Ringer på en bil og vi aftaler pris Jeg ber om at få sendt en regning og slutseddel Får at vide jeg bare skal komme og prøve bilen Ringer dagen efter for at sige jeg vil hente bilen søndag o... See more
See what reviewers are saying
Jeg har en serviceaftale hos Car Center i Nyk F, hvilket viste sig at være heldigt idet min bil fik de særeste nykker og meldte fejl på helt nye dele. Det har været en proces over mange mdr. hvor... See more
Her en lille anmeldelse af mine oplevelser med Car-center i Nyk.f. er lykkelig indehaver af hele 2 biler, der som alle andre biler skal til service. Men har altså ikke haft den store vov oplevel... See more
Car-center er stedet jeg køber min kommende bil. Jeg har tidligere handlet med car-center, hvoraf alt er gået helt smertefrit. Super ærlige sælgere, som guider en ordentligt igennem tingene, udover d... See more
Company details
Written by the company
Car Center er en bilforhandler som sælgere nyere brugte biler, bla. de store tyske giganter som Audi, BMW og Mercedes hos Car Center er vi uafhængige så vi sælger alle biler. Vi har flere års erfaring inden for traditionel salg, finansiering og Leasing. Her får du gennemsigtighed og bliver mødt i øjenhøjde. Hos Car Center får du: Alle former for finansiering, leasing, bilsalg, Import og reparationer. Minimum 6 Mdr. Garanti. Vi er også din bilrådgiver, hvis du skal bruge hjælp til at finde din næste drømmebil. Vi står klar mere flere engagerede mekanikere som kan hjælpe dig med din bil. Specialister i Import så vi kan skaffe biler over hele verden til dig. Her står vi inden for restværdien, så du ikke står med en træls overraskelse efter endt leasing. Vi tilbyder videofremvisning, kontakt os på tlf: 71 99 03 33 for at aftale en tid. Vi tilbyder også fremvisning hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, ønsker du dette - så kontakt os på tlf: 71 99 03 33 og aftale nærmere. Eller kom forbi vores showroom på Manøvej 1 eller Randersvej 8.
Denmark
- www.car-center.dk
Hasn’t replied to negative reviews
WOW WOW WOW 8 STARS
WOW WOW WOW 8 STARS
Må sige at det er noget af den bedste service som jeg har fået ved en handlen.
Har lige købt bil hos Car-center Nykøbing F. og alt kørte så professionelt.
Kan varmt anbefale at handle bil der og har mange nyere brugte biler til en god pris og altid til at handle med.
God service - ingen problemer
Professionel og kompetent sælger ved handlen af Ford S-max. Ingen problemer ved efterfølgende småreparationer / mangeludbedring, som kunne foretages på andet værksted i Jylland.
Kan klart anbefales.
Automekaniker ?????
Her en lille anmeldelse af mine oplevelser med Car-center i Nyk.f.
Men har altså ikke haft den store vov oplevelse endnu:( begge biler er enten kom igen biler, eller også er jeg bare uheldig)
Begge biler har været på værkstedet for samme fejl mange gange, og det er jo ikke helt gratis.
Så fra nu af er det kun autoriserede værksteder øv øv