bonniernews.se Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dom hade ett erbjudande med att man kan läsa gratis mellan 18-25 i ett år. Men det gör ingen skillnad om du har en prenumeration tidigare, för den blir inte bytt till den nya prenumeration, nu har d... See more

Rated 1 out of 5 stars

Efter att ha avslutat en provprenumeration på DI så blev det telefonterror, som jag självklart inte svarade på. Blockerade även numren allt eftersom de dök upp. När de inte kom fram så började de ist... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ett riktigt bluff-företag. Pinsamt beteende för en väletablerad aktör. Är era tidningar så usla att ni måste lura folk? Prenumerationen är uppsagd, bekräftat via login på deras sida men de fortsätter... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hopplöst att komma fram till kundtjänst. Försöker hjälpa min gamla pappa som inte får sin tidning levererad, men att betala för tidningen fungerar alltid..., han försökte också själv ringa kundtjänst... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

47 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ett företag som är inte seriöst

Ett företag som är inte seriöst. Man säger upp sin prenumeration i god tid ändå de dra av pengar efter prenumerationen slut. Det är svårt att komma i kontakt med deras kundservice, alltid det är långa väntetiden på svar från de, alltid står de har längre hänteringstid för ärende. Jag kommer aldrig prenumera något från den här företag.

May 15, 2025

Inkompetent kundtjänst.

Kan bara instämma med vad alla andra skriver här.Finns inte ett uns seriösitet hos detta företag.Har försökt starta ett autogiro i en och en halv månad utan framgång.Fick vid ett av många samtal reda på att jag redan fanns som kund då det startats ett annat,digitalt abonnemang i mitt namn.Lång historia kort så är detta helt fel och jag begär att få alla uppgifter från tillfället när detta gjorts för jag ska givetvis polisanmäla detta som ID-stöld.Får ingen respons så detta slutar nu med att jag polisanmäler Bonnier för medhjälp till ID-stöld och lägger ner alla andra försök med autogiro och säger upp alltihop.Inte konstigt deras telefonköer är astronomiska och att dom "inte kan ta ditt samtal just nu".Säger som övriga här.Hade man kunnat ge minusbetyg hade det varit mer passande.

April 10, 2025

Sjukt oseriöst företag

Sjukt oseriöst företag, går inte säga upp 3 månaders prov abonnemang utan blir förlängt ett år till.
Går ej ringa till kundtjänst
Riktiga skojare som sätter pengar före ett seriöst företagande först.
Undvik detta företag om du vill inte vill bli lurad.

April 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Att ge en stjärna är lite för snällt…

Att ge en stjärna är lite för snällt när det gäller detta företag. Vi har hållt på med en tidningsprenumeration i 3 månader att försöka få till en prenumeration på lokaltidningen och försöka få rätt faktura. Vi har nu fått 5 "felfakturor" där summan inte stämmer. Responsen i kundtjänst är minimal

March 12, 2025

Spamringd

Avslutade en prenumeration på illustrerad vetenskap för typ tre år sen, blir fortfarande spamringd av detta företag.

February 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

En etta är för högt betyg på kundtjänst!

En etta är för högt betyg på kundtjänst!
Jag har nu under en månads tid försökt få igenom ändring av prenumerationsalternativ. Först ett par gånger genom deras webformulär, som svarar "Ditt meddelande är mottaget". Därefter ingenting. Inget bekräftelsemail, ingen återkoppling - bara tystnad.
Sen har jag vid ett antal tillfällen försökt ringa, men aldrig kommit fram pga oändlig kötid, kundtjänst stängt eller helt enkelt avvisats pga lång kö.
Bonniernews kundtjänst är den utan jämförelse sämsta kundtjänst jag någonsin råkat ut för.
Inte ens de kinesiska noname-sajterna har till närmelsevis lika dålig service!

February 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ej möjligt säga upp prenumeration via MinaSidor

Jag kan inte se mina pågående prenumerationer på MInaSidor och avsluta Tara som jag länge undrat varför den fortfarande dyker upp, jag ser två pren.nr då jag loggar in på mina sidor - allt avslutat på dem. Ringer dem o de säger att jag har ett tredje (som jag ej ser) och på det har jag tydligen ändrat min postadress nr från x-gatan 12e till 12E med ett stort E, då behandlas jag som en ny prenumeration/kund enligt dem. Hur f-n ska jag kunna se o veta det och ha en chans att ändra då den inte dyker upp på Mina Sidor...? Nu har min prenumeration på Tara blivit en fortlöpande, och blivit fakturerad 150kr för två nr som enligt dem blivit levererade. Fick ett otrevligt bemötande i deras kuntjänst när jag talade med dem. Hon sa/bekräftade nu att min uppsägning är gjord, tack för det. Hon kunde på ngt sätt inte förstå varför det är en bugg i deras system som inte kan hantera en versal/gemen i kundens register. Det är idag lätt o logga in med sin mail/via mobil, o via Klarna el liknande acceptera autofyll adressuppgifter, och TIPS!!! var då uppmärksamma på om ngn liten bokstav eller mellanslag skiljer sig från ditt/dina tidigare konton! Ingen vilja till att felsöka, informera it-dev-team, kompensation eller liknande från kundtjänst.

November 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har varit prenumerant på Digitalt+Allt…

Har varit prenumerant på Digitalt+Allt under en lång period. Har prenumererat på den eftersom den ger mig tillgång till massa lokaltidiningar.

Får plötsligt ett meddelande om att en av lokaltidningarna är på väg att sägas upp.

Går in på bonniernews lite konfunderat eftersom denna tidning ingår i Digitalt+Allt.

Ser nu att de senaste 3 månader är dragningar för lokaltidningen, trots att den ingått i Digitalt+Allt.

Går enbart och kontakta lokaltidningen i supporten och dem säger att det är prenumererat på men eftersom sista dragningen inte gått igenom har de sagt upp den.

De hänvisar i sin tur till Klarna och Bonnier News (Som inte går att kontakta.).

Man blir bollad fram och tillbaks och ingen kan svara mer än klippt och klistrade standardsvar.

Men tanke på att det enbart är dåliga reviews här på trustpilot så borde ju media ta och kolla in detta...

Men det lär väl inte hända, media granskar sig själva...

August 30, 2024

Grundlurad

Fått inkassokrav på Bonniers tidning Sköna Hem trots att jag aldrig mottagit varken tidning eller faktura. Tydligen ska detta vara en faktura från mars månad och nu kommer det krav i augusti med hög inkassokostnad. Känner mig grundlurad och kommer ALDRIG mer vare sig prenumerera eller köpa Bonniers tidningar!

August 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Har prenumererat på Dagens Medicin i…

Har prenumererat på Dagens Medicin i ett år, efter att ha blivit uppringd av en säljare som sa att det gäller bara ett år.
Fick hem en faktura för nästa period, två veckor innan nästa period skulle börja med informationen att avtalet måste sägas upp 30 dagar innan. Dvs så enl den texten har jag inte en chans att säga upp avtalet till nästa period.
Hade ingen aning om att dom var sådana lurendrejare rent ut sagt.
Har faktiskt aldrig varit med om ett sånt fult sätt att lura in kunder och tvinga dom kvar. Dom kan ju inte ha någon ambition om återkommande nöjda kunder.

Kommer aldrig att teckna ngn prenumeration hos bonnier news igen.

July 15, 2024

Spammar samtal 24/7

Köpte en tidning för 1.5 år sedan. Har nu haft minst 50 olika nummer ringa mig 24/7. Jag blockerar deras nummer men dessa psykopater ringer på nya satans nummer hela tiden.

June 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Säljare som inte ger sig.

Jag har nixat min telefon men de fortsätter att ringa för att sälja till mig. Hur blir man av med dom??!!! Jag blockerar alla nummer men de ringer från nya hela tiden. Det har hållit på 6 månader nu.

March 21, 2024

Spam

Under ett par månader har de ringt 1-2 gånger per dag, blockerar vartenda nummer. Ångrar att jag skapade ett konto över huvud taget på DI.

February 5, 2024

Så dåligt!

Så dåligt!
Ett företag som Bonniers var förr välaktat,nu bara ett dåligt företag i mängden som bara vill få folk att teckna prenumerationer
Fatta att om man inte svarar så vill man inte ha med er att göra!

October 12, 2023

Väldigt girigt företag

Väldigt girigt företag som försöker suga åt sig varenda krona de kan. Råkade göra en premunation med en fel e-post och visste inte att den hade gått igenom då bekräftelsen kom till den felaktiga epost adressen. Märkte efter några månader på kontot att pengar drogs från Bonnier. Påtalade för de att det har varit ett misstag då kontot aldrig har använts vilket de kan se. Trots det ville de inte ersätta en krona. Försökte överklaga men de hade inga instanser för det. Det tog även flera månader tills de lyckats hitta min premiunation och de ville inte ens ersätta för den tiden jag hörde av mig till dem från första början. De förhalade säkert processen för att kunna suga åt sig mer pengar från mig.

October 26, 2023

Oönskat ringande

Ringer och ringer
Trots att man blockerar
så håller förbannemig inte ett seriöst företag på!
Nä lägg av bara!

October 16, 2023

Usel kundhantering

Usel kundhantering. Fått leta som sjutton bara för att hitta vilken av deras skittidningar som debiterar mig. Kommer ALDRIG att köpa någor från dom igen

October 5, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look