Jeg køber to ørkenrotter, i fødselsdagsgave til min søn. Henne i dyrecenteret får jeg at vide det er to hunner. Men en uge efter jeg har købt dem, slår jeg op hvordan man kan se forskel på hun og han... See more
See what reviewers are saying
Bonnie i Hundige holder marsvin og kaniner sammen, hvilket IKKE skal gøres. De er 2 forskellige dyr, og kaniner kan skade marsvin ganske alvorligt ved fx at sparke dem. Desuden spiser de ikke sa... See more
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!! Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejde... See more
I butikken i Vejle møder jeg altid kompetent og dygtig rådgivning. Det er tydeligt, at Mette - som ejer butikken - har et meget stort videns- og erfaringsgrundlag inden for dyreverdenen. Jeg har selv... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmark. Vi består af uddannede, professionelle dyrehandlere, der alle har en kæmpe interesse for dyr. Bonnie Dyrecenter er med 13 selvstændige butikker, placeret centralt i det meste af Danmark. Hver butik er drevet af selvstændige dyrehandlere. Her er du som dyreejer altid garanteret en professionel faglig betjening af uddannet personale. Vores butikker er tilsluttet Fødevarestyrelsens lovpligtige veterinærkontrol, der tilser at butikkernes dyr, såvel som fugle og fisk, 4 gange årligt får uanmeldt besøg af veterinærkontrollen. Dette sikrer, at butikken altid overholder de regler der lovmæssigt er udstukket fra Fødevarestyrelsen og det dyreetiske derfor er forsvarligt overholdt.
Porthusvej 7, 3490, Kvistgaard, Denmark
- www.bonniedyrecenter.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg altid fået rigtig god behandling og…
Jeg altid fået rigtig god behandling og vejledning hos Bonnie Lyngby.
Jeg har akvarie og holder fisk.
Udvalget er måske ikke det største (B0 ;)) men de mange fisk jeg
efterhånden har købt i Lyngby,har alle være sunde, og til gode priser!
Jeg er fan ! Og vil altid støtte de lokale ! :)
Med venlig hilsen Claus
Dyremishandling
Jeg må erkende at hvis jeg kunne give minus stjerner så havde jeg gjort det. Dyrene lever under meget ærgelige forhold. Jeg har i går 15/7-18 gjort dem opmærksom på et stort problem med nogle dyr de sage at de ikke var klar over det og ville rette op på det straks i dag 24 timer efter er dette ikke sket. Og vil anbefale at ingen større op ved handel i Bonnie dyrecenter Køge.
Bestillede en rød hovedet dværgpapegøje…
Bestillede en rød hovedet dværgpapegøje men de fik lavet en fejl på bongen og skrev rosenhovedet papegøje, vi ringede så derind og sagde det og jamen de skulle nok ændre det så jeg får den rigtige fugl men det gjorde de skam ikke de lod den blive leveret alligevel og man kan selvfølgelig ikke returnere dyret
KØB ALDRIG HERFRA DE MISHANDLER DYR
OPDATERING! De har så prøvet at levere den rigtige fugl men igen sendte de den forkerte 2 gange i træk! Fuldstændige til grin

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
God og pæn butik med godt udvalg
God og pæn butik med godt udvalg, og alt bliver passet perfekt.. God oplevelse
Dårlig behandling af dyr!
Dårlig behandling af dyr! Nykøbing Falster
Chincillaer i små glasbure uden aktivitet eller at kunne hoppe.
Andre bur er fyldt med dyr.
Hvad handler det lige om?
Så gik der 2 vagtler sammen med undulaterne og de havde hverken hø eller noget.
Man tager ikke forbehold for hvilke dyr man anskaffer sig og hvilke behov de har.
Føj, at i ikke skammer jer!
Dårlig service og dyreplageri..!!
HVER ENESTE GANG jeg er i Bonnie i Nykøbing Falster, skal jeg henvise mig til personalet at deres dyr/gnaver/fugle mangler vand!! De står inde i et VARMT rum og dyrene er ved at blive dehydreret.. Jeg oplever også tit at burene og vandflaskerne er beskidte, og sommetider er der alt for mange dyr i et bur, fx. kaninerne eller andre dyr.. I dag kommer jeg så på besøg, opdager jeg døde fisk i akvarium, to store papegøjer inde i et for lille bur, så de knap nok kan sprede vingerne bare lidt, + papegøje buret er bare lige skubbet ind i rummet hvor de andre dyr står, så man kan knap nok komme hen og se de andre dyr!!!
Da jeg skulle lave et hundetegn til min hund, tog det næsten 2 timer! fordi de hele tiden glemte mig trods jeg sagde det hele tiden, men de blev bare ved med at sige "lige om lidt så skal jeg være der"..!
De burde anskaffe nogle stole når det tager så lang tid at hjælpe kunderne.. For dårligt!!!!!! så syndt for de dyr de ender med at dø når personalet er ligeglad med dem!
Dårlig information
Min kæreste og jeg beslutter os for at holde fisk. Bonnie er den eneste dyrehandel i Herning, som forhandler fisk - og vi regner da med at vi kan søge råd ved dem, siden de sælger dyrene.
Vi finder så senere ud af, at stort set alt vi har fået af vide om kampfisk er forkert, og det ender med at jeg må lave et improviseret akvarie til vores to hunner, fordi hannen jagter dem, alle vores rejer er døde og vores han har nu fået popeye og er rigtig syg, fordi vi ikke har fået det rigtige af vide omkring vandskifte osv. Utroligt man skal søge viden på Facebook frem for dyrehandleren. Håber min fisk overlever!!
Dyrevelfærd er hvertfald ikke direktørens 1 prioritering
Vi prøver ihærdigt at finde frem til chefen for poppi Holbæk
Efter at have købt 2 silkeaber i dårlig stand, 6 år ældre end lovet, fejlfodret, og i øvrigt er den ene så underdanig at det er utroligt de enes lige nu.
der er blevet løjet og fusket og vi vil gerne aflevere dem tilbage - det må vi ikke! Vi må ikke engsng snakke i telefon med Thomas wulff eller hvem der er chef.
er der nogle der har ansvaret i den butik, som er venlige at kontakte mig snarest, for alt kontakt i dag har foregået med en ung mand som ikke burde stå med det ansvar alene. En ufaglært - burde i øvrigt ikke håndtere eksotiske dyr .
Vi er yderst utilfredse og forventer at blive kontaktet hurtigst muligt af en af jer.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Jeg købte en kattegræs med snegle i jorden.
Jeg købte en kattegræs, der senere viste også at indholde snegle i jorden. Ved kontakt til butikken ville de IKKE følge op på dette, jeg skulle bare være glad for at det var snegle og ikke sneglegift.
Så nu har I helt mistet en kunde, og jeg foreslår at andre kunder ikke køber hos jer mere, da dyrlægen ikke syntes, at det er en idé, at vores dyr spiser snegle og derved får orm :-(

....
mig og min farfar købte en undulat i bonnie zoo og den døde her til morgen. Den var kun 2 måneder gammel!
KØB ikke fra dem!!!!!!!!.
Køb ALDRIG noget i Bonnie Dyrecenter
Køb ALDRIG noget i Bonnie Dyrecenter (tidl. SuperPet) i Køge. 2 dværghamstre syge og døde indenfor 3 mdr. Det er så synd for børnene! Og så vil de ikke give mig penge retur for ubrudt foder købt for 2 uger siden! Kan IKKE anbefales! Boycot!
I forretningen i Lyngby prøver de at …dårlig behandling af deres dyr
I forretningen i Lyngby prøver de at sælge en grå Jaco. Først vil jeg lige sige, denne fugl er vingeklippet. Dette er absolut ikke i orden. I de fleste andre lande er det blevet forbudt at vingeklippet papegøjer, bare vi dog var lige så langt fremme her i Danmark.
Beskeden man får i butikken er " Ingen ønsker vel at en fugl til 1200 skal flyve væk". Man kan jo så undre sig over dette udsagn, for 12000 for en grå Jako er jo den dobbelte pris, af hvad en sådan fugl ville koste hos en opdrætter .
Dårlig info/service
Vi købte et bur hos jer i Nykøbing F. Men kom hjem og fandt ud af det ikke passet så vi ville have pengene tilbage men vi kunne kun få et tilgodebevis men det blev vi ikke infomeret om da vi købte det. Vi fik kun af vide vi ikke kunne bytte det hvis det var åben men kun fordi jeg spurgte om det, føler man sig taget hårdt bagfra JA TAK!!!
Dårlig service, aner intet om deres produkter..
De aner intet om barf i deres butik i Køge, skulle have lyst kød til mine hunde så fik jeg noget som skulle være kylling, men 90% af indholdet var lever, hjerte og nyrer... super dårlig varedeklaration på deres barf produkter og fuldstændig ligeglad med at jeg har sendt en mail til dem angående denne problemstilling, jeg kommer ihvertfald ikke i deres butikker mere med den dårlige service...
Dårlig oplevelse med dødt hamster
Vi købte en unge (kenisisk hamster) i sidste uge og til morgen var den død.
Da vi kommer ned i butikken vil de ikke give os en ny. Så ringer de til deres chef som sagde vi kunne få et fuld voksent hamster. En hel anden ardt. Vi ville have et tilgodebevis eller andet men de ville ikke hjælpe os. Så dårlig stil! Har kvittering osv
Bonnie Dyrecenter i Nyk. F.
Da jeg begyndt at købe fisk og andet akvariums udstyr i butikken i guldborgsund centret fik jeg altid en professionel rådgivning af en tidligere medarbejder, Rasmus. Der var altid tid at man kunne komme ind fra gaden og få nogle gode råd og vejledning. Nu hvor Rasmus desværre ikke er i butikken mere kan man desværre godt mærke at dem der står der idag, går mere op i deres pauser, sælge syge fisk og benægte alt. De siger at De ved bedst og at der er styr på tingen hos dem. Det kan jeg som kunde desværre ikke se. Der er døde fisk i alle deres akvariums og rigtig mange syge. Jeg har fravalgt Bonnie dyrecenter nu og den eneste måde jeg vil komme tilbage som kunde er hvis i får styr på butikken og medarbejder
God service / elendige leverandør
Vi havde købt en Aqnael akavie ved bonnie i Herning.
Efter 8 - 10 mdr. Står LED lyset af og jeg tager kontakt til butikken.
Men vi kan ikke finde kvitteringen på udstyret, men kan fremvise at vi har handlet der i pågældende periode.
Men leverandøren af ovenstående vare, vil ikke dække det overfor Bonnie uden fremvisning af kvitteringen.
Jeg ville droppe sådanne leverandør omgående.
Ellers flinke og kompetente medarbejder.

Nørrebro dyrehandleren
Jeg har tit købt fisk fra butikken. Den ene medarbejder siger det ene og ejeren siger det andet. Så ligemeget hvad man siger til ejeren at man fik at vide af medarbejderen, siger ejeren nej det har du ikke fået at vide. Det uhøflig og arrogant. Man kan ikke få indført et ord og det eneste han kan sige er sætningen "som jeg sagde og siger det igen". Det er ikke sådan man snakker med en kunde og giver service.
Eneste jeg kan lide ved butikken er at det er okai priser og mange varianter af fisk.

Bonnie Viborg
Var for nylig på ferie i det Jyske, da vi besøgte Viborg kørte vi efter Bonnie da jeg skulle have noget gødning som forhandles få steder men her i blandt Bonnie Viborg.
Vi blev glædeligt overrasket over butikken - utrolig flot akvarie afd. Fuldt på højde med en "rigtig" akvariebutik på sjælland. Sød, rar og venlig betjening.
Hilsen René