Jeg køber to ørkenrotter, i fødselsdagsgave til min søn. Henne i dyrecenteret får jeg at vide det er to hunner. Men en uge efter jeg har købt dem, slår jeg op hvordan man kan se forskel på hun og han... See more
See what reviewers are saying
Bonnie i Hundige holder marsvin og kaniner sammen, hvilket IKKE skal gøres. De er 2 forskellige dyr, og kaniner kan skade marsvin ganske alvorligt ved fx at sparke dem. Desuden spiser de ikke sa... See more
Bonnies dyrecenter burde ikke have lov til at holde/sælge levende dyr!!! Forfærdelige forhold for dyrene i Køge. De stakkels dyr er alt for mange i deres bure og der er ekstremt varmt. Medarbejde... See more
I butikken i Vejle møder jeg altid kompetent og dygtig rådgivning. Det er tydeligt, at Mette - som ejer butikken - har et meget stort videns- og erfaringsgrundlag inden for dyreverdenen. Jeg har selv... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Bonnie Dyrecenter Danmark. Vi består af uddannede, professionelle dyrehandlere, der alle har en kæmpe interesse for dyr. Bonnie Dyrecenter er med 13 selvstændige butikker, placeret centralt i det meste af Danmark. Hver butik er drevet af selvstændige dyrehandlere. Her er du som dyreejer altid garanteret en professionel faglig betjening af uddannet personale. Vores butikker er tilsluttet Fødevarestyrelsens lovpligtige veterinærkontrol, der tilser at butikkernes dyr, såvel som fugle og fisk, 4 gange årligt får uanmeldt besøg af veterinærkontrollen. Dette sikrer, at butikken altid overholder de regler der lovmæssigt er udstukket fra Fødevarestyrelsen og det dyreetiske derfor er forsvarligt overholdt.
Porthusvej 7, 3490, Kvistgaard, Denmark
- www.bonniedyrecenter.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Syge fisk
Købte fisk hos Bonnie dyrehandel i rødovrecenter, god vejledning af sælger og særligt omkring, at vi skulle have nemme og stærke fisk, da vi tidligere havde valgt fisk som let blev stresset og desværrre viste sygdomstegn, få dage efter vi havde sat dem i vores ellers sunde og velfungerende akvarie.
Så langt så godt, men få dage efter vi havde sat fiskene ud, så vi desværre hvide pletter på nogle af fiskene. Præcis samme problematik som vi tidligere oplevede med fisk herfra. Det skal siges at vi har købt fisk fra andre forhandlere i mellemtiden samt fået undersøgt vandkulturen, hvor der ingen problemer var.
I dag gik vi så ned til forhandleren for at snakke om problemet, med de syge fisk!
Her får vi nu af vide at netop den type fisk vi havde valgt var netop udsatte for stress ved flytning og derfor særligt modtagelige for sygdomme, altså helt modsvarende oplysninger omkring arten, end hvad vi fik af vide da vi købte dem, og som var grundlaget for at vi netop valgte denne art. Jeg spørger om vi kan komme tilbage med fiskene, og får så nu af vide at det kan man kun inden for 24 timer?! Det forstår jeg ikke, for sidst vi købte syge fisk hos den forhandler, fik vi at vide at vi bare skulle have været kommet ned med de syge fisk og de så havde ombyttet dem??
For mig fremstår det som at den sidste sælger i butikken, bare gav os en plade, da vi måske fremstod som nye akvarister? I hvertfald modsiger sælgerne sig i denne butik og de kommer ikke til at sælge mig flere fisk eller andet dyreudstyr, og jeg vil ikke anbefalede nogen i min omgangskreds at købe fisk her. De fremstår desværre utroværdige og som om de ikke vil tage ansvar for de fisk de sælger.
På vej ud af døren bliver vi desuden også anbefalet at gå på internettet hjemmefra og købe diverse produkter til akvariet, som ikke er lovlige i DK.

Syge fisk i Lyngby
Jeg valgte at starte akvariet op igen efter mange års pause.
Jeg havde intet forhold til de nærliggende dyrebutikker, men vælger Bonnies, fordi det virkede som om de vidste meget om fisk.
Efter jeg har fulgt opstartsforløbet, køber jeg mine første 5 fisk. Der går ikke mere end 1 uge, så er de syge med parasitter (hvide pletter). Jeg giver dem medicin og følger alle råd, men en uge senere er de alle døde. Jeg havde ellers tjekket mit vand grundigt med vandtest og ventet flere uger fra jeg først fyldte akvariet, før jeg satte fiskene i. Umiddelbart kunne jeg ikke se at jeg havde gjort noget galt - bare uheldig.
Jeg beholdte vand temperaturen højt og ventede 6-7 uger, før jeg køber nye fisk igen, så alle parasitter dør. Jeg køber derefter fire nye fisk. Jeg har nu haft dem i en uge, og de er syge igen med parasitter. Jeg havde fulgt alle råd, tjekket mit vand, valideret mit set-up, og generelt gjort alt for at undgå de blev stresset/syge. Desværre tror jeg simpelthen der er parasitter i butikkens vand.
De ved meget i butikken og er meget hjælpsomme, men jeg køber aldrig fisk der igen!

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Bonnie i Esbjerg har en fantastisk service.
God butik med flinke medarbejdere, men nogle gange virker det altså som om medarbejderne ikke helt aner, hvad de snakker om, dog er de som regel gode til at finde en, der kan hjælpe i stedet. Spørg efter Charlotte, hun er fantastisk og rigtig god :D
Bonnie Dyrecenter kan varmt anbefales.

Reply from Bonnie Dyrecenter Danmark
Fantastisk god service og professionel vejledning i Rødovrecenteret!
De er rigtig gode til at vejlede og specielt jeres Pernille er super dygtig med sin meget store viden ! Hun må være guld værd for butikken! Flot butik med stort udvalg af fisk. Tak for god service 😃

Dårlig kundeservice Bonnies dyrecenter Vejle
Havde på dyrenes dag købt en vare med 20%, desværre var varen forkert størrelse og ønskede derfor at bytte til et nummer større, der var en prisforskel på kr.20 på vejledende pris men istedet for at betale prisforskellen på kr.20 så skulle jeg betale kr.70 og den rabat jeg havde opnået på dyrenes dag på den ene vare kunne jeg ikke beholde. Virkelig dårlig service. Betalte istedet den fulde pris! Havde naturligvis ikke forventet rabat på pris forskellen på de kr.20, men jeg havde forventet blot at betale forskellen på kr.20.
Handler aldrig der igen.

Fortrydende
Jeg købte mig en Barber skink fra Bonni dyrehandel i Århus gågade, nær Busgaden.
Jeg spurgte ekspedienten om jeg eventuelt måtte holde dem, for at se deres temperement, dette måtte jeg ikke, og som forklaret at næsten alle potentielle kunder kommer og spørg, og det er jo ikke en kæle zoo. Forståeligt.
Derefter spurgte jeg om hun, ekspedienten, ville være venlig og prøve at kæle dem, dette gjorde hun så, og det virkede også fint, dog, hvad jeg ikke kunne se på afstand og gennem gruset, var at dyrene som accepterede kæleriget, i virkeligheden havde så lange negle at de reelt set ikke kunne flygte, og måtte acceptere.
Der ud over nyste en af dem hele tiden. Som jeg fik af vide var på grund af underlagets fine partikler.
Jeg købte den så, på vejen hjem havde den tabt halen i kassen, (og jeg var yderst forsigtig om at holde den vandret under hele transporten) Ligeledes, selv 2 måneder efter ville den ikke spise, nyste stadig, og døde derefter....
En rigtig trist oplevelse...

Stenløse Perfekt Service
Hejsa,
Jeg har gennem en årerække kommet i Stenløse da vi har to Skægagamer og har altid fået rigtig gode råd samt super service.
Alle medarbejdere er super søde og man har altid fonæmmelsen at man er velkommen på en meget hyggelig måde, altid tid til en go snak.
Kan varmt anbefales herfra:-)
Jacob

Nærmest dyremishandling
Desuden spiser de ikke samme mad, og de kan absolut ikke kommunikere.
Bonnie i Hundige sælger ikke voksne dyr, fordi de bruger dem til avl ved at lade hunner og hanner gå sammen konstant, så hunnerne konstant er drægtige, hvilket på INGEN måde er optimalt, for intet dyr kan holde til at være drægtig eller diegivende uafbrudt.
Luk den Bonnie!!!!
Bonnie holder ikke hvad de lover
Bonnie Dyrecenter har fået Rigtig Hundemad, som de garanterer, at enhver hund spiser op af hver dag. Sådan omtaler butikken sig selv. Sidste uge købte jeg en pakke godbidder til mindatter små hunde. Sælgeren i Waves garanterede at hundene vil elske det. Men sådan gik det ikke.
I dag var i butikken for at returnere 3 uåbnede pakker. Nej, pludselig mente de ikke at de var deres problem og ville ikke tage varerne retur.
Det er trist at man ikke kan stole hvad de ansatte lover
Rigtig god service, hos den altid glade dyrehandler i værløse
Uanset om du køber for 10 kr eller for 10.000 så får du altid den samme gode service. Altid et smil og god vejledning. Personalet er altid parat til at hjælpe og vejlede mht akvarieteknik, fisk, planter og rotter som jeg ligeså har investeret tid og penge i . Jeg kan varmt anbefale butikken i Værløse og dets meget venlige personale ..
Tak til Brian og Crew
Mvh jyden (claus)
god butik bonnies dyrecenter århus
Jeg har absolut kun haft positive ting at sige om bonniesdyrecenter i Århus. De er rigtige gode til at vejlede en og hjælpeen hvis man har spørgsmål om sit kæledyr og de er rigtig søde og yder en god service synes jeg, så jeg kan varmt anbefale dem; -)
Føler sig ualmindeligt snydt
Har lige købt et loppemiddel i bonniedyrehandel i Rødovre Centrum, og finder ud af, at jeg hat betalt 100 procent i overpris. 330 kroner for at produkt, der andre steder koster 160 kroner.
DÅRLIG SERVICE!!!
Den 9 maj er jeg inde og reservere en rød kanariefugl, som jeg lægger et depositum på og aftaler den skal hentes den 1 juni.
I mellem den 15 og 19 maj bliver jeg ringet op og får af vide at min fugl er død. Jeg får derfor lov at reservere en anden gul fugl med "kasket" på.
Da jeg kommer den 2 juni for at hente min fugl er den allerede solgt en uge for inde sammen med 19 andre fugle.
Det bliver jeg meget sur over da det er selv samme person (Adam) som har reserveret min gule fugl der også har solgt den til en anden.
Tænk at en anden kunde er vigtiger og mere betydningsfuld end mig som har reserveret fordi han skal lave mer køb!?!?!
Jeg har kendt og handlet hos Bo siden han havde forretning i Helsingør og er ALDRIG blevet behandlet dårligt af ham, for han ved hvad han taler om og husker sine aftaler han har lavet.
Og så skal i alle begynde og tale samme sprog og kende de samme regler så ikke en person siger man godt kan reservere i en måned og en anden siger man ikke kan.
Husk der er kun en boss og det er Bo.
HOLD JER LANGT FRA DEN I LYNGBY!!!
Jeg har købt 6 meget dyre gubby'er i Lyngby Dyrehandel, og det var 2 gangs fisk jeg puttede i, dem jeg havde var glade og havde et godt miljø. Så får jeg 1 "flot fisk" med hjem, med en pæn hale, de 5 andre ligner de er syge og har fået bidt deres haler af (ligner det)... Jeg havde selvfølgelig ikke set på dem inden hun pakkede dem ned, det gik for hurtigt.. Og efter 1 dag dør der 2 styks.. de er helt blege og ligner noget der er løgn, og alle fisk gik godt sammen, efter en uge har jeg kun den ene med flot hale tilbage, alle andre har vist tegn på at de var syge, inden de døde.. Der intet galt med miljøet i vandet, det passer perfekt til en gubby.. Jeg ringer derned og forklarer min situation, og han tilbyder hverken at jeg kan få mine penge retur eller at jeg kan få nogle nye, for "hans fisk er der intet i vejen med" "han stod og kiggede på dem og de så alle raske ud og med haler.." Han snakkede nedladende til mig og var meget grov, og faktisk pisse kold i røven over at det var sket.. For så var de ikke købt der (selvom jeg har en kvitering..) SÅ jeg råder alle til at holde sig væk derfra hvis det er fisk i skal købe..
Stadig dybt forarget over min oplevelse i butikken i Værløse!!
Meget forargende og ubehagelig oplevelse i butikken i Værløse. Da jeg skulle have hjælp af en medarbejder der skulle hjælpe og rådgive mig med et kæledyr blev jeg mødt af en medarbejder der lugtede langt ud ad munden af spurt og dermed var godt påvirket af alkohol. Under samtalen med ham lagde han armen rundt om en for at holde lidt om en, hvilket jeg følte ekstra krænkende især fordi det var i hans fuldskab! Og at man da i det hele taget ikke "tar"/berøre kunderne i sin butik. For mig er det dybt uforståeligt og under alt kritik at der får lov til at arbejde folk der er påvirket af alkohol på arbejdet. Sætter i hvertfald aldrig mine ben ind igen i den butik!
Fed betjening
Det er fedt at snakke med de folk der arbejder i Bonnie dyrecenter Lyngby, de er engagerede og er alle uddannede dyrepassere. God hjælp til hvilket dyr jeg kunne anskaffe mig :) tak
Vildledende reklame?!
Fik en reklame ind ad døren fra Bonnie dyrecenter, hvor der var et godt tilbud på Royal Canin kattemad. Dobbelt op som de kalder det på vådfoder. Jeg kørte ud til min lokale Bonnie dyrecenter og købte 4x12 stk á 100 gram som der står i reklamen. Men der er kun 85 gram i hver pose og ikke 100 gram som skrevet i annoncen.
I princippet er jeg derfor blevet "snydt" for 4x12x15 gram = 720 gram, hvilket svarer til over to ugers vådfoder til min kat.
Jeg kører ud til min lokale Bonnie dyrecenter, og får bare at vide at det er ikke deres problem og at der altid kun har været 85 gram i hver pose med Royal Canin vådfoder. Og at det jo alligevel var på tilbud, og det sikkert har været en trykfejl. Men hvordan kan det være en trykfejl, når ekspedienten selv siger at der aldrig har været 100 gram i posen. Det er ikke godt nok Bonnie dyrecenter!
God gammeldags service
Jeg var i dag i Bonnie Dyrecenter i Stenløse, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået en så god service.. En super sød ung fyr brugte over en halv time på kun at hjælpe og vejlede mig, og jeg gik derfra med en følelse af glæde over den gode gammeldags service stadig findes :-)
Jeg kan kun anbefale denne forretning hvis du skal købe et dyr eller tilbehør, for du går hjem med forvisning om der er styr på sagerne. Jeg vil lige tilføje jeg kun lagde lidt over 100 kroner i forretningen, men servicen var skam i top alligevel :-)
Nogle af verdens bedste i fisk
Prammans Bonnie Dyrecenter i Slagelse er absolut én af mine yndlings forhandlere af akvariefisk.
Max og Hans er nogle af de bedste i Danmark (hvis ikke i verden) til fisk, og kan hjælpe selv den nyeste i hobbyen.
Også i krybdyrsafdelingen og gnaver/fugle afdelingen er der dygtige og kompetente folk. Ikke alle er lige gode til det hele, men har hvert deres speciale område som de tilgengæld mestre upåklageligt. .
Jeg er yderst tilfreds med butikken og dens personale.
godt
Jeg får en super god service hos bonnie i randers, de har et stort udvalg og altid en lille snack til hunden :-)