Custom Audio Denmark Reviews 53

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Custom Audio Holbæk. Bare en super oplevelse, var klar til montering til tiden, samt færdig som aftalt. Fik monteret Mercedes Match forstærker, til mit Mercedes Match system… Og JA TAK til en forand... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanvittigt dygtige lyd eksperter. Findes vist ikke bedre eksperter inden for god lyd. Det er ligegyldigt om det handler om lækkert lyd design til stuen, lyd dæmpning til arbejdsbilen, eller "skjult" o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte et sæt sæt demo Dynaudio højttalere online og blev ringet op næste morgen for aftale om personlig levering. Mads kom selv med højttalerne og hjalp med at bære dem ind og pakke dem ud. Det må s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen så fed service af Custom Audio Hillerød’s prof. montør/rådgiver/expedient Tobias. Gik fra at være helt på bar bund ift. hvad jeg egentligt havde behov for, og uvidenhed ift. og spendere... See more

Company details

1. Hi-fi shop
  2. Home Theater Store
  3. Home Audio Store

Information provided by various external sources

Hos Custom Audio drejer det sig om lyd og design, både i bilen, båden, og i hjemmet. Vi laver skræddersyede løsninger og installationer, hvor lyden er i højsædet også selvom man helst ikke vil lægge mærke til det eller det endda skal være helt skjult væk. Mulighederne er mange, så kig forbi til en snak om dine ideer og planer eller send os en mail, måske har vi lige den løsning du går og drømmer om, ellers kan vi sikkert bygge den til dig.

4.8

3-star
2-star
1-star

Custom Audio

Gik fra at være helt på bar bund ift. hvad jeg egentligt havde behov for, og uvidenhed ift. og spendere penge på, til at ende ud med en “plug & play-løsning” i høj kvalitet, med kyndig vejledning ift. “selvinstallation” Og alligevel da der viste sig lidt problemer undervejs mht. plads til headunit og kabelføring, kunne man lige nå at droppe forbi butikken inden lukketid og få en gratis ny sikring og hjælp til det sidste 👌 thumb’s op herfra en helt ny i car Audio entusiast!!

October 18, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Får leveret defekte højtaler og…

Modtog en defekt højtaler - og fik i første omgang ikke noget svar på den mail jeg sendte til dem - men det skal siges vi er en corona tid, hvorfor længere svartider må accepteres - og har nu fået svar.

Efter de har haft tid til at kigge ind i min sag - har de sendt en erstatningshøjtaler, uden jeg var nødsaget til at sende den defekte enhed ind, da ellers først skulle skille dørpanel fra hinanden og tage højtaleren fra og samle den igen, for så at vente og skille det hele fra hinanden igen... Dette slipper jeg for pga. deres forståelse!

Super god service!

June 18, 2020

De bedste!

Jeg fik monteret fuld Germanium i min bil for snart 4 år siden, og jeg nyder det stadigvæk hvert eneste øjeblik jeg kører i den. Bedste investering nogensinde!

Max fra Holbæk (dengang i Hillerød-afdelingen) stod for installationen, og det er yderst professionelt lavet. Jeg havde aldrig forestillet mig at et eftermonteret lydsystem kunne blive så vellykket.
Forstærkeren er monteret i et hulrum i baggagerummet, omkranset af en tyk plade med filt af samme type som i resten af baggagerummet, så det passer med dets udseende. Alting er helt solidt monteret, og flugter perfekt med resten af baggagerummets udformning.
Når lyset står på, kan man godt se at filten er en anelse lysere end i resten af baggagerummet, men det er også det eneste der afslører at bilen ikke er født med forstærkeren fra fabrikkens side. Det er virkelig imponerende, og der er flere som har haft svært ved at tro på at den rent faktisk er eftermonteret.

Jeg kommer helt sikkert til Holbæk med min næste bil.

October 6, 2019

Dejlig hjælp fra Custom Audio Denmark

Fik hjælp af Custom Audio Denmark. Super flot arbejde. Slap endelig af med mandens store grimme højttalere i stuen med et diskret design uden synlige ledninger.
Alle aftaler overholdt og færdigt som lovet.

August 15, 2019

Super kompetent til hjemmebiografer

Vi fik bygget til huset, hvilket resulterede i en hel ny stue, hvor vi gerne ville have integreret hjemmebiograf med 7.1 Surround Sound. Systemet skulle være helt integreret og helt uden synlige ledninger.
Inden byggeriet fik vi Mads fra Custom Audio Denmark med som konsulent på projektet.

Mads var super god til at rådgive inden byggestart, og han sørgede for at alle nødvendige ledninger og højttalerkabinetter blev bygget ind i væggene og loftet. Desuden kunne han rådgive om akustikken, så vi også endte med akustiklofter i stuen, hvilket har givet en rigtig behagelig lydoplevelse i stuen, også når anlægget er slukket.

Resultatet blev en super fed og diskret hjemmebiograf, der spiller vanvittig godt.

Bag – og side højttalere er indbygget i loftet, front og center højttalere er integreret i væggene, subwooferen med en solid 12” basenhed er skjult i en puf, absolut ingen synlige ledninger, heller ikke mellem fjernsynet og resten af lydsystemet.

Lækker universal-fjernbetjening gør, at det hele også er simpelt at betjene, det kræver kun et enkelt tryk at tænde eller slukke hele systemet.

Super kompetent rådgivning og udførelse, kan virkelig anbefale Custom Audio, hvis der skal laves seriøs hjemmehifi og hjemmebiograf.

August 14, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Seriøs og professionel vejledning og montering

Seriøs og professionel vejledning og montering. Jeg betroede dem min fabriksnye bil til opgradering af lydanlæg og er blevet bekræftet i at det var det helt rigtige sted jeg havde valgt. Vil til hver en tid vælge Custom Audio Denmark når jeg skal have hjælp til lydanlæg i bilen!

July 29, 2019

Take a closer look