Jeg køber to ørkenrotter, i fødselsdagsgave til min søn. Henne i dyrecenteret får jeg at vide det er to hunner. Men en uge efter jeg har købt dem, slår jeg op hvordan man kan se forskel på hun og han... See more
See what reviewers are saying
Bonnie i Hundige holder marsvin og kaniner sammen, hvilket IKKE skal gøres. De er 2 forskellige dyr, og kaniner kan skade marsvin ganske alvorligt ved fx at sparke dem. Desuden spiser de ikke sa... See more
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!! Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejde... See more
I butikken i Vejle møder jeg altid kompetent og dygtig rådgivning. Det er tydeligt, at Mette - som ejer butikken - har et meget stort videns- og erfaringsgrundlag inden for dyreverdenen. Jeg har selv... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmark. Vi består af uddannede, professionelle dyrehandlere, der alle har en kæmpe interesse for dyr. Bonnie Dyrecenter er med 13 selvstændige butikker, placeret centralt i det meste af Danmark. Hver butik er drevet af selvstændige dyrehandlere. Her er du som dyreejer altid garanteret en professionel faglig betjening af uddannet personale. Vores butikker er tilsluttet Fødevarestyrelsens lovpligtige veterinærkontrol, der tilser at butikkernes dyr, såvel som fugle og fisk, 4 gange årligt får uanmeldt besøg af veterinærkontrollen. Dette sikrer, at butikken altid overholder de regler der lovmæssigt er udstukket fra Fødevarestyrelsen og det dyreetiske derfor er forsvarligt overholdt.
Porthusvej 7, 3490, Kvistgaard, Denmark
- www.bonniedyrecenter.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Pas på
Pas på . Pas på . Pas på .
Købte co2 til mit akvarie , den forrige købte jeg privat og var brugt, den holdte ca. 4 måneder, den jeg købte der i midt januar holdt 6 uger.
De snyder dig !
Vi taler om ca 2 bobler i sek , hold øje med plombering er iorden, det glemte jeg desværre.
De er dyre, men halvtomme bliver det da godt nok dyrt.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Av av av av mit stakkels dyrehjerte…
Av av av av mit stakkels dyrehjerte GRÆDER efter et besøg i Bonnies dyrecenter slagelse.
Jeg var på udkig efter lidt nyt til akvariet, men det blev der hurtigt sat en stopper for. Døde fisk i SAMTLIGE akvarier, åbenlys sygdom hos mange af fiskene (fembånds barber led af defekt svømmeblærer, samt alle var syge med hvide pletter, som er en lille parasit der sidder og gnaver på fisken. Det var SÅ ulideligt at være vidne til denne mishandling af så et lille uskyldigt dyr. De fleste gubbyer led af selvsamme sygdom, mens de gnavede løs på 7 døde på bunden. Dværg guramierne lå på bunden, og hev efter “vejret” og så meget “trætte” ud. Der var ikke tændt pumpe i akvariet, så jeg tænker de mangler ilt. Scalarene havde det heller ikke godt, slappe finner og defekte “ben”
Jeg sætter ALDRIG nogensinde mine ben i det center igen, og jeg vil råde jer andre til det samme. Der må simpelthen ikke støttes op omkring denne åbenlyse mishandling af dyr.

DYREMISHANDLING!!
Jeg var en tur forbi bonnies zoo i Rødovre centrum i går. Jeg har et minde, hvor jeg var der for et par år siden, hvor dyrene havde forfærdelig forhold. Så jeg var forbi, for at se om det var blevet bedre.
Det var det selvfølgelig ikke. Det butikkken har gang i burde være ulovligt. De har bl.a. en masse store guldhamstre, som deles om at være i et alt for lille bur. Intet legetøj, ingen løbehjul og alt for lidt savsmuld, som de kan gemme sig i. Ikke støt denne butikskæde. Hvis du gør, støtter du dyremishandling og er med til at bevare denne groteske måde, at drive forretning med dyr. Føj mand
Dårlige forhold for fyrrerne
Jeg var i dag inde i Bonnie dyrecenter i Rødovre Centrum.
Det er trist og skuffende at dyrene har så dårligere forhold. Burrerne var ekstrem små og de gik mange hamstere sammen. Yderligere var der meget trykket/varmt, og støj fra fuglene som skaber at stresset miljø for alle deres dyr.
Jeg håber i fremtiden at man vælger et mindre sortiment af dyr, så forholdene er ok.
Så frem det ikke prioriteres, så håber jeg at kunderne vil tage afstand og ikke støtte op omkring det, da det kan betragtes som dyrplageri.
Ny ejer i Bonnies Dyrecenter på…
Ny ejer i Bonnies Dyrecenter på Ringstedgade i Roskilde.
De hedder nu Zoo Center Roskilde.
WOW, sikke en flot og lækker butik den nye ejer har skabt!
Kælderen er som transformeret med masser af plads til fugle og gnavere.
Akvarieafdelingen er blevet flot med et pænt udvalg af fisk og planter.
Helt sikkert værd et besøg
Bonnie dyrecenter Slagelse
Kun stort fedt % herfra til Bonnies dyrecenter i Slagelse. For 13 uger siden var jeg fordi og hente en lille Hun unge (hamster), min veninde var med og vi hørte begge dermed at det blev sagt det var en af de sidste fra det sidste kuld. Jeg har før haft guldhamster, og lagde mærke til at dette hamster var en smule større end normalt. 12 uger senere oplever jeg at maven vokser og ser forkert ud. Jeg går til dyrelægen og finder ud af at det er en HAN + jeg får af vide at alderen slet ikke passer, og jeg skal sørge for at nyde tiden med ham. 4 dage senere sidder jeg 2 timer med det lille hamster i armene, som sover ind.
At man vil tjene penge på at snyde sine kunder så gevaldigt er umenneskeligt og klamt. Priserne er ALT for høje og det handler tydeligvis kun om at sælge. Jeg kan ikke anbefale nogen at handle i Slagelses butik. Derudover har jeg mange gange bemærket hvordan dyrene har lidt plads, og slet ikke får hvad de fortjener. Den forfærdelig butik som kun kan få alt dårligt herfra! Stakkels dyr.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Hold jer langt fra denne butik
Hold jer langt fra denne butik!
Bonnie dyrecenter Slagelse burde lukkes. Min søster købte en lille hamster deroppe. Vi fik af vide at det var en lille pige.
Nu har vi så fundet ud af, at vi har fået en gammel døende mand! Hun har haft den i 1 måned….
Hvad sker der? I burde skamme jer….

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
det er en god forretning jeg har været… østerbro
det er en god forretning jeg har været der mange gange.

Hej Bonnie i Holbæk / megacenteret
Hej Bonnie i Holbæk ( megacenteret )
Jeg er kæmpe stor dyrefan … kun det bedste er godt nok til vores kæledyr ❤️
Vil godt give 5 store stjerne til Bonnie, som har en masser fine tilbehør m.m til dyr 👌
Men alle de 5 stjerner går til deres måde, at indrette og behandle deres dyr på …. ❤️❤️❤️ Dyrene har fine bure, og ofte legetøj … og i ny og næ også en kolbe eller ligende, som ekstra tidsfordriv og hygge 👌
Jeg kommer der næsten hver dag, og jeg vil give både personale og dyreforhold alt min beundring. ❤️
Det er så vigtigt, at kunderne kan se man behandler dyrene med alt respekt og omtanke - det er trods alt levende dyr … uanset størrelse, og det er sjældent man kan give 5 stjerner nu om dage, til dyreforretning, og deres måde, at håndtere dyrene på .. 😢der er ofte ingen kærlighed til dyrene. Det er cool forretning … 😤hvor det er vigtigere, at tjene penge, end ofre lidt ekstra på dyrene har det godt, sålænge de er i butikken.
Tak til Bonnie i Holbæk megacenteret ❤️❤️❤️❤️❤️
🌟🌟🌟🌟🌟
Stor beundring og stort tak til jer 🥰
Håber alle vil handle hos jer, og støtte de gode forhold for dyrene. 👌
Mvh Lotte
Bonniedyrecenter Hobro kan anbefales
Kan kun skrive gode ord om bonniedyrecenter Hobro.
Der var en fantastisk service og rådgivning om fisk og akvarier.
Vi fandt det, der passede perfekt til mig og min kæreste.
Kan kun anbefale at tage er smut forbi den fine butik i Hobro .

Annes dyrecenter
Jeg har kun rosende ord til Annes dyrecenter, Bonnie Greve.
Jeg var nede og spørge om råd med hensyn til min hunds foder, den har haft problemer ad flere omgange.
Både med hensyn til viden om produkter og hunde generelt, viste personalet sig yderst kompetente.
Jeg har helt sikkert fundet et fast sted at handle.
Dårlig Service & fejlrådgivning Slagelse
Vi købte en hundesnor til 240 kr af mærket flexi (flexi L/tape 5 m) til vores labrador hvalp på 9 måneder den 13/3 og her den 20/3 er snoren så allerede gået istykker.
Ekspedienten spurgte om alder på hund og vægt ved køb, han vidste det var til hvalp på 9 måneder, men de ønsker ikke at ombytte snoren, de mener hunden har tykket på snoren og jo bevarres, den har haft den inde i munden en gang.
Hvis han vidste at der er en risiko for at snoren ville knække når det er en "tape" snor, burde vi så ikke have haft et stærkere produkt? Det er essensen af dårlig rådgivning og dårlige produkter til dyre priser. Ambassadør af den forretning bliver jeg, efter i dag, desværre aldrig.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Virkelig langsom behandling af ordrer…
Bonnie Dyrecenter, Farum.
Virkelig langsom behandling af ordrer fra webshop. D.26/2 bestilte jeg en vare. D.4/3 blev den registreret hos GLS, men her d.10/3 har den endnu ikke forladt butikken.
Sidste gang jeg bestilte fra dem behandlede, de min webordre som en vare, der skulle afhentes i butikken. Den lå således længe og ventede på, at jeg skulle hente den, før jeg henvendte mig og spurgte, hvor min vare blev af. Det er 2 ud af 2 oplevelser, der har været en sløv oplevelse. Stram op!
giftigt for kaniner
i skal ikke bruge Bonnie dyre center. de har anbefalet at give salt sten til en kanin.. en kanin? er i klar over hvor giftigt det er? der er en kanin der er på vej til dyre lægen på grund af det.. opdatering på kaninen den er blevet aflivet.
Akvarister besøg Bonnie i Værløse
Akvarister besøg Bonnie i Værløse
For akvarie interesseret, kan jeg varmt anbefale at besøge Bonnie på Værløse bytorv.
De har en kæmpe akvarie afdeling både fersk- og saltvandsfisk.
Betjening er i top.

Lidt blandede oplevelser.
(Tak for svar). 😊
Jeg var i såkaldt virksomhedspraktik som sygemeldt for en kort periode i Bonnie Dyrecenter i Roskilde i december måned.
Chefen havde sagt god for, at jeg kunne være i praktik i hans butik, og han var informeret om, at jeg blandt andet kan være meget sensitiv og have let til tårer etc, især når jeg er i nye omgivelser mv. Første gang jeg blev ked af det fik jeg at vide, “at jeg skulle lade være med at opføre mig som en teenager”. Dertil svarede jeg ikke, fordi jeg blev mere ked af det, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle stille op.
Jeg fik i en anden situation at vide, at jeg opførte mig som et barn i en børnehave.
På et tidspunkt opstod der en situation med medarbejderen i butikken, som af forskellige årsager mødte for sent op, og jeg fik at vide, at chefen ikke troede på, hvad medarbejderen sagde. Dertil sagde vedkommende, at han ikke kunne forstå, “at en voksen mand ikke engang kan finde ud af at åbne en butik på egen hånd”, og at han heller ikke kunne forstå, at han skulle betale løn til nogen, som han skulle gøre arbejdet for. Dette blev der også sagt i vedkommendes anden butik i Frederiksværk, fordi medarbejderen ikke havde fået solgt nogle bestemte varer, som chefen selv formåede at sælge.
Dertil skal dog nævnes, at medarbejderen i Roskilde er flink, imødekommende og forstående, og butikken i sig selv fejler ikke noget. Det er ikke det, som er roden til denne kommentar.
Min praktik stoppede brat, fordi jeg på et tidspunkt blev ked af det over en situation, hvor man reagerede med irritation og vrede, og så fik jeg at vide, at jeg nok burde stoppe praktikken. Dette gjorde jeg så. Jeg fik at vide, at jeg græd overfor alle i butikken, men det var chefen, som gjorde mig ked af det og utryg.
Jeg har før skrevet en kommentar herinde, men dertil var reaktionen, at man ville tage kontakt til sin advokat samt kontakte kommunen/min sagsbehandler, hvilket jeg ikke ved, hvad vedkommende ønskede at få ud af. Desuden fik jeg at vide, at jeg havde udeladt at skrive, at jeg ikke selv kunne finde ud af at stå i en butik eller noget som helst andet for den sags skyld. (Jeg har sådan set aldrig stået i en butik før, hvilket man også var informeret om). Altså, at jeg ikke dur til noget, som jeg forstod det. Dette har jeg sidenhen taget personligt. Det er ikke rart at få at vide, at man ikke kan noget, især fordi jeg tror på, hvad folk siger...

Handler jævnligt i Bonnies Slagelse
Handler jævnligt i Bonnies Slagelse, hvor jeg altid har følt mig velkommen og har altid kunne få hjælp hvis der var brug for det. Har både købt kattegrus, mad til både kattene og hundene, ja endda til vores marsvin som ligeledes er købt i butikken. Jeg er en yderst tilfreds kunde.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Bonnie dyrecenter nørrebrogade— elendig service
Bonnie dyrecenter på nørrebrogade. En stjerne er for meget….
Hold jer væk fra dette sted hvis i som jeg (af helbredsmæssige årsager) er fritaget fra mundbind. Blev idag smidt ud af butikken med mine to små børn fordi jeg ikke kan bære mundbind…. Elendig service..
Svar til Palles nederdrægtige svar
Dit svar siger ALT om jeres generelle
kundeservice(eller mangel på samme) om ekspedienten var høflig eller ej
ændrer ikke på at vi blev smidt ud!
Der var INGEN i butikken da vi kom ind, efterfølgende kom der to kunder ind. Jeg sagde endda høfligt til ekspedienten st vi selvfølgelig ville holde afstand!
Ift visir og hvad du eller foreslår af alternativer så NEJ det er ikke altid en mulighed. Og hvor er det bare lavt at du påstår jeg ikke vil vise hensyn!!! Sundhedsstyrelsen anbefaler at man ikke afviser kunder der er fritaget fra mundbind. At i vælger at gøre det aligevel er bare elendig service. Jeg er kommer i den dyrehandler i mange år men det gør vi ikke mere. Fremover bliver mine penge lagt et andet sted.

Bonniedyrecenter Rødovre
Takker for god behandling i butikken efterfølgende og den tilhørende undskyldning. Vi har fået en skøn lille prins med hjem.
Men hensyn til hjertefejlen sagde vores dyrelæge (igennem 17 år) noget i samme stil - at det ikke var normalt at man kunne hører noget på et hjertet på dværghamster, men at dette var så voldsomt, at hun aldrig nogensinde havde oplevet / set noget lignende og at der kun var en ting at gøre - aflive hende med det samme..
Det var i øvrigt ikke ejeren af butikken jeg tale med, men en medarbejder- som i øvrigt også kom og undskylde.
Så alt i alt en god oplevelse til eftermiddag.
Tidligere anmeldelse er her med slettet.

Bonnie roskilde.
Roskilde.
Fantastisk service vi har fået af Kenneth. Vi oplever en altid imødekommenhed, professionalisme og mest af alt ekspert viden som ikke kun vil sælge men sikre at kunden vælger rigtig. Det er fantastisk og derfor at denne dyrehandel skiller sig positivt ud.. 5 ud af 5.