Dressme Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Varen var i og for sig fin nok, men jeg valgte alligevel at returnere den. Varen blev sendt afsted 8 dage inden de 14 dages fuld returret udløb! På trods af dette modtog jeg en lidt fornærmende mail o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg var meget tilfreds med min handel hos Verdious' Wardrobe. Fin betjening, sikkerheden var i orden og varen kom hurtigere end forventet. Jeg vi dog foreslå at man kunne sætte et kryds i en rubrik... See more

Rated 2 out of 5 stars

Købte et sæt, hvor der hang snorer rundt omkring på det, altså syninger. Overhovedet ikke tilfreds til den pris!! - købte også en bikini hvor stropperne hele tiden ryger af, det ikke meningen de s... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

About Dressme

Information provided by various external sources

DressMe sælger bl.a.tøj online til kvinder som elsker at forkæle sig selv,. Vi sælger også sko og støvler og diverse accessories. Vi ønsker at give dig den bedste service og sørge for at du får en god købeoplevelse

Vi sætter en stor ære i hurtig levering, lave priser, god kvalitet og at gøre det nemt for vore kunder at returnere. Gratis levering til dit nærmeste posthus og gratis bytte. Føler du dig ikke tilfreds med din handel hos DressMe, så bedes du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger inden du laver en anmeldelse, så vi sammen kan finde en løsning.

Se vores udvalg af:

• Kjoler til fest her
  • Badetøj til damer her
  • Kjoler til hverdag her
  • Flotte og smukke kjoler her

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

fabelagtig <3

Hurtigt og nemt. Og rigtig god service .
Bestilte nogle sko i forkert størrelse og efter jeg kontaktede DressMe garanterede de at de ville bytte størrelsen. Og alt var perfekt da jeg modtog pakken.
Og elsker mit tøj og mine sko ☺

April 27, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Min varer var ikke helt som jeg forventede og i løbet af 3 dage var den sendt retur, byttet til en hel anden vare og den nye modtaget af mig, helt fantastisk hurtigt og rigtig sød sælger der guidede mig igennem det hele, kan klart anbefales

April 19, 2016

Ikke tilfreds

- købte også en bikini hvor stropperne hele tiden ryger af, det ikke meningen de skal kunne det på den måde.
Kan bestemt ikke anbefale Dressme.dk

February 15, 2016

Hej Bettina

Først og fremmest er jeg ked af at du har modtaget varer du ikke er tilfreds med. Men samtidig undrer jeg mig over, hvorfor du ikke har skrevet til mig omkring dette? Det er jo derfor der er noget der hedder reklamation, retur, bytteservice. Er man ikke glad for sine varer, så synes jeg bestemt man skal gøre brug af sine rettigheder. :-)

Hvis stropperne falder af i "krogen", så skal stropperne strammes noget mere :-)

Kan jeg ikke få dig til at sende mig en mail på info@dressme.dk, så jeg kan se hvad jeg kan gøre for dig?

Dressme.dk

Rated 1 out of 5 stars

Ødelagte skod sko og skod betjening

Jeg bestilte et par malia støvler fra jer i sidste søndag. Jeg modtog dem tirsdag og det er super godt med så hurtig levering.
Jeg har brugt skoene 4!!!!! Gange, og de er fuldstændig revet op i deres palietter og man kan se direkte ind til skoen. Direkte skod kvalitet. I siger på jeres telefonsvarer at i har åbnet på telefon mellem 10-12 men nu har jeg ringet forgæves begge dage mellem 10-12 uden at nogen tog den ude ved jer. Jeg har også skrevet en mail, men der er der heller ikke kommet et svar. Jeg er dybt skuffet!!!!!!!!!!!!! Og jeg forventer pengene tilbage med det samme jeg kan få fat på jer. Så venligt svar på min mail!!!!!!

January 26, 2016

Hej Sabine

Først og fremmest så står det ikke nogen steder at vi yder telefonisk support. Og da vi "prøvede" opstod der tekniske problemer, så det er sat midlertidigt i bero til der er helt styr på det :-)

Det er naturligvis super ærgerligt, og ikke i orden at støvlerne går i stykker. Det sker desværre, og så er vi altså ikke blege for at give penge retur!

Vi modtager en mails fra dig i går kl. 17.27, jeg læser mailen i dag ved middagstid og svarer efterfølgende. Er det dårlig service?

Jeg har refunderet pengene for støvlerne, fordi det er sådan en reklamation foregår. :-)

I mine øjne har jeg gjort hvad der kunne gøres. Jeg er også nødt til at være sammen med min familie om aftenen. :-)

Jeg beklager din oplevelse.
God aften

Indehaver af Dressme.dk

Sådan skal det gøres

Har handlet hos Dressme og alt forløb perfekt fra første klik til den hurtige levering . Jeg kan ikke sætte en finger på noget der skulle være anderledes . mange netbutikker ville kunne lære noget her . jeg vil helt sikkert handle gaver til mon kone her igen .

December 22, 2015

Optimalt :)

Billigt tøj, fin kvalitet og hurtig levering. Jeg er en meget tilfreds kunde.

December 1, 2015

Super

Det er første, men bestemt ikke sidste gang... Jeg handler hos Dressme.dk ...
Jeg er så glad for mit køb og endnu mere kvaliteten 😊))

October 23, 2015

Perfekt

Jeg havde nogle problemer angående noget tøj. Og jeg kontaktede Nanna Petterson.
Og det var høflige og hurtige svar.
Meget hurtig levering. Og ikke mindst nogle skønne varer!.

September 25, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig vare, pengene for langsomt retur.

Varen snød meget i forhold til fotoet i annoncen. Jeg ville have mine 299 kr. retur. Modtog pakken den 28. juli. Returnerede den fra posthuset den 5. august. DressMe var mellem 2 returadresser, så pakken blev væk i Postdanmark, hvad var mit ansvar, mente DressMe. Desuden var det min fejl, fordi jeg ikke havde sendt mail om at jeg ville returnere. Ikke uden gnidninger fik jeg pengene retur på min konto 31. august 2015.
Jeg vil ikke handle der igen.

August 24, 2015

*******
OPDATERING:

Jeg tog samme dag kontakt til postdanmark mht den forsvundne pakke. Og dagen efter modtog jeg pakken fra postdanmark.

Kunden har fået refunderet pengene for jakken, og sagen er afsluttet. :-)

*******

Hej Susanne.

Tak for din anmeldelse, men jeg må have lov at sige at du først og fremmest er lige lovlig hurtig til at dømme og beskylde mig for at lyve. For vi har lige snakket sammen i telefonen for 10min, siden hvor du lød samarbejdsvillig og positiv?

Det er da beklageligt, at den jakke du har købt, ikke levede op til dine forventninger. At jakken er onesize, er korrekt, og den er nemlig normal i størrelsen, men jeg vil ikke afvise, at din jakke er fejlsyet, hvilket vi kunne have fundet en løsning på, hvis blot du havde skrevet, eller ringet noget før.

Lad mig lige gøre det klart: Vi har IKKE modtaget din returnering. Hvilket er årsagen til at du netop ikke har fået dine penge retur eller hørt fra os?

Ud fra dette, kan jeg desværre konkludere, at du ikke har læst vore handels- og leveringsbetingelser, for deri står, at når du ønsker at gøre brug at din returret, skal du meddele det til os pr mail. Dette har du ikke overholdt, for der er ingen mails modtaget fra dig.

Du sagde til mig i telefonen, at det ikke kan være dit problem at pakken ikke er kommet frem. Du insisterede på at få dine penge retur. Og jeg kan sagtens se situationen fra din vinkel, men prøv at se den fra vores også?

Jeg lovede at undersøge sagen, selvom det egentlig er din opgave, for pakken er dit ansvar indtil vi har modtaget den. Men for at gøre det hele lettere for dig, har jeg naturligvis påtaget mig den tjans, og så vil jeg vende tilbage til dig så snart jeg har snakket med postdanmark.

Til info, så nævnte jeg også pr. telefon, at vi har skiftet adresse. Jeg er dog sikker på, at brevets forsvinden har noget at gøre med vores adresse skift. Så vær sød at tjekke den postkasse, eller dit lokale posthus, om den skulle være kommet retur?

Er ked af din hurtige og upræcise vurdering af sagen, som du har meddelt mig om, for under 1 time siden.

Vi skrives ved via mail, Susanne :-)

Dressme.dk

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havede bla bestilt en jakke, de havede den ikke i min str, så jeg fik en SMS i hvor der stod om de måtte sende en anden str 😄 dagen efter havde jeg min bestilling.
Jeg kunne desværre ikke passe nået af det men tilbage leveringen gik over alt forventning, 3 dage sener var der styr på alt.
Kan varmet anbefales......

August 12, 2015

Hurtigt og nemt

Bestilte tirsdag aften og havde det torsdag morgen! Dejligt med hurtigt levering. De lever helt klart op til det de skriver.
Priserne og udvalget er til at overskue og godt.
Meget tilfreds, og helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter Dressme.

May 26, 2015

Kan 100% anbefales

Fantastisk kundeservice, gode priser, hurtig levering, tøjet lever op til forventningerne. Har handlet der en masse gange og kommer jeg helt bestemt også til fremadrettet :-).

May 19, 2015

Smukt!

Ingen problemer hos DressMe. Jeg kan kun være glad og tilfreds, de holder deres garanti på hvornår de sender posten og hvor længe der går før man modtager det.
Hurtigt og skøn betjening! 😃

April 15, 2015