See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har godt nok ikke fået min ordrer endnu, men jeg ved allerede at i skal have 5 stjerner. Produktet jeg havde købt, var der ikke mere af, så jeg blev ringet op og fik tilbudt et dyrere erstatn... See more

Rated 5 out of 5 stars

En skøn forretning med mange gode delikatesser. God kompetent og venlig betjening. Vi købte bl.a. deres egne produkter Bettys lemonader og et par flasker af Jakobs saucer til vores grill aften. Vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid en fornøjelse at handle hos Broders! Jeg er i løbet af årene blevet en fast stamkunde hos deres butik på Amager Strandvej, hvor jeg altid modtager service i verdensklasse. Her i sidste uge mod... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi bliver altid inspireret og køber noget nyt lækkert med hjem. De har altid noget nyt spændende. I løbet af meget kort tid har vi fået nogle snack-klassikere som kun broders forhandler. Deres gaveku... See more

1. Butcher Shop Deli
  2. Chocolate Shop
  3. Coffee Shop
  4. Confectionery
  5. Liquor Store
  6. Wine Store

Written by the company

Gå på opdagelse i en verden af smagsoplevelser enten på www.broders.dk eller i vores butik😍. I butikken kan du også nyde noget at drikke samtidig med at du nyder nogle af vores mange lækkerier. Alt hvad vi har på hylderne er håndplukket af ejerne, Jakob & Mette og det er alt sammen produkter de ikke kan leve uden selv😁. To brands er egen produktion; Jakob’s Sauces og Betty’s Lemonade og ellers er de øvrige produkter egen import bortset fra produkter med alkohol i. På fem år har butikken modtager tre priser for bedste butik på Amager. Det er vi meget stolte af og det betyder også at vi altid gør en stor indsats for leve op til vores gode ry.😊 BRODERS gavekurve er meget populære, da vores gavekurve altid bugner af lækre delikatesser, chokolade, snacks, konfekture, vin mv. Vi har mulighed for at laver mange forskellige gavekurve som f.eks. farvesammensatte kurve, glutenfri, veganske, sukkerfrie gavekurve. Broders vision er at skabe glæde med gode smagsoplevelser. ⭐️ Vi glæder os til at se dig😊

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Altid service i top både i butik og…

Altid service i top både i butik og telefon.
De strækker sig langt for at efterkomme særlige ønsker.
Pakker bliver leveret smukt og sikkert pakket ind.
Bruger altid Broders når jeg skal købe værtindegave eller sende en kærlig opmærksomhed til en anden.

February 28, 2025

Reply from Broders

Kære Pia, det glæder os at høre at du sætter pris på vores service. Tusind tak fordi du handler hos os og tak for den flotte anmeldelse.

Mange gode køb hos Broders

Altid super hurtig levering og kanon lækre produkter! Har handlet mange gange hos Broders både online og i den fysiske butik og det er altid en fornøjelse og rigtig rart personale:-)
Kan klart anbefale at handle hér!

December 11, 2024

Reply from Broders

Tak Henriette for de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og tak for dine søde ord. Det er meget værdsat 😊

Rated 5 out of 5 stars

Anderledes værtindegave - en gavekurv og super service

Broders har nogle fede sager og i mit tilfælde var det en gavekurv, jeg skulle bruge til en alternative værtindegave. Kurven var pakket og klar, da jeg kom og hentede den efter bestilling på nettet. Man kan let parkere tæt på butikken. Praktisk og godt.

January 15, 2025

Reply from Broders

Tusind Søren for de 5 ✨og den flotte anmeldelse. Det stor pris på. Vi glæder os til at se dig igen 😊

Super firma

Super firma ! Altid god og hurtig betjening!

January 2, 2025

Reply from Broders

Mange tak Helle for de 5 stjerner ⭐️ og tak for din anmeldelse. Det er meget værdsat 😊

Jeg giver BRODERS fuldt hus

Jeg giver BRODERS fuldt hus, fordi jeg bestilte 2x Marmites i tirsdags og de ankom næste dag, altså i går, i perfekt tilstand, hvor holdbarheden er et helt år.

March 13, 2024

Hej Sophie
Mange tak for de fem stjerner, dem er vi glade for :-) og tak for din feedback, det er altid rart at vide hvad det ligger bag, så tak for det.

Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig service endda med…

Super god og hurtig service endda med en hel masse gaver (tyggegummi) som var det jeg bestilte. Fint produkt: Chewsy cinnamon.

March 1, 2024

Reply from Broders

Tak Louise for dine fem stjerner og de søde ord. Dejligt at du sætter pris på vores service og produkter og tusinde tak, fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Fantastisk forretning

Ligegyldigt hvad man skal bruge af spændende delikatesser, så kan man altid finde dem hos Broders. Og så giver de en fantastisk betjening.

September 29, 2023

Reply from Broders

Mange tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner. Det er meget værdsat😊

Rated 5 out of 5 stars

En skøn forretning med mange gode…

Vi kommer helt sikkert tilbage og køber flere.

September 28, 2023

Reply from Broders

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi sætter stor pris på at du tager dig tid til at give os feedback. Tak for det.
Mvh
Mette

Rated 5 out of 5 stars

Altid en fornøjelse at handle hos…

Her i sidste uge modtog jeg en gavekurv jeg havde bestilt online - ‘Den britiske kurv’ og ud over at indeholde de lækreste produkter var den også totalt gennemført i britisk tema med trefarvet bånd i farverne på det britiske flag. Elsker alt ved Broders.

October 1, 2023

Reply from Broders

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerne. Det betyder meget for os at du tager dig tid til at dele din begejstring for vores butik på Trustpilot.
Tak og god søndag:-)

Rated 2 out of 5 stars

Manglende service

Jeg have købt 2 vouchere via Niche.dk, så jeg havde 500 kroner at handle for.
Da jeg landede på 5 kroner over voucheren, ville jeg betale med dankort, hvilket ejeren ikke tillod, da hun anførte at det ville koste butikken 1 krone i gebyr, og de derfor ikke accepterede dankort-køb på mindre end 10 kroner. Jeg var derfor nødt til at finde en vare, så jeg kom op på de 10 kroner. Det virker meget småligt, når jeg lige har købt for 500 kroner varer. Oveni var det ikke muligt at købe brunchanretning for voucheren, hvilket godt nok fremgik af betingelserne, men var gemt langt nede i teksten. Alt i alt var det bestemt ikke servicegenet der var fremherskende i butikken. Ærgerligt.

September 29, 2023

Kære Anders

Hvor er det dog trist at du giver os to stjerner med de begrundelser du kommer med.

Du har fået gourmet produkter fra BRODERS for 500kr, som du kun har betalt 300kr for. Du vælger selv varerne i butikken og da jeg har slået det hele sammen viser det sig, at du har valgt varer for 5kr ekstra.
Vi har en regel om at vi ikke tager dankort og MobilePay for betalinger under 10kr pga. de gebyrer vi betaler pr. transaktion. Dette står klart og tydeligt på kassen, så alle kunder kan se det. Så du vælger at købe en gourmet slikkepind for 5kr sat ned fra 10kr. og dermed betaler du 10kr med dit dankort.
Jeg tænker at læserne af din anmeldelse selv kan vurdere hvad der er småligt.
Hvis jeg var dig, havde jeg nok ikke valgt at lægge navn til din anmeldelse.

Din anden anke har vi ikke indflydelse på.
I betingelserne står der at Niche beviset ikke gælder: sandwich, tapas og brunch.
Som jeg forklarede dig i telefonen, har vi valgt at lave aftalen med Niche på denne måde, da vi som sagt har få pladser i vores café område og vi med dealen udelukkende ønskede fokus på vores gourmet købmandsbutik. Desuden ville vi ikke have tid til alle kunder, hvis vi skulle bruge tid på at lave sandwich, tapas og brunch.
Jeg er ked af du ikke har læst betingelserne inden du købte dine Niche beviser. Som sagt har vi ikke indflydelse på hvor Niche.dk skriver det, men vi har solgt 1.500 beviser og kun du har reageret på denne måde, så jeg tænker at andre enten har læst betingelserne eller forstået på anden vis hvordan de kunne bruge beviserne.
Vi skal nok give Niche din feedback og jeg synes også, at du burde rette din feedback det rette sted hen.

Jeg håber, at du trods alt nyder de mange lækre produkter du kom hjem med fra BRODERS, for vi har faktisk gjort os meget umage med at finde lækkerier, vi tror vil skabe glæde for vores mange søde og glade kunder.

God søndag:-)

Mvh
Mette

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, lækre produkter, bedste indpakning, go levering og fantastisk kundeservice🥇.
Af hjertet tak ❣️for min lille xtra gave, det var så pænt af jer🙏🏻og gjorde mig rigtig glad☺️
Kunne kun gi 5 stjerner, så resten kommer her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glæder mig til at handle hos jer igen. 😊

November 15, 2022

Reply from Broders

Tusinde tak for de flotte ord og rigtig mange stjerne. Det gør os utrolig glade og vi er meget rørte over din feedback. Af hjertet tak :-)

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse og lækre ting

Bestilte nogle lækre gourmet popcorn og lidt andet godt, og valgte at afhente det. Det var super enkelt, og fik en email dagen efter med at nu kunne jeg afhente mine varer. Det er også en rigtig fin fysisk butik med en masse lækre ting. Jeg vender tilbage igen, det er helt sikkert.

September 5, 2022

Kære Leah
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du både handler online og kommer og besøger os i butikken. Vi kan rigtig godt lide både at tale med og møde vores kunder.
Vi glæder os til at se dig igen:-)

Rated 5 out of 5 stars

Super lækre produkter og fantastisk service

Super lækre produkter og altid fantastisk sød og rar service. Vi har købt flere gavekurve med de skønneste lækkerier, og så er den fysiske butik et must hver gang vi kommer forbi Amager strand, så vi kan tanke op på barbecue sauce og de bedste lakridser. Og så er deres rom klart at anbefale!

May 23, 2022

Reply from Broders

Tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Så lækkert - og fantastisk service

Vi fik en meget lækker onlinemøde-julekurv til vores medarbejdere, som Mette fra Broders sammensatte, så der var noget for enhver smag og kosttype. Servicen var meget virkelig venlig, effektiv og løsningsorienteret i forhold til leveringstidspunkter og steder. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

January 6, 2022

Reply from Broders

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Du er meget velkommen tilbage :-)

Rated 5 out of 5 stars

Service og kvalitet i top!

Tak for fremragende service og personlig levering.
De er simpelthen så fine de forskellige kurve og jeg er helt vild med den lidt anderledes tilgang til temaerne - at man kan bestille i farvetema og der så bliver pakket lækre delikatesser med flot emballage i én bestemt farve. Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi skal bruge en gavekurv.

December 16, 2021

Reply from Broders

Mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerne. Vi glæder os til at lave flere gavekurve til jer. Glædelig jul🎄

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice, spændende varer og hurtig levering

Ud over de mange lækre specialiteter som kan købes hos Broders udmærker de sig med en ualmindelig god kundeservice. Stor hjælpsomhed, hurtigt respons på fx mail og bestillinger. Mine bedste anbefalinger.

December 3, 2021

Reply from Broders

Mange tak Lene for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Glædelig jul🎄

Kan varmt anbefales.

Hurtig levering, og en nem og overskuelig hjemmeside. Der var endda en lille snack som gave i pakken - god stil!
Kan varmt anbefales.

December 3, 2021

Supergod service

Min pakke (en gavekalender) var forsvundet hos GLS, men den blev prompte erstattet og afleveret personligt på min adresse.

December 1, 2021

Reply from Broders

Tak for de mange stjerner og den flotte anmeldelse. Vi håber pakkekalenderen skaber glæde hver dag frem til jul🎄
Alt det bedste fra os i BRODERS.

Rated 1 out of 5 stars

Gavekurv med udløbsvarer

Har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med en gavekurv fra Broders, hvor flere varer var tæt på udløbsdato. Efter at have spist en pakke kiks lå to familie-medlemmer desuden syge en hel dag. Har forsøgt at få undskyldning/erstatning, men Broders var ikke lydhøre overfor det og fralagde sig ansvaret for fejlen - så watch out! Ville nok købe mine gourmet-ting et andet sted.

November 27, 2021

Kære Ane,

Vi finder din anmeldelse urimelig og faktuel forkert. Venligst vær opmærksom på at Trustpilot handler om ærlighed og det er din anmeldelse langt fra at være. Som nævnt i telefonen bad vi dig i det mindste om at være ærlig, da du truede os med at ville give os en rigtig grim og ubehagelig anmeldelse, hvis ikke vi sendte dig en ny gavekurv.

Dette er den mail Ane sendte BRODERS kl. 09.06:

Jeg skriver til jer fordi jeg har fået en gavekurv hvor langt de fleste af tingene enten er for gamle allerede eller løber ud om et par uger (kiks, chips, slik mm.). Efter at have spist en pakke ingefærkiks blev to af mine familiemedlemmer syge med voldsom opkast. Det er simpelthen for frækt at I pakker en kurv med en masse gamle varer, som man ovenikøbet bliver syg af.

Vær venlig at ringe mig op på xx xx 74 97 - jeg forventer I som minimum sender en ny tilsvarende kurv, med ting der ikke er på nippet til at skulle smides ud.

Bedste hilsner,
Ane

BRODERS kontakter Ane pr. telefon kl. 9:55 samme dag og taler med Ane i 15 minutter.

I denne telefonsamtale bliver det tydeligt, at Ane i sin fremstilling af sagen er dybt urimelig og giver urigtige oplysninger.

I løbet af samtalen finder vi ud af at kurven er købt i vores forretning og givet i forbindelse med hendes mands fratrædelse, hvilket er sket for ca. 14 dage siden.

Ved at spørge finder vi også ud af det meste af kurvens indehold og da vi kender alle udløbsdatoer på vores produkter kan vi konstatere, at der er INGEN af de nævnte produkter der er udløbet på tidspunktet hvor kurven er købt. Ej heller hvor hendes mand modtager kurven. Det produkt der er tættest på bedst førend datoen er en æske chokolade som udløber 28/11-21 - det andet produkt der derefter er tættest på udløb er en æske lakridskonfekt som har bedst førend 14/12-21. Alle øvrige oplyste produkter har dato et godt stykke ind i 2022.

Chokolade æsken har været nedsat med 25% i pris i butikken og der er skilte som klart viser at der er tale om varer med kortere dato (hvor mange butikker skilter med kort dato og giver rabat når der er 14 dage til udløb på en æske chokolade?). Vedkommende der har valgt disse produkter til kurven har enten lavet kurven for mere end 14 dage siden eller valgt at spare 25% for at få mere i kurven. Normalt anbefaler vi altid kunder som laver gavekurve, at de ikke vælger varer med kort dato, netop for at undgå en sådan situation.

Det eneste produkt som har kort dato er altså en æske chokolade som har bedst før end den 28.11.21. På tidspunktet kurven har været givet (som må antages at være for mere end 14 dage siden), har det altså været rigelig tid til at nyde de 9 stykker chokolade i æsken og de kan helt sikkert også nydes længe efter. Såfremt kunden ønskede at bytte denne æske chokolade til en anden, ville vi med glæde gøre det, men Ane ville have en ny kurv.

Da vil kan konstatere at det er usandt at kurven er fyldt med udløbne og gamle varer, ser vi det urimeligt at sende en ny kurv.

Ane påstår også at hendes mand og søn for mere end en uge siden er blevet syg af vores Ingefær småkager og at dette skyldes at de var udløbet. Dette er en umulighed da alle disse småkager som minimum har bedst førend dato 28/2-22. Ane har da også behændigt smidt dem alle sammen væk - normalt gemmer man varer og emballage man har mistanke om har gjort en syg og med det samme konfronterer salgsstedet med dette. Ane venter mere end en ugen før hun kræver erstatning i form af en ny kurv.

Hun kan ikke oplyse hvad kurvens værdi er og vil ikke involvere giveren for at indhente oplysninger herom. Vi beder om et billede af kurven, men dette billede vælger Ane ikke at sende til os. Forhold der i øvrigt gør det umuligt at sende en ny kurv.

Vi skilter tydeligt med om en varer er en datovarer eller ej og går i det hele taget meget op i at give vores kunder den bedst tænkelige hjælp og vejledning omkring vores gavekurve således at de bedst matcher modtageren af denne.

Vi modtager og tåler gerne kritik, hvis den er korrekt og rimeligt, men de påstande og fejlagtige fakta Ane kommer med kan vi ikke anerkende og vi anser hendes anmeldelse som dybt urimelig.

Take a closer look