CleanleaseReviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaringen met dit bedrijf. Hoge rekeningen, kleding kwijt, verfrommeld retour. Zelf na overlijden van mijn vader durft met nog mail te sturen over aanpassingen. Schande!!!

Rated 1 out of 5 stars

Wat een verschrikkelijk slechte organisatie is dit! - Was blijft ongelooflijk lang weg - Was komt terug met vlekken en/of gekreukt - Was raakt zoek en bij CL weet niemand iets en wijst teru... See more

Rated 1 out of 5 stars

Alles ging mis. Mijn vader is uiteindelijk overleden met Leen kleding aan. Verschikkelijk. Toren hoge rekening en niets dat klopte. Een Verschikkelijke organisatie. Ik hoop dat dit veranderd i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Verschrikkelijk! Torenhoge rekeningen, 1 keer zelfs 254€!! Om nog maar te zwijgen over de service! Regelmatig raakt kleding zoek. Bedrijf verwijst onterecht naar verpleging voor het zoek raken van kle... See more

Company details

1. Money & Insurance

Information provided by various external sources

Jaarlijks verzorgen we op een duurzame manier ruim 100 miljoen kilo wasgoed. Ons bedrijf is groot geworden doordat in de vorige eeuw een aantal familiewasserijen zijn samengevoegd. Het is een bedrijf met een prachtige klantenportefeuille: bij diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken mogen wij grote, vooraanstaande namen tot onze klanten rekenen. Dat is iets om trots op te zijn, maar het is absoluut geen vanzelfsprekendheid. Elke dag opnieuw zullen wij weer moeten bewijzen dat we het waard zijn om deze klanten te mogen bedienen. We moeten bewijzen dat we voorop lopen in innovaties, maar ook dat we klein willen blijven in onze grootheid. Géén bureaucratie, maar wèl korte lijnen: bij CleanLease zijn we altijd bereikbaar en benaderbaar. We luisteren en lossen op. CleanLease wil haar klanten laten ervaren dat wij als partner-leverancier snappen wat voor hen belangrijk is, namelijk de zorg om patiënten, cliënten en /of gasten. CleanLease zet maximaal in op klantrelatie door benaderbaarheid, bereikbaarheid en snelheid. Snelheid in onze reactie, snelheid in handelen en snelheid bij het creëren van oplossingen. Niet voor niets hebben we onze pay off 'Because you care'​ aan de naam CleanLease toegevoegd. Samen met onze medewerkers in Nederland en België en samen met onze partners streven we elke dag opnieuw het beste voor de klant na. Because you care!

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

27 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Op 23.7.2024 gesolliciteerd voor de…

Op 23.7.2024 gesolliciteerd voor de vacature ce chauffeur voor de vestiging in Tiel. Ik kwam al snel iemand van het recruitment team die belde dat ze inderdaad een chauffeur zochten en de afspraak was snel gemaakt. Op 25.7.2024 mocht ik om 10.00 komen voor een sollicitatiegesprek. Bij binnen komst harde muziek uit het kantoortje waar ik ontvangen werd. En er word niet eens gevraagd wie ik was. Ik mocht op een stoel plaats nemen en wachten tot ik opgehaald werd. Werd toen opgehaald en in een kantoortje gezet. Beneden zat een behoorlijke onbeschofte mevrouw die mij niet eens een bak koffie aanboodt. Toen het gesprek begon werd er eigenlijk meteen al afgezegd dat ze geen ze chauffeurs zochten. Dus ik weer naar het recruitment team gebeld dat ik een afspraak heb met de teamleider. Ze zouden overleggen en terug bellen ze moeten nog bellen. Als je een baan zoekt hier NOOIT gaan werken je word niet serieus genomen. Zonde van me brandstof.

July 24, 2024

slecht bedrijf

Je krijgt nog facturen van iemand die al een maand niet meer leeft en daar voor op bed heeft gelegen lange broeken truien panty B
Zeer onbeschoft bedrijf
Ga hier nooit mee in zee

June 25, 2024

Heel erg slecht bedrijf

Eigenlijk veel.
De eerste is dat je nergens je klacht kwijt kan over de vermiste was.
Stuur maar een mail is standaard het antwoord.Als ik dat netjes doe krijg ik een week later antwoord."Uw melding is gesloten we horen niks meer van u"
Ik dacht toch echt dat ik op een antwoord van cleanlease zat te wachten.
In november 2023 hebben ze nieuw vest kwijt gemaakt.In mei 2024 kregen we na veel telefoontjes 1/3 vergoed van het vest.Schande.

We betalen veel geld voor de was.Daarnaast moet ik bijna iedere week heel veel tijd besteden aan telefoontjes en om te proberen ergens een officiele klacht in te dienen.
Wekelijks ligt er ook kleding in de kast van mijn moeder die niet van haar is.
Service is dus heel erg slecht
Hulp bij vermissing is nog slechter
Telefonisch contact bereik je niks mee
Mailen werkt ook niet.
Zelfs die ene ster verdienen ze niet.

Wat werkt er eigenlijk wel bij Cleanlease.

June 17, 2024

Was raakt constant kwijt

Was raakt constant kwijt. Ouder woont in verzorgingshuis waar de was is uitbesteed aan Cleanlease. 8 broeken , 4 truien. 13 Hemden 3 paar sokken , 6 blouses etc. zijn kwijt in 4 mnd tijd.

March 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Maandelijkse waskosten 2 X afgeschreven…

Maandelijkse waskosten 2 X afgeschreven dmv automatische incasso. Heel slordig maar oké.

Dag daarna een excuusbrief van Cleanlease en bedrag zou zsm teruggestort worden, huhhh.

We zijn inmiddels 5 dagen verder en nog steeds GEEN terugbetaling ontvangen.

Wat een schandalig slecht bedrijf, onacceptabel.  1 ster is nog teveel.

March 27, 2024

Ik kreeg een factuur van €90.10

Ik kreeg een factuur van €90.10
Wat niet klopt er stonden boxershorts op van mijn man en die draagt hij niet want hij heeft incontinentiebroeken.Ze hebben ze gelabeld en nu wordt er beweerd dat ze gewassen zijn.
Er stonden ook overhemden op nou hij draagt dus T shirts en een trui.
Weet niet wat ze daar rekenen maar er klopt geen zak van.
Ik was nu zelf ,ben ik minder kwijt dan dat ik het uit handen geef.
Dus iedereen die dit leest moet goed opletten

March 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Moeder verhuisd maar nog steeds kosten

Moeder half januari verhuisd . Er komt een enorme rekening in maart .
Rok vermist , op 4 januari hadden we haar kledingkast al leeggeruimd maar CleanLease zou nog nieuwe labels hebben aangebracht en zo’n 20 stuks gewassen hebben . Pantalons gerekend die ze nooit draagt . Telefoon wordt niet opgenomen en steeds zelfde antwoord via mail

February 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Administratie niet op orde en geen telefonisch contactClean lease stuurt vandaag herinnering…

Clean lease stuurt vandaag herinnering facturen met data uit februari 2023 tm november 2023, terwijl cliënt overleden is in mei 2023. Drie keer gebeld maar niemand kan in facturen kijken. De debiteuren afdeling reageert alleen op email. Dit is zo verdrietig en het riekt naar oplichting. Ik kan niemand adviseren om van dit bedrijf de diensten te gebruiken.

February 27, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Iedereen kan een wasserij beginnen

Iedereen kan een wasserij beginnen. Een verzorgingshuis van Careyn in Utrecht laat de was wassen bij dit bedrijf. Wij zorgen voor een mevr van 102 jaar door corona hebben wij de was toevertrouwd aan het huis/wasserij. De verzorging vertelde mij op een gegeven moment dat de truien erg kort waren dus ben ik gaan kijken in haar kast en haalde daar 12 truien,vesten uit die zodanig gekrompen waren zodat de mevr naveltruitjes,vesten had. Ons viel wel op dat de prachtige blouses,pyjama's allemaal 1 kleur hadden grijs en grauw. Het bedrijf handelt uit coulance een bedrag en dat is een fractie van wat de kleding gekost heeft. Oudere mensen moeten hun bonnen van aankoop bewaren en absoluut geen bovenkleding af te geven aan dat bedrijf.

December 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Er gaat veel mis.1 broek verpest en…

Er gaat veel mis.1 broek verpest en vergoed.2 broeken ontvangen die niet van mijn moeder zijn en een vreemde trui.
Bovendien een vest kwijt geraakt waar we nu al 6 weken over bezig zijn.Telefoon wordt er gewoon opgegooid als je in gesprek bent.
Schandalig

November 14, 2023

Slecht bedrijf

Bij vermissing van een dekbed word je aan het lijntje gehouden. Paar keer hetzelfde standaard mailtje dat het afgehandeld is omdat het vermiste dekbed retour is gezonden. Als je belt mag je niet doorverbonden worden maar wordt er een notitie gemaakt van de vermissing. Ook werd er bij een eerder telefoontje na 10 min wachten de verbinding verbroken. Hier krijg je veel stress van dus doe zelf je wasgoed maar als er een familielid in een verzorgingshuis gaat wonen. Het is duur, onzorgvuldig en op klachten zitten ze niet te wachten. Ik ben al aan het mailen en bellen vanaf oktober, schiet dus niks op. Conclusie ik ga zelf de was weer doen. Tip: ga niet met dit bedrijf in zee.

October 19, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look