Jeg skulle have flyttet et klaver fra Hinnerup til Odense. Jeg var ved at give op, da alle de flyttefirmaer jeg kontaktede var så sindssygt dyre, at jeg tænkte, det her kommer ikke til at ske. 😑 Blev... See more
See what reviewers are saying
Har tidligere benyttet Casper 2 gange til flygel flytning. Kvalitet og service har været i top begge gange, men her tredje gang overgår det alle forventninger ! På trods af en aftale om flytnin... See more
Vores nye sofa kunne ikke komme ind gennem opgangen, så efter en smule panik, fik vi fat i Casper Transport, og med få timers varsel mødte to friske gutter op. De fik trukket sofaen op gennem et... See more
Company details
Information provided by various external sources
CasperTransport - Pianospecialisten: Klaverflytning, pianoflytning samt erhversflytning og opbevaring - Vi har specialiceret os i flytning af tunge emner
bøgekildevej 4, 8361, Hasselager, Denmark
- www.caspertransport.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Kompetente, fleksible, rimelig pris⭐️
Kompetente, fleksible, rimelig pris og søde. Super folk og firma. 10 stjerner ⭐️
(Har fået flyttet flygel 2 gange med Caspertransport.dk)
Klaver til 4.
Klaver til 4. sal. I aftalt tidsrum. Med stærke arme og store smil. Tak for det.
Fantastisk service ved klaverflyt!
Flytning af Yamaha B2 silent fra stue til 1. sal af trappe med 90 graders knæk, og lavt loft. Andre flyttefirmaer havde opgivet! Men i et snup-tag og uden skader eller skrammer på hverken klaver, vægge eller trapper flyttede 2 mænd klaveret sikkert op ad trappen. Og derudover super god og venlig betjening. Verdensklasse!
Professionel flyt af klaver til 1. sal
To flinke og meget høflige unge mænd fra Casper transport flyttede mit gamle klaver til første sal via en meget stejl og kringlet trappe - en opgave som et andet flyttefirma havde været nødt til at opgive. Det var en virkelig god oplevelse og jeg kan varmt anbefale dem.
Super effektiv med en kompliceret…
Super effektiv med en kompliceret opgave.
Bedste instrumentflytning nogensinde
Casper Transport har netop flyttet mit flygel fra et hus til en lejlighed på 4. sal. Det var topprofessionelt fra ende til anden. Smooth og effektivt, venligt og ansvarligt. De kom til tiden, var hurtige og seje. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Meget effektive
Meget effektive, hurtige og høflige. Og så kostede flytningen af mit klaver en brøkdel af alle andre tilbud, som jeg fik.
Tør slet ikke at 'handle' med Casper…
Tør slet ikke at 'handle' med Casper Transport. De holder ikke hvad de lover, og de svarer hverken paa telefon eller email. Utroligt daarligt. Er sikker paa at deres flyttefolk er dygtige, men sekretæren, som 'lovede' mig diverse tilbud med det samme, har jeg ikke hørt fra i nu 3 uger. Jeg var lige ved at tro at firmaet var gaaet neden om og hjem. (er det?)
Fantastisk god flytning
Fantastisk god flytning!
Ingen skader, hurtig og flot pakket bil!
Troværdigt flyttefirma - vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.
Meget tilfredse kunder.
Hold nu op, hvor var de effektive til at hente og bringe et mini flygel for os.
Alle aftaler blev holdt.
Prisen rimelig.
Flygelet var pakket godt ind, ingen skrammer.
Kontor personalet var yderst hjælpsomme også.
Så fem stjerner er fuldt fortjent , men de får lige en ekstra her. ⭐️
Fantastisk service
Fan service, masser af kasser leveret. Lynhurtige og kompetente flyttefolk der klarede hele flytningen på rekordtid.
Vil til enhver tid anbefale Casper Transport
De passede rigtig godt på mit Yamaha…
De passede rigtig godt på mit Yamaha C3x, og selvom det skulle gennem en meget smal passage lykkedes det uden problemer.
Fin oplevelse i Ribe
Fin oplevelse i Ribe: Aflevering af klaver lejlighed og afhentning af kæmpestort Blüthner klaver fra 2. sal. Disse flyttere kan anbefales.
Super hurtige og dygtige folk fik…
Super hurtige og dygtige folk fik flyttet både mit flygel og øveorgel fra 1. til 2. sal, gennem en lille loftslem. Trods en ikke helt let opgave var humøret højt, og der blev undervejs fundet gode alternative løsninger. Så projektet lykkedes, ligesom vi havde håbet på.
Skal du have flyttet dit flygel er…
Skal du have flyttet dit flygel er dette firmaet, du skal kontakte. Trods en lidt rodet kommunikation med kontoret foregik flytningen af mit Yamaha C2 fra mit hus til en lejlighed på 1.sal trygt, hurtigt og venligt. Jeg blev tilbudt at låne et cover i 14 dage gratis. Flinke og dygtige folk.
Flytning af flygel
Hvor er det dejligt at opleve et effektivt og professionelt team, som havde 100% styr på deres arbejde, da de skulle flytte mit flygel. Skulle jeg få brug for flyttehjælp igen, vil jeg tænke på dem først. Smilende, høflige og friske folk. Tak for god behandling! 👍🏻
Mine allerbedste anbefalinger!
Det er nu efterhånden nogle måneder siden jeg flyttede, men jeg bliver nødt til at rose Casper Transport! Jeg har brugt Casper to gange nu, den ene gang til blot mit klaver, den anden til hele hytten, og jeg har været supertilfreds begge gange og vil til enhver tid benytte mig af firmaet igen!
Mit klaver er mit dyreste eje, men drengene har simpelthen behandlet det så fint; det blev elegant flyttet rundt og der er ikke kommet en eneste skramme, og resten af min boligs indhold tog de som var det ingenting. Aldrig har jeg set så stærke mænd - hurtige og effektive! -Og alt bliver gjort med et smil!
Hvordan et flygel kommer ned fra 4.sal
Jeg har længe spekuleret over,hvordan jeg kunne få mit flygel ned fra 4.sal.det kom oprindelig op med kran over tagryggen, fordi det pågældende firma måtte opgive at få det op ad trappen.Jeg er glad,lettet og imponeret over hvor behændigt og elegant det lykkedes fire medarbejdere fra caspars transport at få flygelet ned af trappen i dag, så det nu har fundet et nyt,godt hjem.superprofessionelt teamwork, hatten af for det
Kvalitet og service i særklasse !
På trods af en aftale om flytning i næste uge syntes Casper jeg skulle have fornøjelsen af mit nye flygel henover min Kr. Himmelfartsdag ferie.
Efter endt arbejdsdag tog han derfor en aftentur yderligere nordpå og leverede. Et serviceniveau man sjældent oplever !
Stig
God service og effektiv flytning
Dygtig, venlig og kompetent behandling af alle fra kontoret til flyttefolkene på opgaven. Vi giver de bedste anbefalinger.
mvh
Kim og Lone