Ikke noget der! Hvis der er en defekthed på en vare, går der ikke langtid før der er en reservedel sendt afsted fra ham! Det er virkelig god service, og har endnu ikke været skuffet over den... See more
See what reviewers are saying
Fremragende service. Lige fra min første PS2 for år tilbage til den wii jeg fik chippet den anden dag, har ChipDK ydet en suveræn service. Wii afsendt med postDK til chipDK mandag, Wii tilbageleveret... See more
Jeg handler ofte hos Chipdk.dk og på trods af de lave priser så fejler kvaliteten intet - der sjældent udsolgt af det jeg skal bruge og jeg får altid mine ting som aftalt :) udvalget er forhold... See more
Company details
Information provided by various external sources
Salg af wii med bootchip, playstation 2 og playstation 3, nds, konsoller games tasker og addons
Duevej 17, 3550, Slangerup, Denmark
- an@chipdk.dk
- www.chipdk.dk
No history of asking for reviews
SUPER service
Købte et tilbehørsprodukt til Nintendo Wii, og SKULLE bruge det dagen efter... Jeg kunne afhente det på adressen.
De er yderst fleksible, og meget imødekommende. Jeg handler gerne der igen (og så er de mange gange de billigste på markedet).
Kan KUN anbefales!
Hurtig service.
Bestilte 2 stk. wii motion plus onsdag aften og modtog dem fredag med posten. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere.
Hamrende effektive
Bestilte et WII spil, blev opdateret med status afsendt søndag. Ingen problemer kan klart anbefales
Suveræn Service
Jeg vil bare sig tak for en Super god Service. :-)
Pakken blev bestilt i går 16:30, og var leveret her til morgen 08:30
på min adresse.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos jer :-)
Eminent service
Har handlet der flere gange. Altid hurtig service og hjælpsomme vejledninger der gør det hele 17 gange sjovere at handle her. Faktisk det eneste sted jeg anbefaler (har også brugt Lisbeth fra PCV, men hun er stoppet). Den ene gang jeg fik chippet en Wii var der lidt bøvl med maskineriet. Blev straks tilbudt at få maskinen byttet, men problemet forsvandt inden vi nåede dertil og har ikke lavet knuder siden (1½ år siden) - 7, 9, 13 knock on wood.
Super kvikke og med en god moral.
Bestilte en vare sent på eftermiddagen d. 22/12-09 (efter at være blevet snydt af proshop.dk), og allerede efter 20 min. modtog jeg Track&Trace-nr., med besked på at varen var pakket og afsendt.
Varen landede inden middag d. 23., så jeg nåede at få den inden jul. Superflot klaret ChipDK.dk (og Post DK).
Et mindre problem med beskrivelsen af indholdet (som KUN kan tilskrives fabrikken), blev løst til UG med STOR pil opad, selv om ChipDK.dk ikke havde nogen form for forpligtelse til det / ansvar for det..
Næste gang betaler jeg hellere mere hos ChipDK.dk, end at gamble med andre forhandlere (F.eks. er varerne jeg bestilte hos Proshop.dk er stadigvæk ikke ankommet, selvom de hævede pengene for over en uge siden).
Kort sagt : MIN ALLERBEDSTE ANBEFALING til ChipDK.dk - Et sikkert valg.
God og venlig betjening
Købt wii ved selvafhentning god kompetent og venlig betjening.
Efter nogle måneder problemer med med maskinen, afspiller ikke alt, henvender mig tilbage problemet udbedres med det samme af en igen venlig indehaver.
Super hurtig service
Har købt nogle kort til nintendoen, virker perfekt.
Altid dejligt med hurtig og god service.
Vil helt klart bruge Chipdk. igen, også til andre ting.
Klart at det er anbefalet til andre
ikke særlig god
ringer til dem men de kan ikke hjælpe en før kl. 16 det er ringe

Reply from Chipdk
fed butik
en adapter til NDSI fik utrolig god behandling, ved ikke bare 110 % tilfreds ikke sidste gang at jeg har handlet der
Hurtig levering, god pris
Har købt en Nintendo DSi. Bestilte og fik varen to dage senere.
Prisen er incl. levering i den billigere ende ;-)))
Alt i alt meget ros og kun gode anbefalinger!
Jeg har flere gange fået installeret chip i spillekonsoller og alle gange har jeg fået super service
kanon chip
Har fået chipet vores WII med MODBO760 og vdet virker bare har også fået chipet vores ps2 med d2pro
Altid hurtig og stabil levering
God oplevelse, og ALTID god service!!!
Hurtig, god service, billig
Som altid kom varerne hutigt efter betilling. Kan klart anbefales.
Super service og bedste pris
Afhentede varen få timer efter den blev bestilt. Kan ikke gøres bedre:-)
SUPER SERVICE!
Bestilte Logitech Action Controller til PS2 lørdag og modtog joystick'et tirsdag (og havde Postdanmark været på tæerne kunne jeg have modtaget joystick'et mandag). God kommunikation med løbende mails. Chipdk brillierede desuden ved at være noget nær det eneste sted i DK (af alle de hjemmesider, jeg har checket), hvor nævnte joystick kunne findes!
Kanon service
Indleverede min wii til chipning, og den var chippet på få dage. Derudover bestilte jeg nogle ting, lørdag, og havde det mandag.