designtendenser.dk

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kære venner Det er nu ca. 7 mdr. siden jeg modtog de ting jeg købte af jer. Jeg har intet at klage over. Puderne blev leveret i en forrygende snestorm, på den sidste arbejdsdag inde jul. Manden som... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pakken kom to dage efter bestilling - endda i december, hvor mange webshops kæmper med at få pakkerne frem. Det var virkelig dejligt med så hurtig og sikker levering. Lysestagerne var pakket enormt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med julen 2010 havde jeg bestilt varer til julegaver. Imidlertid kunne varerne ikke komme frem rettidigt p.g.a. af de store snemængder inden jul. Men ejeren kom selv rundt til kunderne... See more

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Hos designtendenser.dk finder du en verden af design og kunst til hjemmet og kontoret. Oplev smuk keramik fra eksempelvis Finnsdottir, anne black og Anna Carin Dahl. En verden af skønne indretningsmuligheder fra ferm LIVING, Rie Elise Larsen og nomess for blot at nævne nogle af de dygtige designer der står bag kreationerne.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Troværdig

På designtendensers hjemmeside forelskede jeg mig i en vare hvoraf det fremgik at det blev sendt fragtfrit. Da jeg ville betale var der alligevel pålagt porto. Jeg skrev en mail til designtendenser og fik, at vide, at det var en fejl på hjemmesiden (altså det med fragtfri forsendelse), men at jeg narturligvis ville få faren tilsendt uden fragt.
Få dage senere fik jeg min pakke ..... uden porto! God service!

April 20, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Levering som forventet og jeg fik 100 kr i rabat for det jeg købte, pga en fejl på deres side. Dette gjorde de mig opmærksom på, men jeg fik trods dette alligevel rabatten. Det er da god service. Og så har de forskellig fragtafgift alt efter hvor meget man køber, hvilket jeg synes er smart tænkt.

April 8, 2012

Fantastisk service

Det er ikke mange internetbutikker som har så god service som designtendenser.dk. Vil helt sikkert handle her igen. Masser af lækre ting, som ikke lige kan fås i andre butikker. Kan kun varmt anbefale butikken.

March 19, 2012

Hurtig og sikker betjening

Min bestilling kom fluks og var pakket rigtig godt og trygt ind, så den var lige som den skulle være, da den blev pakket ud af modtageren. - og så var den 100 kr. billigere end i butikken.
Så super oplevelse. Tak for det:-)

March 12, 2012
Rated 3 out of 5 stars

for langsom forsendelse...

Bestilte mine varer en tirsdag og fik dagen efter besked om, at varerne var udsolgt, men ville være på lager igen den følgende mandag eller tirsdag; dvs. en lille uge senere. Helt i orden! Modtog dog først min bestilling 3-4 dage efter varerne igen skulle have været på lager, dvs. i alt en leveringstid på 10 dage, uden at få besked på yderligere forsinkelse. Lidt irriterende, efter min mening.
Derudover intet at klage over...

February 26, 2012
designtendenser.dk logo

Reply from designtendenser.dk

Hej Susanne. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre her.
Jeg kan kun give dig ret i, at vores informationsniveau i denne sag har været for ringe. Vi vil fremover gøre os endnu mere umage med, at servicere vores kunder - som vi sætter stor pris på.
Jeg håber du bliver glad for dine nye sager.

Super hurtig betjening

Bestilte varen lige over middag og havde den i hænde allerede dagen efter! Desuden billig fragt. Bestemt et sted jeg vil handle igen, og som jeg kan anbefale andre.

February 13, 2012

Fantastisk service!!!!

Jeg bestilte et par varer d. 22. december. I den tro, at det var julegaver, blev mine varer leveret personligt af "Designtendenser" på min privatadresse d. 23. december. Flot service!

December 29, 2011

Udsøgt service

Stor hjælpsomhed da min computer "nægtede", at skrive det fornødne for, at bestille en vare.
Det var enda efter lukketid.
Tak for det.

December 21, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har intet at brokke mig over - det fungerede hurtigt!
Dog vil jeg sige, at når man skal oprette sig som bruger, så kan der godt gå lidt ged i det, men det kan lige så godt have været mig egen fejl - ellers kan dette godt gøres mere brugervenligt.

December 20, 2011

perfekt og enkelt

Det var nemt og hurtigt at bestille over nettet og varen kom hurtigt. Nyt for mig at købe via nettet, men har nu fået mod på dette.

December 17, 2011

Nemt og hurtigt

Fandt nemt det jeg skulle bruge, overskuelig hjemmeside og nem at bestille og det kom hurtigt.

November 7, 2011

Take a closer look