Ingen "Slinger i valsen", Hurtig levering i en travl tid. Jeg skulle bruge et par lysstofrør, fandt dem hos Disko Support, kendte i firmaet, så Googlede lidt....Hmmm bedømmelserne var ikke super kun 2... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestiller nogle skuffeskinner til min gasovn de ka ta 40 kg Jeg sætter en plade på der vejer 5 kg så vi oppe på 21 kg og ovnen hælder Ca 1.3 cm ved fuld udtræk det er altså meget i en gryde el... See more
Jeg ringer og spørger indtil et produkt på deres hjemmeside, Gert siger næsten med det samme at de ikke tjener penge og derfor synes han det er bedre at jeg køber stativerne et andet sted!!! De... See more
Bestilte og betalte for en vare og transport hos Gert fra Disco support. Måtte ringe flere gange for at rykke for min vare. Blev mødt med talrige undskyldninger - han midt i begravelsen af sin far,... See more
Uden service og returpolitik
Havde købt noget skum på deres hjemmeside. Det viste sig at jeg var kommet til at bestille den forkerte type skum, og ringede for at forhøre mig om returpolitik m.m. Jeg fik en mand i røret og prøvede at forklarede min problematik, jeg skulle dog hele tiden bryde ind i samtalen for at få orde, fordi han havde travlt med at brokke sig over den situation butikken var i - de havde ikke nogen returpolitik og han kunne ikke gøre noget ved fragtpriserne. Jeg kunne da godt sende mit køb retur hvis jeg mente det kunne betale sig for mig, ellers måtte jeg sælge det til nogle andre. Han var på ingen måde serviceminded, var nærmere sur og uden interesse I at hjælpe mig og få en potentielt tilbagevendende kunde. Dette er sidste gang jeg bestiller eller på nogen måde nævner dem til andre, som kunne have behov for at købe nogle varer de holder på lager.
Elendig behandling, gammel sur mand
Elendig behandling! Kontaktede ejeren angående et produkt som fremgik i web-shoppen. Han ønskede ikke at yde god kundeservice, men var i stedet en gammel sur mand, som sagde “Nu skal du bare høre, vi løser det sådan her - Jeg fjerner produktet fra web-shoppen og så har du slet ikke muligheden for at købe det, så er der ingen diskussion”.
Hold nu helt op en idiot.
Bevidst snyd koster troværdigheden og fremtidige ordre
Det er trist at Disco Support åbenbart lever af at bevidst at bryde deres egne handelsbetingelser for at snyde kunderne.
Jeg har således lige modtaget min prøveordre fra Disco Support der vejede 600g og derfor skulle kunne sendes for deres laveste fragtpris . Disco Supports vægtangivelse er 3,9 kg, hvilket så betyder, at den hører til i den mellemste fragtpris.
Til trods for, at jeg ved ordreafgivelsen udtrykkelig påpegede, at der var fejl i deres beregning af fragt, så vælger man helt åbenlyst at beregne højeste fragt for pakker 10-40 kg.
Det er et dårlig firma der ikke kan se forskel på 600g og 10 kg og som ignorerer en besked fra kunden.
Egentlig er det lidt ærgeligt for der kunne have været grundlag for mange fremtidige handler, men min prøveordre afslørede, heldigt for mig, at Disco Support ikke er et reelt firma.
Jeg skal erkende at jeg blev en smule…
Jeg skal erkende at jeg blev en smule skeptisk da jeg så alle de dårlig anmeldelser der var her inde.. Men det er ikke den oplevelse jeg har haft... mine vare kom som aftalt og alt var i den bedste orden
Underlødig kundebehandling/aggressiv ejer/dårlig oplevelse
Havde bestilt en vare til afhentning på virksomhedens adresse, som hjemmesiden er anført som "vores lager i Viborg", men som i virkeligheden er en lagerhal ved en gård udenfor Stoholm. Dette er jo fint nok, men man bliver ikke ligefrem mødt med skiltning vedr. parkeringsforhold eller lignende på adressen. Parkerede foran lagerhallen, og blev her mødt af en allerede lettere irriteret ejer, som da allernådigs nok lige skulle ekspedere mig hurtigt så jeg kunne få mine varer. Disse blev udleveret, men inden jeg nærmest kunne nå at få dem i bilen, ankom PostNord for at genneføre deres daglige pakkeudveksling med firmaet. Nu fik jeg nærmest skældud over at jeg holdte hvor jeg gjorde... "Jeg skulle se og få flyttet min skide bil, da den holdt i vejen for posten, som jo i øvrigt var på arbejde".
Summa summarum: mega dårlig stemning/behandling af betalende kunde, som oveni købet selv henter sine varer, hvilket må formodes at repræsentere en mindre udfordring for virksomheden, end hvis varerne skulle sendes. Ejer virker utålmodig/irriteret, og kundepleje er tilsyneladende en by i Rusland. Absolut ikke et sted jeg kommer til at handle med igen.
Jeg bestilte en dims om søndagen og fik…
Jeg bestilte en dims om søndagen og fik den tirsdag middag.
Det var godt klaret.
Uoverensstemmelse mellem billeder og produkter
Bestilte en del beslag mv., men da jeg modtog produkterne var der himmelvid forskel på det jeg havde set på billederne, og det jeg modtog.
Eksempelvis var et bladhængsel på et billede sort, men ved modtagelsen viste det sig at være helt sølvfarvet.
Andre hængsler i sort viste sig at være af dårlig kvalitet og lakering der skallede af.
Skrev mail til kundeservice, der efter nogen tid vendte tilbage med det svar at de ikke var enige.
Selvom priserne umiddelbart virker ok, ift hvad man ser på billederne, så er virkeligheden en anden.
Jeg kommer ikke til at købe herfra igen!
Virkelig god Kundeservice
Virkelig god Kundeservice
Bestilte to spoler, som hurtigt blev leveret.
Desværre var spolerne blevet skadet under transporten.
Jeg sendte nogle billeder til Disco Support.
To dage efter kunne jeg hente to nye spoler på posthuset.
Ringe kundeservice
Ringe (ingen) kundeservice. Bestilte en vare som de havde på lager iflg. webshoppen, men det passede ikke. Siger de sendte en mail, men fik aldrig nogen. Ugen efter skrev jeg til dem igen - intet svar. Dagen efter - intet svar. Derefter sendte jeg en mail og annullerede ordren - og har p.t. endnu ikke hørt noget. Det må være tæt den ringeste kundeservice jeg har oplevet. Useriøst foretagende. "Køb dansk" - glemt det!
Kan SLET ikke anbefales
Der er handlet 2 gange - første og sidste gang.
Bestilte nogle stik i 2 bestillinger fordi jeg lavede en fejl i 1. Bestilling. De skrev så til mig at jeg bare skulle skrive at 1. Bestilling skulle annulleres.
Nogle dage efter ringede jeg for at høre hvordan det gik med min pakke da jeg ikke havde hørt noget, men jeg var blevet glemt.
Der er så betalt for 2 bestillinger incl 2 gange fragt og med omdeling.
Idag får jeg en besked om at jeg kan hente min pakke PÅ POSTHUSET og der er ingen penge retur for det forkert bestilte.
En stor gang rod og overbetaling.
Et firma man ikke kan stole på.
Jeg lavede en bestilling, hvorefter jeg kort tid efter modtog en mail om, at ordren var afsendt.
Efter nogle dage skrev jeg til disco support for at høre, om de havde et track&trace nummer, idet jeg endnu ikke havde modtaget min ordre. Efter yderligere nogle dage modtager jeg så en mail, hvori Gert fortæller, at de har forsøgt både at ringe og skrive til mig, og at de ikke kan levere alt i min ordre, hvorfor de ikke har sendt noget. Desuden spørger Gert: “Hvad gør vi?”
Bottom Line i alt dette er: De skriver på deres hjemmeside, at de har tingene -> man bestiller og betaler -> man modtager hurtigt en mail om, at tingene er afsendt, men intet passer åbenbart. Desuden skriver de, efter man spørger til sin ordre, at de har forsøgt både at ringe og skrive, hvilket heller ikke passer. Man kan åbenbart ikke stole på dette firma, hvorfor jeg klart anbefaler, at man finder et andet sted at handle.
Nu bliver det spændende, om de, som lovet, refunderer mit allerede betalte beløb, efter at jeg har slettet ordren i mail med Gert.
Havde et produkt på lager som jeg ikke kunne få andre steder. 8 bundhjul til nogle garderobeskabe. Det sparede mig et helt nyt garderobeskab, som ellers var den løsning der var i udsigt, da selv dem som producerer skabet ikke kunne skaffe reservedele. Desuden meget hurtig levering lige op til påske (1 dag), så jeg kunne få skabet repareret i påsken og smidt 8 tons tøj tilbage i skabet. Det var værdsat. Kan kun anbefale firmaet.
Det er ikke så let at finde rundt på…
Det er ikke så let at finde rundt på siden, men varerne blev leveret meget hurtigt og til en fornuftig pris
DEN UNDERLIGSTE OPLEVELSE EVER!!!!
DEN UNDERLIGSTE OPLEVELSE EVER!!!!
Jeg talte med ejeren i telefonen. I starten en god samtale, men den endte med, at han sagde noget i retning af "jeg er syg, og nu gider jeg ikke tale med dig mere". Og så lagde han på!!!
Men han havde en vare, jeg ikke kunne finde andre steder (farve-granulat til plastik), så jeg valgte at lægge en ordre velvidende, at det var med risiko for, at den aldrig dukkede op.
MEN DET GJORDE DEN! Og endda allerede dagen efter!
Så 1 stjerne for kundeservice og 5 stjerner for enormt hurtig levering.
Hold jer langt væk!
Utrolig ubehøvlet at tale med da jeg ville forhøre mig om forsendelse på en ukurant pakke (for at gøre det let for ham). Han fortalte mig jeg bare skulle finde et andet firma, for det gad han da ikke forholde sig til (skulle ellers til at lægge en større ordre).
Hold jer langt væk!
En helt igennem dårlig oplevelse.
En helt igennem dårlig oplevelse at kommunikere med Gert. Ringede ham op ang. køb af skuffeskinner som er et fejlkøb og som skal byttes. Ved første opringning snakkede jeg med en it. supporter
( fink fyr) som henviste til Gert. Da jeg fik kontakt med denne overroulede han mig fuldstændigt, lod mig ikke komme til orde ogafsluttede samtale uden at have hørt mit ærinde.
Nu returnerer jeg skinnerne i håbet om at få pengene igen.
Hvordan kan den mand holde på sine kunder??
Talte med Gert start 15
Mangelfuld kunderservice
Talte med Gert start 15. november, da jeg ønskede at købe et produkt af ham, til en af mine egne kunder - en sag som haster. God samtale.
Vi finder den helt rette løsning og han meddeler ikke på noget tidspunkt at varen ikke er på lager.
Herefter får jeg en mail m betaling er gennemført og går ud fra at er i den skønneste orden.
d. 18. nov. får jeg en mail om, at mit produkt skal først lakeres "Hej. Vi skal lige have skinnen hjem fra lakkering. Jeg vil tro det bliver en gang her i ugen. Hilsen Gert" - hvilket jeg svarer "jeg øv - jeg troede det var en lagervare - skal installeres i et hus, der skal sælge ASAP. "
d. 26. november får jeg en mail om at min ordre er annulleret. Jeg kontakter Gert som overraskende meddeler, at ordren er annulleret af mig. Jeg fortæller at jeg ikke har annulleret orden, men var utilfreds med, at han ikke fortalte mig at produktet ikke er en lagervare, men skal lakeres først. Det hastede med at få varen.
Han ønskede tydeligvis ikke at tale m mig selvom at jeg meddelte, at jeg havde brug for varen. Han sagde at han ville ringe tilbage en dag. Har intet hørt siden. Rimelig skidt kundeservice - meget upålidelig.
Elendig returneringsservice
Efter jeg havde modtaget mine vare havde jeg i mellemtiden fundet en anden løsning. Jeg ønskede at returnere mine vare, men jeg fik at vide af Gert at jeg skulle forsøge at sælge dem på DBA - hvad sker der. Det tog mig mere end 2 mdr af få en returlæbel. Jeg skulle også rykke Gert for at overføre beløbet retur. Det kostede mig så mere end 200kr at returnere mine varer på et køb på 750kr. Mega dårlig oplevelse med Discosupport.
Dårlig stil
find et andet sted at købe jeres ting. der er ike styr på en skid og total dårlig kundeservice
2 uger forgæves venten.
Ventede ca. to uger på et motorværn, bare for at få en mail hvor der stod at der ikke var flere.. Total useriøst firma..