Vi havde glædet os, for Cirkusrevyen har normalt været en rigtig god revy. Men desværre var den langt fra de sidste 10 års niveau. Der var ingen rigtig bid ( fx i Troels fra venstre) i de politiske... See more
See what reviewers are saying
Flad fornemmelse og alt for polititiske indslag! Dem som sidder og laver sketchers er ihverfald til den røde side 🫣 Vi har set Cirkusrevyen igennem 9 år, men årets revy var en generel skuffe... See more
Vi har set Bakkens Revy gennem de sidste 16 år og har altid glædet os til årets forestilling. Derfor var skuffelsen også større end normalt i år. En god revy tager fat i tiden og gør den sjov, s... See more
Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... See more
Company details
Information provided by various external sources
Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.
Dyrehavsbakken 85, 2930, Klampenborg
- www.cirkusrevyen.dk
No history of asking for reviews
Revyen var nogenlunde, men dårlig kundeservice
Revyen var nogenlunde. Godt at Bodil var med. Men vores pladser var optaget af andre da vi kom, fik henvist nye pladser, som det viste sig også var optaget, måtte flytte igen og fik så en lysmast lige foran, ikke lige det vi havde regnet med, da vi købte billetter et halvt år før. Har skrevet til revyen, men det kunne de ikke gøre noget ved, så meget dårlige fokus på kunder.
En tam revy, som havde for meget dans til at fylde ud
Desværre ikke en særlig god revy efter min mening. Grunden til tre stjerner er udelukkende Bodil Jørgensen og Merete Mærkedahl som trods hemmelige kedelige sketches får et grine frem som altid og Mads Knarreborgs parodier som sidder lige i skabet.
Måske er tiden også ved at løbe fra Niels Olsen også, da han ikke virkede særlig oplagt og missede også mere end en gang i samme sketch dialekten og det gjorde at sketchen faldt til jorden.
Cirkusrevyen 2025
Cirkusrevyen 2025. En noget blandet fornøjelse de tre første kvarter handlede udelukkende om klimaet, noget ensformigt. Anden halvdel var god hvor man hyldede de gamle skuespiller som har medvirket i revyen.
Hylende sjov den var fantastisk en ny…
Hylende sjov den var fantastisk en ny måde at lave revy på fortsæt
Elendig revy,en af de værste der
Elendig revy,en af de værste der er blevet lavet
Nu har jeg kommet i det telt i 15 år,og jeg tror det bliver sidste gang
Alt for meget sang,musik og dans.
Så kunne jeg jo bare gå ind at se en musical.tam fornøjelse,alt for meget fylde og meget dårligt koreografi,alt for rodet på scenen..Joy Maria Frederiksen har slet ikke forstand på dette og virker helt ude i skoven..
Jeg kan ihvertfald tydelig se at Lisbeth Dahl ikke er der mere og styrer slagets gang.
Penge spildt.
Virkelig god revy.
Virkelig god revy.
God humor, gode sange og gode dansere.
Et lille minus, eller faktisk ret stort,
der var isnende koldt på de bagerste rækker med en frygtelig kold træk.
Virkelig god revy som både fik os til…
Virkelig god revy som både fik os til at græde af grin og rører os alle.
Virkelig godt skuespil
Gennemført opsætning
Fantastisk gode danse
Og hverdens bedste kundeservice.
Vi havde en oplevelse med at vores billetter var blevet væk i mailen. Jeg skrev til dem og 5 minutter efter modtog jeg en ny mail med vores billetter.
Den er spillet fallit
Den er spillet fallit, alt for meget sang og ævle dans,platte sketch og vitser,,næ der var engang ,den tid er forbi hvor man kan bryde ud i latter, nu er det syng med eller fald i søvn...ikke mere revy til mig derfra.....
Tal om dårligt indeklima
Tal om dårligt indeklima, tilse dog noget ventilation, ingen gang grise må være sådan et sted
En god oplevelse.
Det var en rigtig god oplevelse. Måske skulle musikken dæmpes en lille smule, især bassen der meget kraftig som ødelægger mange nummer, fordi det er svært høre hvad der bliver sunget.
Fantastisk Revy
Fantastisk Revy, fredag d. 9 august😊
Men desværre satte det en dæmper på aftens revy, - at der opstod akut sygdom blandt publikum, både i første og anden akt. Og de stakkels mennesker måtte hastes ud med båre og ambulance... Håber at de begge klarede den. 🙏🍀
Fantastisk revy
Fantastisk revy - men !!!!!!
Musikken var så høj, at man gik glip af teksterne i sangene. Det er jo ikke Royal Arena, men “det lille telt på Bakken, der skal fyldes med musik. Man skulle virkelig anstrenge sig og alligevel var det umuligt at høre teksterne i de fleste sange. I øvrigt tromlede bassen gennem hele kroppen.
Det gjorde det ikke bedre, at mikrofonerne sandsynligvis var “indstillet” forkert, så det blev skingert.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse og vi glæder os allerede til næste år, hvor det forhåbentlig er en anden oplevelse med lyden.
Vi var 12 personer, der var afsted og alle havde samme oplevelse.
Sjov og underholdende revy igen i år
Sjov og underholdende revy igen i år. Vi var af sted med bus og det var en rigtig god tur med gode pladser. Silas er bare fantastisk. Så ham også i Grease.
Underholdning på højt niveau
Det var super godt og meget underholdende og fantastiske mennesker på scenen.
Det bedste jeg har oplevet alle de år vi efterhånden har været i teltet
En super flot revy og sikke nogle…
En super flot revy og sikke nogle dygtige dansere
Vi havde en dejlig aften med dejlig underholdning
Super sjov revy
Super sjov revy, meget flot opsætning, skuespillerne og danserne gør det fantastisk godt⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt fantastisk revy
Helt fantastisk revy, hvor man mærker fornyelsen. Der er ikke længere de mange lidt kedelige "pauser" dansenumre. De er byttet ud med et par rigtig gode sangere, som også danser sammen med andre dygtige dansere til en flot koreograf og flotte kostumer.
Det var virkelig sjovt og veludført og skønt at have både ondt i kinderne og lattermusklerne efter 2 timers fantastisk underholdning.
Fantastisk, har sjældent grinet sååå meget 😂
Fantastisk, har sjældent grinet såååå meget😂
Holdet fortjener mere end 5 stjerner.
Kommer igen næste år 👏🏻
Formidabel underholdning!
Formidabel underholdning!
Det var virkelig en skøn oplevelse - super dygtigt hold.
Svært at sige hvilket nummer der var bedst, for de var alle suveræne. Men airfryer nummeret, var forrygende - det vil jeg se igen.
Birthe Nyberg, Nivå