Super snelle levering en makkelijk te bestellen. Zeker aanrader om terug te komen. Hoesje ook helemaal naar m'n zin. Zag zelfs dat ze ook wijnen verkopen op dressmywijn.nl! Echte aanrader dus.
See what reviewers are saying
Mijn bestelde laptoptas werd zeer snel bezorgd, maar na uitpakken bleek mijn bovenmaatse laptop niet te passen. Ze hebben toen geinformeerd bij hun leveranciers naar een alternatief. Uiteindelijk blee... See more
Hardloop armband van Adidas besteld (Griffin). Was in huis nog voor hij betaald was ;) Erg tevreden over de vlotte afhandeling!! Overzichtelijke site waarvan de zoekmachine prima werkt. Ze hebben oo... See more
Company details
Information provided by various external sources
In onze webshops vind je alleen maar A-merk accessoires voor je elektronische apparatuur, zoals je iPhone of andere Smartphone, iPad, Macbook, Laptop of Camera.
Contact info
Markt 7H, 9401GS, Assen, Netherlands
- 073-711 45 15
- support@DressMy.nl
- www.dressmyiphone.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super snelle levering!
Bestelling geplaatst voor 23 uur en ik had het de volgende dag in huis. Goeie, snelle levering.
Top-service!
Prima service, ook als het even 'tegen' zit.
Doen wat ze afspreken!
Geweldige service
Geweldige service! Hoesje voor de iPhone besteld. Deze vertoonde redelijk snel na leveren een rare bobbel. DressMyIphone nam snel contact op met de fabrikant en regelde vervanging. Zeer goed opgepakt. Absolute aanrader!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf , mooie plaatjes maar verkopen chinese rommel,
Op 23 mei gebelt door het bedrijf ivm de review , en duidelijk uitgelegd waarom ik dit vindt .
Er zijn toen ook afspraken gemaakt die niet worden nagekomen, dus praten dat ze iets op willen lossen is ook niet meer dan praten.
Een van de afspraken was ook dat de site zou worden aangepast zodat men wist dat het een print is die gekocht wordt en niet zoals het nu lijkt een artikel gemaakt van Roggehuid , of Krokodillenhuid.
Gezien het prijsniveau mag je ook denken dat het echt is ,
De foto lijkt ook niet op datgene wat je ontvangt.
Er wordt ook beweerd dat het de beste kwaliteit leer zou zijn , helaas klinkt dit mooi maar is niet het geval , Als het al leer is dan is het een slechte kwaliteit .
Van het geheel wat je ontvangt is de verpakking het mooist .
Zie de review als een waarschuwing ,!
Een aan de schrijver van het antwoordt :
We hebben afspraken gemaak t die u tot op de dag van vandaag niet nakomt !! , dat zegt mijns inziens voldoende .
Uw eerste voorstel was , om de review te verwijderen en dan kon ik het hoesje terugsturen , maar ik had de verpakking niet meer dus dat vindt ik niet fair.
De site zou door u worden aangepast , dit om duidelijk aan te geven dat het slechts een print is.
Voorts zou u mij om mij tegemoet te komen een financieel voorstel doen.
Tot op de dag van vandaag niets vernomen , alleen domme antwoorden geven op een goudeerlijke review. !!

Reply from DressMyiPhone.nl
Artikel blijkt gewoon een 2ehands product. Ongelooflijk.
Gisteren mijn autohouder voor de iPhone ontvangen. Vond het al raar dat de verzegeling was verbroken en bij nadere inspectie bleek idd dat er een krasje op de houder aanwezig was. Hij doet het gelukkig wel maar hier zien ze mij nooit meer terug. Ik raad iedereen aan een ander bedrijf te zoeken die de zekerheid van een nieuw product wil. Ik ben iig weer een illusie armer.

Reply from DressMyiPhone.nl
Uitstekende service, volledig betrouwbaar
17/09/2015
Heb hoesje besteld voor de iphone 6 (rekening gecontroleerd, is juist besteld) echter de iphone 6 Plus ontvangen. Die is veel te groot.
Geprobeerd te bellen, maar alleen maar volledige stilte. Bleek een storing te zijn.
E-mail gestuurd, waarop binnen ca. 2 uur keurig antwoord kwam. Er is dezelfde dag nog een nieuw hoesje gestuurd. Echter helaas opnieuw een iphone 6 Plus.
Blijkt dat ze verkeerd waren ingeboekt (2 stuks) in het systeem. Menselijke fout. Het juiste hoesje (iphone 6) was dan ook niet op voorraad. Ik moet een week wachten.
Tot zover het slechte nieuws.
Het goede nieuws?
- Er is een gratis screenprotector meegestuurd met het 2e hoesje (welke dus ook de Plus bleek te zijn).
- Vervolgens heb ik een ander hoesje te leen gekregen, totdat de nieuwe weer binnenkomt.
- Ik heb een kortingscode van 10% gekregen op de volgende bestelling.
De reden voor mij om een goede beoordeling te geven is omdat de reactietijd zeer snel was, ook buiten kantooruren om. De nazorg was goed, alsmede het inlevingsvermogen in de situatie (hoesje was nodig voor een reis).
Helemaal prima dus.
Supertoko!
Snelle opvolging op je vragen aan support, snelle levering van je spulletjes, uitstekende aftersales enz. Ik zou dit bedrijf aan een ieder aanraden en dat doe ik dan ook bij deze!
Dit is een van de betere winkels...
Goed
Hallo. Mijn SwitchEasy snel na bestelling ontvangen. Hij ziet er mooi uit en ik kan mijn iPad2 nu gemakkelijk op verschillende manieren neerzetten. De service en kwaliteit zijn zeer goed te noemen.
Wacht nog steeds op bestelling
Vrijdag 15 maart mijn iPhone case al besteld.
Ik zou een mail krijgen wanneer deze verzonden werd naar postNL.
Deze mail heb ik nu, 11 dagen later, nog steeds niet ontvangen. Dus DressMy heeft het pakketje gewoon nog niet verzonden.
Ik heb er afgelopen vrijdag, 22 maart, nog even een mail achteraan gestuurd, maar tot dusver geen reactie.
Ik heb geduld, maar hebben meer mensen hier ervaring mee?
----------------------------------------
Afgelopen dinsdag heb ik bovenstaande beoordeling geplaatst en deze is volledig onterecht.
Na het plaatsen van de beoordeling kreeg ik meteen een mailtje van Dressmyiphone.nl dat ze niet wisten wat er fout was gegaan. Na wat heen en weer mailen, bleek de fout te zitten bij iDeal. Er was iets fout gegaan met de betaling, waardoor de bestelling niet helemaal door was gekomen. Hier kan Dressmyiphone.nl natuurlijk niets aan doen.
Na het mailen heeft Dressmyiphone.nl mijn pakketje meteen verzonden en de volgende dag had ik het ook al in huis. TOP service!!
Daarbij heb ik vanwege het ongemak zelfs nog een kortingsbon voor een volgende aankoop gekregen, dit is natuurlijk al helemaal top!
Ik ben superblij met mijn iPhone 4s Case en hoop er veel plezier aan te beleven.
Jordy
Hoesje voor mijn nieuwe telefoon gekocht, nou dikke 10! dinsdag besteld, woensdag in huis..
super produkt dat zeer snel is verstuurt
De keuze is enorm, En het produkt wat op voorraad is worden zeer snel verstuurt. Al met al een top bedrijf.
SwitchEasy Vulcan Black iPhone 4S
Ik zocht voor mijn iPhone 4S een goed beschermend hoesje. Uit ervaring weet ik dat SwitchEasy kwalitatief goede producten heeft. Dus ook nu weer gekozen voor dit merk. Ik was alleen bang dat de Vulcan niet zou passen voor de iPhone 4S ivm de mute knop op de zijkant. Deze zit bij de 4S een stukje lager dan bij de iPhone 4. Na een mailtje gestuurd te hebben, binnen no time een mailtje terug met de zekerheid dat dit hoesje voor 100% zou passen.
Uiteindelijk besteld, met ideal betaald en de volgende dag in huis. Verzendkostenvrij.
Al met al een prima klantenservice die snel reageerd op vragen en zeer snel leverd. Bedankt en wellixgt tot een volgende keer.
Prima
Hoesje voor mijn Iphone heel snel ontvangen kreeg ook nog een korting en dat is altijd leuk natuurlijk
Prima
Hoes besteld voor mijn nieuwe iPad 3. Was bekend dat het product nog niet leverbaar was. Gisteren netjes een mail ontvangen dat het product verzonden was. Vandaag ontvangen met de post.
Uitstekend
Had naar aanleiding van mijn bestelling twee vragen. Werd binnen een uur zeer correct terug gemaild door een medewerker van de afdeling klantenservice. Groot compliment voor de klantvriendelijkheid en snelheid!! Deze website + achterliggende organisatie is wat mij betreft meer dan uitstekend!
W. Brand
BookBook voor iPhone
Ik heb de BookBook cover voor de S4 besteld en zoals beloofd lag het een dag later in de brievenbus! De site is overzichtelijk en ook de leveringsvoorwaarden zijn helder en duidelijk.
Ik ben zeeeer tevreden!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.