uden at kontakte os forinden til en drøftelse - giver os en dårlig anmeldelse.

Vi er opmærksomme på, at prisen kan opleves som høj i sammenligning med arvens størrelse og vil gerne forklare baggrunden for salærets størrelse. Dette ville vi også gøre, hvis du havde kontaktet os direkte, inden du giver os din Trustpilot-anmeldelse

Vores salær for at fordele en arv er ikke baseret på beløbets størrelse, men på det arbejde og den tid, der ligger i processen.

Ved en arvedeling har vi pligt til at sikre, at alle formelle krav er opfyldt, at opgørelsen er korrekt og at fordelingen til arvingerne sker i overensstemmelse med lovens bestemmelser.

Det indebærer bl.a.:
- Gennemgang af dokumenter og oplysninger om boet.
- Beregning af fordeling af arven til hver arving
- Udarbejdelse af opgørelsen, erklæringer m.v.
- Kommunikation med arvinger både gennem e-mail, via brev, samt telefonisk.

Havde arven til fordeling været fx kr. 50.000 eller kr. 100.000, ville vores salær således have været det samme. I den situation, tænker jeg, ville vores salær næppe have givet anledning til en sur anmeldelse

Vi håber, at dette giver et klarere billede af processen.

Stephan Ravn Berg, advokat (H)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en personskade sag!

Jeg havde en personskade sag og havde flere advokater løbende igennem forløbet indtil jeg fik Søren Pinholt Matthiesen , der havde en fantastik kommunikation hele vejen igennem forløbet kan helt klart anbefale dette advokat firma Berg Advokaterne ( Haderslev ) og helt klart Søren har min støreste anbefaling herfra!

April 2, 2025

Hej Alem
Tak for dine pæne ord. Det glæder mig, at du ved valg af Søren endelig fik den hjælp, du behøvede.
Vh. Stephan Berg, advokat og partner

Den bedste

Den bedste advokat ever er Stephan Berg

Tak - dejligt med tilfredse klienter ☺️

Rigtig gode service

En af de beste advokater jeg har haft. Og jeg har både haft Stefan og Søren

March 13, 2025

Reply from Berg Advokater

Hej Patrick, mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at vi har kunnet hjælpe dig og at du er tilfredse med vores indsats. 🤗
Vh. Stephan Berg

Faglig dygtig

Dygtig og empatisk. God oplevelse

February 7, 2025

Reply from Berg Advokater

Mange tak, det glæder os at det var din erfaring med at bruge Berg Advokater 😊

Stephan gjorde det fremragende

Stephan gjorde det fremragende, var rolig og gav gode råd undervejs.
Kan klart anbefale Berg Advokater i Vojens.!

December 9, 2024

Reply from Berg Advokater

Hej Jeppe, du får mig nærmest til at rødme...
1000 tak for de pæne ord. Det glæder mig, at jeg har kunnet være til hjælp for dig.

Vh. Stephan Ravn Berg, advokat (H), partner

Testamente

Jeg har for nylig fået udarbejdet et testamente, da jeg er ugift og ingen børn har. Jeg er helt uerfaren med den slags, men jeg blev mødt af en meget imødekommende, hjælpsom, lyttende og jordnær advokatfuldmægtig: Søren. Søren var god til at forstå, hvad jeg ønskede, og han fik det omsat til lige præcis det testamente, jeg ønskede - på den måde jeg ønskede - på kort tid. Han hjalp endda med at lave en aftale med en notar, så jeg kunne skrive det i kalenderen i dag. Der har været et virkelig godt samarbejde under hele processen, og jeg fik gode råd og vejledning i forhold til oprettelsen af testamentet fra start til slut. jeg er supergodt tilfreds. Stor tak til Søren!

October 9, 2024

Kære JE

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt, at du er så godt tilfreds med vores advokatfuldmægtige Sørens arbejde og hjælp til dig. Søren er en dygtig og dedikeret medarbejder, som vi sætter stor pris på.

Konkret og saglig vejledning

Konkret og saglig vejledning uden de store armbevægelser. Sagen vundet.

April 18, 2024

Kære Christian
Mange tak for de mange stjerner og de pæne ord. Du fik hvad du ønskede - ganske enkelt og effektivt 😉

Utrolig dygtig advokat

Utrolig dygtig advokat
Som gjorde det hvad der var muligt for mig
Kan kun anbefale Berg Advokaterne
Og vil anbefale dem til andre

Kære Allan
Vi rødmer næsten over dine 5 stjerner og de meget pæne ord!
Det glæder os, at du føler, at vi har givet dig maksimal hjælp i din sag.
Det er netop hvad vi stræber efter at gøre og så er det jo dejlig, når det lykkes.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god menneskelig og professionel hjælp.

Rigtig god faglig, professionel og menneskelig hjælp i en svær situation. Behandler deres klienter meget godt og taler ens sag på bedste vis. De gør det bedste for at gøre en tryg og komme godt igennem.

Kære Sanddal

Dejligt at erfare, at du føler dig tryg og godt behandlet i en situation, hvor du har haft brug for støtte og for at nogen kæmper din sag. Vores motto er "Altid på din side" - dejligt vi er lykkedes hermed 😊

Bh.

Stephan Ravn berg, Advokat (H), Partner

5 store stjerner

Jeg har kun rosende ord at sige til advokat Stephan R. Berg og hans team. Jeg følte mig taget seriøst og godt behandlet i hele proces forløbet.

Helt klart 5 meget store stjerner herfra.

Kære Louise

Et ydmygt men meget stort tak for dine pæne ord om hvorledes din erfaring har været med Berg Advokater.

Rated 5 out of 5 stars

Vi anvender Berg Advokater til vores erhvervsrådgivning…

Vi anvender Berg Advokater til vores erhvervsrådgivning. Berg Advokater yder konkret og kompetent rådgivning.
Selvom Berg Advokater er et mindre advokatkontor dækker de alle juridiske områder. De er tilgængelige og altid parate til at yde en god service.
Vi kan give Berg Advokater vores bedste anbefalinger.

Kære Karen

Vi er utroligt glade for din pæne omtale og stolte over, at du finder, at Berg Advokater yder dig og din virksomhed konkret og kompetent rådgivning og en god service.

Yderst kompetente

Meget imødekommende og yderst kompetente i Haderslev afdelingen, som jeg brugte, i forbindelse med oprettelse og siden ændring af testamente. Utroligt gode til at forklare, så almindelige mennesker kan forstå det svære juridiske sprog. Jeg kan klart anbefale Berg Advokater i Haderslev.

November 27, 2023

Kære Sussi

Tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt at du har haft en god oplevelse og fået udført relativt kompliceret juridisk arbejde - og fået det formidlet på en måde, som er til at forstå.

Endnu en RIGTIG - og dårlig anmeldelse

På baggrund af nedenstående, skriver Berg Advokater, at jeg muligvis kan have haft ret i at vi er blevet fuppet af DCC energiservice, MEN at siden vi nu har betalt den voksende regning med rykkere fra DCC og trusler om retssag og yderligere omkostninger, skriver Berg Advokater så, at vi må have været enig i DCC metoder!! Nej! Selvfølgelig er vi fortsat meget uenige, og sagen slutter heller ikke her, men kommer forhåbentlig i DR Kontant. Berg Advokater ved udmærket, at der er stor sandsynlighed for, at folk på trods vælger at betale beløber under 5000 kr. oven på den slags trusler, hvor uretfærdigt det så end er! For man KAN jo risikere, at Berg vælger at føre en sagen for et fuskerfirma - OG vinde den! Og så står man med en endnu større regning. Berg Advokater skriver hertil hvorfor vi ikke har gjort "Indsigelser"!? For det første er vi ikke jurister og med trusler om retsag har I jo tydeligvis valgt side allerede, så man har da ingen som helst tro på at endnu en indsigelse skulle gøre spor forskel. Nej, lad jer ikke narre. Berg Advokater kender opskriften og lever fedt at stakler som os, der ikke tør bide skeer med den slags banditter i habitter. Herunder tråden forud:

fremsendte vars, at Bedømt til 1 ud af 5 stjerner
14. aug. 2024
Her er en ægte anmeldelse

Her er en ægte anmeldelse - altså ikke en bestilt af firmaet…
Vi tænker, at vi ikke er de eneste, som er blevet fuppet af DCC Energiservice?
 DCC sender en stribe sms'er med nedenstående indhold, som på ingen måde virker som et tilbud, men derimod noget, vi er forpligtet til som ejere af et gasfyr. Og som det ses, kan man IKKE sms'e tilbage. Så vi antager, at dette besøg er obligatorisk inden for en abonnementsordning, som vi allerede har betalt for.
Men teknikeren ankommer som varslet, og vi lukker ham ind. Han bruger en times tid på at gøre det, han mener skal gøres. Intet at bemærke. Fyret fungerer fint, får vi at vide. Ok, så tak og farvel.
Et par uger efter får vi så en regning fra DCC for dette servicebesøg - som vi ikke selv har valgt, og som vi ikke har haft umiddelbar mulighed for at annullere!
Vi ringer derefter til DCC og klager over deres metoder, men de fastholder, at det er helt normal procedure. Det er det så for DCC - MEN IKKE FOR DE ANDRE I BRANCHEN, bare så I ved det.
Vi ville ikke betale, så nu har vi fået et brev fra DCC's advokater, BERG ADVOKATER, med trusler om retssag og yderligere omkostninger.
Så kære ejere af gasfyr: Pas meget på DCC Energiservice og Berg Advokater som gladeligt udfører det beskidte arbejde!

Herunder en af de mange smser DCC Energiservice sendte os:

Hej …
Vi har planlagt et hovedeftersyn på Mosegårdsvej 59 imellem 26-02-2024 12:00 og 26-02-2024 16:00 på deres varmekilde.
Det forventes af servicebesøget tager ca 1-2 timer

DCC Energiservice A/S
Tlf. 70225532
**Denne SMS kan ikke besvares** (107)

Dato for oplevelse: 08. juli 2024

Redigér
Besvarelse fra Bergadvokater

For 4 timer siden
Hej Claus

Du har ikke købt et produkt eller en serviceydelse hos os.

Vi har derimod fået en inkassosag mod dig fra vores kunde DCC, med oplysning om, at du ikke har betalt for en af dem leveret ydelse. Sådanne sager får vi i hundredevis af, og de medfører meget sjældent indsigelser, idet folk erkender at være kommet til at skylde DCC penge.
Efter din sag overgik til inkasso hos os, har du ikke gjort indsigelse mod opkrævningen, men du har derimod betalt DCC's fulde tilgodehavende direkte til DCC, hvilket DCC oplyser os. Ditte indikerer umiddelbart, at du er enig i at du skyldte DCC penge. Vi afslutter herefter sagen.

Hvis du havde været uenig burde du rimeligvis have kontaktet os, så vi kunne forelægge din indsigelse overfor DCC. Måske havde du ret, men det valgte du ikke at gøre.

I stedet vælger du på Trustpilot at kritisere vores adfærd som inkassator og kalder det for "beskidt arbejde".

Din adfærd med kritik og en dårlig anmeldelse finder jeg ikke er fair og forstår den ikke.

Stephan Ravn berg, Advokat (H), Partner

September 19, 2024

Hej Claus

Vi har intet kendskab til at DCC, som er en stor virksomhed med mange kunder, skulle være uhæderlige, som du påstår, og vi undrer os fortsat over, at hvis du var utilfreds, så blot betaler i stedet for at gøre os opmærksom på forhold du er utilfreds med. Havde du klaget til os, ville vi pr. automatik have foreholdt DCC dine indsigelser og så kunne have reageret herpå. Du vælger i stedet at nedgøre vores firma - og det uden at vi har haft en chance for at forholde os til hvad du måtte være utilfreds med. Det finder vi er en meget unfair opførsel fra din side.
Vi fastholder, at vi intet kritisabelt har gjort, hverken moralsk eller retligt. Ifald DR Kontant vælger at beskæftige sig med din sag, er Kontant velkommen til at kontakte os hervedrørende.

Fantastisk rådgivning

Jeg fik for få år siden anbefalet at bruge Berg Advokater. Som jeg så har brugt i forbindelse med både retsag og erhvervs rådgivning. I begge sager har der været en stor hjælp med hvad mulige løsninger og eventuelle udfald der har kunne være og derved også været gode til at vejlede. Jeg vil til en hver tid både anbefale og bruge dem igen.

August 19, 2024

Kære Mark

Vi takker og er glade for de pæne ord, og særligt er vi glade for, at vi på en tilfredsstillende møde har kunnet hjælpe dig, hvor du har haft behov for en advokat.

Li præcis Steffan Berg.!

Har aldrig haft en mere forstående eller afdæmpet advokat. Han lagde bar alt ned til min fordel og hade en go stak forinden med retten. Den bedste mest forstående advokat jeg nogensinde har haft.❤️🙏💪

September 5, 2024

Reply from Berg Advokater

Tak for den meget fine anmeldelse.

Det glæder mig, at du har følt dig tryg i forløbet og har fået den støtte og hjælp du havde brug for, i en belastende sag. Jeg og mine kollegaer er altid klar til at hjælpe dig igen, hvis der opstår behov herfor.

Stephan Ravn Berg, advokat (H), partner

Dårligste Adokat firma i DK

Dårligste Adokat firma i DK. selvom du får skriftelig samtykke at de ikke vil gøre noget uden din samtykke, tænker de kun på penge og køre sag videre.
vil aldrig anbefale dette advokat firma til nogen.
Hold jer væk. det er bare en penge maskine som lover over tlf. men ikke gør en skid. de taler bare efter munden.

February 20, 2024

Hej Brian

Vi er kede af, at vi har skuffet dine forventninger og at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse.
Vores målsætning er ikke, som du skriver, kun at tænke på penge og være ligeglade med vores kunder - tvært imod prøver vi på altid at have vores kunders ønsker og behov i fokus, så vi bedst muligt kan hjælpe, uanset hvad sagen drejer sig om. Juridisk bistand koster som bekendt penge, men vi bestræber os på, at der altid er "value for money", så vores kunde finder, at vi har været til hjælp. Vi er tydeligvis ikke lykkedes hermed i forhold til dig, hvilket jeg kun kan beklage. Vi tager din anmeldelse til efterretning.

Advarsel- Adarsel - Advarsel

Advarsel! Berg Advokaterne, Thomas Hede Sørensen, sende Firmaer til RKI uden hjemmel, forfølger sagen parter udenfor retsalen. Hold jer langt væk, hvis i ikke vil have en tabersag.

December 11, 2022

Hej Egon Majlund

Dine beskyldninger mod Berg Advokater er uden hold i virkeligheden.

Vi overholder naturligvis såvel landets love som de advokatetiske regler.

At blive taget til inkasso er naturligvis aldrig rart, hvis det er det sagen drejer sig om og din frustration går på, men det fremgår ikke tydeligt.

Take a closer look