Manden tager bare imod klienter og ringer ikke til dem jeg ventede et halvt år og da jeg IGEN ringede svarer han ikke fordi det er fredag. Hans stakkels sekretær tager imod skideballerne og man få... See more
Company replied
Jeg fik for få år siden anbefalet at bruge Berg Advokater. Som jeg så har brugt i forbindelse med både retsag og erhvervs rådgivning. I begge sager har der været en stor hjælp med hvad mulige løsninge... See more
Company replied
Li præcis Steffan Berg.!! gav mig så meget ro og orden i min sag både inden og efter Har aldrig haft en mere forstående eller afdæmpet advokat. Han lagde bar alt ned til min fordel og hade en go sta... See more
Company replied
Altid på din side. Berg Advokaters værdier bygger på et højt fagligt niveau, hvor grundigt og effektivt juridisk håndværk er i højsædet. Troværdighed, vi er ansvarsbevidste og ordentlige i alle sager - Tilgængelighed og effektivitet, vi er til rådighed og behandler sagerne hurtigt og effektivt - Vi er engagerede, initiativtagende og løsningsorienterede. Vores målsætning er at yde grundig, faglig velfunderet, effektiv og troværdig juridisk rådgivning. Det sker i øjenhøjde med vores klienter, idet vi bestræber os på åbenhed og gennemsigtighed ved at gøre komplicerede juridiske emner letforståelige. Søger du juridisk assistance er Berg Advokater bredt dækket ind med advokater, der har hver deres speciale- og kompetenceområder. Berg Advokater yder juridisk bistand og rådgivning inden for samtlige fagområder.
Rådhuscentret 21, 6500, Vojens, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Absolut det væreste advokat firma. Havde Thomas fra rødding afdeling og fik den følelse af at han ikke var til stede i retten. Følelsen af det var hurtige nemme penge at tjene for ham. Havde givet 0 stjerner hvis muligt.
Super dårlig oplevelse!
Har fået beskikket Berg Advokater i en mindre sag, og fik besked om dette i Marts 2022. Har siden da forsøgt at komme i kontakt med Dem for at høre hvad det præcist drejer sig om, uden held - altså i snart 6 måneder!
Endelig for et par dage siden, lykkedes det mig at få et svar via mail; et super arrogant og ubehøvlet svar, vel at mærke - dette efter utallige opkald til kontoret.
Vil på ingen måde lade mennesker som ikke kan ringe tilbage og som er så ligeglade med henvendelser, repræsentere mig i en ret!
Berg Advokater er helt igennem et forrykt advokatfirma, som kun spekulerer i at tjene lette penge og uden øje for og interesse i, hvorvidt en sag kan køres/vindes.
Så snart beløb for indledende arbejde er indbetalt, så sker der ikke mere. Vi har sendt utallige mails og fået lagt 10-12 telefonbeskeder med ønske om tilbagemelding/telefonopkald ift. en sag, som vi elleres havde opstartet med Berg Advokater. Som en anden lyssky autoophugger, så har Berg Advokater negligeret alle vores henvendelser. Først da der var gået ca. en måned fik vi et opkald dog blot for at fortælle os, at nu havde de ringet tilbage. En videreførelse af vores sag gad de ikke/have tid til selv om, at den - i henhold til Berg Advokater selv - godt kunne føre til en stævning af modparten.
Alle advokatetiske regler blev brudt i vores sag, og jeg kan se her på siden, at andre også har dårlige oplevelser med Berg Advokater.
Opkræver meget høje gebyr uberettiget.
En rigtig dårlig oplevelse.
Opkræver for regninger som ikke er sendt til rette modtager. Dvs. laver opkrævninger på vegne af andre, uden først at tjekke om der er berettigelse for opkrævning af gebyr. En nem måde at modtage penge...
Kan så absolut tilslutte mig anmeldelsen omkring nonchalant opførelse. Vi var nogle arvinger der havde en sag hos dem. Det tog dem tre år at afvikle sagen, hvor de i samme ombæring scorede jeg ved ikke hvor mange penge på egen sagsbehandling (over 250.000 kr.). Man fik kun nonchalante svar på ens forespørgsler, og så præsterede de af tre ombæringer at skære i arvebeløbet fordi de "lige" havde misset noget i opgørelsen! På et tidspunkt gik der et helt år uden at man hørte noget til sagen! Jeg vil stærk fraråde at anvende denne advokat til arvesager - den del af loven har de på ingen måde styr på. Medmenneskelighed ifm. mennesker i sorg var ikke at finde hos dem!
Altid god kompetent rådgivning.
Altid de holder deres ord. Du kan slappe af og passe din dagligdags opgaver uden bekymringer.
Dokumenter fyldt med fejl! Jeg skulle selv rette fejlene og sende retur - både stavefejl og fejl i tal. Endte med at skulle betale 4500kr for to relativt nemme dokumenter, som de efter egene ord og udtalerne på deres hjemmeside skulle være eksperter i. De er sløsede og useriøse. Det er de mest ærgerlige penge jeg nogensinde har brugt.
Jeg talte med dem om det og sagde at jeg ikke var tilfreds med det udførte arbejde og ikke ønsket at betale den pris med alle de fejl. Svaret var: “det giver jeg videre”, og det eneste der er sket er at jeg har fået en rykker for de 4500kr.
Aldrig nogensinde får de mine anbefalinger. De trækker tingene i langdrag så de kan sende flere regninger. Dokumenter sendes fuld af fejl, aftaler bliver ikke overholdt. Generelt en utrolig dårlig oplevelse, ventede alt alt for lang tid med at skifte.
Har du brug for en Advokat, som kan få, vidner til at lyve, eller bare give vidner hukommelsestab i en retssag
Så er Berg Advokater, det helt rette sted
Hvis moral, ikke er noget for dig, så kontakt Berg
Februar 2019. I forbindelse med en forespørgsel om sags karakter, pris mm.som vedrører en forestående klagesag om en ejendomshandel vedr. min afdøde mors hus tager jeg på vegne af mine og mine søskende kontakt til advokat Erik Berg. Jeg bliver chokeret og overrasket over den måde han "møder" min forespørgsel på. Meget overfladisk, Distræt og nærmest uinteresseret opfatter jeg hans måde at agere på. Da jeg gør ham opmærksom på hvordan jeg oplever samtalen udarte sig er hans Reaktion nærmest nonchalant. Jeg vil aldrig Ringe til Advokat Erik Berg igen efter denne oplevelse,,Vh Christian Tiufkær