Xavier de Cocklaan 78, 9831 Sint-Martens-Latem, Oost-Vlaanderen, BE
Company replied
wij waren zeer tevreden over ons bezoek aan de toonzaal van dsm keukens in sint martens latem. we werden vriendelijk geholpen door de verkoper die veel kennis van zaken had en luisterde naar onze we... See more
Company replied
Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.
Written by the company

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast
Xavier de Cocklaan 78, 9831, Sint-Martens-Latem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vandaag hadden we de eindbespreking voor onze keuken met binnenhuisarchitecte ELIEN van DSM in St. Martens Latem. We zijn heel tevreden over het resultaat: er wordt volop geluisterd naar onze ideeën en afgestemd op het haalbare, wat meestal wel mogelijk is. Alles verloopt heel professioneel maar ook gemoedelijk. Fijne ervaring tot nu toe . Ook de eerste besprekingen met TYcho verliepen vlot We hopen dat de plaatsing van onze keuken even vlot zal verlopen maar hebben er alle vertrouwen in. Dank je wel Elien!! Wij kijken al uit naar het resultaat.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
We hadden een afspraak met Eline om de laatste punten te bespreken, Eline maakte veel tijd voor ons, echt niets was teveel, top, top top !

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Super tevreden over samenwerking met DSM keukens in Sint Martens Latem.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Heel vriendelijke mensen nemen genoeg tijd om verschillende materialen te tonen het verschil tussen kwaliteit te tonen en antwoord te geven op alle vragen die je maar hebt hebben hierdoor ook onze keuken bij dsm gekozen

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Mooie showroom in Latem. Zeer professioneel en rustig advies van Tycho Poupeye, die ook steeds zeer snel meedenkt en in oplossingen werkt. Zeer tevreden.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
we werden vriendelijk geholpen door de verkoper die veel kennis van zaken had en luisterde naar onze wensen. een echte aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en deskundig advies!

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Op bezoek bij DSM keukens te Sint-Martens-Latem om inspiratie op te doen bij de bepaling van een nieuwe keuken. Niets heeft ons doen vermoeden dat we diezelfde dag overstag zouden gaan. Dit heeft alles te maken met de meer dan professionele tussenkomst van Guillaume, onze keukenadviseur die naar ons heeft geluisterd en vooral gehandeld, via een constructief overleg. Dit heeft geresulteerd in de opmaak van een bestelbon voor onze nieuwe keuken, wat ons meteen de nodige rust gaf in iets wat geen alledaagse aankoop is. Bedankt Guillaume, bedankt DSM.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken voor de begeleiding die we kregen bij DSM Keukens, en in het bijzonder voor Eline.
Eline is bij ons traject pas later betrokken geraakt, maar heeft vanaf dat moment echt het verschil gemaakt. Waar we voordien nog met enkele twijfels en onduidelijkheden zaten, wist zij deze meteen weg te nemen. Dankzij haar aanpak, heldere communicatie en sterk inlevingsvermogen kregen we niet alleen een goed gevoel, maar ook het volle vertrouwen terug in DSM Keukens.
We willen hierbij ook kort Steven bedanken, die ons in die fase heeft gecontacteerd om ons gerust te stellen en ons doorverwees naar Eline. Die opvolging en zorg hebben we sterk geapprecieerd.
Eline nam uitgebreid de tijd om onze bouwplannen samen te bekijken en dacht actief mee om alles uit te werken tot een mooi en coherent geheel. Haar oog voor detail en gevoel voor esthetiek zorgen ervoor dat het ontwerp volledig klopt en perfect aansluit bij onze verwachtingen.
We zijn bijzonder tevreden over het eindontwerp en de 3D-plannen, die ons een zeer realistisch beeld geven van het eindresultaat.
We kijken met veel vertrouwen uit naar de plaatsing en het uiteindelijke resultaat.
Een absolute aanrader om met Eline samen te werken!

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Vanaf het eerste moment toen we de toonzaal van DSM Keukens Sint-Martens-Latem binnen stapten werden we op een correcte manier geholpen. Wij werden bijgestaan door Steven die ruim de tijd nam om naar ons te luisteren en dankzij zijn ervaring proactief met ons mee dacht. Om zo uiteindelijk tot een ontwerp te komen waar wij ons comfortabel bij voelden en waarvan wij nu, na uitvoering van de werken, 100% tevreden zijn.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Met een persoonlijke en professionele aanpak zonder opdringerig te zijn heeft Guillaume De Meulemeester onze keuken mee vorm gegeven. We zijn tevreden van het resultaat en de opvolging vanaf het eerste contact in de toonzaal tot de finalisering van het ontwerp. Wij kunnen DSM samen met Guillaume alleen maar aanraden.

Technieker Rudy Dv is een zeer bekwame en vriendelijke persoon
Jarenlange ervaring die ten goede komt aan de klant

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Men heeft de tijd genomen om te luisteren naar men wensen, meegedacht in het samenstellen van de keuken. Alsook werd alles duidelijk en volledig gecommuniceerd. Het was een aangenaam bezoek, we werden goed ontvangen door Guillaume De Meulemeester. We voelden geen tijdsdruk, er was een ontspannen sfeer en hij geen enkele vraag of bedenking was teveel voor hem. Dank je wel voor de vlotte begeleiding in het ontwerp van de keuken.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Dankzij DSM hebben wij onze droomkeuken. Er werd een keuken getekend volledig naar onze smaak, er werd geluisterd naar wat onze wensen waren en wij konden nadien ook met al onze vragen bij onze dossierbeheerder terecht. Ook de plaatsing verliep heel vlot en netjes. Wij zouden DSM zeker aanbevelen.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Denk goed na vooraleer je een bestelling plaatst bij DSM ; ik verklaar mij nader :
Ontvangst en afhandeling in de winkel : prima ; opvolging door de planning : dramatisch is nog maar zacht uitgedrukt! Sedert september wachten we op de definitieve afwerking en tot op vandaag nog steeds geen deftig antwoord …. ! Planning belt nooit terug met een definitief antwoord bijgevolg moeten wij andere onderaannemers steeds uitstellen. Veel zin om alles terug te laten ophalen en artikels te laten verschijnen in de krant dat een woord geen woord is voor DSM ; nul empathie en nul respect voor de klant!

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
DSM nooit meer! Een hele dure keuken, alles ok tot bij de plaatsing, de plaatser een super klungelaar, kasten schuin en niet op lijn geplaatst (wel na maanden weer uitgebroken maar het verfwerk daar kon je weer zelf voor opdraaien)luifel krommer kon niet, voor de kasten werden uitgebroken konden ze niet eens afgeregeld worden, er was ook een lat gescheurd driemaal ter plaatse geweest 2 maal met een verkeerd stuk nu na 2 jaar is ze zienbaar en zo goed als ze kon afgewerkt worden

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Heel tevreden over onze ervaring bij DSM Keukens in Sint-Martens-Latem. Vanaf het eerste moment voelden we ons heel goed begeleid. Gregory hielp ons super bij de ideale indeling van onze ruimte en binnenhuisarchitecte Eline gaf topadvies over de materialen en afwerking. Dankzij hen hebben we nu echt onze droomkeuken samengesteld.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Verkoper Guillaume nam de tijd en gaf ons uitgebreide uitleg. We kochten hier dan ook met veel plezier onze prachtige keuken.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
correcte en vriendelijke uitleg.
goede inbreng van ideeën.

Reply from DSM Keukens - Sint-Martens-Latem
Steven heeft ons volledig overtuigd door zijn joviale vriendelijkheid en niks was te veel voor hem.
Ook een heel deskundige uitleg gekregen.
Bedankt Steven !