Har lige købt min 3. bil ved bilcenteret. Martin og Lars har altid været gode til at finde de biler, og med det udstyr jeg har ønsket, og været behjælpelige med fordelagtige finansierings tilbud. Bi... See more
Company replied
Vi havde en klar og konkret aftale om fremvisning af en bil lørdag D.18 april men alligevel glemmer sælger det. Det blev endda skrevet ned og gentaget over telefonen. Er kørt hele vejen fra Nordjyllan... See more
Company replied
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Bilcentret Lindved. Jeg fik en super fin og ærlig snak med Martin, som virkelig tog sig tid til at forstå mine behov og ønsker til en bil. Det gav mig en tryg f... See more
Company replied
Jeg har efterhånden brugt Bilcentret Lindved flere gange, og min oplevelse har hver gang været gennemført positiv. Servicen er i top, og man bliver mødt af glade og imødekommende mennesker, som... See more
Company replied
Velkommen til Bilcentret Lindved Vi har solgt, serviceret og repareret køretøjer af alle bilmærker i over 25 år. Vores værksted er en del af Danmarks største værkstedskæde AutoMester, hvor vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service. Vi løser alle opgaver for både private som erhverv. Vores arbejde er selvfølgelig af samme kvalitet som mærkeværkstederne tilbyder. Derfor giver vi altid 3 års garanti på reservedele. Ved service hos Bilcentret Lindved beholder du altid din bils fabriksgaranti." Vores salgsafdeling har typisk mellem 30- 60 lagerbiler samt et stort netværk i Tyskland. Så har vi ikke lige den bil du ønsker på lager, kan vi finde den i samarbejde med kunden og løse den opgave også.
Lindevej 2, 7100, Vejle, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg må bare sige efter mange bilkøb på bagen efterhånden, at aldrig nogensinde har jeg mødt så hjælpsomme herrer som vi gjorde, over flere omgange i Bilcentret Lindved i Vejle. Bedre rådgivning, service og for den sags skyld pris skal man lede længe efter. Endnu længere skal man lede, (for så i mit tilfælde at være uheldig efterfølgende) for den hjælp og venlighed vi fik til hjælp. Det var mere end bare hjælp. Tak

Reply from Bilcentretlindved
Jeg har lige leaset en Mercedes A 200D og alt gik som det skulle. Man føler sig tryg og i gode hænder og jeg kan kun give dem min anbefaling, hvis du ønsker at lease en bil. Martin (sælger) tog mig i hånden og førte mig sikket igennem det hele. Derfor skal de have 5 STORE stjerner fra mig. Tusind tak herfra :-)
Jeg har har kun haft gode oplevelser ved Bilcentret Lindved. Både når det gælder køb og reparation af bil. Flinke sælgere og god kommunikation.
De er til at regne med og er til at få fat på også når der sker fejl👍
Vh. Claus
Jeg købte en brugt Hyundai i20 hos Bilcentret Lindved. Prisen var god, bilen var pænt klargjort og Martin, som er partner i virksomheden, ydede en fantastisk service. Efter købet opstod et større mekanisk problem, som hverken Martin eller bilcentrets værksted kunne have forudset. Jeg blev mødt af stor forståelse og hjælpsomhed, og - modsat mange andre forhandlere - så tøvede de slet ikke med at udbedre problemerne, som en del af handlen, og jeg skulle derfor ikke betale en eneste krone ekstra. Værkstedet måtte bruge adskillige timer på dette arbejde, da det viste sig at være en ret kompliceret sag, men de sørgede for lånebil hver gang, og der var ikke så meget som ét øjebliks tøven i forhold til at ville hjælpe, udbedre og komme helt i mål med bilen. Det er enestående god service, som man desværre sjældent oplever, og jeg vil fremover uden tvivl køre til Bilcentret Lindved i Vejle, når bilen skal til service, og når jeg igen skal købe ny bil.

Reply from Bilcentretlindved
Jeg har det sidste år fået lave to serviceeftersyn på min bil, hos Bilcentret Lindved. Og jeg må sige, at det var en rigtig god beslutning. Når jeg er kommet for at hente min bil efter service, er jeg altid blevet godt modtaget af Martin og Lars. De tager sig god tid til at fortælle om bilens tilstand, hvad som er blevet lavet på bilen, samt hvad dele som er ved og være nedslidte. Hvilket har gjort, at jeg har opbygget en stor tillid (noget som er meget essentielt for mig, når jeg skal have repareret min bil) til det arbejde som de udfører på min bil. Bilen har altid kørt perfekt når jeg har forladt værkstedet. Jeg kontaktede Martin og Lars i december måned, for at høre om de kunne finde mig en nyere brugt bil, som jeg selv havde ledt længe efter, men desværre ikke kunne finde til salg nogen steder... Det lykkedes for dem, at finde min drømmebil. Samtidig tog de min gamle bil retur, til en meget fair pris... Så jeg vil gerne give Bilcentret Lindved mine allerbedste anbefalinger... Og stor tak til Martin og Lars for deres altid professionelle rådgivning.

Reply from Bilcentretlindved
Tak for super service Lars! Jeg er glad for den nye Mini Cooper.

Reply from Bilcentretlindved
Super god, personlig og nærværende betjening!
Hos Bilcentret Lindved oplever jeg virkelig, at jeg som kunde er i centrum og at der altid bliver taget udgangspunkt i mine behov.
Lars og Martin er meget mere end sælgere, de rådgiver om den bedste løsning, teknisk og mekanisk men også i forhold til overvejelse om finansiering vs. leasing.
En bilhandel kan være en kompleks størrelse - men Lars og Martin hjælper til at gøre det enkelt og overskueligt til særdeles konkurrencedygtige priser!
Det er sådan, man skaber loyale kunderelationer!
Vi leasede en Audi hos bilcenter Lindved og fuldt ud tilfreds.
De hjalp med rådgivning gjorde processen nem og overskuelig fra start til slut.
Har leaset bil hos MARTIN et par gange nu. Super service hver gang, MARTIN er god til at sætte mig ind i fordele og ulemper😊👍 klar anbefaling herfra
Mikael
God service, de fandt min drømmebil lynhurtigt. Bedste behandling man kan ønske sig! 😍
Den bedste og hurtigste service. Vi er fuldt ud tilfreds,
Super fin service og rådgivning. Vi valgte både, at sælge egen bil og lease en anden, så nu er konen glad og julefreden sikret. Kan varmt anbefale de flinke herrer fra BilCentret Lindved i Vejle. Tusind tak for hjælpen og den gode handel!
Rigtig god service ved køb af vores nye bil,
Kompetente og dygtige, vi var helt trygge.
Handler gerne der igen, kan kun anbefales.
Mvh M. Rasmussen
Jeg havde i længere tid haft problemer med at komme af med min leasing bil, da dem jeg havde købt bilen ved ikke kunne hjælpe.
Jeg kontaktede Bilcentert Lindved som gerne ville hjælpe mig, og fandt hurtigt en køber til bilen :D
Efterfølgende var de fremme i skoene, og vi fandt mig en ny bil.
Alt i alt er jeg tilfreds med det hele, og glad for min nye Audi.