Fantastisk oplevelse at være til 3D-scanning med Lisette. Den mest sympatiske og lyttende jordemoder, som gjorde det trygt og magisk at kunne se vores små guldklumper (tvillinger). Kæmpe anbefaling... See more
See what reviewers are saying
Vi er hvergang blevet taget rigtigt godt imod, her er der både tid og professionalisme omkring scanning og spørgsmål omkring graviditeten. Vi føler os trygge ved den grundige scanning og er samtid... See more
Cyklusklinik får min varmeste anbefaling. Her vil du møde skønne Pia, som er mindst lige så begejstret for din graviditet som dig selv. Pia er oprigtig, positiv og kan besvare ALLE dine spørgsmål. Pi... See more
Company details
Contact info
De varmeste anbefalinger til cyclusklinik og Pia
Vi har igennem graviditeten været hos Pia af flere omgange. Første indtryk af Pia er hendes venlige kropssprog og store smil. Man bliver ført igennem dagens "program", alt efter hvad man har bestilt, på en behagelig og yderst informerende måde. Igennem vores besøg har vi kun oplevet at Pia har givet lidt ekstra, udover det vi har forventet af scanningen.
Pia er grundig og hun informere løbende om hvad hun ser, og svare på alle spørgsmål man kunne have. Vi har gennem hele vores process oplevet professionalisme, jeg ville have svært ved at sige at jeg har mødt til de offentlige scanninger. Vi har været meget tilfredse med vores besøg og kommer helt sikkert igen, engang ved lejlighed;-)
Super god og tryg scannings klinik
Jeg kan kun give de bedste Anbefalinger af cyclus klinik i Århus. Det første man møder er en smilende og rigtig venlig Pia som er virkelig forstående omkring, det at være lidt på side linjen som mand. Pia giver Meget grundig gennem gang af det hele, og man er ikke i tvivl om hun har 100% styr på hendes arbejde.
Helt sikkert et sted vi kommer ved næste graviditet. Pia altid yder en ekstra service ud over hvad man kan forvente.
Bedste scannings klinik i Århus
Kan kun på det varmeste anbefale Cyclus klinik og især Pia. Er kommet hos Pia igennem mine sidste to graviditeter og hver gang, har det været en særlig oplevelse. Pia tager sig altid god tid til scanningerne og hun har en fantastisk personlighed, som gør at man føler sig rolig og tryg hver gang man går derfra.
Super oplevelse
Vi havde meget høj forventninger til klinikken lige fra starten idet vi i forvejen havde hørt meget godt om dem fra venner, og jeg må sige at de levede op til forventinger hvis ikke overgik dem!
Kvaliteten af de 3D billeder vi fik 1. gang var allerede gode for os, men jordmoren var ikke selv tilfreds og derfor vi fik vores 2. omgang helt gratis. Det viser også at det ikke kun er kvaliteten men også servicen der er helt i top. Vi har samlignet vores billeder med venner som havde været ved andre klinikker og der er ingen tvivl at billederne fra Cyclusklinikken er dem der er de bedste!
Derfor kan jeg ikke gøre andet end at give dem de 5 stjerner de fortjener!
Jeg har idag været til scanning hos …
Jeg har idag været til scanning hos Marianne og det var simpelthen den bedste oplevelse. Marianne gav mig ro og havde tid til mig.
5 stjerner herfra til Marianne :)
Rigtig dejlig oplevelse.
Rigtig dejlig oplevelse.
Ingen stress, super sød jordemoder, og så fik vi 40 printede billeder med hjem efter 3D-scanning, plus selvfølgelig dvd med dem på.😍😊❤️ Hvis vi skal have en mere, så kommer vi gerne der igen.
Uden tvivl Danmarks bedste scanningsklinik!
Dette er uden tvivl Danmarks bedste scanningsklinik, hvis man ønsker at give sig selv den utrolige oplevelse af 3D/4D scanning. Ikke kun en utrolig god og professionel service får man, men du får med garanti også virkelig flotte og skarpe billeder (til trods for en moderkage der tager meget udsyn), og en fuldkommen gennemgang af den kommende babys velbefindende. Vi prøvede desværre her under 2. gangs graviditet et andet sted i Århus, men vendte tilbage til Pia, da vi langt fra fik samme oplevelse, som vi ellers gjorde første gang med vores første fødte på Cyckusklinikken. Så står du/I og ønsker yderligere scanninger udover 2D scanning fra det offentlige, så må I prøve Pia fra Cyclusklinik i Århus. I bliver ikke skuffede og hun er køreturen værd! Bliver der en 3. gang, så bliver det KUN ved Cyclusklinikken i Århus hos Pia.
En oplevelse, jeg vil anbefale til alle gravide! Cycklusklinik er fantastisk
Cyclusklinik Århus kan varmt anbefales!
Vi har nærmest alle de scanninger, klinikken tilbyder og vi er gået lykkelige derfra hver eneste gang.
Sidst købte vi en 3D scanning, den store pakke, da vi gerne ville have et godt billede af vores lille pige. Desværre lå hun med hovedet opad, og så er der ikke ret meget plads. Vi fik nogle fine billeder og Pia gjorde sig meget umage, hvilket hun gør hver gang.
Hun tilbød os at dele scanningerne op, så vi kunne komme igen et par uger efter. Da min lille pige ikke havde vendt sig til den scanning heller, fik vi en ny tid. Vi har været til 3-4 scanninger siden, og det har ikke kostet os ekstra, selvom vi tilbød at betale for det.
Pia er utrolig kompetent, og tjekker altid, at alting er som det skal være. Man kan mærke, at hun virkelig brænder for det, hun laver og at hun er reelt interesseret i os og barnet, og så er hun desuden utrolig sød og rar!
Vil anbefale hende til alle gravide! Det er virkelig en oplevelse.
Virkelig fantastisk service
Virkelig fantastisk service! Man er i helt trygge rammer, og man har altid fornemmelsen af at der er tid til en. Vi tager helt klart samme forløb i Århus ved vores næste graviditet også
Kompetent og meget omsorgsfuldt personale
Jeg har brugt Pia til begge graviditeter til såvel trivselscanning, kønsscanning, og da vi skulle lave hjertelydsbamse og er ovenud tilfreds. Pia er kompetent og har hver gang fået mig til at føle at lige netop MIT barn er helt unik, trods det hun vel kigger på børn dagen lang. Hun gennemgår barnet hver gang fra ende til anden, fortæller hvad hun ser og er god til at forklare, hvis der er noget, jeg ikke forstår.
Sidste gang havde jeg bedsteforældrene med, og hun tog sig rigtig god tid til også at give dem en god oplevelse og så lavede hun ekstra billeder til dem. Ikke et øje var tørt. Så tak for en altid god oplevelse og fordi du er så omsorgsfuld.
Ville give 100 stjerner!
Vi har benyttet os af Cyclusklinik i alle tre graviditeter, både til tidlig scanning, tryghedsscanninger, kønsscanning og 3D scanning.
Personalet er fantastisk, fuldt ud professionel og man kan virkelig mærke hvor mange år de har på bagen indenfor scanninger.
Da vi fik dårlig risiko på vores søn på Skejby sygehus, tog Pia mig ind dagen efter selvom hun egentlig havde lukket og tog sig al tid til at kigge alting helt igennem og fik beroliget mig indtil moderkagebiopsien skulle tages.
Der er hjerterum, varme, empati og jeg kunne blive ved!
Jeg anbefaler ALLE som ønsker scanning i privat regi, at benytte Cyclusklinik.
Jeg ser frem til 3D-scanningen i denne min sidste graviditet, som Pia også skal foretage!
Fantastisk
Virkelig god service. Fik mig til at føle mig så godt tilpas og tryg!
Sådan en dejlig oplevelse!
Min mand og jeg har været derinde tre gange. En tidlig scanning i uge 8+0, hvor vi blev behandlet rigtig godt, og bebs blev omtalt som en baby og ikke bare et foster. (Virkelig rart for os, for det blev bare lidt mere virkeligt.). Senere i den graviditet fik vi en tidlig kønsscanning, hvor vi igen fik en rigtig god behandling og kønnet var rigtigt til MD-scanningen og fødslen. ;-)
3. gang skulle vi nok ikke have været afsted til en tidlig, ikke fordi vi ikke ville på Cyclus klink, men hvis vi havde ventet en dag mere med, at komme til scanning, så havde der ikke været liv. Så vi fik en god oplevelse hos dem og så, at den lille tut havde det godt og hjertet slog som det skulle, men til NF, havde det været dødt dagen efter, at vi så hjertet. Men det kunne ingen vide. Nu har vi til gengæld billeder og DVD :-) Jeg kommer gerne igen næste gang!
Cyclusklinik Aarhus v/Pia Zilstorff: Det rette valg!
Jeg har i mine tre graviditeter været til scanninger hos Cyclusklinik Aarhus v/Pia Zilstorff. Det har bl.a. været tidlig scanning, kønsscanning, misdannelsesscanning og 3D/4D scanninger. Hver gang er jeg blevet mødt af dette livsglade, empatiske og yderst professionelle kompetente menneske, som har givet mig og min mand nogle skønne oplevelser. Vi er hvergang gået glade og trygge derfra. Jeg kan bestemt anbefale dette sted.
Vi ses igen når vi engang skal have nr 2 👍🏼
Min kæreste og jeg venter til januar vores første barn som bliver en lille dreng.
Vi har igennem hele graviditeten gået til scanninger oppe ved Pia i cyclus klinikken i Århus og har ikke andet end ros at give !
Vi har været til tidlig scanning, kønsscanning og den store 3D/4D scanning.
Til den sidste scanning ( 3D/4D) sov vores lille mand dog igennem det hele, hvilket var lidt øv, når man nu betaler ret meget for sådan en scanning.
vi fik derfor tilbudt at gemme det sidste kvarter og komme igen 14 dage efter så vi kunne få nogle lidt sjovere kig ind til ham og det gjorde vi! Det resulterede i at vi så vores lille søn både smile og åbne øjenene en helt fantastisk oplevelse der lige satte prikken over i'et for en fantastisk og meget personlig service som vi har fået inde ved Pia !
Så 1000 tak for det og vi ses helt sikkert når nr 2 engang kommer 👏🏼
fantastisk sted
Jeg vil sige tusind tak for endnu en fantastisk scanning af mit kommende barnebarn. Det har som altid været så varmt og professionelt. Pia er bare så god til at forklare og aldrig stresset. Jeg har brugt cyclus siden de startede i Silkeborg til min egen søn og igen da jeg fik min lille datter for tre år siden. Og nu er jeg så heldig at min store datter bruger samme sted, så jeg ved det hele er i top. Hvor er det fantastisk de er her, så jeg/vi kan følge den næste lille prinsesse i familien. Kan varmt anbefale cyclus til alle og gør det også. 5 KÆMPE STJERNER HERFRA
Et helt fantastisk sted, som jeg kun kan anbefale til andre!
Vi har nu været ved Cyclus Klinik i Århus hos Pia 5 gange.
Alle 5 gange har vi været SÅ tilfredse. Pia er så god til at forklare, hun er nærværende og yderst professionel! Man føler sig virkelig tryg i hendes selskab.
Jeg har intet dårligt at sige om Cyclus Klinik. Det er virkelig et helt fantastisk sted.
Ville aldrig vælge et andet sted 😍
Nu har jeg kommet hos Cyclusklinik København igennem 4 graviditeter, og ville aldrig vælge et andet sted i evt. Kommende graviditeter.
Marianne som skanner derinde er noget af det sødeste, og så er hun meget grundig og rigtig dygtig til sit arbejde. Hun er top professionel, og samtidig enormt lyttende og menneskelig ❤️
Der er ingen tvivl om at hun elsker sit arbejde, for det mærker man tydeligt ved at hun ligger liv og sjæl i det hun laver ❤️
Vil uden tvivl anbefale enhver at tage ind og opleve klinikken og især Marianne, da hun skal opleves 😊
Ville ønske at man kunne give mere end 5 stjerner, for det ville være velfortjent
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sjust i aller værste klasse.
Blev scannet af Marianne i København og fik af vide at vores søn var velskabt, fin og at alt så fint ud, i uge 15 til kønsscanning.
I uge 20 til misdannelses scanningen finder vi ud af at vores søn mangler HELE det ene ben, misdannelser i ryg og den ene fod.
Efterfølgende ser vi DVD'en fra scanningen i uge 15 og kan her se TYDELIGT at det ene ben mangler, helt. Hvor efter der bliver udtalt på DVD'en at han er velskabt og vokser som han skal.
Har haft kontakt til klinikken efterfølgende, men der er ikke noget at komme efter, dog bruger de barnet som skyld i at de ikke har undersøgt ordentligt, pga. den måde han har ligget på i maven. Selvom folk som aldrig har set en scanning før også kan se på DVD'en at benet mangler.
Jeg vil fraråde alle at bruge dette sted, det er sjusk og hvis nogle får af vide at barnet er velskabt, er det så bare ren held at det faktisk er. De undersøger ikke for de ting som de skriver på deres hjemmeside, nemlig om barnet vokser som det skal og om tingene ellers er som det skal være.
De skriver også at hvis de opdager noget så henviser de til et sygehus. Hvorfor skrive det når de ikke undersøger om barnet er fint?
Undre mig stadig over at man kan sidde og have det job hvor de gravide kommer i bedste tiltro til personalet, betaler penge for det og stoler på deres ord.
Håber det kan spredes så andre gravide fremover sørger for at de SELV får set de ting til scanningen. Man kan sige at et HELT ben, burde være set da en hver kan se at det mangler.

Reply from Cyclusklinik
Bedste behandling.
Jeg har været til to scanninger ved Cyclus i Århus - og er mere end tilfreds.
Venlige, grundige, personlige og svare på ALT.
Tager sig GOD tid - jeg følte mig virkelig godt behandlet.
Ingen spørgsmål er for små eller store - de svare på alt (endda også på mail).
Virkelig iorden forhold, og jeg følte mig i gode hænder (til begge scanninger).
Jeg vil gerne anbefale Cyclus til ALLE gravide. En KÆMPE forskel på hvordan man bliver scannet her i forhold til Skejby.
Tak til Cyclus for den fantastiske behandling.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.