www.casara.dk

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det er lidt pudsigt at læse de sidste 2 anmelselser af Casara - det er tilsyneladende systematisk at dele af ordrer ikke er blevet leveret, men lovet eftersendt og aldrig siden set. Jeg har,... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har 5 maj handlet hos Casara - heriblandt nogle skindfutter fra Melton til 149 kr. Pengene trukket d. 6. og jeg modtog ordren et par dage efter, men ikke skindfutterne, omend de havde trukket p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte varer hos Casara en dag - og vupti allerede næste dag blev en dejlig blød pakke afleveret ved min dør. Inden i den farvestrålende kuvert lå de dejligste bløde bluser, pænt pakket i sil... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte 3 slags varer 18/1. Spurgte via mail 30/1 om, hvornår varerne ville blive afsendt. Spurgte igen 13/2 og fik svar 14/2 om, at nogle varer var i restordre. Blev tilbudt gratis fragt som k... See more

Company details

1. Children's Clothing Store
  2. Baby Store
  3. Book Store
  4. Toy Store

Information provided by various external sources

Kig forbi Casara.dk. Vi har et stort udvalg af børnetøj og børnebøger for de 0-8 årige. Dag-til-dag levering og 14 dages fuld returret. Og naturligvis service med et smil.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

God og personlig service

Jeg havde ledt i mange butikker efter badebukser men de havde kun til lidt ældre babyer. Da jeg skulle til at starte babysvømning var det vigtigt jeg fik fat i et par.
Så huskede jeg en lille babybutik jeg havde passeret engang imellem som altid havde "lukket". Jeg så så at det var en net butik og tog hjem og kiggede hvad de havde. Da fandt jeg hvad jeg ledte efter og nogle andre ting som jeg så også syntes jeg lige manglede ;-)

Servicen var ret hurtig og jeg havde ingen grund til at klage, da alt jeg fik var præcis hvad jeg havde bestilt og godt pakket ind. Der lå også en personlig hilsen som jeg syntes var det sødeste nogensinde; det er ikke noget jeg forventede fra en "net butik".

Jeg føler faktisk at jeg fik bedre og mere omsorgsfuld service fra jer end mange babybutikker jeg har været i. Man kan se i har gjort jer umage for at kunden stilles tilfreds med ikke kun produktet men også servicen.

Jeg har helt sikkert tænkt mig at bruge jer igen.

May 3, 2011

Hej Bella,

Det var da bare den fedeste måde at starte dagen på. 1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi bruger rigtig meget krudt på vores kundeservice, så det er så rart, når der bliver "lagt mærke til det".

Ha en god dag.

Mange hilsner Mia, Casara.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, fejlfri levering og virkelig god service

Jeg købte en masse gode tilbud på pigebabytøj.

Fantastisk hurtig levering og en sød hilsen med. Jeg havde et spørgsmål til Casara, og der var svar få timer efter, jeg havde stillet det pr. e-mail.

Informationsniveauet er fint. Hvis der stod mål på tøjet, ville det være helt perfekt.

Brugervenligheden på hjemmesiden er god. Dog kunne man godt ønske sig en hurtigere måde at handle videre på, når man har lagt en vare i indkøbskurven. Hvis man skulle vælge størrelse og farve på varen, skal man klikke to gange for at komme tilbage til listen. Hvorfor føres man ikke automatisk tilbage til listen, når man klikker "handle videre"?

Jeg har ikke haft grund til at klage.

April 29, 2011

Hej AZ,

1000 tak for en pæn og meget konstruktiv anmeldelse. Jeg tror ikke, at jeg kan tilrette det hele, da der er nogle begrænsninger rent teknisk. Men jeg sender straks dine punkter videre til min programmør - hvis noget kan forbedres, SKAL det forbedres :o)

Ha en god weekend.

Mange hilsner Mia, Casara.dk

Rated 5 out of 5 stars

Levering og service i top.

Jeg har lige modtaget bekræftelse på afsendelsen af vores andet køb hos Casara, så nu glæder vi os til posten. :)
Første gang var så tilfredsstillende, med dag-til-dag levering og en fin lille personlig hilsen, at vi denne gang skrev en lille tak som kommentar til bestillingen.
Helt afgjort anbefalelsesværdigt.

March 23, 2011

Effektiv og fleksibel netshop

Jeg havde fået en gave fra CASARA.dk, som jeg ville bytte. Jeg sendte det afsted efter at have talt med en sød medarbejder fra CASARA. Dagen efter, at jeg havde afgivet min ordre på nettet og sendt mine varer retur, modtog jeg mine nye varer og beløbet var fratrukket det beløb min gave var på. Super effektivt og god tillid fra butikken. Super sted at handle.
Marie, Odense

March 17, 2011

PERFEKT!

Jeg bestilte Bed Blocks på Casara i går og modtog dem i dag! Fuldstændig perfekt service:)

March 2, 2011

Reply from www.casara.dk

Hej Mille, tak for de fine ord! Jeg håber, at sengeklodserne bringer rolige nætter :o) Ha en god weekend. Mange hilsner Mia

Fantastisk service!
Bestilte igår eftermiddags og idag lå varen i min postkasse! Det kan vist ikke gøres hurtigere :-) Og samtidig pakket med en personlig besked og omhu, kunne man se.

Tak for god service - bestemt ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi Casara.

March 1, 2011

Reply from www.casara.dk

Hej Ane, hvor er det bare dejligt, at du havde lyst til at "anmelde" os. Jeg håber, at strømpebukserne bragte lykke hos en lille krudtugle. Ha en god weekend. Mange hilsner Mia

Jubii nu sover han

Hej med jer.

Jubii nu sover vores lille dreng, vi har før købt nogle Baby Bed Blocks til vores datter og nu vil hun ikke slippe dem.

Et nyt indkøb af "snot-klodser" jeg kan aldrig huske hvad de hedder, så hos os er det altså det navn...

February 23, 2011

Hej Rene,

Tak for den fine anmeldelse. Og godt vi kunne hjælpe til med søvnen hos både din datter og søn :o)

Ha en god dag.

Mange hilsner
Mia, Casara.dk

Bedste levering ever!

Jeg købte fem stk JOHA undertøj og var egentlig ikke klar over hvor lang tid det ville tage før varerne kom, men lige pludselig var de der - efter kun 1 dag! Indpakket i flot silkepapir og et lille brev med! Absolut ikke sidste gang jeg handler her!

February 19, 2011

Reply from www.casara.dk

Hej Linda, 1000 tak for din pæne anmeldelse. Vi går meget op i kundeservice, så det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger :o) Ha en god dag. Mange hilsner Mia, Casara.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, flot indpakket i pink silkepapir. Et sødt lille håndskrevet, personligt, kort med i pakken.
Har handlet der før og altid samme gode service.

February 18, 2011

Reply from www.casara.dk

Hej Anne, tak fordi du gav dig tid til at give os en feedback. Det betyder rigtig meget for os at vide, at vi gør det godt nok :o) Ha en god dag. Mange hilsner Mia, Casara.dk

Rated 5 out of 5 stars

Bare lige lidt mere lækkert end andre steder

Jeg købte en Mikk Line flyverdragt og en Mikk Line fleece køredragt og opdagede dagen efter, at jeg blot manglede 2 kr. for at få fri levering. Jeg ringede og forhørte mig om det var i orden, at vente lidt med at sende mens jeg fandt en ting mere. Så kunne jeg spare de 50 kr forsendelsen koster. Det var heldigvis ikke noget problem. Varene ankom dagen efter til min store fornøjelse og ikke flere dage senere. Kanon med den hurtige ekspedition. Lækkert med silkepapir og håndskrevet kort. Bare lige lidt mere lækkert end andre steder. Tak for en super service :-)

February 2, 2011

Reply from www.casara.dk

Hej Pernille, det manglede da bare! Tak for din flotte anmeldelse af vores webshop. Vi er altid glade for at få tilbagemeldinger, så vi ved, om vi opfylder vores kunders forventninger til deres shopping-oplevelse :o) Ha en god dag. Mange hilsner Mia, Casara.dk

perfekt

alt er som det skal være!!!

January 23, 2011

Reply from www.casara.dk

Hej Phoenix, tak fordi du gav dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for, at vi levede op til dine forventninger :o) Ha en god dag. Mange hilsner Mia, Casara.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og rigtig go service

Jeg faldt tilfældigt over Casara.dk da jeg ledte med lys og lygte efter en sort langærmet bodystocking til min børn.Jeg fandt den hos Casara. Jeg bestilte tøjet meget sent på aftenen en mandag og havde det med posten onsdag. i pakken var et håndskrevet kort med. Så føler man da at man ikke bare er en i mængden :-)Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Casara.

January 19, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig behandling af ordrer + venlighed

Har nu bestilt tøj til levering samt sutsko til afhentning. Havde spørgsmål angående sidstnævnte og var glad for så hurtigt og veningt svar jeg fik.

I forbindelse med leveringsvarerne var de flot pakket ind i silkepapir og med et lille personligt kort :)

January 18, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering

Bestilte diverse varer på casara.dk fredag eftermiddag og lørdag var de med posten - det er det hurtigste, jeg nogensinde har oplevet. Dertil kom et håndskrevet kort med "tak for ordren". Det kan man kalde personlig service.

January 15, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og alt for lækkeret til de penge

Har igen shoppet igennem på casara.dk til ungerne og nu skal der prøves tøj imorgen.
Bestilte igår og har allerede pakke idag, det var der godtnok mange andre butikker der kunne lære noget af casara.dk , det er ikke første gang vi handler på casara.dk og har altid været meget overrasket over hvor hurtig pakken kom samt alt stemte overens med beskrivelser på hjemmesiden.

January 11, 2011

fin personlig betjening

god hjemmeside, let at finde rundt i. hurtig ekspedition, - jeg hentede selv varerne i butikken, og det kan godt betale sig,- så får du samtidig mulighed for at for at se alle de andre varer.- og kvallitet
Rigtig sød betjening.

January 10, 2011