Billigbyg Reviews

TrustScore 1 out of 5

1.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dårligt firma. Vi har solgt et hus de skulle komme og lave nogle karme. De kom som aftalt, men slet ikke slibet ned efter de havde spartel, begyndte at pletmale med en 3 tone mørker farve, alt så hæsl... See more

Rated 1 out of 5 stars

Leverede defekt vinduesparti, påstår at tømreren har ødelagt det selvom det blev monteret direkte fra emballage til montagested. Tømreren opdage det da partiet var sat på plads og den tidligere lukn... See more

Rated 1 out of 5 stars

Der blev begået fejl i forbindelse med opmåling af hoveddør. Dørkarmen passer, men døren kan ikke åbnes pga. skrående tag. Jørgen Nielsen, vil ikke indrømme, at han har begået en menneskelig fejl i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte to franske døre - som kom ret hurtigt, men den ene var skadet da jeg pakkede den op. Derudover fik jeg ikke den dørkarm som jeg havde bestilt men til gengæld fik jeg en bundkarm som jeg... See more

Company details

Bad

TrustScore 1 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Leveringstid

OK kvalitet, men markant overskridelse af leveringstid. Så bestil ikke hvis du forventer at kunne gå i gang inden for de næste 5-6 uger:

June 6, 2013

Hurtig og god betjening

Det var nemt og bestille mine døre og der gik kun få dage inden de ankom med pakkeposten. Når de sidste døre i huset skal indkøbes bliver det helt sikkert hos billigbyg.

May 23, 2013

Superflotte vinduer...

Vi købte 3 palævinduer sidste sæson, som var fuldstændig perfekte. Selvklæbende beskyttelses tape på dem som i bruger under transport, er kanon ;-).
Vi har nu afgivet ordre på de resterende vinduer i samme stil og glæder os til først i maj, hvor de bliver leveret. Kan kun varmt anbefale Billigbyg.com

April 30, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Flotte døre til fornuftig pris - fragen koster derimod!

Alle døre har været pæne og i god hverdagskvalitet.
Det skal ikke koste en bondegård, at skifte helt almindelige døre i et hus, bare fordi man har lavt til loftet - under 2 meter.
Billig Byg har et fornuftigt udvalg og priser som er ok - desværre er fragt på tværs af Damnark blevet lidt dyrt.

March 4, 2013

Rigtig god service.!!

Vi skulle bruge en dør til vores nye soveværelse i special mål. Så jeg ringede rundt til de forskellige bygge markeder men ikke rigtig den store hjælp jeg fik.!!
Men da jeg så ringede til billig byg så bliv jeg hjulpet med proff viden og en god forklaring hvordan jeg skulle klare mit lille projekt.!!
Takker rigtig mange gange til billig byg for god service og god behanling.!!!

February 6, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Hovsa

Selve bestillingen gik smertefrit, når man ringer for at høre hvad der sker og hvornår bestillingen kan blive leveret får man info, ikke før, jeg kunne godt have tænkt mig at få besked om hvornår varen blev leveret, dørkarme der kom med var forkerte i forhold til dem jeg havde bestilt så dem måtte min tømrer i gang med at skære til.

Døre og karme er af god kvalitet og kanon flotte.

om jeg ville handle her igen ?
Ja

October 19, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Meget billige vinduer, venlig kommunikation, men....

Jeg havde bestilt vinduer til levering ved en anden adresse end jeg selv bor på - hvad også fremgik af fakturaen - idet hverken jeg eller den fremtidige ejermand har træk på bilen og trailer. Vi kunne derfor ikke hente selv.

Alligevel blev vinduerne leveret i min carport hjemme hos mig - og de er jo ikke sådan lige at løfte gennem byen.

Henvendelse til Nielsenvinduer-Billigbyg - om jeg selv skal sørge for afhentning/levering til korrekt adresse, og om jeg kan refunderes noget af det beløb, jeg har betalt for levering, førte kun til svaret: "Undskyld for det problemer".

Der er ikke blevet set nærmere på vinduerne endnu (da jeg skal have fundet ud af, hvordan jeg får dem frem til ham, der skal have dem), foretaget opmåling i forhold til det bestilte og lignende, men jeg tror da, kvaliteten er som den skal være.

Kommunikation og fejllevering skyldes måske, at (jeg tror) det ikke er danskere, der er beskæftigede med opgaven. Uanset SÅ ER DET ALTSÅ BARE IKKE I ORDEN!!!

21-09-2012:
Nu fik jeg så lige en mail fra Hr. Jørgen Nielsen himself, hvori han beskylder mig for at være racist!!!

September 20, 2012

Take a closer look