Jeg havde en helt fantastisk brudekjoleprøvning hos Gitte, som virkelig formår at gøre en tryg og lytte til ens ønsker. Hun prøver ikke at tvinge en kjole over hovedet på en, men lytter virkelig til b... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde den absolut bedste oplevelse hos Budolfsen Kjoler. Fra det sekund jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig i de tryggeste hænder hos Gitte. Jeg kom ind med en helt specifik idé... See more
Det var en helt fantastisk oplevelse at besøge Gitte og hendes forretning. Jeg kom hjem med min drømmekjole og fuldstændig smittet af Gittes lette energi. Både min mor, min søster og jeg selv var måll... See more
Vi havde en bedste oplevelse hos Budolfsen Kjoler. Hun var ærlig og kom med gode råd - uden at "trænge sig på". Der var mange valgmuligheder til konfirmation og Gitte var rigtig god til at imøde... See more
Company details
Written by the company
BLIV KLAR TIL DIT BRYLLUP! Magien er opstået i det øjeblik, hvor du står med en unik følelse i kroppen, fordi du har fundet den helt rigtige brudekjole, og er et vigtigt skridt tættere på at blive klar til dit bryllup. Magien opstår, fordi du, i den rette kjole, måske forstiller dig det øjeblik, hvor I siger ja til at være der for hinanden i medgang og modgang. Du stråler som en sol, alles øjne er rettet mod dig, og alt går op i en højere enhed – Du er lykkelig! Hos Budolfsen Kjoler er vores fornemste opgave at få netop denne magi til at opstå. Vores eventyrlige kjoleunivers med over 400 smukke brudekjoler danner intime og hyggelige rammer om din kjoleprøvning, og skaber de bedste forudsætninger for, at du kan finde den brudekjole, der slår benene væk under dig.
Mørkholtvej 101, 7080, Børkop, Denmark
- 21950020
- kontakt@budolfsenkjoler.dk
- www.budolfsenkjoler.dk
No history of asking for reviews
Anbefales, anbefales, anbefales !
Besøgte Budolfsen kjoler i det hyggelige lokale i deres private ejendom.
Man tænker måske "er der udvalg nok", "er de med på moden", "er det bare sådan et fritids miniforetagende hos en uprofessionel"?
Jeg kan sige stort rungende nej til alle dele.
Jeg fik den bedste service, man kan forestille sig, så her kommer alle plusserne:
- God plads i prøverum og til følge
- Veninderne måtte også være med til at finde kjoler
- To spejle så man også som brud kunne se ryggen
- Kompetent og lyttende vejledning, men holdt igen med egne meninger og lyttede til mig og mit følge
- Stort udvalg i mange stilarter
- Størrelsesopdelt, så det var let at finde relevante kjoler
- Vand, the og kaffe uden beregning
Jeg fandt desværre ikke min drømmekjole her, hvilket ærgrer mig, da Gitte så meget havde fortjent at få handlen efter en fantastisk oplevelse.
kæmpe anbefaling
Budolfsen Kjoler er en fantastisk butik med et bredt udvalg af både nye og preloved brudekjoler. Gitte er utrolig sød og hjælpsom, og hun er virkelig dygtig til at vejlede og hjælpe med at finde den perfekte kjole. Jeg følte mig virkelig godt taget imod og elskede den personlige service. Jeg fandt min drømmekjole her, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds! Tak, Gitte, for en fantastisk oplevelse hos Budolfsen Kjoler!

Reply from Budolfsen Kjoler
Gitte gav en helt fantastisk aften…
Gitte gav en helt fantastisk aften præcist som man drømmer om når man tænker brudeprøvning og "say yes to the dress". Hun var rigtig god til at guide ud fra det jeg fortalte og kom også med ideer som jeg ikke selv havde tænkt over. Jeg vil helt klart anbefale dette til alle min bekendte som gerne vil have en rigtig brudekjoleprøvning hvor man ikke bare føler sig som den næste i rækken af mange. Endnu engang tak for oplevelsen Gitte ❤️

Det produkt
Det produkt, jeg modtog, var af god kvalitet, men det matchede slet ikke billedet. Farven var helt anderledes, og det var skuffende. Tre stjerner, fordi den stadig er funktionel, men ikke hvad jeg forventede.

Den ekstra service.
Vi havde en kjole, købt i forkerte str i en anden butik. Gitte tilbød, at vi kunne bytte til den rette str. hos hende. Det kalder jeg service. 1000 tak.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg fandt min smukke brudekjole hos budolfsen kjoler, hvor Gitte hjalp med imponerende guidning samtidig med, at hun lyttede til mine behov og tanker. Jeg vil til hver en tid anbefale budolfsen kjoler og er slet ikke i tvivl om, at det var kørerturen værd fra Esbjerg 😀
Klar anbefaling!
Virkelig god, behagelig og rar oplevelse! Der bliver lyttet til ens ønsker og samtidig udfordret på nye kjoler.
Der serveres lidt at drikke til.
Fantastisk oplevelse og rigtig god…
Fantastisk oplevelse og rigtig god service!
Konfirmationskjole
Anna siger; god butik og god service, fandt min perfekte konfirmationskjole.
Annas mor siger; Kan varmt anbefales.
Annas moster siger; Hyggelig butik, virkelig stor udvalg, og service i top, og Gitte fandt nogle kjole frem som Anna slet ikke havde tænkt på.
Man føler sig velkommen så snart man træder ind af dør. TAK
Jeg fandt min fantastiske brudekjole…
Jeg fandt min fantastiske brudekjole hos Budolfsen kjoler, top kvalitet, enormt god service og jeg følte mig set og guidet på Aller bedste måde. Jeg glæder mig helt vildt til jeg skal bærer denne smukke kjole.

Reply from Budolfsen Kjoler
Helt fantastisk oplevelse at besøge…
Helt fantastisk oplevelse at besøge Budolfsen Kjoler. Meget personlig og kompetent vejledning. Kan stærkt anbefales
Den mest fantastiske service
Gitte er bare superdygtige til at vejlede… man føler sig fuldstændig tryg i hendes hænder. Jeg var gennem et ret pænt vægttab sidste halve år inden bryllup… jeg valgte kjole fra firma som ikke havde så lang ekspeditionstid, og Gitte tilbød 2 ekstra prøvninger undervejs, så jeg fik den helt rigtige størrelse… det var superservice lang ud over det forventede …
Videre til skrædderen for ganske få tilretninger- og jeg havde den mest perfekte velsiddende drømmekjole ..
1000 tak til Gitte

Reply from Budolfsen Kjoler
En god oplevelse for konfirmanden
Hos Gitte blev vi taget rigtig godt imod og hun var sød og god til at lytte på de ønsker min datter havde til konfirmationskjoler. Der var god tid og alle ønsker og drømme blev indfriet i den kjole vi endte ud med.
De bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk prøvning
Fantastisk prøvning. Hjertevarme, smil, forståelse, karismatisk, professionel, dygtig. Ganske simpelt, intet mindre.
Bedste brudekjolebutik jeg har besøgt
Bedste brudekjolebutik jeg har besøgt. Jeg følte mig velkommen. Gitte er sød, ærlig og forstod mine ønsker. Hun gør sit bedste for at finde den helt rigtige løsning. Stor anbefaling herfra :)
Gitte var så sød og hjælpsom og det var…
Gitte var så sød og hjælpsom og det var en dejlig og betryggende oplevelse at prøve brudekjole. Hun læser kunden og prøver ikke at presse noget på, som kunden ikke ønsker.
De varmeste anbefalinger
De varmeste anbefalinger!
Havde en utrolig dejlig oplevelse igår, da jeg var nede og prøve brudekjoler hos Gitte. Stort udvalg af de smukkeste brudekjoler, fair priser og til netop dit budget. Gitte er utrolig professionel, og kommer med sin ærlige mening - sød, varm og utrolig behagelig. Ønsker du at prøve brudekjoler i smukke og hyggelige omgivelser, kan jeg kun anbefale at besøge Budolfsen Kjoler. Jeg fandt min drømmekjole.
Ødelagde min Høvring kjole
Jeg blev for kontaktet af Gitte Budolfsen angående min Jesper Høvring brudekjole, som jeg havde til salg på Trendsales. Hun ville gerne sælge den for mig. Jeg indleverer kjolen, og Gitte foreslår at sende den til rens, da der var smuds bag på kjolen. Den bliver fuldstændig ødelagt i rens, og Gitte nægter at yde kompensation - og vil ovenikøbet have jeg betaler for renseri-regningen. Hun ender med at betale 2000kr. som et ringe plaster på såret for en kjole til 33.000kr., som jeg nu har måtte hente igen, da den er usælgelig. Står uden penge og med min engang smukke Hørving brudekjole, som er fuldstændig maltrakteret og flåsset.
Jeg er målløs og knust over, at man kan drive forretning på en sådan måde, og at man ikke har mere respekt for andres dyrebare og mindesværdige kjoler. Fejl kan ske, men det er mest hvordan det blev håndteret fra Gittes side - fuldstændig respektløst.
De aller bedste anbefalinger
De aller bedste anbefalinger. Gitte får de allerbedste anbefalinger fra min datter og jeg (mor). En super god oplevelse med et stort udvalg af de smukkeste brudekjoler, gode (billige) priser og allervigtigst en meget behagelig og TOP serviceminded Gitte. Gitte er SÅ sød og behagelig. Meget professionel og dygtig og så kan man virkelig mærke hun brænder for at give den absolut bedste personlige betjening. Kan kun anbefale at besøge Budolfsen Kjoler. Det er en super god oplevelse.
Det bedste sted❤️
Tak for en fuldstændig fantastisk oplevelse😍 . Yderst professionel og personlig vejledning, hvor kunden er i centrum fra start til slut.
Udvalget af brudekjoler er varieret og spændende.
Alt i alt en helt perfekt dag, - lige som jeg havde drømt om❤️
Kæmpe anbefaling herfra🤩