Jeg køber to ørkenrotter, i fødselsdagsgave til min søn. Henne i dyrecenteret får jeg at vide det er to hunner. Men en uge efter jeg har købt dem, slår jeg op hvordan man kan se forskel på hun og han... See more
See what reviewers are saying
Bonnie i Hundige holder marsvin og kaniner sammen, hvilket IKKE skal gøres. De er 2 forskellige dyr, og kaniner kan skade marsvin ganske alvorligt ved fx at sparke dem. Desuden spiser de ikke sa... See more
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!! Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejde... See more
I butikken i Vejle møder jeg altid kompetent og dygtig rådgivning. Det er tydeligt, at Mette - som ejer butikken - har et meget stort videns- og erfaringsgrundlag inden for dyreverdenen. Jeg har selv... See more
Written by the company
Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmark. Vi består af uddannede, professionelle dyrehandlere, der alle har en kæmpe interesse for dyr. Bonnie Dyrecenter er med 13 selvstændige butikker, placeret centralt i det meste af Danmark. Hver butik er drevet af selvstændige dyrehandlere. Her er du som dyreejer altid garanteret en professionel faglig betjening af uddannet personale. Vores butikker er tilsluttet Fødevarestyrelsens lovpligtige veterinærkontrol, der tilser at butikkernes dyr, såvel som fugle og fisk, 4 gange årligt får uanmeldt besøg af veterinærkontrollen. Dette sikrer, at butikken altid overholder de regler der lovmæssigt er udstukket fra Fødevarestyrelsen og det dyreetiske derfor er forsvarligt overholdt.
Porthusvej 7, 3490, Kvistgaard, Denmark
- www.bonniedyrecenter.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg vil ikke engang give Bonnies…
Jeg vil ikke engang give Bonnies dyrecenter i Slagelse så meget som en kvart stjerne.
De sælger fisk velvidende at de har svamp i deres akvarie og dermed sælger syge fisk
Derudover kan man ikke få hjælp de beder en gå til DYRELÆGEN for at få hjælp til sine fisk. Aldrig har jeg oplevet magen til frækhed og uprofessionelt arbejde.
4 akvarier 2 hos mig, 1 hos min onkel & 1 hos min tante.
De 2 akvarier herhjemme er ALLE fisk døde . Helt knuste børn. Ingen kompensation fra butikken .
Spændende butik og ekspertise
KØGE
Stor og spændende butik med et bredt udvalgt til alle dyr!
Oplevede erfarent personale der kunne rådgive mig grundigt om mit indkøb til mit dyr :-)
Kunne jeg give 0 stjerne var dette…
Kunne jeg give 0 stjerne var dette blevet mit valg..
Aldrig handel hos bonnie dyrecenter - Frejasvej 12 Holbæk.
Absolut ikke et besøg værd og kan koste dig dyrt..
Jeg kontaktede butikken telefonisk, for at høre om de havde en hun vandagame. De ville undersøge dette, da de var i tvivl om kønnet på den de havde. Dagen efter har jeg en telefonsvarer fra dem, der siger de har været 2 om at tjekke og det er en hun de har. Jeg køre straks til Holbæk, og henter vandagamen, da vi har ledt efter en hun. Normal prisen på disse er 499-599kr. Denne koster dog 1150kr. Deres svar på dette er at det skyldes det er en hun på over 1 år. Jeg køber hende og tager hjem. Da jeg kommer hjem snakker jeg med 2 eksperter, da jeg opdager den har en skade på øjet. De fortæller mig så, at jeg har købt en han, på max 11 mdr.. så nu står jeg med en skadet vandagame, og altså 2 hanner i samme terrarie, jeg er nød til at finde penge til at købe nyt så de kan komme i hver deres, da hanner ikke kan gå sammen. Butikken vil ikke tage noget ansvar, og tilbyder blot jeg kan købe et terrarie hos dem, og fortæller at det blot var deres bedste gæt, at det var en hun, men de har på intet tidspunkt informeret mig om at det blot var et gæt eller at de ikke havde køns garanti. Så jeg har mildt sagt betalt overpris for et sygt dyr, og betalt for en alder og køn som jeg heller ikke har fået, som nu også skal have eget terrarie… jeg har aldrig oplevet så ringe kundeservice og forstår ikke det er lovligt at sælge dyr der er skadet, eller som man påstår et køn og alder på som ikke er korrekt. Jeg har prøvet og finde et forlig med butikken, hvor jeg tilbyder de kan betale differencen tilbage, i forhold til køn og alder, altså fra normal prisen 599kr til de 1150kr. men dette har butikken ikke ville vende tilbage på.
Så hvis man vil købe katten i sækken, er dette det helt rigtige sted at besøge..

Bonniedyrecenter Rødovre
Bonniedyrecenter Rødovre.
Jeg købte for en uge siden en engelsk undulat unge ((troede jeg)i bonniedyrehandel Rødovre . Jeg fik oplyst at den var 2-3 måneder gammel og derfor nem at gøre tam. Desværre kunne jeg ikke tåle den og fandt derfor en fugle opdrætter som gerne ville overtage den. Da fuglen var ringmærket kunne opdrætteren fortælle mig at fuglen var udklækket i 2020. Det betyder at den er mindst 8 måneder. Jeg syntes at det er fuldstændig uacceptabelt at man i den grad kan blive snydt omkring fuglenes alder når man handler i bonnie dyrecenter Rødovre. Som køber har man jo ikke en chance for at vide fuglens alder eller se kønnet med mindre man har forstand på fugle.
Kan kun skrive rosende ord om Bonnie…
Kan kun skrive rosende ord om Bonnie dyrecenter Esbjerg
Fantastiske ejere, fantastisk personale, god håndtering af dyrene og altid en fem stjerner vejledning når man har brug for hjælp
Har altid fået de tammeste dyr fra dem og de går op i at dyrene har det godt og bliver gjort tamme helt fra små
(Vil dog ikke sige det samme om den Bonnie jeg har været i på Sjælland, håber der er strammet op hos dem siden, er ked af andre ikke får den samme fantastiske oplevelse som os i Esbjerg)
Bonnie dyrecenter Aabenraa
Jeg havde en super god oplevelse i bonnie dyrecenter aabenraa hvor jeg byttede nogen fisk til nogen andre, og i denne forretning bliver du respekteret for din hobby og får en super service og rådgivning, her kommer jeg hvert fald igen det er helt sikkert :D
Esbjerg
Det var en fantastisk oplevelse. For det første tog medarbejderen sig god tid med mig , så hun sikrede sig jeg var klar på opgaven til at få det valgte kæledyr. Derefter fortalte hun mig alt der er at vide om dyret så jeg gik derfra vis på at mit kæledyr får det godt . Det var bare SÅ godt.

Jeg havde bestilt kattegrus
Jeg havde bestilt kattegrus, vægt 16 kg.
Det havde jeg bestilt hjem, betalt 90 kr. for det. Det kom bare ikke hjem til mig, men til en kiosk langt herfra hvor jeg bor.
Jeg bestilte det hjem fordi det var for tungt at bære.
Jeg ringede og fik et på valg muligheder. Det endte med jeg fik pengene tilbage og hentede pakken selv. Fint nok.
Dog træls når man udtrykkeligt skriver, og betaler for den skal afleveres her hjem.
Jeg ringede til Bonni, og manden der tog telefonen sagde det var hans fejl, at han ikke havde skrevet den på til en hjemme levering, så nej det var ikke fragt mandens skyld. Så derfor 1-2 stjerner.

Bonnie dyrecenter - Holbæk Mega
Bonnie dyrecenter, Holbæk Megacenter. Helt urimelig service, eller mangel på samme! Jeg har handlet der en del - mest akvariefisk, da de har et pænt udvalg. Jeg har med andre ord lagt en del penge der. Den seneste oplevelse er imidlertid helt gal. Jeg havde bestil i alt 6 piratfisk, og fik jo lov til at betale en ret høj pris. En ting var at de ikke kom hjem den ugedag de var lovet til, en anden og værre ting var at da jeg fik min fisk døde først 2 og dagen efter yderligere 1, og da jeg er erfaren med fisk og akvarier, ved jeg at det af og til sker at man får syge fisk, og her er det bare typisk sådan at man enten får forholdsmæssigt beløb tilbage, eller at man får nye erstatningsfisk. Så allerede dagen efter sender jeg besked til Bonnie - samme sted jeg allerede havde skrevet sammen med den ansvarlige. Der kom imidlertid ingen reaktion. Efter en uges tid skriver jeg igen, og med forespørgsel om hvorvidt de har nye raske fisk på vej. Ingen reaktion. Gud ved om de bare tror at utilfredse kunder bare lader sig leve med elendig service?
Bonnie dyrecenter Slagelse burde slet…
Bonnie dyrecenter Slagelse burde slet ikke have lov til at holde dyr. Det er slet og ret dyremishandling. Har flere gange set deres fisk i dårlig forfatning. Der ligger ALTID døde eller syge fisk i flere akvarier. Idag fik jeg nok. Aldrig mere vil jeg besøge denne butik. Jeg kommenterede at der lå 10-15 syge papegøje fisk på bunden i et akvarie og led. Herefter blev samtlige fisk taget op og smidt i skraldespanden midt i butikken. Ingen blev aflivet først. Jeg fik kvalme. Det sgu usmageligt.
Bonnies dyrecenter Køge
Bonnies dyrecenter Køge: burde ikke engang have en stjerne. De oplyser hverken handelsbetingelser eller fortrydelsesret og giver ikke penge retur. Da jeg ringer for at spørge hvordan det kan være, og hvor deres handelsbetingelser er at finde. Oplyses jeg om at det står på bonnen. Du bliver altså først oplyst efter køb om at de ikke giver penge retur. Sikke en kundeservice. Bondefangeri i min optik. Det skal oplyses inden køb af vare!!
Derudover stinker hele butikken virkelig ubekvemt og er beskidt. Ikke forhold jeg ville købe dyr under!

Butikken i Nyborg!!
Jeg er bestemt ikke tilfreds med deres kundeservice.
Jeg havde købt noget tøj igår til min hund som den desværre ikke kunne passe.
Idag tager jeg ned for at aflevere det tilbage, hvor jeg får afvide at de ikke giver pengene retur. Hvortil jeg siger, at det ville jeg gerne have vidst på forhånd da jeg købte det igår. Dertil får jeg bare et svar tilbage med, at sådan er lovgivningen, jeg kunne få et tilgodebevis, for pengene skulle byttes til andet i butikken. Hvortil jeg igen konstatere overfor dem, at det er jeg ikke blevet informeret om og det synes jeg godt de kunne have gjort igår da jeg købte det. For de har intet andet i hans størrelse.
I følge lovgivningen skal det være skiltet hvordan det hænger sammen. Men der er intet skiltet, ej heller på bon. På deres hjemmeside henviser de til fortrydelsesretten, men fortæller ikke hvad den indebærer.
Vi har talt med andre indenfor samme koncern altså Bonniedyrecenter. De forstår det ikke og de havde givet pengene tilbage.
Jeg anbefaler absolut ikke butikken i Nyborg, da de ikke giver klar besked nogen steder og kun kan henvise til lovgivningen - som de slet ikke selv har styr på 🙄
Bonnie dyrehandel Farum Bytorv
Bonnie dyrehandel Farum Bytorv. Får 6 zebra snegle i gave d. 30 11, til en pris der er dyre en andre af deres butikker, og de 3 er bare tomme sneglehuse. Kontakter butikken dage Efter 1. 12 og bliver bedt om at komme med en vandprøve og de døde snegle. I dag onsdag 2.12 ankommer jeg så til butikken, jeg blev lovet at hvis alt er ok fik jeg nogle nye snegle. Jeg ankommer så med min vandprøve som er fin, og jeg bliver tilbud snegle men ikke den slags jeg kom med, jeg takker nej TAK for det jo ik dem jeg vil have, jeg må så gå uden af få mine penge tilbage. Svindel de sælger en vare der ikke er der, så det jo god forretning at sælge noget og få penge uden af give en var... Hold jer væk....
Ubehagelig oplevelse i Stenløse
Som ny tilflytter til området gik jeg en tur i Stenløse centeret for at snuse lidt til de nye omgivelser.
Jeg går med stærke tanker om at anskaffe mig to marsvin, og da jeg så Bonnie Dyrecenter, ville jeg lige gå ind og se, hvad der var. (Altså af udstyr, aldrig om jeg vil købe dyr der).
At butikken ikke var just indbydende - rodet og trængt var én ting, men hende der er ansat er en helt anden snak.
Jeg fik ikke engang et velkommen da jeg kom ind. Fair nok. Der blev betjent en anden kunde, én der tydeligvis var stamkunde.
Den ansattes hund kommer hen og hilser, og ja, jeg indrømmer gerne, at jeg lavede en tanketorsk - derfor får I de to stjerner og ikke kun én.
Som hundeejer, der savner sin egen hund derhjemme (hun kan ikke bo hos mig), stak jeg hånden i lommen og fandt en halv kiks frem (fuldstændig ufarlig, da den er lavet til allergi-hunde).
Hunde er hunde, og jeg havde nu en dejlig tiggende SBT siddende forventningsfuldt, og jeg spørger hende i biksen om jeg nu har ham efter mig resten af dagen.
Da den ansatte finder ud af, at jeg har givet en godbid, bliver hun meget ubehagelig, og siger, at der af rent princip ikke skal gives godbidder, og jeg har som sagt indrømmet, at ja, det var dumt gjort, men måden hun siger det på, og foran de andre kunder, hvor hun også lige giver sig tid til at nedstirre mig var meget ubehagelig.
Det ødelagde lige min dag. Tak for det.
Hun kunne snildt have sagt det på en meget venligere måde, og jeg vil da også have undskyldt mere, men med den tone og ydmygende behandling, så gik jeg igen, og selvom det nok ikke kommer til at betyde noget for hverken hende (som nok er mere glad for at miste mig som kunde) eller jer som kæde, så gik jeg med den tanke, at jeg ikke går ind i den butik foreløbig, og med de anmeldelser som kæden ellers får, så tænker jeg, at jeg retter blikket andre steder.
Bonnie Lyngby
Bonnie Lyngby - Martin.
Super service og proff. rådgivning / vejledning

Bonnie dyrecent. Frederikssundsvej halv-racistisk butiksejer
Bonnie dyrecenter Frederikssundsvej : Totalt ubehagelig butiksejer, som jeg har oplevet utallige gange være halv-racistisk overfor udenlandske kunder, som feks ikke taler flydende dansk . Så tydeligt han ikke kan holde hans foredomme tilbage, svarer ubehøvlet tilbage og er meget nedladende og taler til dem som om de er idioter. Han bliver tit irriteret hvis man spørger ham om noget , generelt bare en dårlig attitude overfor kunder og taler ned til dem. Der er i hvert fald ingen tvivl om at han ikke kan lide fremmede . Føj! I øvrigt har de stakkels dyr som er til salg ikke et værdigt liv der - de er presset ind i et lille bitte rum hvor man dårligt kan ånde og de har såå lidt plads! Det er ren og skær dyreplageri!

bonniedyrecenter
ja har handlet en del i bonniedyrecenter brugt mit kort hver gang skulle så bruge det igår men fik atvide at nu skulle det køres over en app hvor er mine bonusopsparinger ?????væk prøver derfor at kontakte bonnie og hvad oplever man her
Din meddelelse blev ikke leveret til kundeservice fordi mailadressen ikke blev fundet det er da for dårligt de forsøger åbentbart at rende for deres aftaler med deres kunder og ja mailadressen er taget fra deres hjemmeside.tjek jeres mailadresse for nu har jeg prøvet 3 gange yderligt uden at der skete noget de kom retur alle tre men det er jo osse ok hvis man ikke har lyst til mail..............

BonnieDyrecenter Nykøbing Falster
Dårlig service - ekspedient gik for at betjene andre imens hun var igang med at betjene mig.
Dyre priser - jeg troede det var en billig kædebutik, men jeg var efterfølgende oppe at sammenligne med vores lokale Dyrebutik og priserne var meget bedre her (og servicen lige så) En undulat var som eksempel dobbelt så dyr hos Bonnie Dyrecenter.
Dårlige forhold - jeg vil gerne betale ekstra hvis det betyder bedre forhold for dyrene, men det var bestemt ikke tilfældet. Mange dyr i små bure og i det hele taget en meget grim, kold og uoverskuelig butik.
Jeg fortryder virkelig at jeg gjorde min handel hos BonnieDyrecenter, men det kan desværre ikke gøres om.... Læg i stedet pengene hos jeres små lokale dyrebutikker.