Product is degelijk wel geleverd en is ook zoals de omschrijving, maar de kwaliteit van de regendoucheset is NIET volgens omschrijving. Ookr reageren ze niet als je iets heb geretourneerd noch betalen... See more
See what reviewers are saying
Wij hebben in september 2023 een wastafel compleet met kraan gekocht. Wij ontdekten in mei/juni, dit jaar, lekkage, konden echter niet ontdekken waar het precies zat. Door vakantie en omstandigheden h... See more
Ik heb bij Douchekampioen een inbouw gun metal kraan, een regendouche en een toilet besteld voor mijn badkamer en ik ben meer dan tevreden. De gun metal afwerking is echt prachtig en geeft een... See more
Vorige jaar een Webo doucheset gekocht wat ons heel erg beviel! Vorige week ook de bijbehorende wastafelkranen en afvoer gekocht. Werd super snel geleverd en ook dit keer is de kwaliteit weer goed. We... See more
Dit is een heel fijn bedrijf reageert…
Dit is een heel fijn bedrijf reageert snel, en heeft geeft goede service! Zoals je mag verwachten. Alleen hier doen ze het ook!
We hadden 2 jaar terug een douchekraan gekocht. Deze 1,5 jaar geleden pas in gebruik genomen. Nu is de thermostaat al kapot. Een mail gestuurd. Ik moest foto’s sturen en daarna kregen we zonder gedoe een nieuwe thermostaat toegestuurd. Dus wat ons betreft is het top!
Super goede service
Echt een super service en ze denken met je mee! Wij zijn heel blij met douchekampioen, we hebben er onze badkamermeubel en spiegelkast gekocht de spiegelkast was kapot en krijgen een nieuwe hiervoor, heel erg blij mee!
Prachtige kranen en GEWÈLDIGE service!!!
Ik had prachtige inbouw kranen gezien bij de Douche Kampioen voor ons vakantiehuis, op vrijdag. Na sluitingstijd gemaild of ik ze mogelijk door vrienden in het weekend kon laten ophalen omdat zij naar ons toe kwamen. Dat kon; Alex was zelfs op zondag speciaal naar de zaak gegaan voor ons!
Jammer genoeg was er iets niet goed gegaan, maar ze waren meteen bereid de juiste onderdelen naar het buitenland te sturen omdat ze het zo vervelend vonden! Precies een week later kregen we de juiste sets binnen!
Wat een geweldige service! Het zijn prachtige kranen en we zijn super blij dat ze bij de Douche Kampioen zo enorm coulant en behulpzaam waren!
Foto’s van de kranen volgen!
Douche Kampioen; enorm bedankt voor de geweldige service 🎩‼️
Wandpanelen
Wandpanelen gekocht prima prijs kwaliteits verhouding
Behulpzaam personeel
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle reactie. Product met goede prijs, snel geleverd. Super tevreden.
Gratis nieuw onderdeel opgestuurd…
Gratis nieuw onderdeel opgestuurd gekregen naar een kapot geleverd onderdeel, binnen 2 werkdagen binnen. Vriendelijk en snel geholpen!
Net me bestellingen binnen gehad en zit…
Net me bestellingen binnen gehad en zit nog in dozen
De man aan de foon was erg aardig en behulpzaam
Ik hoop dat me spullen goed zijn
Want ze gaan pas over 2 weken opgehangen worden
Dus mij benieuwen
Maar voor nu geef ik gewoon 5 sterren omdat ze me goed geholpen hebben
Gr alie
Goede service! Bij het geleverde badkamermeubel waren 2 lades los. Direct de volgende dag werd er een nieuw meubel geleverd. Snelle communicatie en zonder moeite opgelost.
retourneren is bij douchekampioen niet goed mogelijk
Nadat bleek dat de online bestelde douche niet geschikt was/paste op de bestaande muur en ik douche & slang had teruggestuurd (wat op zich al ingewikkeld was omdat er geen retouretiket bijgeleverd werd), kreeg ik geen vergoeding. Er werd gestel: 'Wij vergoeden alleen een retourlabel als het product defect is.' Dus let op: beter elders een douche bestellen waar je wel kunt retourneren!!
Gouden doucheset gekocht
Gouden doucheset gekocht. Geen verschil met sets van 500 euro. Behulpzame verkoper.
Akoestische panelen besteld
Akoestische panelen besteld. Snel geleverd super kwaliteit. Korte en duidelijke communicatie.
badmeubel besteld ik wil weten welke kraan erop…
badmeubel besteld ik wil weten welke kranen erop zitten ivm een keuring laten niks weten is een wesseling bos london
Zeer goede service en mooie producten
Zeer goede service en mooie producten. Er iets niet helemaal goed met een kraan en gelijk een nieuwe kraan geregeld. Top service en heel vriendelijk en meedenkend. Bedankt.
Meer dan zeer tevreden over…
Meer dan zeer tevreden over DoucheKampioen! Mooie producten tegen een hele redelijke prijs. Bovendien uitstekende service toen er een product verkeerd geleverd was! Inmiddels onze badkamer en wc geïnstalleerd en we genieten dagelijks hiervan! Dank!
Wat een service!
Een jaar terug had ik bij douchekampioen een badkamerspiegel gekocht. Alles was toen goed verlopen en ik was tevreden over het product. Tot enkele weken geleden de spiegel schuin begon te hangen. De hangbeugels waren doorgebogen door het gewicht. Douchekampioen heeft dadelijk geantwoord dat dit niet mag en ze hebben een luxeversie van deze spiegel opgestuurd waarvan de hangbeugels veel steviger zijn. Ik ben dus heel tevreden en kan iedereen douchekampioen aanraden!
EEN ⭐️ is het niet eens waard
Een ster is zelf te veel, douche gekocht en binnen 14 dagen was er roest. Foto’s gestuurd en aangegeven dat ik de keuze hebt gemaakt omdat een andere en betere douche te kopen en aan hun laten weten. Ipv geld terug wilde men na aandringen van mij met €20 tegemoetkoming geven. Nou ik dacht het niet. Na dat ik met afwijzing heb gereageerd niets meer vernomen. Ik raad u niet uw aankopen 👉 te doen slechter dan dit nog NOOIT meegemaakt.
Fijn geregeld
Na wat over en weer bellen, met aller aardigste medewerkers. Het ontbrekende o derden mogen ontvangen.
Prima service
Toen het bestelde artikel niet voorradig was kreeg ik een prima alternatief aangeboden voor de zelfde prijs. Daarna werd het snel geleverd.
Verkeerde kleur en de helft geleverd…
Wastafel besteld met hangkast en spiegel.
Positief: de hangkast
Negatief; 1/ de kleur was niet meer te verkrijgen, oké
geen probleem een ander kleur ( voor
verhuur)
2/ geen wastafel
3/ geen sifon
4/ geen spiegel
Mail verstuurt en enkel wastafel en spiegel gekregen.
mail verstuurt en geen antwoord. Het is betaald en we zijn er vanaf.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.