Cirkusrevyen Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi havde glædet os, for Cirkusrevyen har normalt været en rigtig god revy. Men desværre var den langt fra de sidste 10 års niveau. Der var ingen rigtig bid ( fx i Troels fra venstre) i de politiske... See more

Rated 2 out of 5 stars

Flad fornemmelse og alt for polititiske indslag! Dem som sidder og laver sketchers er ihverfald til den røde side 🫣 Vi har set Cirkusrevyen igennem 9 år, men årets revy var en generel skuffe... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har set Bakkens Revy gennem de sidste 16 år og har altid glædet os til årets forestilling. Derfor var skuffelsen også større end normalt i år. En god revy tager fat i tiden og gør den sjov, s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Flot ny opsætning. Spændende cast. Gode skuespil præstationer Fantastiske sang præstationer Dygtige musikere. Brilliant dansere. ALT var bare helt perfekt “serveret”. Især danserne i... See more

Company details

1. Amusement Center
  2. Entertainer
  3. Entertainment Agency
  4. Event Management Company
  5. Event Ticket Seller

Information provided by various external sources

Glæd dig til årets sommerrevy på Dyrehavsbakken. Med Lisbet Dahl i instruktørstolen og i fuld vigør på scenen sammen med nogle af Danmarks bedste revyskuespillere er rammerne på plads for endnu en forrygende sæson.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg været udsat for så…

Aldrig har jeg været udsat for så dårlig en kundeservice. Ringer for at få byttet vores billetter til en anden dag da vores datter har født før tid og de skal med. - vi tilbyder enda og bytte dem til en af de dage hvor der er mange billetter tilbage samt at sidde på en dårligere plads end den vi har betalt for . Men nej vi må tage babyen med for da Cirkusrevyen ikke er berørt af corona restriktioner kan de ikke hjælpe med at bytte til en anden dag.

May 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Cirkusrevyen har ingen forståelse for handicsppedeMin oplevelse som handicappet af…

Min oplevelse som handicappet af cirkusrevyen er enorm dårlig. Bestilte billetter til forestillingen i 2020, som så blev udskudt til I år p.gr.af Covid 19.
Bestille billetter på række 1 på terrassen da det er det eneste sted jeg kan klare at sidde. Da det blev klart at de måtte spille med restriktioner skrev jeg straks til dem , d.23.4 st det var tvingende nødvendigt at vi beholdt de pladser som vi havde købt, men hvad skete....jeg fik tilsendt billetter på række to, hvor jeg ikke kan side.
Ringede strsks til billetkontoret og fortalte at det ikke kunne bruges, men de havde ikke nogle på 1. Række hvorfor jeg fik at vide at jeg kunne skrive til refusion@cirkusrevyen om at få mine penge tilbage. Men næh nej...fik at vide i går onsdag d. 5.5., dagen før forestillingen at det kunne jeg ikke få. Forklarede igen hvorfor jeg ikke kan side på de andre rækker, men der var ikke noget at gøre. Jeg skulle ha' forståelse for deres situation. Men hvad med at de havde forståelse for mit handicap...det var der ikke noget af.
Jeg er færdig med at køre hele vejen fra Esbjerg til Bakken. Magen til dårlig behandling skal man da lede længe efter. Ca 1600 kr spilt, men nu kan de jo så sælge billetterne 2 gange😡😡😡

May 6, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Nu har vi igennem de sidste 15-20 år…

Nu har vi igennem de sidste 15-20 år hvert år været inde og se Cirkusrevyen, og aldrig har vi oplevet noget så dårligt,
Ingen Ulf, ok Henrik er også god, MEN han kan ikke erstatte Ulf,
Amalie Dollerup , vi ved ikke om hun var god, vi kunne absolut ikke høre noget af det hun sagde, kun i monologen med svigermor/svigerdatter kunne hun høres
Der var ikke mange scener man grinede af
Niels Ellegaard var sådan set den der holdt en lille smule liv i kludene
Så spar Jer selv for dette tag ned og se Nykøbing Falster Revyen i stedet, der er helt i top

August 1, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk underholdning

Fantastisk underholdning. Især tak til Henrik Lykkegaard for hans Andre Rieu nummer. Det var så dejligt. Men også Ulf Pilgaard som gammel hippie. Wow. Ikke at glemme Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard som babyer. Og meget mere dejligt til grineren. Tak.

June 20, 2018

Spild af tid

Jeg brugte en hel del tid på at finde en dato, hvor jeg også kunne få to pladser, jeg ville betale næsten 700kr. for. Da jeg skulle betale, kunne det ikke lade sig gøre. Livet er sgu' for kort til , at bestille billetter til Cirkusrevyen.

July 1, 2017

(Y) (Y) (Y)

Det var aller første gang vi skulle ind se Cirkusrevyen ... Det var top underholdning i første klasse ,vi har aldrig grint så meget .... Vi ses i 2016 (Y)

July 30, 2015

Kedeligt......

grinte måske ialt 5 gange under hele forestillingen.... sæderne er ulidelig at sidde i, og der var VARMT...ikke bare varmt, men VARMT !

Så Rytteriet 2 i Bellevue teatret for 2 mdr siden og det var fanem sjovt - Cirkus revyen var nærmest pinligt kedeligt, dårlige og pinlige jokes, og publikum klappede mere af pligt end af glæde.

Jeg skal aldrig se cirkus revyen igen, ihvertfald ikke uden at have læst anmeldelserne først.

July 25, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Revyernes revy

Har besøgt revyen flere gange. Er næsten blevet afhængig.
Et vigtigt punkt, sæderne/pladserne... hvis man kan kalde dem dette. De må være fra revyens start. Ondt i numsen får man i hvert fald af disse ubekvemme og hårde "pinde" Det tager desværre en del af oplevelsen.
Se dog at få dem udskiftet med stole anno 2014.
Mvh Jens

July 8, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Det er sidste gang jeg er i Cirkusrevyen

I tirsdags d. 10-07 var jeg sammen med min kæreste og svigerfamilie ude for at se årets revy, som en årlig fast tradition for nu 6. gang i træk.

Jeg syntes at årets revy var bedre end sidste års revy indtil 3. sidste nummer i anden akt, hvor Ditte Hansen åbenbart syntes at jeg skulle være UFRIVILLIGT med i årets revy. Dette syntes jeg bestemt ikke om, hvilket hun burde med hendes professionalisme have set med det samme og allerede da hun sikkert åbenbart havde spottet mig ud, hvilket hun nok havde gjort i 1. akt. Hvis jeg havde haft mulighed for det så havde jeg forladt Cirkusrevyen under dette nummer og måske have sagt nogle mindre pæne ord til hende. Jeg syntes at hun gik ALT for langt i hvad man kan tillade sig at sige til en publikummer og i alt for lang tid. Ditte Hansen spiller videre som om intet var hændt, mens jeg havde det virkeligt dårligt (hvilket var tydeligt for enhver dér sad omkring mig). Jeg synrtes absolut ikke at det var sjovt at alle grinede af mig (sådan følte jeg det) og hvad var takken = Ingenting (for et par år siden kastede man for flere hundrede kr kager ud til publikum!!!). Jeg har tabt alt for Ditte Hansen, som jeg ellers indtil i tirsdags har syntes var en god skuespiller og jeg kommer ikke igen for at se flere Cirkusrevyer, så længe hun er med eller i andre ting som hun er med i.

Et råd til Cirkusrevyen: Prøv at tage i Wallmanns Salonger i Cirkusbygningen. Der er de gode til at spotte de rigtige mennesker ud, som de kan bruge i deres show.

Jeg kan på baggrund af ovenstående selvfølgelig ikke anbefale at man går ind for at se årets revy, da man kan risikerer at blive udsat for det jeg blev udsat for.

July 14, 2012

Fåes ikke bedre i dk

Nu er jeg ikke den store fan af revyer. Var inviteret af firmaet og må sige det var en positiv oplevelse. Man skal tage det som en del af charmen at det forgår i teltet, varmt/koldt etc i forhold til vejrlig og der er ikke meget behagelighed i de stive stole. Men det hele går op i en højere enhed og ender med dk´s ypperste revy.
Ulf og Didde er sindsyge dygtige, deres timing er eminet. Resten af truppen er i topklasse og det hele ender dermed på max stjerner. Vi tager gerne der ud igen. Ps. eneste minus var at en defekt stole ryg ødelage min kollegas bukser, men han ville ikke anmelde det så CR fik ikke mulighed for at gøre det godt igen, så hans eget problem.

June 3, 2012

Is this your company?