Skøn familiecafé i hjertet af Store Heddinge ❤️ Lækkert hjemmelavet mad 🫶🏽 Den sødeste værtinde Kadri som er så hjertevarm og meget elskelig 🫶🏽 Børn er meget velkomne og der er et kreahjørne for b... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk sted, altid god mad, lige fra brunch til aftenbuffet. Stort bord med krea ting til børnene, tusser, klippe klister, maling osv. samt et stort dukkehus med tilhørende legetøj i den ene e... See more
Et helt specielt og hjertevarmt sted med dejlig mad og en utrolig sød værtinde. Der arrangeres ofte lidt underholdning af forskelllig art. Tema aftner og quiz aftner er der også. Varme anbefalinger... See more
De varmeste anbefalinger til Café Bliss og deres indehaver! 😍 Fantastisk atmosfære, skøn service og det lækreste mad hvor der virkelig er kræset for det ❤️ Caféens indretning er vidunderlig og finu... See more
Company details
Written by the company
Familievenlig café og restaurant. Her er der tid nok. Vores café har hyggelige omgivelser og en kæmpe gårdhave. Familieejet og meget down to earth. Vi laver god og ærlig mad. Alt fra lækre friske salater til super duper dejlige burgers. Vores hjemmelavet pandekager med is kommer gæster langt for. Vi har en kæmpe dukkehus og legetøj for børnene. Stor udvalg af brætspilt. Vi har sofa område, for hygge og lækker kaffe kage. Mange gæster komme for at studere eller arbejde her. I haven har vi stor terrasse og grasplan med kongespil, shuffleboard og andre sociale spil. Vi har puslebord og handicap venlig toilet. Vi elsker at være her og elsker at skabe mindeværdig oplevelse med vores gæster. Vi har også vegetar og glutenfri mad. Vi arrangere events: musik, foredrag, comedy osv. Vi har også en kæmpe selskabslokal, hvor der er plads til 65 gæster. Hver søndag har vi søndagsbrunch buffet. Vi arbejde hele tiden på at overraske vores gæster. Overraske dem med at give nye oplevelse til alle deres sanser. Café Bliss ligger i Stevns. Lille 10 minutes kørsel til den fantastiske Stevns Klint, unesco world heritage. Store Heddinge er en charmerende by med nogle fantastiske spisesteder alt fra pizza, italienske delikatesse og verdensklasse græsk mad og mange hyggelige butikker. En folkloremuseum som er spændende for børn og voksne. Der er noget at se og opleve. Og så er vi også super tæt på nok en af de mest charmerende havnebyer i Danmark. Café Bliss er kun en lille del af den fantastiske Stevns.
Algade 27, 4660, Store Heddinge, Denmark
- www.cafebliss.dk
Café Bliss er den hyggeligste Café
Café Bliss er den hyggeligste Café, som rummer for alle. Børnene kan lege -næsten over alt- man kan spille spil, nyde en kop the eller kaffe. Spise en skøn og lækker brunch, frokost eller aftensmad.
Min familie og jeg elsker at komme og besøge Kadri og hendes lille familie, som bare kører caféen så man virkelig føler sig velkommen.
Er man i byen eller bare i nærheden, så tøv ikke med at slå vejen forbi Café Bliss.
Altid hyggelig stemning og god betjening
Konfirmation på Cafe Bliss.
Jeg har lige holdt min Konfirmation på Cafe Bliss, for det første rigtig søde alle sammen de gør virkelig meget ud af sine kunder.
Fantastisk mad også
Jeg har haft den bedste oplevelse på Cafe Bliss.
Café Bliss er unik lille perle
Café Bliss er unik lille perle, hvor der bliver kræset om hver enkelt kunde. Der er dejlig atmosfære og små hyggekroge overalt. Maden smager fantastisk. Kun de varmeste anbefalinger.
Her er der simpelthen plads til alle
Her er der simpelthen plads til alle og Kadri får dig til at føle dig helt hjemme <3
Den store have giver børnene mulighed for at boltre sig mens forældrene nyder en lækker kop kaffe eller the og menukortet har noget, så ingen går sultne fra cafeen.
Hyggelig & autentisk
Altid en dejlig og autentisk oplevelse på café Bliss. Hyggelig atmosfære og ejeren Kadri er det sødeste menneske som er meget opmærksom på sine gæster og vil gøre alt for at de har det godt. Her er både plads til børn og voksne. Hyggeligste oase 🧡
Har besøgt café bliss 3-4 gange siden…
Har besøgt café bliss 3-4 gange siden cafeen åbnede. Der er en super hyggelig stemning og en følelse af at være hjemme. Menukortet er ikke langt tilgengæld smager maden fantastisk. Café bliss er den perfekte start på en tur i den lokale biograf. :-) vi kommer helt sikkert igen.
Vi besøgte café Bliss for første gang i…
Vi besøgte café Bliss for første gang i søndags, hvor vi fik brunch. Det er absolut ikke sidste gang vi har besøgt café Bliss. Super lækker brunch, hyggelige omgivelser og ikke mindst en varm velkomst af Kadri. Meget opmærksom på om alt var som det skulle være og det var det i høj grad. Kan kun anbefale at besøge café Bliss.
Super dejlig Café
Super dejlig Café, men god mad, virkelig hyggelige omgivelser og en service som sjældent er set andre steder. Kan virkelig anbefales
Super hyggelig café med en virkelig sød…
Super hyggelig café med en virkelig sød ejer ❤️
Vi har spist her flere gange og også holdt konfirmation i deres selskabslokale og vi er super glade for at ha mødt søde Kadri.
Virkelig et besøg vær om det er til frokost, Brunch eller bare en øl så er der altid smil og god service 😄👍
Og da vi holdt konfirmation sørgede hun for vi fik en fantastisk fest 🕺💃🥳