Ikke noget der! Hvis der er en defekthed på en vare, går der ikke langtid før der er en reservedel sendt afsted fra ham! Det er virkelig god service, og har endnu ikke været skuffet over den... See more
See what reviewers are saying
Har handlet der flere gange. Altid hurtig service og hjælpsomme vejledninger der gør det hele 17 gange sjovere at handle her. Faktisk det eneste sted jeg anbefaler (har også brugt Lisbeth fra PCV, men... See more
Fremragende service. Lige fra min første PS2 for år tilbage til den wii jeg fik chippet den anden dag, har ChipDK ydet en suveræn service. Wii afsendt med postDK til chipDK mandag, Wii tilbageleveret... See more
Jeg handler ofte hos Chipdk.dk og på trods af de lave priser så fejler kvaliteten intet - der sjældent udsolgt af det jeg skal bruge og jeg får altid mine ting som aftalt :) udvalget er forhold... See more
Information provided by various external sources
Salg af wii med bootchip, playstation 2 og playstation 3, nds, konsoller games tasker og addons
Duevej 17, 3550, Slangerup, Denmark
- an@chipdk.dk
- www.chipdk.dk
No history of asking for reviews
Billig og hurtig levering
alt på siden er billigt i forhold til andre skulle bruge et iphone glas bagcover og værktøj kostede kun 120kr men fragten er ok koster ca 30kr :)
Servicen er helt i top
Jeg havde problemer med et kort købt hos chipdk, og kontaktede derfor deres kundeservice. Det blev hurtigt svaret på email, med forslag til forskellige løsnings forslag. Da dette ikke hjalp blev vi enige om at jeg sendte kortet retur til dem. De løste hurtigt problemet, da det var en softwarefejl og ikke en hardwarefejl, og sendte kortet tilbage til mig. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
alt perfekt
alt er perfekt tingene kom dagen efter jeg havde bestilt det
Købte en HDMI og lyd adapter pakke hos chipdk. Levering var hurtig. Dog virkede HDMI kablet ikke ordentligt. Og efter at have kontaktet Chipdk, sender de mig en ny uden jeg skal sende det defekte tilbage. Efterfølgende har der været et problem med lyd adapteren, og har modtaget samme gode service som med HDMI kablet. Jeg syntes det er dejligt med den tillid firmaet har overfor sine kunder. Jeg kan kun anbefale at i køber hos chipdk. Så kan i også være sikre på at skulle der opstå problemer med tingene efterfølgende. At tingene bliver løst hurtigt og nemt!. 5 stjerner herfra
kanon service
Fik den bestilte vare hurtigt. Da jeg havde en række spørgsmål hjalp man mig tillige med en god del support.
Kan kun anbefale det....
Ingen problemer
Jeg bestilte noget tilbehør til min Wii. Fik en mail om at ordren var gået igennem. Hen af aften fik jeg en mail om varen var blevet sendt. Modtog det dagen efter. Ingen problemer.
Hurtig
Bestilte wii tilbehør på chipdk uden at kende eller hørt om dem.
Jeg blev bestemt ikke skuffet - tværtimod.
Det er virkelig nemt og hurtigt OG uden fragt omkostninger :o))
Jeg handler meget gerne der igen.
Nemt, hurtigt og billigt
Købte Super Mario til Wii. Iflg. spilpriser.dk det billigste sted. Fandt hurtigt varen og den var leveret følgende formiddag. Kunne ikke være mere tilfreds :-)
Super hurtig handel.
Købte et sort controller til x-box 360.
Billig og hurtig handel !!
den bedste service der findes
har købt ace cart 2.
altid hurtig levering og god service
Kanon service
Det er en stor fornøjelse at handle med CHIPDK, sender vare omgående og Aldin svarer lynhurtigt på evt. spørgsmål.
I alle de mange handler jeg efterhånden har lavet med CHIPDK, har jeg fået en sublim service..
Kan kun anbefale at handle med CHIPDK !!!!!
Spil medfulgte ikke
Havde bestilt en wii kasse men et af spillene var ikke med - til gengæld var 50 kr krediteret. Da jeg kontaktede chipdk beklagede de jeg ikke havde fået besked inden afsendelse men de regnede med det var ok når nu de 50 kr var trukket fra. Tjaee, tjoee bum bum, ærgerligt men OK. Har ellers stor sympati for små driftige firmaer men chipdk virkede måske en anelse garage-agtigt.
Tak for en god handel
Købte et kort til sønnernes PS2 , virker bare ubeklageligt ...tak for handlen
Købte reservedele til NDSi samt chip til denne, en fejl i bestillingen opstod, men 5 min. senere ringer de fra ChipDK.dk og vi får styr på tingen og en besked om at varen er pakket og afsendes
Kanon Handel og service ved isætning af chip
Jeg har fået sat chip i 2 wii. Rigtig god service og de virkede begge 2 perfekt da de kom tilbage.
Kan varmt anbefales
Service / Levering i TOP
Købte et pakketilbud bestående af en Nintendo DSI, og div. Efter et halv års tid, udviklede den en fejl, hvorpå kameraet ikke duede. Kontaktede Chipdk, og de sendte en erstatnings konsol i reperations-perioden. Det har jeg ALDRIG oplevet andre steder.
Ok men ikke helt i top
Købte en wii, double pakke med charger og diverse ting.
Det var hurtigt leveret, og fik leveret en fejl tilbage og fik pengende retur uden problemer... MEN
Laderen til de 2 wiimotes var der lige som wiien, et omformer stik. Ud over det er grimt, så passer stikket til opladeren ikke i vores stikkontakter, som har fordybninger. De er i hele lejligheden, så har måtte bixe en forlængerledning.
Det er lidt trist, at den ene omformer er firkantet og ikke passer, derfor kun 4 stjerne.
Men en god handel :o)