Cipe Odense arbejder sammen med synshallen på samme adresse. Det fungerer! Min ældre Hyundai bliver også serviceret og repareret løbende på værkstedet. God og ansvarlig service, kan anbefales!
See what reviewers are saying
Min skolevogn stod af på et virkelig uheldigt tidspunkt. Heldigvis var Pajtim Hafizi fra Cipe care Nyborg vildt serviceminded! Jeg har sjældent oplevet noget lignende. Kæmpe stor taknemlighed her... See more
Denne anmeldelse er specifikt af Cipe Care Nyborg og er baseret på to separate oplevelser. Første gang fik jeg repareret en skade efter påkørsel bagfra via min forsikr... See more
Oplevede den fineste kundeservice i dag ved afdelingen i Odense. Jeg havde købt et spejlglas til mit sidespejl, men turde ikke selv montere det pga elektronik. Jeg spurgte Jonas i receptionen, o... See more
Written by the company
Autoværkstedet CiPe:Care har speciale i franske biler. Vi tilhører den frie del af branchen og bruger hjertet og vores sunde fornuft, når vi giver dig gode råd og vejledning om din bil. Har din bil ondt i motoren eller feber? Trænger den til ny forrude, nye dæk eller bare et tjek? Så blink af til CiPe:Care, hvor jeg, Henrik Hansen, står i spidsen for Fyns bedste bilteams. Vi er 30 folk med begge ben på jorden, og vi laver ALT mellem nummerpladerne - stort og småt. Forresten kalder vi en kofanger for en kofanger og sørger for at regningen er til at forstå. HUSK! VI HAR OGSÅ AFDELINGER I SVENDBORG og NYBORG. CiPe:Care Svendborg Grønnemosevej 20 5700 Svendborg Tlf.: 66 19 39 00 CiPe:Care Nyborg Falstervej 14 5800 Nyborg Tlf.: 65 31 41 60
Østerbro 2, 5000, Odense C, Denmark
- 66193900
- lh@cipecare.dk
- www.cipecare.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Altid venlige og imødekommen…
Altid venlige og imødekommen personnale. Hjælpsom hed og vejledning ud over det sædvanlige. Stor faglig viden og meget veludført arbejde.
Altid tilfreds
God, venlig og ærlig service! :)
Jeg er altid tilfreds og tryg ved at benytte CiPe Care Odense.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Rettidig omhu. Thumbs up!
Der er altid god og venlig service
Der er altid god og venlig service. Man kan ret hurtigt få tid til sin bil og priserne er fine.
Reparation
Bil repareret til tiden og meget fornem service med hel ny lånebil under reparation.
Altid god service og fair priser :)
God service og fair pris
God dialog om problemet
God dialog om problemet og tilbagemelding om prisen på det, der skulle laves. Hurtigt færdig. Fantastisk lånecykel :-)
Altid god og hurtig service v CipCare…
Altid god og hurtig service v CipCare Odense afd,
Jonas er super hjælpsom og meget venlig.
Rigtig godt værksted med flinke og…
Rigtig godt værksted med flinke og dygtige medarbejdere.
En fornøjelse af afhente sin bil støvsuget og med rene fælg, selvom det kun var ridser på kofanger og en nummerplade, der skulle udskiftes.
Jeg havde en mindre skade på min bil
Jeg havde en mindre skade på min bil, der de levere hurtigt en låne bil, alt tegner godt, der går så 3 uger inden bilen kommer tilbage, da den blir leveret her, er den både skrammet og plastik i kabine mangler, de får den så retur, der går 8 dage, jeg får i den tid lavet kobling også, skrammer er flot udbedret, men plastik i kabine mangler stadig, dagen efter jeg har fået bilen retur og modtaget regningen, modtager jeg så en rykker, de har så skrevet regningen allerede inden bilen er påbegyndt rep. De skal så aldrig lave bil for mig igen. De kunne jeg have gjort bedre selv

Reply from Autoværkstedet CiPe:Care
Venlig betjening og godt udført…
Venlig betjening og godt udført arbejde. Ydermere konkurrencedygtige priser. Især hjulskifte med opbevaring til blot kr. 300, - incl. Moms
De er dygtige og søde og det er altid…
De er dygtige og søde og det er altid nemt at få en tid
Altid venlig
Altid venlig, positiv og humørfyldt behandling/betjening.
Super service altid venlige
Reparationer er altid tip top i orden…
Reparationer er altid tip top i orden og ofte omfatter det mere end jeg selv har været opmærksom på, eller der er tilføjet gratis arbejde uden at jeg har bedt om det.
Desuden får man ofte også gode råd og vejledninger.
Den bedste service
Her får min bil og jeg den bedste behandling. Altid kort ventetid, hurtig tilbagelevering af bil, lånebil, venlig, smilende og professionelt personale. Fair priser.
Jeg kan varmt anbefale CiPe:Care