Vi har fået den bedste behandling og SUPER Service af Carclean i Birkerød , vores 6 år gamle Skoda Kamiq skinner og alle alger er væk👏. Vi fik Total udvendig klargøring incl. Keramisk Coating og så f... See more
See what reviewers are saying
Super sted anbefaler på det stærkeste hvis du vil have at din bil skal skinne som ny og mere til! Fik lavet 1class udvendig klargøring 3trins polering 2lag keramisk coating og waow et fantastisk resu... See more
Company replied
Vores virksomhed har otte tjenestebiler - som kører en del off road og derfor tit trænger til en særlig grundig rensning ind- og udvendig. Carclean har altid udført arbejdet upåklageligt og til af... See more
Written by the company
Professionel klargøring af biler
Pilehøj Vænge 8 C, 3460, Birkerød, Denmark
- 45821924
- carclean@carclean.dk
- www.carclean.dk
Super resultat og service
Jeg har brugt Carclean 10+ gange nu til både almindelige rengøring og til salgs-klargøring. Hver eneste gang bliver jeg mødt af meget venlig og imødekommende rådgivning og fået en tilpasset service i forhold til opgaven.
Du kan få en billig rengøring mange steder - men du får en ny bil tilbage fra Jakob :-) Hver eneste gang jeg får en bil tilbage fra CarClean tænker jeg hvorfor jeg kørte rundt i den beskidte bil sålænge... Alle pletter og støv er væk :-)
!
Mads Okkels Hansen
Regningen lød på næsten 30% mere end jeg var blevet lovet
Carclean skulle rense et sæde i min bil inkl. ekstra indsats for at fjerne lugt. Da jeg afleverede den fik jeg besked af en af de ansatte om at det ville blive "en tusse plus moms". Det viste sig at blive 1300 kr. plus moms - i alt 1625 kr. da det nu pludselig var chefen selv der stod for afregningen. Han sagde med et skuldertræk at det var de priser der står på deres hjemmeside, men der står at priserne er VEJLEDENDE, så der er principelt ikke noget i vejen for at det er hverken billigere eller dyrere end opgivet der.
Det er bare ikke i orden at hæve prisen med næsten 30% - man bør kunne stole på en aftale, der er lavet face-to-face.