See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Desværre kan de ikke få -5 stjerner Bovia varere tager KUN egen interesser og beboer er i deres øjne kun indtægt. Hvis man som beboer har brug for at få udbedret noget i boligen trækker de ger... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi er generelt meget utilfredse med vores oplevelse med Bovia og den måde, vores henvendelser er blevet håndteret på. Vi oplever manglende handling og opfølgning på flere forhold. Vi har i en læng... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vejen afdeling . Meget dårlig kontakt med bolig kontor.. Ingen hjælp til ødelagte boligerne. Meget utæt og dyre bolig. Ingen udsigt til forbedring. Store ekstra varme regning. Gamle not up to dag... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedømmelsen er lavet på fraflytning. Afdeling Brændkjær i kolding - Frederik 7 vej . Det var heldigvis en positiv oplevelse med fraflytter syn af den lille lejlighed jeg fraflyttede . Det blev gjo... See more

Company details

1-star

Replied to 77% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Hjælp

Jeg har været godt tilfreds med hjælp på e-mail, til at være søgende. Fordi jeg ikke kunne logge ind på hjemmesiden. Tak

January 10, 2025

Hej.
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Syn på lejligheden

Syn på lejligheden

Boet i 3 måneder ikk sat noget op på væge eller brugt loft lamper kun stikkontakt i lejligheden 3 steder så får man regning på det som var fra sidste udlejer Samt maling i hele lejligheden på 18000 da de skal male når der flytter nye ind

Sidst jeg flyttede ud på Sjælland og boet der i et år og selv malet fik man alt tilbage

Men Jylland kolding tager de sku ved sur man ude nok nogen der har været efter ham inden han kom ud

December 3, 2024

Hej

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din fraflytning. Vi bestræber os altid på at sikre en fair og gennemsigtig proces for alle vores lejere, og det er vigtigt for os, at du føler dig retfærdigt behandlet.
Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@bovia.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Ingen kontakt

75 årig gangbesværet som går vejen til kontoret, henvises til Jesper Schultz fordi han ikke kan få svar på sit spørgsmål af personalet på kontoret. Men han har ikke tid til at tale og ringer aldrig tilbage som lovet ej heller til kommunen.
Bekir Baykan

October 28, 2024

Hej Bekir

Tak for din feedback.

Vi beklager, at din oplevelse hos os har været utilfredsstillende, og at du ikke har fået den hjælp, du havde brug for. Vi har besøgt dig tidligere og forsøgt at hjælpe, og vi er kede af, hvis der er sket misforståelser omkring kommunikationen.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores tilgængelighed og opfølgning, så vi kan yde den bedst mulige service for alle beboere.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte igen, evt. på telefon nr. 69171612 så vi kan sikre, at dine spørgsmål bliver besvaret.

Vil aldrig anbefale dem

Boede hos dem i et år. I løbet af det år blev de ting, som var i stykker eller af anden grund ikke virkede ikke ordnet. De tager ikke henvendelser seriøst og ordner ikke hvad de lover. Videre lader de deres beboer bo i skimmelsvamp og mug - dette tager de naturligvis heller ikke seriøst.. Regn desuden heller ikke med at se dit depositum igen.

Vil ALDRIG anbefale bovia til nogen

February 14, 2024

Tak for din feedback.

Vi beklager, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Hos Bovia er vores mål altid at sikre en tryg og tilfredsstillende boligoplevelse for alle vores beboere. Vi tager bekymringer omkring vedligehold og sundhed alvorligt og arbejder løbende på at forbedre vores processer, så vi kan reagere hurtigt og effektivt på henvendelser.

Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte på info@bovia.dk med henvisning til din anmeldelse på Trustpilot, vil vi meget gerne tage en dialog for at finde en løsning.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk fra Bovia og især lejlighederne på Frederik 7's vej! De tager slet ikke ansvar for alvorlige problemer som skimmelsvamp. Vi klagede over skimmelsvamp i både badeværelset og resten af lejligheden, men deres svar var, at vi selv skulle fjerne det, fordi de mente, at "mængden ikke var betydelig". Dette er på trods af, at vi allerede havde fjernet en stor mængde selv, og skimmelsvampen var til stede, da vi flyttede ind. Vi har delt billeder med dem, der beviser det, men de ignorerer problemet og forventer, at vi ordner det.

Bovia forsøger også at snyde med rengøringsgebyrerne. Vi blev opkrævet 2.250 kr. for rengøring ved fraflytning, selvom lejligheden var i langt bedre stand, da vi flyttede ud, end da vi flyttede ind. Vi har beviser på, at ovnen og udsugningen var beskidte ved indflytning, men alligevel blev vi opkrævet for rengøring af disse ting.

Alt i alt er det en skuffende oplevelse. Bovia tager ikke ansvar for alvorlige problemer som skimmelsvamp, og de snyder med rengøringsomkostningerne. Jeg vil kraftigt fraråde at leje hos dem!

October 13, 2024

Hej

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Hos Bovia tager vi problemer som skimmelsvamp meget alvorligt, og vi beklager, hvis du har følt, at din sag ikke blev håndteret korrekt.

Med hensyn til rengøringsgebyrerne vil vi gerne sikre, at alt er blevet behandlet retfærdigt og i overensstemmelse med vores standarder.
Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte på info@bovia.dk, så vi kan gå i dialog og gennemgå dokumentationen sammen.

Vi sætter pris på din feedback, da det hjælper os med at blive bedre og sikre en højere standard fremadrettet.

Har boet her i 32 år

Har boet her i 32 år, efter bovia er kommet til et det mega dårligt. Alt for lang mellem beboer og bovia, vi bliver ikke hørt

October 3, 2024

Hej Marianne

Tak for din ærlige anmeldelse.

Jeg er ked af at læse din oplevelse af os. Det vil vi meget gerne gøre bedre, så hvis du har tid og lyst, vil jeg gerne have et par ord omkring dette sendt til info@bovia.dk, så vil jeg følge op og se hvad vi kan gøre for at blive bedre.

Huslejestigninger igen og igen

Iøjefaldende at andre boligselskaber stolte fremlægger regnskaber, hvor det er lykkedes dem at undgå husleje stigninger endnu en gang - mens Bovia sender huslejestigning ud hvert eneste år. Det er uden tvivl et godt selskab at bo til leje hos - men når man flytter ind pga. en overskuelig husleje, og den kun bliver højere og højere, så ender det med, at man må flytte ud igen jo..

September 17, 2024

Hej Emma

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du synes, at huslejen er blevet mere uoverskuelig og kun stiger.
Der kan være forskellige grunde til huslejestigning og derfor også forskellige regler om, hvor meget huslejen må stige. Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere, så jeg kan være behjælpelig med at orientere dig om reglerne ift. det, så du ved, hvad du kan forvente.
Hvis du er interesseret i ovenstående, kan du sende en mail ind til info@bovia.dk, hvor du skriver din adresse og henviser til din anmeldelse på Trust Pilot.

Rigtig god dag til dig.

Mvh

Bovia er den beste

Hej alle
Jeg har bare positiv ord at sige om Bovia jeg har boet i Florida Serbien Sverige og Sjælland og af alle de steder jeg har boet så er Bovia den absolut beste på alle måder den hjælp men får og den venlighed er noget jeg kun har oplevet hos Bovia og hvis men stå i en problem som jeg gjorde med at finde en akut bolig pga. skillemisse så ansøger du om deres boliger med akut indflytning og du får en på ingen tid sådan service og så hurtig har jeg aldrig nogensinde fået hos andre og deres søde, hjælpsomme og forstående medarbejder finder du ikke hos et andet boligselskab end Bovia så min råd til alle stå du og mangler akut bolig eller du vil finde din drømme bolig så er det Bovia du skal tilmelde dig til den årlig medlemskab er så så billig at alle kan være med og huslejen er fra meget billig til normal husleje du har alt fra et værelses til 5-6 værelses lejligheder alle deres lejligheder er i toppen så rumlig, flotte , opdateret og alt funger og du får så tilsend rigtig mange lejlighed som du kan vælge imellem så fra mig af har jeg kun positiv og godt at skrive om dem vælg dem de er de beste
Hilsen
Kristina

July 4, 2024

Hej Kristina

Tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det skønt at læse om alle de gode oplevelser, du har haft med Bovia.
Rigtig god dag til dig.

Mvh

I forhøjer husleje..

I forhøjer husleje... I er i gang med at lave mit badeværelse.. og i tager den billigste løsning.... I skal laver det badeværelse om et år igen.. i stedet for at lave det ordentligt når nu i er igang.... Jeg før står det ik...?

September 17, 2024

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig ked af at læse din oplevelse af os.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, således vi kan sørge for, at du ikke står helt uforstående overfor situationen.
Jeg skal dog kende adressen for at komme i kontakt med de rette kollegaer og det er selvfølgelig ikke en adresse du skal dele offentligt, så du må gerne sende en mail med din adresse til os på info@bovia.dk hvor du henviser til din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag

Uærlige og inkompetente

Jeg har haft svært ved at stole på deres professionalisme og integritet. Jeg har oplevet problemer med Bovia og finder deres håndtering uacceptabel.
Flere af medarbejderne, som jeg har været i kontakt med, har udvist manglende kompetence og været ekstremt uhøflige og ubehagelige, selvom jeg har henvendt mig på en ordentlig og imødekommende måde.

Min lejlighed var ikke gjort indflytningsklar, og da jeg kontaktede dem for at få udbedret fejlene, herunder gulve, der ikke var blevet slebet, fik jeg blot besked om, at det var ærgerligt, og at jeg kunne opsige lejligheden med tre måneders varsel. Efter indflytningen opdagede jeg desuden, at flere af vinduerne ikke kunne åbnes, da de var i stykker. Også her blev jeg informeret om, at der ikke kunne gøres noget, og at jeg måtte vente flere år, indtil lejlighederne blev renoveret. Dette er i strid med de anbefalinger, som bovia forventer af os lejere - at vi skal lufte ud hver dag. Dette bliver svært når vinduerne ikke kan åbnes ordentligt.

June 6, 2024

Hej

Jeg er ked af at læse om dine oplevelser og vil gerne følge op på dette, men jeg er nødt til at vide hvilken afdeling/adresse det drejer sig om.
Det skal du selvfølgelig ikke dele offentligt, så jeg vil bede dig sende en mail til info@bovia.dk hvor du henviser til din anmeldelse her.
Jeg vil herefter følge op på sagen.

Jeg beklager ulejligheden og ønsker dig en god dag

Rated 1 out of 5 stars

Bovia er noget af det mest inkompetente…

Bovia er noget af det mest inkompetente boligselskab til dags dato, man ringer til dem angående skader og deres svar er du kan gå ned på område kontoret, nej det kan jeg så ikke nu har jeg gået i fugt og skimmelsvampe og skægkræ samt sølvfisk i over et år, så i skal få udbedret jeres møg det er sku da det vi betaler for også 🤦

July 26, 2024

Hej Bettina.
Tak for dine anmeldelser. Jeg har netop talt med viceværterne i dit område og der er bestilt eksterne firmaer til at komme og udbedre dette.
Du skulle gerne blive kontaktet direkte af dem.

Rated 1 out of 5 stars

Nu har i igen send brev” ud ang…

Nu har i igen send brev” ud ang Midtgården’s renovering af Poot og i bliver ved at begrunde det er vejret … jeg har boet her knap et år og de håndværkere som er ansat .. sidder på deres flade i deres firma biler eller nyder solen udenfor og arbejdet her går slow slow … om lørdagen kommer en ansat oftes tænder alle maskiner og sætter sig ned … Det er bare ikke i orden …. Vi er alle i Midtgården utilfredse med det og trætte på 2 år og nu forfra …. Vh Marianne Frederiksen .

June 21, 2024

Hej Marianne.

Jeg kan godt forstå du bliver frustreret, derfor kræver denne sag lidt mere svar til dig. I den forbindelse vil vores bygge afdeling kontakte dig hurtigst muligt.

Ingen samvittighed

Efter min dårlige anmeldelse her inde, har Bovia besvaret den med at de er kede af min oplevelse og gerne vil imødekomme mig, hvis jeg kontakter dem. Dog er det jo sådan, at vi har en sag kørende hvor Bovia allerede har malet over skimmelsvampen og er klar til, at udleje lejligheden igen. På trods af manglende udbedring af problemet. Jeg har flere års beviser for, at dette er en handling der har fundet sted, med konsekvenser for beboerne i området.

April 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ren svindel og penge fuskeri

Skulle have haft en lejlighed, men den jeg fik var ikke det jeg skrev under på, i lejekontrakten manglede der en del eller så var der noget som ikke stemte med hvad der var i boligen.

Får så lovning på alle mine penge tilbage inden for en uge ca. Men får så advide efter den uge er gået at de ikke kommer før om 3 måneder Ca. Og så er det ikke sikkert jeg får alle mine penge, har aldrig boet i lejligheden flyttede aldrig ind, men du hænger jeg på alt, på en bolig som ikke levede op til det den skulle, der manglede bla. Omkring 20kvm og bovia begyndte bare at finde på dårlige undskyldninger for hvad der talte med der for at boligen nåede de 47kvm som lovet og ikke blot 28kvm.

Kundeservicen er til ingen nytte de er fuldstændig lige glade med dig de vil på ingen måder hjælpe, fik advide hvis jeg manglede mine penge kunne jeg jo bare tage et lån.

Kan på ingen måde anbefale at leje en bolig gennem dem, føler mig virkelig snydt og dårligt behandlet.

February 23, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Jeg er kede af at læse om dine oplevelser af os. Vi vil gerne levere en god service overfor vores beboer, derfor håber jeg du vil skrive til info@bovia.dk så vi kan følge op på din konkrete sag.

Rated 1 out of 5 stars

SNYDER DERES LEJERE!! BLIV VÆK!!

Tarveligt personale og kundeservice, som tilbageholder dine penge efter at have snydt dig, og beder dig om at tage et lån, ''hvis det er så stort et problem''.. Beskidte og klamme lejligheder ved indflytning. De skriver ting i lejemålets oplysninger, som ikke stemmer bla. ligger de gerne 20-30kvm mere til lejemålet end der i virkeligheden er. 5000kr plus forbrug for en klam lejlighed på 28kvm.

February 23, 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse du har fået sådanne svar fra os. Vi vil gerne levere en god service overfor vores beboer. Du må gerne skrive til info@bovia.dk så vil vi forsøge at følge op på din konkrete sag.

Skrækkelig service

Lyver om kvadrat meter og når man så holder dem op på det kan de hverken give indskudet tilbage i god tid eller hele beløbet

February 25, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om Bovia

Jeg har kun godt at sige om Bovia. Får altid en god og hurtig service. Husleje og boligstand hænger sammen. Nyder at der er synlige regnskaber. Dejligt at man har indflydelse, når man møder op til afdelingsmøderne.

February 28, 2024

Hej.
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at læse om dine positive oplevelser.

Rated 1 out of 5 stars

Der er så meget fugtskade i bygningerne…

Der er så meget fugtskade i bygningerne her. vægge revner. både i opgangen og i lejlighederne. Nu har Bovia fjernet en masse græs, træer, buske og frugttræer mm, for at lave mudderhuller i jorden som samler vand, der ligger sig op af bygningerne, der i forvejen er fyldt med fugtskade.
Bovia Kolding nægter at gøre noget ved det.
når noget skal laves, kan man aldrig få fat i Bovia, når man endelig får fat i nogen, så trækker de det ud i mange måneder, uden handling. Man er virkeligt fanget som gidsel, når man bor hos Bovia. værste boligselskab

December 1, 2023

Forkærkelig service

Forkærkelig service, den er seriøst ikke eksisterne!
Der er ikke styr på noget som helst og man får 5 forskelige ting at vide fra hver medarbejder.
Skal Hverfald aldrig være lejer af noget fra bovia igen!

December 20, 2023

Take a closer look