See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse at være til 3D-scanning med Lisette. Den mest sympatiske og lyttende jordemoder, som gjorde det trygt og magisk at kunne se vores små guldklumper (tvillinger). Kæmpe anbefaling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i mine tre graviditeter været til scanninger hos Cyclusklinik Aarhus v/Pia Zilstorff. Det har bl.a. været tidlig scanning, kønsscanning, misdannelsesscanning og 3D/4D scanninger. Hver gang er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi er hvergang blevet taget rigtigt godt imod, her er der både tid og professionalisme omkring scanning og spørgsmål omkring graviditeten. Vi føler os trygge ved den grundige scanning og er samtid... See more

Rated 5 out of 5 stars

Cyklusklinik får min varmeste anbefaling. Her vil du møde skønne Pia, som er mindst lige så begejstret for din graviditet som dig selv. Pia er oprigtig, positiv og kan besvare ALLE dine spørgsmål. Pi... See more

4.9

3-star
2-star
1-star

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse!
Marianne var simpelthen så sød og virkelig grundig. Hun fortalte en masse undervejs og gjorde os virkelig trygge. Kan virkelig anbefales. Vi kommer helt sikkert tilbage til en 3D scanning.

July 7, 2020

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk sted, Pia er sød og skaber nogle trygge rammer.
Vi fik 3D scanning, og jeg er imponeret over hvor gode billeder Pia fik, det er tydeligt at det er vores lille Nulle 😍🥰
Jeg anbefaler cyclusklinik til alle 👌🏼

April 19, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Bedste og varmeste scanningsklinik som fortjener en god anmeldelse🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har haft de mest fantastiske scanninger hos Marianne og Lise. Begge har taget så utrolig god tid og man føler ikke at de skynder sig. Super grundige og er gode til at forklare undervejs.
Især til vores kønsscanning, der havde jeg ikke forventet den store scanning, men Marianne var mega grundig! Og scannede alt igennem, så meget som hun kunne. Så selvom det var en kønsscanning, så kiggede hun også på andre ting. Vi endte med at få flere meter af scanningsbilleder hjem 😅😍

Derfor, super venlige medarbejdere, søde, varme og rare! Ikke en stor klinik, der er er venteværelse som er hyggeligt nok, pæne wc’er og er pænt og rent scanningslokale☺️
Kan varmt anbefale Cyklus klinikken for en god oplevelse.

March 9, 2020

Pia er fantastisk

Pia er fantastisk, man bliver tryg af hendes faglighed og person. Hun er god til at holde samtalen kørende, og til at informere om hvad hun ser. Vi har været ved en anden scanningsklinik, men Pia er meget meget længere fremme i vores bog. De bedste anbefalinger til cyclusklinik herfra.

February 19, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt og giver ro i maven til både far og mor

Efter nogle andre scanningssteder der desværre ikke gav os tryghed. Fandt vi Cyclus i 2015 med vores første datter i København - hvor vi blev mere end tilfredse.

Da vi i mellemtiden er flyttet til Jylland og venter en søn her til sommeren 2020 - benytter vi nu Cyclus Aarhus og her er lige så fantastisk - flotte lokaler og det føles varmt og trygt.

Fantastisk service og tryghed man får ved Cyclus på begge deres klinikker.
Alle de ansatte er så dygtige og gode til at gå i detaljerne og give én den ro man har brug for. Samtidigt får man rigtig gode billeder og dvder med af sit kommende barn ❤️

Giver hermed min varmeste anbefaling 🍀

February 19, 2020

Fantastisk klinik i København

Jeg er kommet mange gange hos Marianne i København. Marianne er helt fantastisk - fagligt meget dygtig og vidende, hun har stor erfaring, og hun er god til at forklare og berolige. Herudover er Marianne enormt omsorgsfuld og tager sig altid god tid til både scanning og samtale. Lokalerne er også skønne. Det er i det hele taget et trygt og dejligt sted at komme og har min varmeste anbefaling.

February 17, 2020

Vi kommer igen.

Vi var til scanning ved Marianne (KBH) i går, og selvom svaret desværre var langt fra, hvad vi håbede, så håndterede hun det simpelthen så professionelt og alligevel så omsorgsfuldt, og trods omstændighederne var vi helt trygge. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer igen næste gang. Tak.

October 20, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk oplevelse, en super god service af Signe :)
- Vi følte os trygge og i gode "hænder" hele vejen igennem.
Signe var god til at fortælle de forskellige ting man kunne se, og ikke kunne se :) Vores varmeste anbefalinger til Cyclus Klinik <3

July 5, 2018

5 kæmpe stjerner !

Min kæreste og jeg har virkelig følt os i de tryggeste hænder hos Marianne på Østerbro.

Virkelig et behageligt og utrolig professionelt sted kan kun anbefales!

July 4, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk behandling og kvalitet i…

Fantastisk behandling og kvalitet i topklasse
Jeg har nu, mange gange i min graviditet, haft behov for at se min lille datter inde i maven (dels nysgerrighed og meget dels min angstdiagnose)
Jeg valgte Cyclus ved et tilfælde, og tog Marianne som scanner/jordemoder.
Et valg jeg ALDRIG har fortrudt!
Jeg har været fast kvinde på briksen og har hver eneste gang tudet af lykke når jeg har forladt klinikken!
Den fineste gennemgang, den fornemmeste behandling og de mest professionelle og fantastiske billeder til gemmebogen!
Jeg anbefaler klinikken og Marianne, til ALLE jeg kender! og vil aldrig have været denne oplevelse foruden.
Marianne, har en helt særlig empati og evne til at føle sig unik, og at ens guldklump i maven er noget særligt.
Kæmpe tak til Cyclus, og et endnu større tak til Marianne, for hendes evige rolighed og måde at håndtere mine tanker og følelser på.

May 17, 2018

Bedste sted i Kbh

Marianne er simpelthen top dygtig, professionel og meget omsorgsfuld og varmt menneske, en sand fornøjelse og man føler sig så trygt! Varme anbefalinger herfra.

March 5, 2018

De varmeste anbefalinger til Cyclusklinik og Pia i Aarhus

Vi har efterhånden besøgt Pia på Cyclusklinik i Aarhus flittigt både i 1. og her i 2. graviditet. Vi har fået alt lige fra den tidligste scanning man kan få til 3D scanning, og hver gang bliver man mødt med stor professionalisme og ikke mindst et smilende ansigt. Man føler sig altid velkommen og yderst tryg. Pia giver sig altid god tid, og svarer på alle spørgsmål en bekymret mor nu har. Jeg vil anbefale alle gravide, der overvejer at blive scannet af en privatklinik at besøge Pia!

December 12, 2017

Mange gode oplevelser hos Pia

Min kæreste og jeg har været til en hel håndfuld scanninger hos Pia i Cyclusklinik denne graviditet. Vi har været til en tidlig scanning, kønsscanning og 3D scanning x 3. Vi har modtaget fuldstændig eminent service alle gange. Pia er dygtig og professionel. Hun er grundig og ser alt igennem - og for det ikke er nok, er hun også varm, empatisk og med et glimt i øjet. Hun formår virkelig at få én til at føle, at ens barn er det mest specielle og fantastiske hun har set :)

Første gang vi var til 3D-scanning, lå vores dreng ikke så godt til billeder. Vi fik lov at gemme et kvarter til to uger senere. Da han heller ikke her lå godt, fik vi tilbudt endnu et kvarter uden beregning to uger senere. Det synes vi er sindssygt god service, for i princippet kunne man jo sige, at det er bare ærgerligt, og det er der ikke så meget at gøre ved. Men her giver de ikke op :)

Vi har talt om, at det er helt vemodigt, at vi er færdige med at komme der, nu hvor terminen nærmer sig. Skulle vi have flere børn, kom vi helt sikkert igen! 5 stjerner herfra :)

November 30, 2017

Kæmpe ros til Pia og Cyclusklinikken

Jeg har nu været ved Pia og Cyclusklinikken 5 gange under denne graviditet. Efter stor ros fra min omgangskreds. Og hold da op en fantastisk service!! Pia er ét stort smil og man kan bare mærke varmen hun har for sit arbejde. Jeg var til 3D scanning og da hun ikke synes hun kunne få nogle ordentlige billeder, endte jeg med at få ikke bare én, men to nye tider. Og endte med nogle skønne billeder af vores kommende datter.

Cyclusklinikken kan kun anbefales herfra! :)

October 15, 2017

Take a closer look