Cipe Odense arbejder sammen med synshallen på samme adresse. Det fungerer! Min ældre Hyundai bliver også serviceret og repareret løbende på værkstedet. God og ansvarlig service, kan anbefales!
See what reviewers are saying
Min skolevogn stod af på et virkelig uheldigt tidspunkt. Heldigvis var Pajtim Hafizi fra Cipe care Nyborg vildt serviceminded! Jeg har sjældent oplevet noget lignende. Kæmpe stor taknemlighed her... See more
Denne anmeldelse er specifikt af Cipe Care Nyborg og er baseret på to separate oplevelser. Første gang fik jeg repareret en skade efter påkørsel bagfra via min forsikr... See more
Oplevede den fineste kundeservice i dag ved afdelingen i Odense. Jeg havde købt et spejlglas til mit sidespejl, men turde ikke selv montere det pga elektronik. Jeg spurgte Jonas i receptionen, o... See more
Written by the company
Autoværkstedet CiPe:Care har speciale i franske biler. Vi tilhører den frie del af branchen og bruger hjertet og vores sunde fornuft, når vi giver dig gode råd og vejledning om din bil. Har din bil ondt i motoren eller feber? Trænger den til ny forrude, nye dæk eller bare et tjek? Så blink af til CiPe:Care, hvor jeg, Henrik Hansen, står i spidsen for Fyns bedste bilteams. Vi er 30 folk med begge ben på jorden, og vi laver ALT mellem nummerpladerne - stort og småt. Forresten kalder vi en kofanger for en kofanger og sørger for at regningen er til at forstå. HUSK! VI HAR OGSÅ AFDELINGER I SVENDBORG og NYBORG. CiPe:Care Svendborg Grønnemosevej 20 5700 Svendborg Tlf.: 66 19 39 00 CiPe:Care Nyborg Falstervej 14 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 41 60
Østerbro 2, 5000, Odense C, Denmark
- 66193900
- lh@cipecare.dk
- www.cipecare.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Har brugt værkstedet i mange år
Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Der er altid en god stemning på…
Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi
Og denne gang med et andet mærke end en Peugeot
Så jeg kan klart anbefale Cipe Care
CS Montage
God service og høflig betjening
👍🏻 herfra
Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Meget fin service
Meget fin service - kompetent personale og rådgivning - billededokumention og god info om rep. Meget fair pris.
God betjening
Jeg har været på Odense værkstedet 2 gange og begge gange har jeg fået en meget god oplevelse. Jonas er en sød og rar ung mand som er meget serviceminded og min bil er lavet uden der har været problemer. Kan kun anbefale værkstedet til andre. :-)
Altid fantastisk service og…
Altid fantastisk service og kundebetjening. Værkstedet går altid gerne "den ekstra mile" for at alt er perfekt og kundeoplevelsen i top. Her er Jeg altid tryg ved at få serviceret min bil.
At det så også endda altid er til en yderst fair og fornuftig pris; det gør jo blot det hele endnu bedre 👍
Den bedste anbefaling herfra !
Hurtig og god service.
Min bil og jeg syntes det er et godt…
Min bil og jeg syntes det er et godt sted at komme
Altid venlig og kompetent behandling.
Altid venlig og kompetent behandling.
Fair priser.
God service og rimelige priser.
Altid god service ved Cipe Care…
Altid god service ved Cipe Care Svendborg; Martin og hans team er altid yderst professionelle og yder altid top service overfor undertegnede og min bil.
Får altid den bedste service
Får altid den bedste service, har brugt dem flere år og altid den samme utrolige gode service og flinke medarbejder.
En rigtig god oplevelse
Venligt, serviceminded, dygtigt og imødekommende personale. En rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Altid så mega god service
Altid så mega god service! Vi føler os så trygge hos Jonas i Odense.
Jeg oplevede hurtig og god service hos…
Jeg oplevede hurtig og god service hos CiPe da min bil skulle til reparation. Venligt personale og fin information om hvor langt bilen var i processen. Kan varmt anbefales.