Billum Kro ApS Reviews 48

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Hyggelig,velholdt kro med meget fine værelser med finesser som tre små ladestationer,spejlskab på badeværelset og varme i gulvet.rengøring tip top. Maden var fabelagtig god både aften og morgen. S... See more

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk god oplevelse på Billum Kro. Godt værelse til pengene. Meget lækker mad - super mør kalvemørbrad med lækkert tilbehør og en dessertallerken, der kunne gøre Mette Blomsterberg misundelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik et gavekort af mine børn , fra small hotels. Valgte at bruge det på Billum kro . Helt fantastisk sted, fantastiske værelser. Mad på højt plan 🏆Gastronomisk oplevelse Tak til værtsparret... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted med lækkert mad . Vi fik Kro menu og oksekødet var virkelig mørt og lækkert tilbehør. Det var hjemme rørt bernaisesovs og ikke fra "Knor" .Dessert var pandekager med is, og det va... See more

Company details

1. Hotel
  2. Restaurant

Information provided by various external sources

Billum kro har 30 dobbeltværelser, A la carte restaurant samt flere selskabslokaler

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted med lækkert mad .

Fantastisk sted med lækkert mad .
Vi fik Kro menu og oksekødet var virkelig mørt og lækkert tilbehør. Det var hjemme rørt bernaisesovs og ikke fra "Knor" .Dessert var pandekager med is, og det var hjemmelavede pandekager.
Rigtig sød og venlig betjening.
Kan varmt anbefales 👌
Tak for en god oplevelse til Billum kro. Vi kommer igen.

June 27, 2025

Anbefaling herfra

Frisk og høflig betjening. Lækkert mad/morgenmad og hyggelig atmosfære. Dejlig størrelse værelse med alt man har behov for. Kroen meget større end vi forventede. Vi kommer helt sikker tilbage.

April 19, 2025

Top mad og service

Fremragende mad! Super sød og dejlig betjening.
Fik en skør ide, som Billum Kro da bare var med på!!
Super service!!
Det var ikke sidste gang på Billum Kro!

May 14, 2024

Top-klasse!

Mærkeligt at læse 1- og 2-stjernede anmeldelser om Billum Kro. Vi er 4 mand der lige har været på golfophold med 3 retters aftenmenu, værelse og morgenmad, samt 2 runder golf på Esbjerg Golfklubs fine baner - det hele til en yderst fair pris, og vi vil uden betænkning give topkarakter 5 stjerner for dette ophold!
Specielt vil vi fremhæve maden, vores 3 retter var yderst lækre og i gourmet-klassen, og den service vi fik af det yderst søde og imødekommende personale var top-klasse!
Selvfølgelig kommer vi igen!

September 20, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Elendig mad og snuttet service.

Elendig mad og snuttet service.
Jeg spurgte krofatter om krogryde var med meget mørt oksekød. Fik et flabet svar - “vi putter i hvertfald ikke noget i, der ikke er mørt”.
Det viste sig, at være det mest elendige, surt smagende genopvarmede måltid, jeg nogensinde har fået på et spisested, med dårlig mave til følge.
Bacon i retten var helt slasket og havde ikke været brunet af, cocktailpølser var kolde, kødet var gammelt og uensartet med sener, champignon fra glas. Klamt hundeæde - føj!!!
Min søn fik menu. Oksefilet gennemkogt (ikke stegt) til ukendelighed - ikke stegt ved god varme og ikke medium. Bearnaise fra en spand.
Pandekager med is, var købte ikke hjemmelavede og halvsur dåseflødeskum.
55 kr for en sodavand!
Jeg kunne blive ved.
Aldrig mere Billum kro!!!

April 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Virkelig ringe mad

Virkelig ringe mad .
Virkelig høje priser . stjerneskud 215 kr . Lille trist fiskefilet, af tvivlsom oprindelse . Rødspættefilet har i mine 30 år som kok, i alt fald ikke set sådan ud.Dampet kold lyssej, der blev solgt som torsk. De billigste hvide dåseasparges, uden hoved, lå i et hjørne. 1 frisk dampet grøn asparges, hvidløgsdressing ud over rejer . To skiver røget laks . Stort set iskold anretning. 215 kr . Der er råd til både rødspætte og friske asparges!
Min mand fik oksemørbrad til 275. Vi måtte ud i længere diskussion med tjeneren, da min mand er til medium -welldone bøf . Dét kunne man ikke her! , For de brugte sous vide metoden og dermed var bøffen 64* i kernetemperatur og super mør. Javel ja, men nu ville gæsten altså gerne have den mere stegt ?? . Han fik en opvarmet sous vide bøf, som kan være helt fin, hvis det var en gastronomisk løsning køkkenet var ude i, men her på kroen er det helt klart en nem økonomisk løsning man har valgt, for den bøf har en smart sælger solgt en uvidende kok, der så har bøffer liggende i vacuum med lang holdbarhed. Smart både økonomisk og madspildsmæssigt selvfølgelig, men gastronomisk det bedste ? Kokken aner ikke engang at sådanne sous vide produkter SKAL slut behandles på pande eller grill for at lave stegeskorpen . Teknisk set fik min mand en kogt tournedos og en klat spirer klasket på toppen klædte den ikke Mellemregningen med sous vide, skal holdes i køkkenet og gæsten skal opleve et stegt lækkert stykke kød . Pommes var de billige.. Bearnaisen var spiselig udemærket og af et dyrere mærke.
Til 275 kr er der både råd til kvalitets fritter og stegning af bøf.
Til dessert valgte min mand pandekager med is ..jeg ønskede kun is . Det kunne man ikke få,men jeg kunne få pandekager uden is .
Ind kom en skive is delt i 2. 3blåbær ..1/2 skive hjælpeløs hjemme syltet appelsin og et japansk kirsebær. Pandekagerne endte ikke på min mands tallerken som aftalt, men den fulde pris for pandekager 88 kr endte på regningen. Med en kop kaffe en Fanø øl og en Classic, endte regningen på 850 kr .
Dét er for dyrt i forhold til kvalitet.
Det ville være for stor en mundfuld at diskutere med tjeneren i poplin skjorte /bodega looket. Vi tog den med familien vi skulle på besøg hos i Oksbøl . " De er ikke interesseret i at gæsterne kommer igen " lød dommen.
Dét gør vi heller ikke . Billum Kro har valgt at gøre det nemt for sig selv
Venligst Køkkenchefen fra Amager

March 31, 2023

Kan varmt anbefales

Hyggeligt sted og meget sød og venlig betjening. Maden var super god. Fantastisk god og meget stor stjerneskud fik vi. Kommer helt sikkert igen.

September 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk ophold på kroen er netop…

Et fantastisk ophold på kroen er netop slut. Vi havde 2 skønne døgn på et rigtigt hyggeligt værelse. Rent, pænt og meget indbydende. Maden var endnu en lækker forkælelse. En fryd for øjet og fantastisk smag. Personalet er søde, smilende og dejligt friske. Det er virkelig værd at køre efter dette sted. Vi kommer gerne igen. Preben og Laila 🤩

August 11, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Følte os smidt ud da vi ikke ville bestille mere

Har spist på kroen en aften sammen med familien, som del af vores sommerferie. Maden var fin, men betjeningen noget underlig. Før vi var helt færdige med hovedretten blev vi spurgt om vi ville have dessert eller mere at drikke. Det sagde vi pænt nej tak til, og så begyndte de at rydde af bordet, mens den sidste af os lige spiste færdig. Bordet blev helt ryddet og vi bundede de sidste drikkevarer og gik ud for at betale. Her fik vi i skrap tone besked om at kun jeg der betalte kunne der være plads til, og de andre blev bedt om at gå ud. Det kan man jo formulere forskelligt, vi følte os smidt ud, vi var ikke interessante længere når vi ikke ville bestille mere mad. Kommer ikke igen.

July 21, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look