Service af bil var en fantastisk oplevelse. Modtager SMS med link til en video, hvor undervognen bliver gennemgået med mekaniker der fortæller. Ved afhentning af bil er den også blevet vasket. Så ven... See more
Company replied
Company replied
Kiggede på ny bil og ville i samme ombæring have vurderet værdi af nuværende bil - første melding lød på min 70.000,- men nok mere - de skulle dog kigge lidt ekstra på den… en måned senere hos en... See more
Autoriseret forhandler & serviceværksted for Kia & Suzuki
Lundemarksvej 31, 4300, Holbæk, Denmark
Man kan ikke stole på dem. Kom ind for at skifte koblingen og fik besked på at en kobling maksimalt, hvis alt var galt med den, kunne koste 7500. Så vi kigger noget da vi ankommer til en regning på næsten 8500! Vi ved så tilfældigvis at de sagde noget om at skulle arbejde over dagen før og det har de så åbenbart gjort for vores regning. Jeg bruger dem aldrig igen. De er ikke til at stole på!!!
Fik udført hjulskifte pga en skæv fælg. Brdr. Clausen,s mekaniker fiksede det hurtigere end hurtig.
TAk for super Service
Hvad er service for Brdr. Clausen? det er at sælge uden at tænke på køberen og deres behov :( mine forældre købte en KIA Niro i Marts 2020, og sælgeren fik overtalt min far til at købe en bil som skal lades op hele tiden, som ikke vil starte, hvis man træder håndbremsen ned, bilen er alt for avanceret og gør de noget ved det NEJ da. De har allerede nu skulle skifte batteriet! og hvad kan man så gøre ikke noget, for man ved jo at så snart bilen er kørt har mine forældre tabt masser af penge! så tak for utrolig dårlig kundeservice ( som man skal lede langt efter) Dennis Jørgensen!!!
Vi havde en fantastisk købsoplevelse i 2017 hos Brdr.Clausen i Holbæk, da vi købte vores nye Suzuki Baleno Hybrid. Vi fik dog lov at vente 5 mdr. på bilen, men det blev vi fint informeret om af sælgeren. Overdragelsen gik også helt fint, men så gik det galt.
Vores nye bil på 3 mdr. havde stået stille i 2-3 dage over en weekend, og ville pludselig ikke starte efterfølgende. Vi ringer ned og bliver videresendt til værkstedet. Den første bemærkning fra mekanikeren lyder "Der er jo mange biler der ikke kan starte nu hvor det er blevet frostvejr". Så en ny bil skulle åbenbart ikke kunne klare -3 graders frost? Han beder os efterfølgende at ringe til Falck om starthjælp. Vi påtaler at vi jo har garanti, og serviceaftale osv. Men der var intet at gøre. Vi fik fat i Falck og fik bilen igang, med en melding om dødt batteri.
Få uger efter var den gal igen. Der begyndte at tegne sig et billede af en bil der ikke kunne starte, hvis den ikke kørte hver dag. Vi sender den ned på værkstedet hos Brdr. Clausen, og får at vide at det nok er et dårligt batteri. Da vi afhenter bilen efter batteri skift, bliver vi opfordret til at køre mere i vores bil, da bilen er en hybrid, og ikke har godt af at have lav batteri tilstand. (Den var ny, det havde sælgeren intet nævnt noget om).
Vi kører med det nye batteri ind i foråret uden problemer. Vores bil fungerer upåklageligt hele året, lige indtil frostvejret sætter ind igen.
Bilen havde igen stået 2 dage uden at køre, og ville igen ikke starte. Denne gang var vores tålmodighed opbrugt. Vi ringede ned til Brdr.Clausen og bad dem løse problemet eller lade vores handel gå tilbage. De mente ikke at de kunne gøre mere end de havde gjort sidst, men vi fik dem overtalt til at tage bilen ind fra Falck, genoplade batteriet fuldt, og lade den stå og se hvad der sker i løbet af 2-3 dage. Vi måtte samtidig selv opfordre til at få en lånebil i test perioden.
Efter 2 dage ringer de fra Brdr.Clausen, og erkender at hele forløbet var deres egen fejl. Mekanikeren var ikke meget for at indrømme det, men bilen var bestilt med automatisk tænding af baglygter, og det var denne tilkobling de selv havde forbundet forkert, så det drænede batteriet for strøm.
Så alverdens dårlige undskyldninger om for lidt kørsel, og mange biler kan ikke starte osv, kunne være undgået. De skulle måske bare have taget det lidt mere seriøst. Vi kan kun juble over vores Falck medlemskab, tør ikke tænke på hvad det havde kostet uden.
Vi fik ihvertfald en følelse af at så snart bilen var solgt, så kan man godt tale ned til kunderne, og behandle dem uden respekt og indsigt.
Den sidste lille ting der overbeviser mig om aldrig at købe bil hos Brdr.Clausen igen, er opsigelsen af deres service aftale.
Vi har lige købt en anden bil, og skulle opsige vores serviceaftale hos Brdr.Clausen. Jeg skriver en mail og spørger hvordan det foregår.
Jeg får en mail retur, hvor de skriver at jeg kan opsige den med løbende måned + 30 dage. Det syntes jeg lød lidt mærkeligt. Jeg kiggede mine papirer igennem, og kunne konstatere at min aftale kunne opsiges UDEN varsel. Jeg skrev dette tilbage til sælgeren, og medsendte kopi af aftalen.
Herefter kommer der en mail retur, hvori jeg trods alt får medhold, men med en undskyldning om at den slags aftaler laver de ikke mere, og at min type service aftale kendte han ikke til.Jeg forstår ikke hvorfor at han ikke bad om oplysninger på aftalen inden konklusionen. Men okay, går den så går den.
Jeg kommer ikke til at give mere end 1 stjerne til Brdr.Clausen i Holbæk. Selvom at salgsafdelingen burde have 4.
Jeg skulle bruge en ny bil da den gamle ikke kunne mere. Jeg kontakter på deres tilbud om en celerio ice. Har et par uger før prøvekørt den hos dem. Jeg kontakter dem i starten af december for at få labet et lånetjek. Der gå ikke 5 min med mail korrespondance så har jeg svar og er godkendt. Jeg kører videre med handlen og selvom jeg bor på sydfyn er der ingen problemer der. De spørger hvor jeg kan hente den. Jeg giver en dato og de fik det til at ske. Jeg kommer 2 uger efter og henter min nye bil og til min overraskelse ser at sælgeren har formået at skaffe de alufælge som jeg ved prøvekørslen fik at vide ikke kunne skaffes, men han mente at en ung gut som mig ikke skulle have almimdelige kedelige fælge.
Et par dage senere er en af listerne ved ruden gået løs. Ingen problemer. Jeg kører derop, de skal lige have delen hjem og igen kan jeg bare sige når jeg er på sjælland og så fikser de det. Perfekt service hele vejen igennem.
En ekstra ros til sælger dennis jørgensen for at gøre handlen nem, hurtig og tryg. Specielt når man står som førstegangskøber af en sprit ny bil.
Altid god service og meget venlig og imødekommende betjening. To biler i hustanden har begge været forbi uden problemer; den første gang med en knapt 7 år gammel Kia, blev jeg ringet op med besked om, hvad der skulle laves, og det ville tage en dag ekstra, da en del skulle hentes hjem - fint det gør I bare, men hvad koster det? Tavshed..... ingenting, du har da garanti! En meget glædelig overraskelse! Kun bedste anbefalinger!
Jeg ligger syg, ringer for at afmelde service på bilen, de tilbyder at hente bilen og klare det, og får den også leveret retur, se det er da kundeservice Tak
Latterlig butik
Har du et andet bilmærke så hold dig væk de vil eller kan ikke handle med dig
Har aldrig oplevet noget lignende
Super professionel behandling . Helt igennem tilfreds med mit køb af en suzuki Swift. God byttepris og gode aftaler . 5 stjerner herfra .😀
God oplevelse at handle bil hos Brdr. Clausen, hvilket ikke mindst skyldes Dennis Jørgensen, som man føler sig tryg ved igennem hele forløbet. De bedste anbefalinger til ham og Brdr. Clausen.
Fantastisk butik! Har købt flere biler her og service er helt i top hver eneste gang. Venlige og professionelle sælgere og serviceminded serviceværksted. Jeg takker for endnu en god handel :-)
Et kanon godt sted at at købe bil, har nu købt bil der to gange, og vil gøre det igen. Servicen er i højsædet og personalet er altid så søde.
Kanon sted at købe bil... servicen er i top og de er altid søde og hjælpsomme. er så glad for jeg valgte at købe min bil hos jer
Dette kan godt blive en lidt lang fortælling om en ufattelig dårlig service hos Brdr. Clausen Automobiler A/S i Holbæk
Jeg har leaset en KIA SPORTAGE i maj 2019 hos Max Due i Køge...Efter en måned er der problemer med den ene dyse. Jeg kontakter både Kia i Slagelse og Brdr. Clausen i Holbæk, og ingen har "tid" eller lyst til at kigge på det, så jeg kører til Max Due i Køge og de skifter denne dyse uden dårlige undskyldninger, men tværtimod med super god service trods at de er meget presset på deres værksted....Den 16. juli kommer der igen problemer med min KIA SPORTAGE da jeg er ude at køre med mine børnebørn, og det tyder på at det igen er en dyse. Da jeg holder sommerferie i Odsherred, og er 10 minutters kørsel fra Holbæk, kontakter jeg Brdr. Clausen Automobiler i Holbæk, og vedkommende jeg taler med siger at jeg kan da godt lige komme forbi, selv om han snart har fyraften...Vi kommer til Brdr. Clausen ca. 5-10 minutter over kl. 16.00, og de ser vi ankommer i min KIA SPORTAGE...Vi går ind, og der er umiddelbart ikke nogle der lige har "tid" til at komme hen til os, så jeg trykker stille og roligt på klokken som står på skranken ved "Indskrivning"...Ham jeg har talt i telefon med 15 minutter før kommer og siger: "Rolig nu, jeg har faktisk haft fyraften i 10 minutter... Lækker modtagelse...!!
Jeg fortæller ham igen om mit problem, og han kan fortælle at de allerede har 2 KIA SPORTAGE der står og venter på værkstedet, så han kan ikke sige om der går 1 dag eller 3 uger før de kan lave den....Jeg forslå at vi lader bilen stå og BRDR. CLAUSEN stiller en lånebil til rådighed. Han spørger ind til hvilket leasingselskab jeg har, om der er serviceaftale og lånebil med i min aftale....Jeg svarer på dette, og spørger samtidig om ikke han er bekendt med hvilket leasingselskab KIA bruger...BRDR. CLAUSEN er trods alt en autoriseret KIA forhandler, så jeg undrer mig lidt over hans spørgsmål.
Efter ca. 15. minutter har han fundet ud af at jeg kan låne en bil i 2.5 døgn....Jeg spørger om hvad jeg så gør hvis BRDR. CLAUSEN, ikke har kunnet lave min bil....Han mener at det er Max Due`s problem i Køge, da det er her jeg har lavet leasingaftalen, og opfordrer mig til at tage kontakt med dem, da BRDR. CLAUSEN jo heller ikke kan se hvilken dyse der er blevet skiftet sidste gang....Hmmm, føres der ikke journaler med dette....??
Oplevelsen hos BRDR. CLAUSEN AUTOMOBILER i Holbæk, deres uvillighed til at hjælpe, manglende kendskab til et af deres egne produkter (leasingaftalen), samt inkompetence hos den værkfører jeg talte med, gør at jeg forlader BRDR. CLAUSEN AUTOMOBILER igen....!!
Jeg kontakter straks Max Due i Køge, og de er helt uforstående over den behandling jeg har fået hos BRDR. CLAUSEN AUTOMOBILER i Holbæk.....!!!
Jeg er klar for at jeg kommer midt i en ferieperiode, men værkførerens ikke eksisterende serviceniveau, indlevelse i kundens problem, samt manglende løsningsforslag og viden inden for sit område er mig helt uforståelig.

Reply from Brdr. Clausen
Absolut en bilforhandler i topklasse, super god og professionel service, købte en ny Kia Ceed hos brdr. Clausen og har ikke en finger at sætte på noget, alt forløb glat og alle spørgsmål omkring det tekniske på bilen samt finansiering blev besvaret omgående, det var en tryg handel hele vejen igennem, tak til både Mathias og Nicolai for den gode service hele vejen igennem. Vh. Ronnie.
Super kompetente sælgere, deres service er i top, får også svar på spørgsmål efter arbejdstid. Var/er super tilfreds med mit bil køb hos dem, og vil anbefale dem til enhver tid
Vi hentet vores nye Mitsubishi space star i søndags! Det er den første bil vi har købt og vi er rigtig glad for den! Vi har haft en rigtig god handel med Brdr. Clausen i Slagelse, de har ydet super service igennem hele handelen. De holdte os informeret løbende, så vi hele tiden vidste hvor langt i processen vi var. Så jeg kan helt klart anbefale, at købe din næste bil hos Brdr. Clausen i Slagelse.Super gode medarbejder, og fantastisk service.
Super god oplevelse som første gangs køber af bil :-)
Fantastisk service og fantastisk bil (Kia Ceed). Stor tak til Dennis for den fremragende service, som jeg er sikker på fortsætter. Jeg kan varmt anbefale Brdr. Clausen, Holbæk.
Har i går fået leveret min nys suzuki ignes og er meget tilfreds med handlen og er blevet godt behandlet af vores sælger Nikolaj kan kun anbefale stedet
God service og venligt personale. Jeg er glad for min nye Suzuki :-)