Det ligner noget, der er løgn. Cimber har snydt deres kunder for millioner af kroner. Hvad sker der, når det først måned er gået galt? Det stopper jo, fordi der ikke er flere penge. Så sim... See more
See what reviewers are saying
Cimber er upålidelige. Vi var midt i vejen til at komme tilbage fra rom til København, men pludselig har vi opdaget at flyvselskabet er gået til konkurs, vi kunne ikke bruge billetterne i luf... See more
Har fløjet med Cimber flere gange, fordi de er billigere og mere komfortable at rejse med end DSB. De leverer hver gang en god oplevelse og man får let god information om rejsen pr. mail og sms. Man... See more
København - Tel Aviv tur/retur for kr 2000. Alt var som forventet. Booking-processen var meget enkel og let ingen skjulte gebyrer Kabinepersonalet var meget søde og imødekommende.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Flyv ud i Europa med Cimber Sterling til priser fra kun 199,- enkelt. Vælg billige flybilletter til mere end 36 destinationer, vi flyver blandt andet til: Gran Canaria, Tenerife, Madeira, Rom, Nice, Barcelona, Malaga, Alicante, Mallorca, Firenze, Napoli, Venedig, Montpellier, Split, Athen, Kreta, Burgas, Verona, Geneve, Salzburg, London og Edinburgh. Se mere på www.cimber.dk
Cargo Centervej 15, 7190, Billund
- www.cimber.dk
No history of asking for reviews
Grov udnyttelse af monopol på ruten til Sønderborg
at få ombooket en en billet hos Cimber, t/r til Sønderborg:
..ikke nok med at jeg var tvunget i telefonkø i over 12 min. hos deres kundeservice, da Cimber har valgt ikke at tilbyde den service på Cimber.dk, men da jeg så kommer igennem, vil de opkræve mig "450 kr + en evt. prisdifference" - og dette på en billet til 721 kr. jeg besti...lte online for 3 mdr. siden..
Ikke nok med at dette gebyr ikke står i forhold til billetprisen, men jeg finder ingen som helst steder dette gebyr vist på Cimber.dk - dette får jeg også først oplyst, når jeg tvinges til at ringe til den såkaldte kundeservice.
Dette er en ommer Cimber :-(
Dejlige fly god service venligt personale lave priser super
Fly yil tiden venligt personale men hvor er chokoladen og kaffen blevet af ?
baggage
jeg flyver tit mellem Aalborg og København ca en gang om måneden.
Sidst jeg fløj hjem fra KBH havde jeg min julegave med i tasken hjem. Da det er en flaske portvin...pakker jeg den ind så forsvarligt jeg kan i et badehåndklæde on en t-shirt. I Aalborg kan jeg konstatere en sød duft af portvin. På min forspørgsel om godtgørelse bliver der henvist til at det er passagerens eget ansvar at pakke skrøbelige ting forsvarligt. Det er til trods for man overlader sin baggage til Cimber i de 45 min turen tager. Flasken var ikke bare knækket den var helt knust! Giver en stjerne for ikke at turde tage ansvar for kunders baggage og afskrive sig et hvert ansvar for disse!
Fint til prisen
Jeg har brugt Cimber en del til indenrigsflyvninger. Servicen er fin til prisen og har ikke oplevet nogle problemer. Det er også dejligt, at de sender mails med påmindelse om rejsen noget tid før.
i bund og grund rigtig tilfreds, kort vej til perfekt
jeg flyver en del med cimber og er tilfreds, men hvorfor ikke gå efter det perfekte, feks, er pladsforholdene i jeres 737 helt urimeligt elendige, de er rigget til som chartermaskiner, og opdatering om flyforsinkelser er tit urealistiske og der er mange forsinkelser, jeg tror i ville få mange flere kunder hvis i lavede jeres travelcard om, så man skal flyve færre gange for at opnå fordelene evt lave et alternativ hvis man ikke altid lige når at opfylde betingelserne. men ellers er jeg meget tilfreds
Cimber trak dobbelt-pris for billetterne og "kan ikke" betale det tilbage.
Jeg bestilte billet via cimbers hjemmeside og alt så fint ud indtil jeg kiggede på mit konto-udtog hvor det fremgik at cimber havde trukket beløbet to gange.
Jeg ringede så til kundeservice og sad i kø der indtil jeg fik fat i en der ikke kunne hjælpe mig, hun sendte mig så til bogholderiet som desværre ikke havde åbent på det tidspunkt.
Næste dag ringer jeg til bogholderiet som viser sig at være til morgen-pause så jeg må ringe igen efter en time. Da jeg så endelig kommer igennem til bogholderiet kan de desværre ikke hjælpe mig fordi de kun kan se den ene af overførslerne på deres konto og derfor mener at det må være en fejl på hjemmesiden. De sender mig nu videre til webmaster som kun kan kontaktes via email.
Jeg har endnu intet hørt fra webmaster men tvivler også meget på at jeg nogensinde får mine penge igen.
Cimber et godt flyselskab for danmark
Cimber yder en fantastisk sevice på de danske indenrigsruter, især for os Bornholmere, vi kan slet ikke undvære det selskab.
Lad være med at checke baggage ind hos Cimber
Efter at være blevet oplyst at Cimber skam laver en prioritering med deres passagerers baggage således at udrejsendes baggage bliver prioriteret over hjemrejsendes, er det helt klart for mig at jeg aldrig nogensinde vil checke baggage ind på en Cimber flyvning igen.
Det er under al kritik at min baggage som jeg betaler DKK 400 pr. kuffert/taske skal prioriteres efterfølgende af Cimber - medførende en risiko for at jeg kommer til at vente fra hjemrejse lørdag morgen til mandag eftermiddag med at få udleveret min kuffert.
--Opfølgning--
På efterfølgende henvendelse til bagageservice hos Cimber afviser de blankt ethvert ansvar og enhver form for kompensation. Enhver kompensation udbetales kun ved total bortkomst som er sat til 40 (fyrre) dage i deres reglement - eller såfremt forsinkelsen sker på UDREJSE.
Alt andet er bare synd for dig...
Jeg ændrer hermed min anmeldelse fra to til en stjerne og vil aldrig benytte selskabet igen.
Flyver ikke længere med dét selskab...
Da jeg bor i udlandet, er det rigtig dejligt, at man kan købe billetter online. Dét var det positive. At man skal ringe til et call center på et 70-nummer i Danmark for at bestille bagageplads er noget rigtig møg. Første gang måtte jeg vente 34 minutter på at komme igennem. Da jeg aldrig modtog en bekræftelse på min bestilling måtte jeg ringe igen. Denne gang var jeg kun no. 17 i køen og kom igennem efter 28 minutter. Nu en måned efter billetbestilling har jeg stadig ikke fået bekræftelse på min bagage. Mit 3. opkald må jeg lige samle mod til. Mail besvares ikke:-( År 2010, et dansk firma, det er da totalt for dårligt, at man ikke kan bestille bagage sammen med billetten online. Helt ærligt. Lad bagagen være inkluderet og så smæk de 50 kr. oven i billetprisen, så man er fri for alt det bøvl. Transavia har alt incl. og er ikke dyrere end Cimber. Så adios fra mig!
Intet negativt
Nemt og dejligt at købe online hos Cimber, personligt har jeg ikke haft problemer med at købe billetter på siden.
Høj pris - lav service
CPH-AAL retur, Cimber er Norwegian service med SAS priser. udtur med 737, Ingen kaffe/the som SAS tilbyder og free seating hvilket udløser at folk stormer ind i flyet som om det var Ryanair man fløj med, bare på grund af free seating vil jeg hellere flyve med Norwegian. Hjemtur med ATR hvilket var bedre, men kun fordi der var færre ombord.
Dobbelt forsinket, ekstraudgifter for baggage og dårlig service.
Først var flyet i stykker. Selvom selskabet har mange daglige flyvninger, er der intet reserve-fly til at tage over. Der var 5Kg for meget baggage med...det beløb sig til ialt 425,- ekstra oveni. Og da vi endelig kom med et andet fly, var det forsinket ved landingen, da et andet fly ikke havde flyttet sig fra pladsen. Og naturligvis vil de ikke refundere en sk**, da tabt videreflyvning er med et andet selskab.
For at give et ekstra prik over i'et, skulle en kvinde sydpå. Hun kunne ikke nå hendes fly heller, og gik grædende fra lufthavnen - Cimber, som var skyld i forsinkelsen, ville ikke hjælpe med kontaktinfo til det andet flyselskab, endsige låne hende en PC så hun kunne finde info.
Service som i gamle dage...hvor? Jeg har aldrig oplevet dette hos noget selskab, og jeg har immervæk fløjet en del i min tid.
Jeg har børn i Norge, og har derfor et rimeligt stort flyve-behov. Men Cimber...mistede lige et par kunder idag.
Med venlig hilsen,
Klaus Jakobsen
PS: dyrest er ikke lig den bedste service
Virkelig dårlig handling af check-in, nu med betaling af bagage
Her i dag skulle jeg retur til Danmark fra en uges dejlig ferie.
Min kæreste og jeg dukker op lidt over kl 10, vores fly skulle afgå kl 12.00 - så vi var i god tid. Vi stiller os op i den ene af 2 meget lange - og langsomme køer.
Vi gætter på at det er fordi der nu skal betales for bagage - hvilket der ikke skulle da vi tog afsted. Efter 45 mins venten når vi op til skranken, en hårdtprøvet kvinde spørger om vi er informeret om at der nu skal betales for bagagen - hvilket vi ved - som vist nok de eneste?!
Vi indleverer kuffert og får så at vide at nu skal vi liiige indenom Iberias Handling Agent for at betale for bagagen og at vi der vil få udleveret boarding passes - godt så. Endnu en kø. Yay.
Vi får betalt - og får stukket en kvittering i næven - og retur til Cimber for at få boarding pass. Nu har vi efterhånden brugt over 1 time på hvad der skulle være ren procedure.
Endvidere må min kæreste redde den stakkels kvinde bag skranken fra en stor, pinkfarvet svensker der faretruende råber fuck på gebrokkent engelsk - han fatter ikke hvorfor han skal betale for bagagen.
Nu når vi så security - hvor der kaldes ud til vores fly. Og køen - den er lang....!
Vi når dog igennem og nu blinker skærmene faretruende med "last call" og vi halser gennem kødranden af pensionister og børnefamilier - ind i en bus - der kører lige for næsen af en børnefamilie!! På trods af folk råber af chaufføren at han skal stoppe - hvad er det nu for noget???
Gispende og små-arrige får vi sat os ned, turen dertil var lang og ingen dulle-blad til mig. Og nåede den pink svensker mon flyet? Jeg håber det da, for ellers havde han da skalperet den stakkels kvinde ved skranken.
Jeg har nu skrevet til Cimber for at få dem til at indse hvor håbløst de har tacklet de nye rejsebetingelser - og at de måske kunne lære af Norwegian, istedet for at købe deres billetter. Men med en svartid på 4 uger så er det nok håbløst.
Dog synes jeg deres flypersonale er utrolig sødt og meget imødekommende, da virkelig også det eneste plus jeg kan se ved selskabet pt. Ellers holder jeg mig til Norwegian.
Altid til tiden!
Jeg bruger ofte Cimber Air, da jeg har familie i London, og må sige at jeg altid har været tilfreds med deres service og punktlighed! jeg kan kun anbefale at købe billet hos Cimber!
Kaptajnen vendte om ! !
For ca. 2 år siden skulle min 7 årige datter og jeg med Cimber fra København til Rønne (Bornholm).
Vi ankom til lufthavnen lidt mere end en time før flyet skulle afgå.
Vi tjekkede ind straks vi var i lufthavnen.
Gik igennem security. Ville købe os lidt at drikke.
Her var det så at jeg kom i tanke om at jeg havde glemt min taske ude i vores bil.
Vi løb ud i vores bil for at få fat i tasken. Men men men, da vi skulle igennem security igen var der en rimelig stor kø.
Dette bevirkede at da vi endelig nåede frem til gaten var flyet allerede sat igang med at køre fra gaten :-( :-( :-(
Den venlige SAS kvinde som stod i gaten spurgte til, hvorfor vi kom så sent til gaten. Jeg forklarede, hændelses forløbet.
Denne venlige SAS medarbejder tog sin radio og prøvede at få fat i kaptajnen. Hvilket lykkedes.
Hun forklarede ham situationen.
Vi hørte denne vidunderlige kaptajn sige : Det lyder sgu som en rigtig træls situation. Især når man tænker på at dette er det sidste fly til Rønne i aften. Ved i hvad, jeg vender flyet rundt, kører ind til gaten igen og får vores uheldige passagerer ombord.
Må sige at der faldt en MEGET stor sten fra mit hjerte. Jeg ville ikke kunne overskue at skulle tilbringe natten ombord på en færge.
Jeg er virkelig taknemlig for denne velvilje som findes blandt Cimbers medarbejdere.
Ps : syntes det var rigtigt rigtig godt gået af Cimbers medarbejdere at de købte Norwegians billige billetter.
Godt gået Cimber Sterling. Al held og lykke til jer i fremtiden
Cimber... vraiment pas mal!
Pour une compagnie aérienne qui a fait faillite au moment de la crise, ils ont vraiment bien remonté la pente. Le site est bien fait, les tarifs sont très compétitifs et le service client rapide. Je recommande!
Hvem ansætter deres stewardesser?
De har noget af det sureste personale der findes...
Priserne er ok men bestemt ikke billigere end de andre lavprisselskaber.
let tilgængelig
Men der skal klikke meget frem og tilbage hvis man vil tjekke priser flere dage, og så er det ærgeligt at man ikke længere kan "lægge biletten ind på et kreditkort" som man kunne på deres gamle hjemmeside.
Enkel luftfart
God hjemmeside med online og let bestilling. Gode afgange fra de lufthavne jeg skulle bruge så rejsen kunne planlægges efter mine behov. Dog er antallet af lavprisafgange i underkanten