Det er lidt pudsigt at læse de sidste 2 anmelselser af Casara - det er tilsyneladende systematisk at dele af ordrer ikke er blevet leveret, men lovet eftersendt og aldrig siden set. Jeg har,... See more
www.casara.dk
See what reviewers are saying
Jeg har 5 maj handlet hos Casara - heriblandt nogle skindfutter fra Melton til 149 kr. Pengene trukket d. 6. og jeg modtog ordren et par dage efter, men ikke skindfutterne, omend de havde trukket p... See more
Jeg bestilte varer hos Casara en dag - og vupti allerede næste dag blev en dejlig blød pakke afleveret ved min dør. Inden i den farvestrålende kuvert lå de dejligste bløde bluser, pænt pakket i sil... See more
Bestilte 3 slags varer 18/1. Spurgte via mail 30/1 om, hvornår varerne ville blive afsendt. Spurgte igen 13/2 og fik svar 14/2 om, at nogle varer var i restordre. Blev tilbudt gratis fragt som k... See more
Company details
Information provided by various external sources
Kig forbi Casara.dk. Vi har et stort udvalg af børnetøj og børnebøger for de 0-8 årige. Dag-til-dag levering og 14 dages fuld returret. Og naturligvis service med et smil.
Borups Alle 127 st, 2000, Frederiksberg
- info@casara.dk
- www.casara.dk
Super
Mange gode ting til vores nye små børn. Super hurtig levering.
Rikke
Altid rigtig god sevice hos Casara.dk. Har handlet der før, og gør det gerne igen.
Virkelig skuffet
Lavede en ordre på nogle tilbudsvarer som så viste sig at være udsolgt. Vi aftalte pr tlf at ordren ville blive sendt i august når de fik varerne hjem igen. Jeg har 2 gange kontaktet dem pr mail uden at få svar. Varerne er ikke dukket op, og det er idag d. 31/8. For dårligt
Edit: Jeg kan se de 3 ud af 5 varer stadig er til salg i shoppen

Super god forhandler!
Kun de bedste anbefalinger herfra. Jeg havde fundet et par gode tilbud, jeg bare måtte have til mine tvillinger, og så ringede de selv fra firmaet og tilbød 10% i tvillingerabat.
Handler selv sikkert hos Casara igen og anbefaler gerne hjemmesiden til andre.
- Gitte.

Super god
Har intet at klage over, skulle vente lidt på min bestilling, men det var pga. tekniske problemer og ejerskifte.
Synes at jeg blev behandlet rigtig godt som kunde og handler her gerne igen.
Vil klart anbefale siden til andre.
Rigtig god og venlig betjening
Virkelig fin service og nogle rigtig gode varer til en god pris. Vi købte en jakke som er helt i top og stempelmærket til tøj kan også virkelig anbefales. Vi fik vores varer hurtigt og med en sød hilsen ved siden af. Vil helt sikkert handle på casara.dk igen!
SUPER!
Jeg havde et spørgsmål til Casara omkring størrelse, jeg sendte dem en mail - og fik hurtigt svar. I svaret stod også, at jeg kunne sende mit nummer, så ville de med glæde ringe og fortælle mere detaljeret omkring det:) Dét kundeservice!
Jeg bestilte min pakke og fik ordrebekræftelse samme dag og dagen efter var pakken, hvor den skulle være. Super fin stand og dejligt tøj til BILLIGE penge (dog smadder ærgerligt, at det koster så meget for fragt :( ) I pakken lå også en ordrebekræftelse med personlig hilsen! :D
Jeg vil anbefale denne sidde til alle
Super shop og en masse fedt tøj
Tak for en masse fint tøj til ungerne.
Det bedste var næsten at du skrev der måske gik en dag mere pga. udsalg på hjemmesiden.
Pakken kom næste dag, til stor glæde for ungerne.
Er der den eneste tvivl så ringer de op og spørger for en god ordens skyld. De er meget søde og hjælpsomme.
Varene lever op til forventningen, fornuftige priser, dejlig overskuelig hjemmeside.
ikke mindre.......end Fantastisk !!!
Fantastisk kundeservice, hurtig levering, lækre varer og måtte straks bestille mere :).
Mvh
Christina
Den bedste kundeservice ....
Det er nu anden gang jeg handler hos Casara, og det har begge gange været en ren fornøjelse. Jeg er meget overvældet over deres super kundeservice (de er bare så søde), og jeg vil helt sikkert handle der igen.
Casara kan varmt anbefales !!!! :)
De bedste anbefalinger herfra!
Utrolig god, og i øvrigt hurtig, service og kommunikation. Modtog hurtigt efter min bestilling en mail med svar på et spørgsmål, jeg havde stillet. Ligesom jeg også blev kontaktet vedrørende en vare, der var udsolgt.
Super imødekommenhed og hurtig forsendelse. Modtog varerne med posten allerede dagen efter bestilling.
Tak for handlen!
Venlige hilsner
Tanja Kristensen, Tjæreborg
Top service og levering!
Super kanon service - 1.gang handlet hos casara.dk og ikke sidste gang.
Servicen er i top - den efterspurgte varer var ikke på lageret, men blev holdt opdateret pr. mail fra casara.dk om hvornår varen kom hjem.
Fik bestilt tirsdag inden Kr. Himmelfartsdag, og havde slet ikke forventet at få varen så hurtigt især fordi der var helligdag, så vi var meget positive og rigtige glæde da vi modtog varen dagen efter bestillingen, kanon service og varen lever op til forventningen.
Vores barn spilde meget til måltiderne, derfor kan vi varmt anbefalde Pippi lang hagesmæk, de bedste hagesmæk på markedet.
Tak casara.dk!
Gabriella og Rune

Reply from www.casara.dk
Super service og hurtig levering
Dag til dag levering jo det bedste og det giver Casara.dk! Varerne lever op til forventningerne og servicen er i top. Fuldt hus fra mig. :)
Flot hjemmeside.
Fantastisk butik, rigtig god service, bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer!

Fantastisk dejlig handleoplevelse.
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Casara.dk.
Bestilte nogle varer, fortrød dog noget af købet, men nåede at sende en hilsen for at rette varen til noget andet og fik meget hurtigt svar.
Varerne blev hurtigt leveret sammen med en håndskrevet hilsen, det er da ikke til at stå for :-)
Det viser virkeligt overskud at have tid til at sende en håndskrevet hilsen til sine kunder, tusind tak for en god handel og på gensyn snart igen :-)

Reply from www.casara.dk
Flot kundeservice og super shop
Casara.dk er blevet en fast web-shop til vores familie, når der skal handles tøj til guldklumperne på Nettet. Og der er 2 ganske gode grunde til det, først og fremmest synes vi at udvalg er varierende, for det andet får man HVER GANG super service og hurtig levering.
Bestilte i weekenden en hel masse lækkert tøj og allerede tirsdag formiddag stod postdamen ved vores dør med en TUNG KASSE....alt det fine tøj var flot pakket ind i silkepapir med håndskrevet hilsen som altid og det viser jo at alt er godt gennemtænkt og man virkelig vil give kunderne en god handle oplevelse og dermed vender "vi" jo tilbage igen og igen og igen :o)

Reply from www.casara.dk
Kig endelig forbi Casara.dk - måske bliver du også fristet!
Jeg tror, det kræver mere end 2 hænder at tælle det antal gange, jeg har shoppet børnetøj hos Casara.dk
Og jeg er aldrig blevet skuffet.
Der har altid været super service, hensynsfuld betjening og ikke mindst hurtig levering.
Jeg kigger ofte forbi Casara.dk for at se, om der skulle være nogle gode tilbud eller nye spændende varer. Og jeg gør det uden tvivl snart igen...

Reply from www.casara.dk
God kvalitet og hurtig levering
Bestilte vaskeklude lørdag og allerede tirsdag lå der brev i postkassen om at jeg kunne hente min pakke på posthuset!!!
Dejligt med flere leveringsmuligheder i forskellige prisklasser :-)