Jeg bestilte en cd/dvd taske for et år siden. Modtog ikke varen, men var dog i dialog med dem om dette, hvor de påstod, at varen var forsinket. Jeg ventede længe og fik ingen vare. Efterfølgende skrev... See more
Blaekkongen
See what reviewers are saying
Jeg har længe været yderst tilfreds med at handle ved blaekkongen.dk - hurtig ekspedition, rimelige priser m.m. Denne gang havde jeg brug for at reklamere, der var løbet blæk ud af den ene patron... See more
Har et par gange handlet hos Blækkongen, CDer DVDer og Canon blækpatroner. Varene har altid været iorden, og ekspeditionstiden kort. Er blevet holdt ajour via mail, under forløbet fra bestilling t... See more
Købte en dvd kuffert til mine dvd'er. I kufferten var der nummererede lommer med 1-1000. Desværre havde blækkongen lagt 2 x 1 - 500 i. Jeg skrev til Blækkongen for at få eftersendt de korrekte lomme... See more
- Toner Cartridge Supplier
- Prints and Signs Store
- Printer and Scanner Store
- Printer Ink Refill Store
- Printing Equipment and Supplies
Information provided by various external sources
Vi tilbyder dig et udvalgt sortiment af forbrugsmaterialer til printer så som blækpatroner/ farvepatroner, lasertoner og datamedier, CD, DVD eller flash-medier og andet EDB-tilbehør.
People also looked at
Bestilte CF-kort 271009 og modtog det 301009.
Helt problemfrit
eminent
Købt 16 GB hukommelseskort til en virkelig god pris.
Lynhurtig betjening - bestilling i går - ankomst i dag.
Skidegodt Egon
Ekseptionel Service & Hurtighed.:!
Det må jeg sige, 2 dage efter varerne var bestilt, ankom de til min snai-mail-box, denne til service er der mange rigtig mange der gerne vil sælge varer,
der kunne lære en del af, jeg fornemmer heer, at det virkelig er kunden der er i centrum, det glæder mig overordentlig meget, SÅDAN !!!
jeg vender helt sikker tilbage, du bliver min fremtide leverandør af forbrugsstoffer, og hvad jeg ellers kan finde hos dig, som jeg har brug for,
mange tak & mange venlige hilsener fra Ole Skovgaard-
fin fin service hurtig levering
Har handlet flere gange ,fin service ,hurtig levering,alt 100%
Lynhurtig ekspedition!
Har købt en blækpatron til min FAX - den kom lynhurtigt.
Her vil jeg handle en anden gang!
Levering "før" tiden
Har købt hukommeleskort, fordi de lå fornuftigt ved prissammenligning.
Men levering dagen efter, og med informative mails, medfører 5 stjerner.
Hurtig levering - alt klappede
Alt blev sendt dagen efter, meget fyldestgørende overblik over processen
Perfekt
Jeg gir' gerne 5 * for hurtig levering, fornuftig pris og en god kvalitet af uoriginale Blækpatroner.
Super hurtig levering
Meget hurtig levering. Bestilte varen og modtog dagen efter
Fabelagtig service
So skrevet nedenfor, fik vi en lidt uheldig start men, reklamationen gik uden problemer - dagen efter havde jeg de rigtige farvepatroner med posten samt label og returporto til at returnere de forkerte. Dette er service når det er allebedst!!!!!
Simpelthen den bedste og hurtigeste, leverandør på nettet!
*1 for brugervenlig hjemmeside *2 for den gode kundeservice *3 for super hurtig leverence *4 for god kvalitet og *5 for den simpelthen er fortjent!!
Lave priser - Høj service
Vor virksomhed har gennem et par år fået leveret blækpatroner og CD'er m.m. til yderst konkurrencedygtige priser og med hurtig ekspedition og forsendelse.
I forbindelse med en forsinket momsregistrering af et nyt firma fik vi klaret tingene via e-mail-korrespondance, hvorefter varerne omgående herefter blev afsendt.
det går hurtig
her køber jeg alt min blækpatroner til godt pris. jeg fik mine vare efter kun 2 dage. det var dejligt
Helt igennem fremragende webshop
Sjældent har jeg fået en så venlig og flot service som hos Bleakkongen.
Man bliver hele tiden opdateret via mail, og jeg modtog den 2 dage efter bestillingen, selvom jeg bestilte sent om aftenen.
Her får man fornemmelsen af et firma som har det godt med sig selv og har overskud til at behandle kunderne på bedste vis.
De er billige og varene kommer hurtigt.
Det bliver hos Bleakkongen jeg vil handle blæk fremover, ingen tvivl om det !.
Hurtig og selv tænkene...
I søgningen på billige blækpatroner til min canon, kom jeg ind på blækkongen som er en dansk side, men adressen er i Tyskland. Men de var billige og havde kun posetive anmelderser, så jeg tog changen. Købte en sort og en farve. Dagen efter jeg havde overført pengene, sendte de pakken, og den kom til mig den efterfølge dag. Desværre ville min printer ikke godkende farve-patronen, så jeg skerv til dem. De svarede hurtigt tilbage at jeg bare skulle sende den retur, den lavede de reklamtion på.
Alt dette var fredag og lørdag morgen bankede posten på min dør med en pakke, sørme om det ikke var en ny patron, og den passede... Kanon dejligt at de selv kunne tænke, og sende en ny så hurtigt. Så jeg er super tilfreds.
give dem 5 stjerner
her køber jeg alt min blækpatroner til godt pris