See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

hun er største svindler bor skive voldgade 16 st th skive hun syyder og beddrager hun ikke min depositum tilbage leje lejlighed der skimmesvampe utæt vindur

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt langt langt væk Vi overtog et lejemål, hvor der ikke engang var gjort rent. Huller over alt i væggene og døde dyr i vindueskarmen. Radiatoren virkede ikke, så lejemålet kunne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu boet i 5 af Dybdahls lejligheder, og har ALDRIG haft problemer; tværtimod. Han har været reel hele vejen igennem, også da jeg fraflyttede hans regi sidst, da fik jeg mit fulde indskud tilba... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nul stjerner. De ignorerer mails, og udbedrer ikke mangler i deres lejemål. Kæmpe fuskerfirma. Fraflyttede i april og har endnu ikke modtaget opgørelse, trods daglige mails gennem hele juli.... See more

Company details

1. Real Estate Rental Agency
  2. Real Estate Agency
  3. Real Estate Agents

Information provided by various external sources

Udlejning af lejligheder i Skive, Herning, Randers, Ry og Vejle

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1.9

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Uprofessionel!!!

først det gode. lejligheden var ok. lidt for dyr iforhold til hvad man fik. men det var et af de få steder hvor hund er tilladt. men så slutter det os der
da vi flyttede ind fik vi tilbuddet. betal mindre i depositum og så bliver lejligheden ikke gjort rent (dvs malet og gulvet slebet) og så skulle vi heller ikke gør disse ting når vi flyttede. da mig og min kæreste ikke lige stod med en masse penge så benyttede vi os af det.
da vi flyttede ind var der omkring 10 huller i væggene i sove værelset. nogle stykker i stuen, der var gammelt smeltet slik som sad fast i gulvet inde i stuen, gulvne var slidte og flosset og man fik splinter i fødderne. men som sagt vi sagde ja til at flytte ind sådan så det er ikke det jeg brokker mig over. (udover slikket for det var fandme for klamt!!)
nej det jeg brokker mig over er at. da vi så flyttede der fra , malede vi hele lejligheden, vaskede alle gulve og gjorde dem fine igen,
men det var herren ( Jesper ) ikke tilfreds med. så jeg har modtaget et fine brev hvor han har skønt at hele lejligheden skal renoveres på lejers (min) regning!!! selvom vi havde malet og gjort den ren, hvor vi en da havde aftalt inden vi flyttede ind at det behøvede vi ikke at gøre!!!
og ikke nok med det. så da jeg ringer til ham ang det brev siger han at nu må jeg bare slappe af og vente til at det hele er blevet færdig!? hvad mener du!!
hvis jeg ikke først var sur over det brev så blev jeg det da der. men vi fik talt lidt og han fik sagt at han ville betale depositummet midt i måneden. så spurgte jeg om det blev den 15.09 - det sagde han ja til..
skrev så en mail til ham om han ikke ville sætte pengene ind om fredagen (den 13.09) da det ville gøre at jeg havde pengene nærmeste hverdag efter den 15 (hvilket jeg kun synes er fair når man tænker på den behandling!) men nej. der er ikke kommet nogen penge ind på kontoen i dag!.
så jeg ringede til ham for at høre hvornår han vil sætte de penge ind, han starter med at sige at vi slet ikke aftalte nogen dato. jeg citere " han havde kun sagt en gang midt i måneden" jamen hold nu op. står du og siger jeg lyver nu ?
bagefter siger han også at fordi jeg var så sur sidste gang ja så kom jeg altså bag i køen i forhold til alle de ting han skulle nå.
HVAD SKER DER!? hvor UPROFESSIONEL har man lov til at være ?

kan kun sige til fremtidige lejere LAD VÆR!!! kan godt være han virker fin nok . men han er efter min mening en krejler

September 16, 2013
Unprompted review

Hold jer væk!

At skrive under på en lejekontrakt med Dybdahl er nok det dummeste jeg har gjort i længere tid.

Boligen var i dårlig stand og aftaler om forbedringer blev enten udskudt igen og igen eller til sidst slet ikke overholdt hvilket var enormt frustrerende.

Alt var en evig kamp med ham og alt skulle tilsyneladende diskuteres. Han var aldrig enig i, at tingene var i dårlig stand og skulle udbedres - det hele blev blot holdt hen med en masse snak og bortforklaringer.

Jeg vil på ingen måde anbefale det...

August 27, 2011
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look