Twee weken geleden terug gekomen van een weekje Tunesië, super vakantie gehad, tot dat...mijn toestel in het zwembad gevallen was. Alle foto's kwijt dacht ik, mijn toestel deed niets meer! Bij twee an... See more
Blue Mobile Phone
See what reviewers are saying
Perfecte service!!! Vorige week met mijn dochtertje langs gegaan.Oude telefoon ingeruild op een nieuwe iphone 8 tegen een mooie prijs.Keurig geholpen met oude gegevens omzetten naar nieuwe telefoon zo... See more
Company details
Information provided by various external sources
Wij kopen mobiele telefoon toestellen in. Wij verkopen mobiele telefoon toestellen. Wij repareren mobiele telefoons. Wij zijn gespecialiseerd in Samsung en Apple. Wij verkopen kleine accessoires voor mobiele telefoons.
Contact info
Marijkestraat 20, 6373 NT, Landgraaf, Netherlands
- 0618180876
- Info@bluemobilephone.nl
- www.bluemobilephone.nl
Toppie
Zeer tevreden over de aankoop van een Samsung Galaxy S9. Eigenaar neemt de tijd om alles uit te leggen. Ik kan Blue Mobile Phone bij iedereen aanbevelen.
Goed en netjes geholpen
Nette verkoper. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aan bevelen.
SUPER
SUPER
Erg klantvriendelijk. Het contact met het personeel verliep vloeiend en van onduidelijkheid was dan ook geen sprake binnen de communicatie. Een goede prijs voor een uitstekend toestel! Daarnaast was het ontvangen van advies erg plezierig.
Marco polo.
Ik ben uiterst tevreden over het betrouwbare contact en de service. Ik wou en moest heel erg nodig een nieuwe telefoon aanschaffen en zag de aanbiedingen op de site. Kon helaas niet meteen langskomen (2,5uur rijden) maar het was een dagaanbieding, dus Telefonisch contact gehad en kon vooraf betalen via overboeking. (Uiteraard KvK nummer gechecked oa. ) alles klopte. Op afspraak gekomen en ben super geholpen. Klantvriendelijke, perfecte service, fijn contact en uitstekende producten. Mijn volgende haal ik hier ook (al hoop ik dat dat nog wel een lange tijd niet nodig gaat zijn)!
Top bedrijf.100% aan te bevelen
Super tevreden over aankoop van samsung s9. Hele vriendelijke eigenaar en een heel mooi kantoor.Ik beveel hem 100% aan aan iedereen.Ik kom zeker terug bij de aanschaf van een volgende nieuwe telefoon.Bedankt
Heeft mij top geholpen
Heeft mij top geholpen, kon mijn eigen telefoon heel erg lastig resetten waardoor ik hem niet kon verkopen.. dit heeft Ramon voor mij gedaan en heb daarna de telefoon kunnen verkopen waardoor ik bij Ramon een nieuwe kon kopen!! Ziet er tip top uit en de service is echt meer dan prima!!
Super service!
Super service!
Zeer klantvriendelijk en zelfs op 2e paasdag kon ik hier terecht voor mijn toestel in te ruilen!
Dit is zeker 5 sterren waard!
Zeer snel en goed geholpen,
Gisteren een samsung galaxy s9 plus…
Gisteren een samsung galaxy s9 plus gekocht en ben echt zeer tevreden met de service en afhandeling zeer fijne verkoper.
Zeker een rede om volgende keer terug te komen.
Betrouwbaar!
Top geholpen en blij met de Iphone 8…
Top geholpen en blij met de Iphone 8 plus.....Micky
Perfecte service tegen een vlijmscherpe prijs!
Perfecte service tegen een vlijmscherpe prijs!
Ik was aanvankelijk wat sceptisch, doordat de Iphone 8plus die ik kocht, via marktplaats verkocht werd via de naam BMP en er ook geen aderes bij vermeld stond.
Toch geprobeerd, immers BMP was al enige jaren via Marktplaats actief, dus géén eendagsvlieg.
Daar Ramon, (eigenaar BMP), en ikzelf die dag beiden èn route waren en dus niet bij hem of bij mij de verkoop konden afronden, is hij met de telefoon naar mij toegekomen op het adres waar ik op dat moment was. Prettige overdracht, via Ramon veilig en mobiel kunnen pinnen.
Ik heb vandaag, enkele dagen na de aankoop, via Apple de Applecare+ garantie afgesloten
En....als je dát kan afsluiten, weet je zéker dat je én het product ontvangen hebt waarvoor je betaald hebt, (dus hgeen nepper) én dat hij tevens inderdaad gloednieuw en ongebruikt is...(zat overigens ook gewoon gesealed verpakt).
Bedankt Ramon voor de prima service en de goede prijs.
Ron Leunissen.
Top.
In het begin was ik vrij sceptisch over de betrouwbaarheid van Ramon. Na de eerste keer was dat direct vervlogen, veel testjes en kwaliteitsbeoordelingen op de telefoons die je wilt inruilen, op het eerste oog irritant, totdat je erbij stil staat dat degene die jouw telefoon koopt ook met een perfect product tevreden wordt gesteld. Meest recente ruil was mijn iPhone 8 Plus tegen een iPhone X, perfect gegaan. Ook had ik een defecte iPhone 7 thuis liggen waar ik niks meer mee deed, ik heb vervolgens een deal met Ramon kunnen sluiten met betrekking tot de verkoop van de iPhone voor test-doeleinden om specialisme te vergaren. Al met al een super bedrijf, een echte aanrader.
In eerste instantie argwanend geweest …
In eerste instantie argwanend geweest mbt de inruil van mijn S8 plus op een IPhone X met bijbetaling omdat Ramon niet snel reageerde. Gelukkig ben ik toch tot de deal over gegaan en bleek mijn argwaan meer op ervaringen van anderen op marktplaats te berusten. Ramon heeft mij vriendelijk en uitstekend geholpen en daarbij ook nog een goede inruilprijs gegeven. Dit is gewoon SUPER. Ik ga in de toekomst zeker weer een telefoon bij hem aanschaffen .
Zeer vakkundig advies
Zeer vakkundig advies, goede service en vriendelijk geholpen. Een aanrader.
Zeer goede service fijne mensen om een …
Zeer goede service fijne mensen om een telefoon te kopen zeer betrouwbaar
Een echte aanrader!
Vandaag hier mijn oude kapotte s8 ingeruild op een s8 plus. Leuke prijs terug gekregen voor mijn telefoon, en de s8 plus was ook nog zeer scherp geprijs. Kortom super service! Super prijs/kwaliteit verhouding. Ik zeg ga zo door! Een echte aanrader!!
The Trustpilot Experience