DressMyiPhone.nl Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super snelle levering en makkelijk te bestellen. Zeker aanrader om terug te komen. Hoesje ook helemaal naar m'n zin. Zag zelfs dat ze ook wijnen verkopen op dressmywijn.nl! Echte aanrader dus.

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service! Hoesje voor de iPhone besteld. Deze vertoonde redelijk snel na leveren een rare bobbel. DressMyIphone nam snel contact op met de fabrikant en regelde vervanging. Zeer goed opgepakt.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelde laptoptas werd zeer snel bezorgd, maar na uitpakken bleek mijn bovenmaatse laptop niet te passen. Ze hebben toen geinformeerd bij hun leveranciers naar een alternatief. Uiteindelijk blee... See more

Rated 1 out of 5 stars

Gisteren mijn autohouder voor de iPhone ontvangen. Vond het al raar dat de verzegeling was verbroken en bij nadere inspectie bleek idd dat er een krasje op de houder aanwezig was. Hij doet het gelukki... See more

Company replied

Company details

1. Cell Phone Accessory Store

Information provided by various external sources

In onze webshops vind je alleen maar A-merk accessoires voor je elektronische apparatuur, zoals je iPhone of andere Smartphone, iPad, Macbook, Laptop of Camera.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Hardloop armband besteld

Hardloop armband van Adidas besteld (Griffin). Was in huis nog voor hij betaald was ;) Erg tevreden over de vlotte afhandeling!!
Overzichtelijke site waarvan de zoekmachine prima werkt. Ze hebben ook dressmymac en dressmylaptop. Check ze voor leuke hebbedingen!

March 4, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Prima service, snelle mail afhandeling en verzending.
Men had nog even contact opgenomen of ik wist dat een iPad cover inderdaad voor de iPad 1 was en niet ging passen op de 2. Vond ik netjes.
Uiteindelijk was het hoesje zelf crap maar daar kan de shop niets aan veranderen.

March 3, 2012

prima!

Transparante website, online shop met brede keuze.
Aankoopadvies via mail gekregen, van een goed product.
Snelle en correcte levering.

March 3, 2012

Fantastisch en supersnel!

Gebruiksvriendelijke bestelsite en supersnel geleverd. Eerder gezocht naar deze laptop trolley en die was maar moeilijk verkrijgbaar en levertijden waren 2-3 maanden. Hoewel bij dressMy 3 werkdagen stond had ik deze vrijdag besteld en maandag ontvangen, echt fantastisch en supersnel!

Erg tevreden, volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen.

February 27, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en een prima deal!

Ik had een Mophie Juice Pack Boost 2 RED besteld, maar ik kreeg tijdig bericht dat de levertijd iets langer zou zijn. Gelijk werd een aantal alternatieven aangeboden, waaronder een goede deal voor een Mophie Juice Pack Powerstation 2 RED! Deze had ik binnen 2 dagen al in huis! Prima service met duidelijke, vriendelijke en vlotte communicatie! Snelle levering van een zorgvuldig verpakt prima artikel! Zeker een aanrader voor een volgende bestelling!

RIA BOOIJ HELLEVOETSLUIS

HALLO, IK HEB MIJN TELEFOONHOES SNEL BINNEN GEKREGEN , ZIET ER GOED UIT , WAS NETJES VERPAKT, MIJN NIEUWE TELEFOON MOET VOLGENDE WEEK KOMEM, DUS DAN WEET IK PAS OF HET PRETTIG IN HET GEBRUIK IS.

Aanrader!!!!

Had al gezien op de site dat het hoesje dat ik wilde niet direct op voorraad was!
Zou ongeveer 3 tot 5 werkdagen duren! Maar uiteindelijk had ik het hoesje veel sneller binnen!
Helemaal top!
Netjes verpakt! Duidelijke communicatie!
Zal zeker weer bestellen!

Groetjes

Oplossen van probleem

Ik was zelf de oorzaak dat het pakketje op het verkeerde adres werd afgeleverd. Met zeer attent uitzoekwerk van de support medewerker is het probleem opgelost en alsnog naar het goede adres gestuurd. Top. Zeker de moeite waard om vaker een bestelling te doen.

February 15, 2012

Snelle correcte levering

Donderdagmorgen bestelt, vrijdag al in huis!

Netjes conform afspraak, overzichtelijke factuur.

Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen!

February 12, 2012
Rated 5 out of 5 stars

snelle levering goede response op vragen toppie

Heb daar wat hoesjes besteld en deze zijn snel en goed bezorgd.
Had wat problemen met een hoesje maar had deze al gebruikt.
De winkel wist mij wel wat korting te geven op mijn volgende bestelling.
Das nog eens mee leven met je klanten Toppie ga zo door..

En helemaal toppie is de gratis verzending !!

February 6, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Supersnelle en vriendelijke klantenservice!

Ik plaatste vrijdagavond mijn bestelling voor een BodyGuardz Full Body Protection, deze werd de volgende dag verzonden en ik kreeg hem maandag binnen. Het opplakken van de protectors ging echter moeizaam, hij stak aan de onderkant een stukje uit, waarschijnlijk door een fabricagefout. Hierna heb ik contact opgenomen met de Klantenservice die mij zonder problemen een andere versie op wouden sturen. Dezelfde dag dat ze mijn retourzending ontvangen hadden, stuurde ze een nieuwe op, waaarna ik het na 2 dagen binnen had. Supersnelle levering en uitstekende klantenservice. Ik zal zeker nogmaals bij DressMy bestellen!

January 29, 2012

super

ik had een 's avonds bestelling geplaats van een case voor de iphone 4, de switcheasy nude, beetje gehaast en zag dat ik de verkeerde kleur had besteld. meteen een mailtje gestuurd en 's ochtends een reactie dat ze de bestelling aangepast hadden. de dag erna het al binnen.
super snel en super service.

January 29, 2012

The Trustpilot Experience