Jeg har haft en virkelig god oplevelse med at handle hos Companys.com. Bestillingen var nem og overskuelig, og jeg fik hurtigt en bekræftelse på mit køb. Leveringen kom til tiden. Jeg er meget tilf... See more
See what reviewers are saying
Jeg handler meget i Companys i Kolding og jeg vil sige, at servicen altid er i top! Det er virkelig til at mærke, at butikken blev kåret som værende Kolding citys bedste butik sidste år(eller sidste... See more
Rena lurendrejeriet! Har aldrig upplevt nåt sämre.. Ever.. Och för allt ni gör, tro inte på ev mejl ni får därifrån..Hade jag varit leverantör till dessa, hade jag dragit tillbaka allt! Hade aldrig v... See more
Jeg havde en rigtig god oplevelse i companys butikken i Aalborg centrum. Havde for en måned siden købt et par bukser, som allerede var blevet meget slidte i stoffet. Gik tilbage til butikken med bukse... See more
Lang leveringstid og dyr retur
2 dage efter jeg havde bestilt fik jeg mail om at nu var min pakke afsendt. Vha. track&trace kunne jeg dog se at pakken først 3 dage (!) herefter blev indleveret til GLS.
Jeg skal nu returnere nogle af varerne som desværre ikke passede. Til forskel fra de fleste webshops er der ikke mulighed for gratis retur eller billigere returfragt gennem webshoppen. Skal derfor selv stå for returfragt til 80,-
Meget lidt konkurrencedygtige vilkår. Kommer ikke til at handle der igen.
I butikken kunne jeg ikke få pengene…
I butikken kunne jeg ikke få pengene tilbage for det jeg havde købt på webshoppen. Og hvorfra skulle jeg lige vide at farven svarede til det på nettet eller størrelsen var helt perfekt inden jeg havde prøvet det!!😡 Køber aldrig der igen!!
Virkelig ringe webshop
Virkelig ringe webshop.
Havde bestilt 2 stk. nederdele. Efter ca.1 uge ringer jeg til kundeservice og får at vide de ikke er afsendt på grund af noget med lagerfejl men at de vil sende hurtigst muligt. 4-5 dage senere skriver jeg igen. De har glemt min sag men vil undersøge nærmere. Den ene nederdel er så åbenbart udsolgt men de vil sende den anden hurtigt. Dette "hurtigt" er så 2 dage senere.
Den udsolgte nederdel står stadig til salg på hjemmesiden endda med en grøn prik ud for (som om der er mange på lager). Skriver også det til kundeservice og spørger om ikke de kan nå at medsende den - nu når den åbenbart er på lager. Men de hævder den er udsolgt selvom man altså stadig kan købe den på hjemmesiden. Virkeligt besværligt og ringe af så stort et firma at deres webshop ikke virker. Og irriterende man skal bruge så meget tid på at handle der.
Øv!! - slut med at handle hos Jer.
Øv!!!
Vær opmærksom på at finder I fejl på tøjet, når I har forladt butikken - og “desværre” klippet mærket af - så skal det til skrædderen og så er der en retur tid på mindst 1 1/2 uge..
I har tabt mig som kunde - vanvittig dårlig service..
Sløv og ligegyldig behandling af…
Sløv og ligegyldig behandling af webkunder.
Reagerer dog på telefonisk kontakt, men undskylder manglende ordrebehandling med der er mange kunder, ja tænk sig.. der er mange kunder i december
Kunne ikke få pengene retur
Kunne ikke få pengene retur. Fik et gavekort udstedt - som ikke virker!!! Har nu mister 400kr. Lad være med at handle hos Companys!!!
Trak betaling på online-køb, men sendte aldrig produktet
Jeg købte en kjole på deres online-butik. Efter to dage trak de beløbet på min netbank, så jeg gik ud fra at de dermed også sendte kjolen af sted.
Da jeg efter en uge stadig hverken havde modtaget kjolen eller en mail om, at den var sendt, kontaktede jeg kundeservice.
Det viste sig, at kjolen aldrig var blevet sendt, selvom de havde hævet pengene. Derudover var den nu udsolgt.
Udemærket kundeservice, men man får altså ikke nogen stjerner for at trække penge uden at sende produktet. Godt, jeg ikke stod og skulle bruge kjolen til et bryllup eller lign.
Jeg har kun handlet online
Jeg har kun handlet online, men aldrig oplevet problemer. Alt fungerer rigtig fint med webshoppen, betaling, levering mv.
Jeg har nu to gange oplevet
Jeg har nu to gange oplevet, at pris skiltningen er misvisende, ja faktisk 100% forkert. Fandt et armbånd fra Månesten, placeret sammen med to andre smykker under et lille pris skilt med prisen 350 kr - jeg går til kassen og siger at jeg gerne vil købe armbåndet. Det finder Des frem og pakkes i en lille pose, og så siger ekspedienten "Det bli'r så 500,-" hvortil jeg svare " nej der står 350,-" Den unge pige forklarer mig, at det er en fejl, og at det nok var fordi man ikke havde flere pris mærker med det rigtige beløb.
Som sagt, er det nu anden gang, jeg har denne øv oplevelse.....
Kunder skal betale returfragt!!!
Fin levering men skulle bruge 90kr!!! på at returnere varerne jeg ikke kunne bruge til online butik. Ville kun kunne få tilgodebevis i butik. Kom up to date med andre webshops - handler ikke der igen.
Købte en kjole online og valgte…
Købte en kjole online og valgte udelukkende Companys hjemmeside, da de skriver man kan returnere i butik, da jeg var meget i tvivl om kjolen og gerne nemt ville kunne komme af med den. Da jeg så kommer ned for at returnere kan jeg ikke få mine penge retur i butikken og nej kjolen var ikke på udsalg eller købt med rabat. Man burde måske opdatere sine handelsbetingelser så de passer til virkeligheden!
Meget hjælpsomme personaler.
Handlede lørdag d. 22.4.18 i butikken på Østergade i København.
Alle de piger der arbejdede den dag, var simpelhen så søde og hjælpsomme.
Stor ros til alle, I gjorde dagen bedre. Tak.
Ville ALDRIG anbefale nogen at handle i …
Ville ALDRIG anbefale nogen at handle i IC Companys. Aldrig har jeg mødt så dårlig kundeservice! Efter en reklamation på en jakke der er gået i stykker for anden gang, har jeg nu kun mødt ekstrem dårlig service og står nu tilbage med en ødelagt jakke. Hvis man handler i IC Companys skal man i hvert fald være sikker på at ens vare ikke går i stykker, for der er ingen hjælp og hente, men tværtimod en flabet butiksassistent der smider med beskyldninger om at man selv har lavet fejlen på jakken. En butik der ikke har forstået at de står i et service fag. Er vitterligt målløs!
Dårligste kunneservice jeg længe har …
Dårligste kunneservice jeg længe har oplevet og ødelagte varer
Dårlig service.
Jeg købte en del varer, heriblandt en bluse, som viste sig at være for stor.
Jeg returnerede blusen og bad om en mindre størrelse, som jeg kunne se på hjemmesiden var på lager. Jeg hørte ingenting fra Companys, så jeg rykkede 2 gange telefonisk. Fik så besked om at jeg ville få 50% refunderet, da jeg havde fået 50% rabat ved købet. Jeg skrev, at jeg ville have den mindre bluse til samme pris, men fik den besked, at jeg måtte betale fuld pris, da jeg allerede havde fået refunderet det første køb.
Ubehagelig betjening i butikken i Roskilde.
Det blev en sårende og krænkende oplevelse i Roskilde butikken, da min datter på 16 skulle bruge et gavekort i butikken. Hun blev behandlet på en meget arrogant måde. Hun passer normalt str. 32 og 34 - men ikke i denne forretnings sortiment.
Derfor fik hun bl.a. at vide, at man jo ikke havde noget tøj, når hun var så lille. Hun måtte gå i en børnetøjsforretning. Da hun så spurgte til deres sko i str. 34 eller 35, fik hun at vide, at man kun havde normale sko.
Man kan sige ting på mange måder - men det er ikke i orden at nedgøre kundernes udseende.
Dårlig retur-politik skal man lede …
Dårlig retur-politik skal man lede længe efter!
Køber på webshop for knap 5000. Går i fysisk butik for at returnere - men jeg kan IKKE få mine penge retur da der er tale om udsalgsvarer. Butikken kan tilbyde gavekort - øhhh nej tak, jeg vil ikke have et gavekort på så stort et beløb til jeres butik.
Korrekt at det står i handelsbetingelser på hjemmesiden - nederst, ser jeg efterfølgende.
Tal om dårlig sammenhæng mellem kædens fysiske butikker og webshop.
Velkommen til den tabte kamp om nethandelskunderne. Min sidste ordre er i hvertfald afgivet på webshop og i fysiske butikker!
Rigtig dårlig kundeoplevelse i Valby
Jeg har købt en skjorte i Companys i Valby. Ved vask bliver den skjoldet efter Biotex pletfjerner jeg har sprøjtet på. Pletten gik af.
Da jeg vil klage i Butikken (en uge efter køb), siger ekspedienten at hun ikke kan tage imod klager og jeg må komme når hendes chef er der. Jeg spørger om hun ikke bare kan tage imod den, så reklamationen kan blive behandlet når chefen kommer. Det må hun heller ikke.
Jeg får hende til at ringe til chefen, der så siger at firmaet (Gestuz) ikke tager imod den type reklamationer. Blusen koster 1000 kr, så det synes jeg bestemt ikke er ok.
Min klage går på at ekspedienten ikke kan tage imod reklamationer, så kunden skal komme tilbage en anden dag, og dernæst at chefen vurderer i telefonen at leverandøren ikke vil tage imod denne reklamation. Det er da dårlig kundeservice ( i min ynglingsbutik)
flot service og betjening
Har lige fået den mest fantastiske service og betjening i Companys i Bispensgade i Aalborg. tror jeg køber alt mit tøj der for eftertiden.
Var inde for at vise dem et par bukser som fnullede, trods det, at de var 11 mdr gamle, tilbød de at tage dem retur og jeg fik et nyt par! Flot!
Sindssyg dårlig service!
Jeg købte en rigtig fin jakke i butikken i Field's i København. Efter et par uger gik den desværre i stykker i syningen. Og da jeg kommer fra Aalborg gik jeg i deres butik i Aalborg storcenter, for at høre om jeg kunne få den byttet. Der blev jeg mødt af en lidt "ligeglad" ekspedient, da de holder lukke udsalg og dermed ikke må tage imod reklamationer, begyndte hun så at afvise mig. Jeg siger så, at det er helt i orden, men spørger hende om hun ikke vil ringe til butikken i Friis eller til deres butik i Bispensgade. Det ville hun så godt. Hun får at vide, at de ikke har jakken i Friis eller Bispensgade, men at de gerne vil tage den retur i Bispensgade. Jeg tager derfor ned i Bispensgade, og bliver igen mødt af en uhjælpelig ekspedient. Jeg spørger hende om det er muligt, at få jakken et andet sted fra, da jeg er rigtig glad for jakken. Hun tjekker deres lager og siger, at hun godt kan bestille den hjem fra Århus, men at hun kan se, at Friis har en jakke. Jeg spørger hende så, om hun kunne ringe op til Friis og høre dem om de har den, da jeg har fået at vide, at de ikke havde jakken. Jeg havde heller ikke lyst til, at gå en tredje gang forgæves. Men det ville hun bestemt ikke, da hun mente, at det ville være bedre for ekspedienten i Friis, at se jakken. Jeg accepterer så modvilligt, og hører hende så, om Friis også kunne bestille jakken til mig. Dertil svarede hun bare helt ligeglad "ja ja, det kunne de sikkert nok". Jeg går herefter op i deres butik i Friis, og her bliver jeg mødt af en sød ekspedient. Jeg viser hende min jakke og fortæller hende, at jeg har fået at vide, at de har jakken, og hvor træls en oplevelse jeg havde i de andre butikker. Hun beklager mange gange, for de andre butikker, og fortæller mig så, at det er en reklamationsjakke de har liggende. Men at hun meget gerne vil tage imod min jakke, og bestille en ny jakke til mig hjem fra deres butik i Århus. Hvortil hun så afslutter med at sige, at de vil ringe til mig, ligeså snart de ved noget. Så nu venter og håber jeg bare, at den kommer i næste uge. Men jeg synes godt nok, at det hele virkede så dårligt og at det var sådan en elendigt behandling jeg fik, at jeg blev nødt til at gå ind i 3 butikker, før jeg fik noget hjælp. Jeg kommer virkelig aldrig til, at gå ind i deres butik i Bispendsgade igen.