Vi havde glædet os, for Cirkusrevyen har normalt været en rigtig god revy. Men desværre var den langt fra de sidste 10 års niveau. Der var ingen rigtig bid ( fx i Troels fra venstre) i de politiske... See more
See what reviewers are saying
Flad fornemmelse og alt for polititiske indslag! Dem som sidder og laver sketchers er ihverfald til den røde side 🫣 Vi har set Cirkusrevyen igennem 9 år, men årets revy var en generel skuffe... See more
Vi har set Bakkens Revy gennem de sidste 16 år og har altid glædet os til årets forestilling. Derfor var skuffelsen også større end normalt i år. En god revy tager fat i tiden og gør den sjov, s... See more
Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... See more
Information provided by various external sources
Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.
Dyrehavsbakken 85, 2930, Klampenborg
- www.cirkusrevyen.dk
No history of asking for reviews
Wow for en dejlig forestilling idag.Det…
Wow for en dejlig forestilling idag.Det er bare en fin ,sjov,aktuel, og meget flot aften. Det er bare musikalske mennesker 🥰
Jeg og 4 venner havde den FEDESTE…
Jeg og 4 venner havde den FEDESTE OPLEVELSE i cirkusrevyen. Totalt charmeret af skuespillere, tekster, sminke, sang, dans, scenografi, tempo, timing, variation og dansekjoler/udklædning samt et fantastisk orkester. Efter 1. del tænkte jeg, at det niveau umuligt kunne holde i 2. del. Det kunne det godt. Man skal saftsuseme grave længe og ihærdigt for at finde noget, der ikke er til UG. TAK for oplevelsen.
Fantastisk endnu en gang
Alt i alt en fantastisk god oplevelse. Vi var der dagen efter præmieren, så trods demonstranter på scenen dagen før, mærkede vi intet til det.
Alle klarede sig flot, selv debutanten Silas Holst.
I pausen var udskænkning af drikkevarerne hurtigt ekspederet.
Vi kommer gerne igen næste år❤️
Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra. Merete Mærkedahl gjorde det igen som Mette F, det bliver bedre og bedre.
Meget dygtige danser der også synger fantastisk.
Hele holdet var i hopla, vil h’erne se den igen. Dejligt at få rørt lattermusklen😂
Kan varmt anbefale en tur i Cirkus Revyen
Super revy med sjove indslag
Super revy med sjove indslag. Dog vil jeg sige de laver et indslag omkring kongehuset og det er fint, men de kan ikke være bekendt, at Mary taler så dårligt dansk på scenen for det gør hun ikke i virkeligheden. Det er synd. Vi var til forpremiere.
gik glip af det hele
Jeg blev inv. til ørkenens sønner fingeren på pølsen i cirkusrevyen men fik intet ud af forestillingen da hverken jeg selv eller min søn kunne se hvad der foregik på scenen,det er simpelt hen for dårligt han havde betalt over 600kr pr.billet det kan da ikke være rigtigt er så skuffet på hans vegne og mine egne aldrig mere cirkusrevyen
Bedste revy i årevis
Bedste revy i årevis ! Morede os gevaldigt over de fantastiske numre !! Stor ros til alle ,også til det fantastiske orkester . Tusind tak !!
Vi havde hørt så fantastiske…
Vi havde hørt så fantastiske anmeldelser, men vi syntes ikke, at revyen var bedre end forgangne år. Niels Olsen sang en meget politiseret sang, det synes vi ikke hører sig til her. Der var nok lidt for megen sang for vores smag. Niels Olsen og Mads Knarregaard som bankrøvere, Mads Knarregaard som Ulla Therkelsen og Merethe Mærkedal som Mette Frederiksen var fantastiske, Niels Ellegaard som bi og Bodil Jørgensen i sine roller var rigtigt god.
Og en appel: skift nu de dårlige stole ud, som vi har siddet dårligt på i årevis.
Super super oplevelse med dette års…
Super super oplevelse med dette års revy 2023.
Havde fornøjelsen af 1 række, det var en fed oplevelse, jeg manglende virkelig lommetørklæder til at tørre øjnene for mine tåre af grin, og mine lattermuskler er ømme 🤪
Vi så den kl. 17.00, jeg kunne godt have taget endnu en forestilling samme dag kl. 20.00.
Skuffende oplevelse I…
Første gang vi har været I cirkusrevyen. Og bestemt sidste gang. Det var meget få joke vi grinede af. Dog var anden del bedst.
Men syntes de dygtige skuespiller burde kunne levere noget bedre.
Ekstremt kedelig oplevelse
Ekstremt kedelig oplevelse - spild af tid og penge
For lidt revy for meget musical: kedeligt
Vi synes ikke at det var sjovt. Der var måske tre numre som var sjove. Et enkelt nummer sunget af Niels Olsen var direkte malplaceret om Syriens børn….
Dansen var totalt nedtonet😣
Misforstået indslag hvor tre mænd skulle sige undskyld til kvinder - forkert Forum!!!!
Ærgerlige penge for sådan en kedelig oplevelse.
Mere musical en cirkusrevy
Desværre var det alt for meget musical end det var revy, der var sjove elementer, men desværre alt for få af dem, først akt var nogenlunde men anden akt var en så dårlig en kvalitet at man sad kun og ventede på de blev færdige
fremragende
fremragende , nyskabende og et visuelt og sprogligt festfyrværkeri .En revy af tårnhøj international klasse
Aldrig har vi moret os så godt
Aldrig har vi moret os så godt. Nuvel har cirkusrevyen mistet nogle af de bærende kræfter, men fornyelsen, med både nye skuespillere, instruktør og kapelmester, går bare op i en højere enhed, for slet ikke at tale om scenen og koreografien. Spiddende satire som givet den moderne stand-up noget at tænke over.
Som at overvære Radikales årsmøde
Det var En politiserende sangaften med få stjernestunder. Hvad er der blevet af de gode revytekster som spidder samfundet uden at politisere?
Velgennemført, morsom og flot forestilling med bid.
En revy med fornyelse
En revy med fornyelse. Herligt. Mads Knarreborg var helt fantastisk som Ulla Therkelsen. Balletten var denne gang udelukkende piger. To af dem deltog med smuk sang, den ene endda gravid. Niels Ellegaards "bi"-tekst om biodiversitet var bragende morsom. Merete Mærkedahl synger fantastisk godt, og hendes Mette Frederiksen parodi er lige i øjet. Niels Olsens sang om Syrien-drengen var dybt bevægende og smukt fremført, og Bodil Jørgensens fremførelse af Irma-pigen gav nærmest latter-krampe. Instruktør Joy-Maria Frederiksen har gjort et stort og forrygende godt arbejde. Tak for en dejlig oplevelse ♥️
De gode grin kunne tælles på en halv…
De gode grin kunne tælles på en halv hånd. Og der er lang fra de gode revytraditioner til det vi så syriebarnet var et totalt fejlskud og var et tegn på undskyldes Niels Olsen spild af penge
En utrolig god oplevelse
En utrolig god oplevelse, og vi er vilde med fornyelsen!
- Tekster med bid og mod (bl.a. syriensbarnet, bededag og Irmapigen)
- Skønne parodier (bl.a. Mette Frederiksen, Lilholt+ Madsen og ikke mindst Ulla Therkelsen)
- Smukke scenografier og sang (bl.a. Dansevise). SÅ godt at dansepigerne var mere deltagende i selve revyen og ikke bare ‘pausefisk’
Vi kommer igen til næste år 😊😊