Tobias 607 gav en sublim service! Han var fremme blot 25 min efter forespørgsel. Mit ene hjul var punkteret. Inden Tobias undersøgte nærmere havde han sikkerhed i højsædet. Mine børn og jeg blev gui... See more
Danskautohjaelp
See what reviewers are saying
Min kollega og jeg fik problemer med bilen midt ude hvor kragerne vender omkring Sorø, og kastede bilen ind til siden og kontaktede vores firma aftale vejhjælp. Inden for en time ankom en virkelig rar... See more
Fantastisk oplevelse at få hjælp fra Dansk Autohjælp da jeg virkelig stod og var på spanden. Mit fordæk var punkteret, og klokken var næste 18 på en hverdags aften. Fik sms 15 min før de ankom, og ha... See more
Information provided by various external sources
Få Danmarks Billigste og Bedste abonnement til 649 kr. for hele Europa hos Dansk Autohjælp. Høj Kvalitet og Hurtig Hjælp, når det gælder!
People also looked at
Gode og pålidelige
Gode og pålidelige. Lever op til ens forventninger. Medarbejdere er flinke og rare.
Da jeg sad fast i noget mudder efter en…
Da jeg sad fast i noget mudder efter en flytning på Sjælland måtte jeg ringe til dansk autohjælp. Kvinden på centralen var yderst hjælpsom og virkelig dygtig. Jeg fik hjælp efter cirka 40 minutter og Andreas som hjalp mig var super flink og hurtig og med god humor i den ellers stressende situation. Lidt dyrt for 15 min hjælp ,men sådan er det jo nu engang. Jeg har selv abbonentment på min personbil dog uden at bruge det endnu. Alt i alt en god oplevelse at bruge DAH så 4 stjerner herfra.
Ville vælge et andet firma fremadrettet…
Ville vælge et andet firma fremadrettet .
Deres chauffør kommer og siger at de har 3 dages ventetid , for at få sin bil kørt på værksted .
Og udlæser motorfejl for at opfinde en der slet ikke findes .
Det er sku godt nok elendig service og dårlig kundebehandling , der diger spar to .
Betaler 2200 kroner for bugsering af…
Betaler 2200 kroner for bugsering af bil mellem kl 15.30 og 16.30.
Bilen fejler intet, så det koster.
Bliver riget op 15 min før aftalte tidsrum med besked om at chaufføren er 1.5-2 timer forsinket.
Det er bestemt ikke okay! Jeg fortryder at i fik opgaven. Dyre og dårlige.
Super god service
Fik en super god hjælp af Rene i vogn 602-60, han gjorde alt hvad han kunne for, at jeg kunne komme hjem ved egen hånd/bil efter en fødselsdag.
Han fik skaffet et midlertidig dæk en fredag eftermiddag og jeg kan så komme til egen mekaniker mandag morgen
Tak for hjælpen
Elendig
Elendig. Vores bil står med registrerings nummer som "Campingvogn" i deres system. Det er en umulighed, da bilers registrerings numre er afviger fra campingvogne. I "mit abonnement" står bilen opført som #1. Registrerings nummer og VW Golf. Vagten nægter at hente bilen med en revne i bundkaret med henvisning til at bilen stod som campingvogn. Dog havde de i december været ude for at køre bilen til værkstedet pga rystelser i styretøjet for 6 måneder siden. Det blev afvist af redderen. Min søn måtte køre i langsom fart fra Holbæk til Vig. Det viste sig at hjul boltene var løsnet. Da bundkaret var revnet i weekenden, måtte vi køre med bilen fyldt til randen med motorolie til værkstedet selv for at undgå et haveri. Der er olie pletter på vejen i 8 km til værkstedet. Rigtig usundt for andre bilister og to hjulede på vejen.
Det er ikke muligt at selv ændre køretøjs status fra bil til campingvogn eller noget andet køretøj. Så fejlen er fuldt ud Dansk Autohjælps. Tidligere stod vores anden bil også som "Campingvogn" selvom det fremgår både med registrerings nummer og bilmærke. Det kan vi se I loggen.
Men at Dansk Autohjælp nægter at hjælpe på trods af at det er fuldstændig umuligt at det som de selv registrerer som en bil og med en nummerplade som udelukkende kan tilhøre en bil det tenderer forsøg på at undgå at sørge for Autohjælp. Rystende.
Føj!
Ringe at jeres chauffører ikke kan se sig for når de kører på stranden , og endnu mere ringe at i ikke tager ansvar for den enkelte chaufførs handlinger og giver en undskyldning, én stjerne indtil det modsatte er bevist, i kender selv den konkrete dag
Dansk Autohjælp/FDM dårlig cocktail
Jeg havde i december DÀH til at flytte min bil, min bil blev skadet men DAH nægter at tage ansvar: FDM vil ikke hjælpe mig i sagen da FDM ejer DAH.
Tusind tak til den kvindelige…
Tusind tak til den kvindelige autohjælper der kom en ældre kvinde til undsætning mandag ca ,kl. 12.00 jeg havde et eksploderet dæk og en helt fuld bil med ting og sager til mit nye sommerhus ved Korsør. Jeg steg ud af min bil for at se hvad der var sket. har min bil i park med motoren kørende,min elskede schæferhund sidder på forsædet. Jeg skynder mig for at komme ind i min bil og for helvedet alle døre var låst, hvad gør man så???? ringer til Danskautohjælp. og inden for 20 minutter kommer den mest venlige, hjælpsomme, kompetente kvinde Det tog 15 minutter at få vinduet rullet ned, fik et kys af min hund. så varede det kun 15 minutter så havde hun skiftet hjul, og staglet alle mine sager ind i bilen Med stor tak for din indsats.
Den værste bogholderi
Jeg fik en regning på 3100 kr. som betalte den 25.10.2019. Får jeg rykker den 21.11.2019 at jeg mangler den betaling, heldigvis i de her moderne tid kan man tjekke betalinger på telefonen i løbet af no time. Jeg ringer til dem og fortæller dem at jeg har betalt regning og de bekræfter det og siger at jeg bare skal smide regning ud fordi de er en fejl. Den 6.12.2019 har fået et brev om Inkasso varsel at Dansk Autohjælp eller AutoMafia vil jeg kalde dem har anmodet om at inkassere følgende skyldige beløb hos mig. Det er en ubehageligt brev/regning at få og man kan kun ryste på hoved af det. Har fået hele min familie til at sige op abonnementet hos dem. Min anbefaling er HOLD JER VÆK FRA DANSK AUTOHJÆLP.
Tak for god service i går
Tak for god service i går. Flink fyr I sendte. Godt humør selv om at det stod ned i stænger.
Dejligt at han ringede i god tid, så jeg ikke behøvede at stå og glane ved bilen.
PERFEKT
PERFEKT. Venligt og professionelle hjælp helt fra starten. Hjælp kom omgående og kørt bilen på vores lokale værksted.
En KANON god oplevelse.
Mvh Lenard Wiese Olsen
6940 Lem St.
god service, men en lille del brød på min bil
Anbefalelsesværdigt!
Anbefalelsesværdigt!
25 minutter efter vores opkald om punktering var vi kørende igen. Rare og professionelle folk hos Dansk Autohjælp.
Bilen kørte i stykker i Fåborg
Bilen kørte i stykker i Fåborg, en time senere var den læsset og på vej hjem til Jylland af superprofessionelle og flinke Mark fra Ringe. Har lige fået leveret bilen på hjemadressen samme dag, påskesøndag :D
Fremragende service.
Fremragende service.
Mit dæk blev punkteret og og jeg fik en yderst behagelig service samt vejledning. Fra det blev punkteret til jeg kunne køre igen tog ca. en halv time :-)
Fremragende service hver gang
Fremragende service hver gang, jeg har haft brug for hjælp.
DÅRLIG SERVICE!! 😓
Min svigermor havde abonnement hos dem men blev smidt ud fordi hun brugte dem 4 gange indenfor 4 mdr. Så hun var for dyr en kunde selvom hun kunne fremvise på kvittering den havde været på værksted alle 4 gange... Ikke mindst alle 4 gange blev bilen afleveret hos mekanikeren... SKOD!!
fik en regning på knap 3900kr for 25 …
fik en regning på knap 3900kr for 25 minutters arbejde... kørsel og alt inkluderet... lad vær med at brug dem medmindre i har abonnement
Min redning
Dansk autohjælp blev min redning da jeg havde mest brug for dem. Fanget i en parkeringskælder i Fields med et fladt dæk kl halv 9 om aftenen. Inden for en time havde de en mand på stedet og selvom at han havde været utallige timer på job ydede Kim den sødeste og skønneste hjælp man kan ønske sig. Og han fik bilen til at køre på hjulet igen med det samme! Den mand er guld værd for firmaet og jeg takker for genial service.