Varen snød meget i forhold til fotoet i annoncen. Jeg ville have mine 299 kr. retur. Modtog pakken den 28. juli. Returnerede den fra posthuset den 5. august. DressMe var mellem 2 returadresser, så pa... See more
Company replied
Varen var i og for sig fin nok, men jeg valgte alligevel at returnere den. Varen blev sendt afsted 8 dage inden de 14 dages fuld returret udløb! På trods af dette modtog jeg en lidt fornærmende mail o... See more
Company replied
Jeg var meget tilfreds med min handel hos Verdious' Wardrobe. Fin betjening, sikkerheden var i orden og varen kom hurtigere end forventet. Jeg vi dog foreslå at man kunne sætte et kryds i en rubrik... See more
Company replied
Købte et sæt, hvor der hang snorer rundt omkring på det, altså syninger. Overhovedet ikke tilfreds til den pris!! - købte også en bikini hvor stropperne hele tiden ryger af, det ikke meningen de s... See more
Company replied
Information provided by various external sources
DressMe sælger bl.a.tøj online til kvinder som elsker at forkæle sig selv,. Vi sælger også sko og støvler og diverse accessories. Vi ønsker at give dig den bedste service og sørge for at du får en god købeoplevelse
Vi sætter en stor ære i hurtig levering, lave priser, god kvalitet og at gøre det nemt for vore kunder at returnere. Gratis levering til dit nærmeste posthus og gratis bytte. Føler du dig ikke tilfreds med din handel hos DressMe, så bedes du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger inden du laver en anmeldelse, så vi sammen kan finde en løsning.
Ingridsvej 70, 4070, Kirke Hyllinge
No recent history of asking for reviews
Jeg er super godt tilfreds med handlen og mine valg af tøjet og jeg vil rigtig gerne handle her igen.....
Virkelig dårlig kvalitet, lignede noget der var importeret rigtig billigt fra Kina af.
Ville ikke købe der inde fra igen overhoved, rigtig skuffet .
+ hurtig levering

Reply from Dressme
De gange jeg har købt kjoler i jeres netbutik, er de altid kommet hurtigt frem. Og de går altid over min forventning, hvor flotte de er, det er også dejligt at man kan regne med størrelserne man bestiller.
Med venlig hilsen Louise Bruun
Overskriften siger det hele, alt spiller simpelthen når man handler på Dressme.dk :-)
Bestilte tøjet og fik det leveret på ingen tid. Havde bestilt forkert størrelse på noget af tøjet og andet passede bare ikke mit krop.
Sendte det tilbage, på ingen tid var der en pakke med det tøj, som jeg ønskede ny størrelse på. Pengene på tøjet jeg ikke skulle have alligevel, stod på min konto før jeg fik den nye pakke.
Intet ondt at sige, 2. gang jeg har handlet her nu :)
Helt klart et godt sted at handle , gode priser og hurtig levering.
Har købt den fedeste jakke til ingen penge, fri og hurtig fragt! :D
Dress me er en rigtig god og pålidelig side, og man får hvad man bliver ''lovet''.
Jeg har lige købt en vinterjakke derinde, som jeg er meget tilfreds med, og har også købt derfra én gang før, hvor det gik smertefrit.
Bestilte varen onsdag, jeg havde den lørdag.
Så alt i alt en virkelig god oplevelse.
Ps. Det lille bitte minus der var med fragten var, at de skrev 1-2 dages leverings tid, og forsendelse samme dag (inden et hvis tidspunkt på dagen selvfølgelig). Jeg bestilte onsdag morgen, men jakken var der først lørdag, altså 3 dage efter. Det gjorde ikke mig noget, men det kunne jo være andre blev skuffede... Men man skal jo ikke brokke sig, 3 dage er også lynene hurtigt og lækkert efter min mening! :D

Reply from Dressme
Jeg har handlet flere gange hos Dressme.dk. Er vild med deres billige flotte tøj.
Sidste gang fik jeg tilsendt en kjole med plet på, men det var så nemt ordnet. Jeg sendte den retur samme dag i retur-posen man får med. 2 dage efter fik jeg en ny kjole, en undskyldning og en fin lipgloss;)) super service!! Kan kun anbefales;)
ingen problemer, kun god og hurtig service, vil helt klart handle her igen ;-)
Fra man har bestilt og betalt er man blot ca 5 min efter underrettet om bestillings modtagelse og blot en lille time senere fik jeg at vide at min vare var på vej. Modtog en fin vare der til fulde levede op til det der stod. Her kan du roligt handle
Jeg fortryder ikke at handle med Dressme, de har gode og stilet tøj.
De opfylder leveringstiden og man kan stole på dem
Overskuelig hjemmeside, gode priser, hurtig og ikke mindst gratis levering. Kommer helt sikkert til at handle her igen.
jeg har købt 2 kjoler - de blev leveret indenfor et par dage, så jeg har nået at have dem på den dag, jeg har haft brug for dem.
God kvalitet af stoffet, sidder udmærket :)
Jeg købte en trenchcoat hos Dressme for nylig og Nana var super sød til lige at mål af jakken for at se om den ville passe mig. Og der var hurtig forsendelse af pakken. Kan helt klart anbefale at handle hos Dressme.
Fantastisk? 2 dage efter kunne jeg hente min kjole fra pakkeboksen og det er IKKE første gang jeg køber tøj derfra!! Og bliver hellere ikke sidste gang.. Tak dressme for en perfekt og hurtig levering til højeste forventning
Nemt, Hurtigt, billigt og god service. Så kun gode oplevelser her fra.
Fuld tilfredshed. Hurtig levering. Størrelser, farve og forventninger på varer er fuldt indfriet. Nem og overskuelig hjemmeside. Har handler der 1 gang, gør det gerne igen og kan bestemt anbefales
Jeg havde aldrig handlet ved Dress me før. Havde set lidt på en jakke, men var ikke sikker på om jeg kunne passe den. På produktet stod der at den var lidt lille i størrelsen og lå man mellem 2 størrelser skulle man vælge den største. Jakken fandtes i M og XL og jeg mente jeg skulle bruge en str. L. Jeg skrev til kundeservice omkring mine mål, hvor Nanna Petersson svarede yderst kundeminded tilbage og det endte med jeg købte jakken i M. Jeg fik jakken allerede den efterfølgende dag og den sidder perfekt.
Super service, kan kun anbefale Dress Me til andre, det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her ! :)