Jeg køber to ørkenrotter, i fødselsdagsgave til min søn. Henne i dyrecenteret får jeg at vide det er to hunner. Men en uge efter jeg har købt dem, slår jeg op hvordan man kan se forskel på hun og han... See more
See what reviewers are saying
Bonnie i Hundige holder marsvin og kaniner sammen, hvilket IKKE skal gøres. De er 2 forskellige dyr, og kaniner kan skade marsvin ganske alvorligt ved fx at sparke dem. Desuden spiser de ikke sa... See more
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!! Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejde... See more
I butikken i Vejle møder jeg altid kompetent og dygtig rådgivning. Det er tydeligt, at Mette - som ejer butikken - har et meget stort videns- og erfaringsgrundlag inden for dyreverdenen. Jeg har selv... See more
Written by the company
Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmark. Vi består af uddannede, professionelle dyrehandlere, der alle har en kæmpe interesse for dyr. Bonnie Dyrecenter er med 13 selvstændige butikker, placeret centralt i det meste af Danmark. Hver butik er drevet af selvstændige dyrehandlere. Her er du som dyreejer altid garanteret en professionel faglig betjening af uddannet personale. Vores butikker er tilsluttet Fødevarestyrelsens lovpligtige veterinærkontrol, der tilser at butikkernes dyr, såvel som fugle og fisk, 4 gange årligt får uanmeldt besøg af veterinærkontrollen. Dette sikrer, at butikken altid overholder de regler der lovmæssigt er udstukket fra Fødevarestyrelsen og det dyreetiske derfor er forsvarligt overholdt.
Porthusvej 7, 3490, Kvistgaard, Denmark
- www.bonniedyrecenter.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Bonnie dyrecenter Slagelse
Fantastisk sted.. Dejlug smilende og hjælpsomt personale, som ikke er bange for en personlig kundeservice. Ingen spørgsmål er for dumme, og de giver en følelse af kompetence og passion for shoppen og dyr generelt 👍

Bonnie dyrecenter i Esbjerg
Bonnie dyrecenter i Esbjerg er der eneste sted jeg handler dyr, foder og tilbehør til dyrene! 😍 De er altid så søde i butikken og hjælper hvis man har spørgsmål.
Helt klar en dejlig oplevelse og komme i Bonnie dyrecenter esbjerg!

Bonnie dyrecenter Esbjerg
Min anmeldelse gælder Bonnie dyrecenter Esbjerg.
Min familie og jeg handler primært i Bonnie dyrecenter Esbjerg. Det er et sted, som ikke kun tænker på pengene. Charlotte og Thomas, som er de primære hovedpersoner i butikken vejleder med et smil, og så gør de lige det ekstra. Tjek f.eks. Deres kampfiske reol ud, imens du nyder en tur rundt i butikken. ;-)

Bonnie dyrecenter Esbjerg.
Bonnie dyrecenter Esbjerg.
En rigtig lille hyggelig butik, med rigtig god betjening af venlig personale
God vejledning og gode priser
Kan kun varmt anbefale at handle hos Bonnie dyrecenter Esbjerg

Værste kunde betjening i Bonnie Dyrecenter, Gammel Lyngvej, Køge
Værste kunde betjening og super dårlig retur ret.
I dag skulle jeg og min datter købe en fugle bur der var sat 25% rabat på. Da vi tog den ud af plastikken så vi, at den var knækket på to af hjørnerne ,var fyldt med insekter og super beskidt! Da vi skulle returnerer den blev vi skældt ud af chefen, at der ikke var noget galt med deres varer, og det var vores skyld. Sikke en måde at drive forretning på!!!! Kommer aldrig derhen igen!

Bonnie Dyrecenter Køge
Bonnie Dyrecenter Køge. Vil opfodre alle kunder til at orientere jer om deres såkaldte rabat priser inden i lader jer lokke af et godt tilbud. Købte igår en outbag vital pude 138x120 normalpris 3500 men med 50% rabat sparede jeg derved 1750 kr damn jeg havde gjort en god handel. Efterfølgende opdager jeg at alle andre steder ligger nøjagtig den samme pude mellem 1371,10 og 1999,95 på danske hjemmesider og det er deres normalpris. Er på ingen måde utilfreds med puden men har godt nok et problem med deres markedsføring og lange forklaringer, bondefangeri vil jeg kalde det. Så kære kunder falder i over et super tilbud i Bonnie Dyrecenter Køge så lav noget research først. Fik efter en del opkald fat på ejeren som er en kvinde for at spørge ind til deres markedsføring og fik derefter en balle fordi jeg ikke kendte til hvad hun betalte i husleje i butikken eller hvornår hun havde indkøbt den pågældende pude. Undrer mig samtidig over al den kritik som er på Køge afd , hvorfor bruger i det ikke konstruktivt i stedet for at modangribe, når man læser samtlige anmeldelser virker det som om i bliver møghamrende fornærmet og faktisk nedgør folk som skriver og helt ærligt det får i altså ikke noget positivt ud af, folk taler sammen mund til mund og det er nu engang den bedste reklame🤷♀️ Husk det.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov…
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!!
Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejderne har ingen forstand på dyrene og burde derfor ikke have lov til at vejlede folk.
De vil bare tjene penge på dyrs lidelser og desværre falder mange mennesker for dette.
Køb jeres dyr fra et internat eller hos en opdrætter. Alt andet vil være uansvarligt!!!
Det er fuldstændig grotesk som de…
Bonnie dyrecenter i køge
Det er fuldstændig grotesk som de behandler deres dyr!
Vi var i bonnie dyrecenter i Køge i dag og gik op til dyrene for at kigge, der var hedende varmt at gå deroppe absolut ingen ventilation og dyrene havde hedeslag.
Vi kigger nede i deres åbne kanin bur hvor vi observere en død kanin som er dækket til med savsmuld og den er begyndt at lugte! Medarbejderen jeg kontakter tror bare at den har gravet sig ned hvorefter han finder ud af den er død!
En dværghamste lå i sit bur og var død og en ørkenrotte lå også og var på renden til at dø
Der var to dværghamstre der blødte voldsomt nok efter en slåskamp
Det her er bliver meldt til dyreværnet da det er totalt dyreplageri og ikke værdigt for dyrene!
Burde slet ikke kunne forekomme i sådan en stor dyrehandel!!
Ren dyremishandling i bonnie dyrecenter Køge!
Ren dyremishandling i bonnie dyrecenter Køge...!!!
Alle dyrene lå og var ved at dø af hedeslag... vi opdage på vores korte tur 1 død kanin gemt væk under spåner, den lugtede forfærdeligt så det er ikke lige foreløbig den er død...
1 død hamster gemt væk i et hjørne, både madskål og vandskål var fjernet så de vidste godt den var død....
2 hamstre der havde tæsket hinanden til blods... medarbejders kommentar var “når okay”....
Og så lå alle dyrene ellers i et indelukket klima med alt alt for mange grader! Det var nærmest en sauna så jeg måtte hurtigt ud og få luft bagefter, dyrene lå allesammen fuldstændig udkogt og pustede... forfærdelig oplevelse!!!! Skam jer!!!!
Jeg er virkelig skuffet over deres…
Jeg er virkelig skuffet over deres returret, som jeg umiddelbart tænker er lidt fusk og humbuk.
Der står fuld returret på min bon, så jeg går ud fra at jeg kan returnere mine varer i alle bonnie dyrecenter butikker. Det er vel en del af humlen med at være under samme navn. Da jeg i går forsøgte at returnere mine varer hos bonnie i Lyngby fik jeg af vide at jeg kun kan få pengene tilbage i butikken de er købt i.
Den information er hverken oplyst i butikken eller på bon´en. I burde virkelig få det rettet, hvis i ikke ønsker at ændre proceduren. Som jeg i øvrigt synes er helt væk. I har jo ingen berettigelse som navn, hvis butikkerne er helt individuelle.
Da jeg forsøgte at finde frem til et hovedkontor at komme i kontakt med opdagede jeg, at dette heller ikke var muligt. Det virker altså uprofessionelt.
Så 1 stjerne her fra, for en virkelig ærgerlig oplevelse.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Jeg købte en flexi line til vores nye…
Jeg købte en flexi line til vores nye hvalp i sept 2019. Han kom 31.10.19. Her i juni gik den mekaniske del i stykker. DVS at vi ikke kunne låse selen op og lukke den i. Henvendte mig I Køge afd. Fik at vide jeg skulle bruge en bon. Den havde jeg ikke mere. Vi havde både købt seng og halsbånd samme dag. Jeg har et kontoudtog fra Forbrugsforeningen, men det var ikke nok. Og ud fra datoen kan forretningen jo gå tilbage, men de holdt på at den originale kvittering skulle foreligge. Det er ikke den største udskrivning. Men vi mener, at sådan en sele, skal holde mere end 3/4 år.
Nu bruger jeg en flexi line, den er ganske vist mindre, men 14 år gammel, så kvalitetsmæssigt mener jeg at man bare skal bytte. Jeg har talt med Michael hos Eldorado og en ung mand i Bonnie Dyrecenter, Køge.
Men der skal åbenbart forevises en kvittering.
Jeg har besluttet, at jeg aldrig sætter mine ben i den forretning. Der findes heldigvis andre dyrehandlere i Køge. vh Heidi

Glem det
Jeg bestille varer hjem til butikken i Holbæk, som jeg blev fortalt ville komme tirsdag - vi skriver nu fredag aften (4 dage senere), og varene er stadig ikke leveret. De kan end ikke fortælle hvornår de er estimeret til at komme. Spild af tid.
Elendige forhold
Forfærdelige forhold dyrene har.
Jeg var inde i Bonnie Dyrecenter i Avedøre tidligere i dag, og "snakke" med hvem jeg formoder er butikskæderne dér.
Deres hamstere (for ikke at snakke om deres kaniner, marsvin og fugle) har slet ikke hverken nok plads - 50x50 cm. til 7 hamstere, som i min optik også var alt for gamle til at gå sammen, samme kuld eller ej - de havde heller ikke ting at grave og gnave i - halvdelen af bunden af terrariet var bart, og jeg observerede flere af dem som gnavede i glasset På buret - også muligheder for motion mm. var der heller ingen af.
Ingen bure på nær ét indholdet et hjul, og det der gjorde, var lavet af tremmer men en hel centimeter mellem hver tremme.
Da jeg nævnte det, anerkendte medarbejderen endda selv, at de kan brække knogler og lemmer ved at løbe i de hjul. Men han mente jo at der "ikke er sket noget endnu".
Derudover bliver der brugt hø som bundstrøelse - som heller ikke på nogen måde anbefales - og der er helt utrolig mange fluer i butikken. Flere end jeg har oplevet nogen andre steder. Man kunne ikke gå rundt ud at der sad mindst 3-4 på en ad gangen.
Da jeg konstruktivt, og i min interesse for dyrenes velfærd, konfronterede manden i butikken med dette, oplevede jeg en aggressiv respons og attitude. Han afbrød mig, talte ubehøvlet og irettesættende til mig, og fik mig til at føle mig meget ilde tilpas.
Selv hvis jeg i hans optik, har været "uhøflig" eller lignende, så synes jeg at det er dybt uprofessionelt at reagere som han gør - og så endda som butiksleder (hvilket jeg ikke ved, men tror at han er).
Og jeg ved at dette ikke er et enkeltstående tilfælde. Som man måske kan fornemme på nogle af de andre anmeldelser herinde, så er der også mange andre der har observeret situationer lign. min.
Og før du evt. svarer på dette, Palle Sørensen — så kan det godt være at i hævder at dyrene i butikkernes vilkår er helt i orden, og lever op til lovens krav — men det ændrer stadig ikke på hvor ringe deres livskvalitet og helbred er.
Hilsen M.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Jeg købte 2 marsvineunger i deres…
Jeg købte 2 marsvineunger i deres afdeling i Køge som udviklede skab og svamp hurtigt efter.
Jeg gjorde dem opmærksom på det via email og bad dem dække dyrlægeregningen og hørte intet fra dem. Indtil jeg postede denne anmeldelse. Derefter reagerede de og vi ringede / skrev sammen om det.
Vi er herefter kommet frem til at jeg fik refunderet de penge jeg gav for marsvinene (998,-) og at jeg så står for dyrlægeregningen (på 2500,-) selv.
Jeg er glad for at vi fandt en løsning, men jeg kommer ikke til at købe dyr der igen. Lige meget hvad Bonnie's dyrecenter siger, er det klart min opfattelse at jeg ikke burde have fået syge dyr med hjem. En opfattelse min dyrlæge deler.
I fremtiden vil jeg vælge en respekteret opdrætter fra dansk marsvineklub.
De får to stjerner fordi de reaktivt hjalp på en situation de var skyld i.

God service, etc.
Hurtig levering af hvad jeg bestilte samt god service.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Manden og jeg ville se om i havde en…
Manden og jeg ville se om i havde en kanariefugl hun og et zebrafinke par til vores fugle derhjemme
Vi forlod dog butikken igen, mega centeret i Holbæk, da alle fugle udviste tydelige tegn på sterotyp adfærd
Ikke kun blandt kanariefuglene og zebrafinkerne men også hvad der lignede en rosa kakadue der havde sat sig helt op og tremmerne og tiksede med vingerne
Mmm, vi valgte at gå igen uden køb selvom det fristede at købe alle dyrene fri
Sælger syge dyr.
Min kæreste og jeg købte en kanin den 27.03.20 i Nykøbing Falster (butikken i Guldborgsund centeret). Ingen oplyser om alder på kaninen, eller fortæller hvad den er vant til af mad. Tværtimod er en meget ihærdig sælger, meget opsat på at sælge os "startpakken" til kaniner, og en hurtig Google søgning fortalte at over halvdelen af det spiselige indhold IKKE bliver anbefalet til kaniner, og direkte kan kædes sammen med følgesygdomme. Fx kalksten, som kan føre til nyresten hos kaninen. Nå, men vi køber hvad der bliver anbefalet af RIGTIGE kaninkyndige, og tager kaninen med hjem. Ikke en gang fra vi forlader butikken, har kaninen afføring og tisser heller ikke. Den vil ikke spise, hverken hø eller mad og drikker stort set ikke.
Efter et par dage, hvor vi tænker det kan være at den liige skal falde til og få ro på, ringer jeg til butikken og fortæller de har solgt os en syg kanin, og jeg vil tage den til dyrlægen. Ekspedienten fortæller hurtigt at det nærmest må være min egen skyld, men at jeg kan få en ny eller pengene tilbage (sidst jeg tjekkede, var det ikke sko jeg købte, men et levende dyr.) Og at dyrlægeregningen er for egne penge (hvilket jeg udemærket vidste, og det var slet ikke penge det drejede sig om!). Vi får en tid til dyrlægen dagen efter, men tragisk nok står vi (Min datter og jeg) op til en kanin der ligger død på gulvet. alt i alt, nåede vi at have kaninen hjemme i 6(!!) dage.
Vi kører tilbage i butikken, med kanin lagt i en kasse, og her fokusere ekspedienten mere på hvorvidt jeg har en bon med, og på at jeg må have givet den forkert mad, end at bekymre sig over det syge dyr de har solgt.
Jeg er dybt chokeret over behandlingen, og at man sælger syge dyr med god samvittighed. Aldrig om jeg støtter den butik igen, og endda slet ikke halvdelen af deres varer er langt dyre end de er i maxi zoo på den anden side af parkeringspladsen.
fatal dårlig rådgivning
Var forbi butikken på Kinavej i Slagelse søndag d 16/2 for at købe flere fisk til vores lille akvarie . Vi købte molly og platty og fortalte vi i forvejen havde maller og guppy. Mine døtre på 2 og 5 syntes slørhalerne så søde ud, og jeg spurgte om slørhalen kunne gå med de andre fisk i ca 26 graders vand. Ja ja det går fint fik vi at vide. Den døde efter 5 dage til stor skuffelse for mine døtre der virkelig syntes den var sød (og iøjefaldende) har nu fundet ud af de ikke må gå med maller da de hapser finner og halerne og helst alene i max 23-24 graders vand.... . Har kontakter butikken via facebook men intet svar. Vi handler der ikke igen og vil fraråde alle at bruge butikken.

Øv man ikke kan sætte den på 0 stjerner
Øv man ikke kan sætte den på 0 stjerner, jeg bliver simpelthen så ked af at se de forhold kaninerne lever i....... De lever i alt for små bure har ikke meget menneskekontakt. Jeg købte ingen ting da jeg ville ville støtte sådan en måde og holde kaniner på. Kaniner har brug for 9 kvm at kumme boltet sig på hvis de ikke er ude af deres bur fler timer om dagen og alligevel anbefales det at kaniner har 2-3 kvm resten af tiden for at dens krop ikke tager skader. Kaniners krop er bygget til og være aktiv og kan den ikke være det kan de få skæv ryg, Potesår/trygsår under bagpoterne. en anden ting er at de giver kaniner saltsten/mineralsten og dette er disideret skadeligt for kaninerne, de kan få nyresten og forkalkninger i blodårende... Bestemt ikke et sted jeg ville støtte!!!
-stenløse