We hebben 2 jaar geleden al kennis gemaakt met de uitstekende service tijdens onze 1ste kennismaking met Eilandhoppen op Maat. Zij hebben toen een 22daagse reis verzorgt van Athene, Paros, Naxos, Sa... See more
See what reviewers are saying
Andros heeft onze huwelijksreis naar Griekenland perfect georganiseerd. 20 dagen eilandhoppen was compleet geregeld waardoor wij zonder zorgen weg konden. De hotels waren met zorg uitgezocht zodat we... See more
Net terug van onze tweede reis georganiseerd door Eilandhoppen op Maat. Dit maal Tenerife, La Gomera en La Palma. Het was wederom geweldig georganiseerd. De vliegreis, de auto's, de hotels, de ferry's... See more
In juli 2021 bezochten wij via Eilandhoppen op Maat Athene en drie Griekse eilanden. Best spannend door corona maar we werden tijdig en goed geïnformeerd over de maatregelen. Andros dacht goed mee ove... See more
Company details
Information provided by various external sources
Eilandhoppen op Maat specialiseert zich in het op maat aanbieden van eilandhopreizen door Griekenland en Spanje. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u daarom goed adviseren.
Contact info
Netherlands
- www.eilandhoppenopmaat.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alles fantastisch geregeld
Alles fantastisch geregeld, niks is teveel gevraagd. Er wordt altijd snel en duidelijk gereageerd via de mail.
Het was de 2de keer dat wij via eilandhoppenopmaat en reis boekte en zeker niet de laatste keer.
Uitstekende ervaring!
Ik heb 2x een vakantie in Griekenland geboekt via Andros van Eilandhoppenopmaat.nl. Hij heeft een goed gevoel voor de minder voor de hand liggende, maar zeer de moeite waard zijnde eilanden en hotels. Alles (ook qua hotels en transfers) was verder uitstekend geregeld en liep als vanzelf.
Top organisatie
Supersnel in reageren op mail. Alles ter plaatse erg goed geregeld! Transfers, ferry’s en hotels. Niets op aan te merken.
Goed advies en super geregeld.
Zeer prettige ervaring gehad met deze reisorganisatie. Hebben goede adviezen gegeven en hebben de reis goed ingedeeld en met de wens om op elk eiland een auto te hebben is vakkundig opgepakt en gerealiseerd.
De gekozen hotels waren prima en elk hotel had z'n eigen charme. Locaties waren ook goed gekozen. Ook de organisatie ter plekke had aandacht voor je.
Persoonlijke aanpak
Terug van een rondreis Athene-Meteora-Lefkada en Corfu. Heel aangename tijd gehad. Alles picco-bello geregeld. Goede suggesties gekregen. Hartelijk dank aan het reisbureau!!!
In juni 2022 met 4 volwassenen…Athene,Astypalea, Amorgos en Mykonos totaal 18 dagen.
In juni 2022 met 4 volwassenen Eilandhoppen.
Geboekt bij Eilandhoppen op Maat.
Niet voor de eerste keer daarmee in zee gegaan en zoals altijd weer perfect geregeld.
Meneer Bosman denkt mee met de ideeën en voorstellen die je zelf hebt, en hij adviseert daar ook in.
Drie dagen Athene, in een wijk waar alle bezienswaardigheden lopend te bereiken zijn.
Leuke fietstocht door de stad met een Nederlandse gids, Marieke, die leuk en veel te vertellen heeft.
Transfer met binnenlandse vlucht naar Astypalea.
4 dagen was genoeg zei meneer Bosman.
En dat klopte, heerlijk eiland en prima studio’s. Kilindra studio’s,top.
Met de Ferry naar Amorgos het dorp Aegiali in hotel Yperia. Voor 3 dagen.
Prima hotel in het dorp en vlakbij de aanlegplaats van de Ferry.
Uiteraard bij het klooster geweest, een aardige klim maar zeker de moeite waard.
Vanaf Amorgos met de Ferry naar Naxos, hotel Astoria of Naxos.
Ook hier weer een prima hotel, 4 dagen Naxos. 2 dagen een auto gehuurd en het eiland bekeken.
Daarna met de Ferry naar Mykonos, voor de laatste 3 dagen, hotel Vienoula’s Garden.
Prima hotel zeer vriendelijke mensen bij de receptie.
Daarna met het vliegtuig van Mykonos terug naar Nederland.
Het is niet de eerste keer via meneer Bosman zijn bureau, maar zeker niet de laatste keer.
Alles is tot in de puntjes geregeld.
Eilandhoppen op Maat is een echte aanrader.
vakkundig advies
Kundig, professioneel en hulpvaardig. Na het eerste mailcontact hadden wij al een heel goed gevoel bij dit bedrijf. Er werd goed meegedacht met onze wensen en werden leuke voorstellen gedaan. De vakantie was dan ook fantastisch. We werden volledig ontzorgd en alles was prima en volgens afspraak geregeld
Geweldige vakantie perfect geregeld
De voorbereiding ging heel prettig. Geen vraag was teveel, en Andros kwam ook zelf met goede adviezen en oplossingen. De aangeboden accommodaties op alle eilanden waren heel goed, op prima locaties en met supervriendelijk personeel. De huurauto's en veerboten waren ook goed geregeld. Klein misverstand is razendsnel opgelost. Klap op de vuurpijl was een door Andros voorgesteld tophotel op Santorini, met privézwembadje, prachtig uitzicht over de caldera en weg van de drukte. Wij zijn dus zeer enthousiast over Eilandhoppen Op Maat!
Perfectie in alles
Wat is alles perfect tot in de puntjes geregeld! Persoonlijk contact goede info over de ligging van hotels en bovenal echt goede perfecte accomodaties..wij hadden mykonos Paros Santorini geboekt.Dankzij hun inzet hebben wij de beste vakantie ooit gehad! Transfers perfect echt super gewoon.
Vooral de eindtopper de kamer met jaccuzi op Santorini zorgde voor tranen van dankbaarheid.Beste reisorganisatie die ik ooit gehad heb Bedankt Andros voor alles!
Fantastische top georganiseerde reis.
Net terug van een fantastische reis van Athene naar Paros, Naxos en Santorini.
De 2x uitstel door Corona en familieomstandigheden waren geen probleem voor Andros en het team.
Alles was perfect geregeld en conform afspraak. Ook de vele persoonlijke tips waren top waardoor de vakantie NOG mooier was.
We hebben echt genoten van een van de mooiste vakanties ooit.
Echt een aanrader , super geregeld
Echt een aanrader .
Contact via Andros super , altijd bereikbaar of een mailtje terug.
Wij hebben 4 eilanden bezocht en alles prima geregeld. Op vliegveld bij aankomst stond iemand klaar om ons naar autoverhuurbedrijf te brengen.
Auto opgehaald welke wij de hele reis hebben gehouden. Ferry’s allemaal goed geregeld naar de verschillende eilanden. Hotels allemaal prima en ook alles geregeld. Wij hebben en top vakantie gehad met leuke tips van Andros over de Eilanden.
Bedankt
Annie en Paul
Geweldige vakantie gehad.
We hebben het prima naar ons zin gehad. Alles was voortreffelijk geregeld door de organisatie. We hebben 4 eilanden bezocht en de transfers e.d. waren allemaal op tijd. De taxi stond overal klaar zowel voor het ophalen bij de accommodatie als het ophalen bij de Ferry's.
De accommodaties waren allemaal prima.
Echt een aanrader
Echt een aanrader, alles is perfect geregeld.
Mooie reis, afwisselend, tranfer super geregeld, ervaren chauffeurs.
Prachtige hotels met een heerlijk uitgebreid ontbijt.
alles klopte, complimenten, dit gaan we zeker nog een keer doen
Eilandhoppen-op-maat ideaal voor reizen in Griekenland
Eilandhoppen-op-maat heeft een mooie, probleemloze reis voor ons samengesteld en uitstekende partners gekozen om mee samen te werken, vriendelijke competente mensen die altijd voor ons klaar stonden; alles liep op rolletjes en iedereen was overal op tijd.
We hebben genoten van deze reis en will;en deze graag aanbevelen aan anderen.
Het weer was prachtig op de eerste en de laatste dag na, we begonnen in Athene met flink was regen en eindigden op Mykonos ook met een regenbui tijdens het boarden, maar de twaalf dagen daartussen waren goed tot geweldig: veel zon (onze kinderen waren jaloers op onze gebruinde gezichten), een heel aangename temperatuur tussen 20 en 25 graden met alleen op de laatste drie dagen een straffe wind. We hebben op elk eiland in ieder geval één dag aan het strand of het zwembad gelegen en daardoor ook aangenaam af kunnen wisselen in actieve dagen met wandelingen en rondritten op de eilanden en passieve dagen om bij te komen. Genieten hebben we de gehele vakantie gedaan.
8 daagse reis Canarische Eilanden,
8 daagse reis Canarische Eilanden,
We hadden vooraf onze wensen kenbaar gemaakt en daarop is goed ingespeeld. De accommodaties waren precies zoals we gevraagd hadden; kleinschalig, gezellig en buitenaf. Ook de overtocht van Gran Canaria naar Tenerife en de huurauto's waren top geregeld. Lijstje met alle bezienswaardigheden is afgevinkt. Een fijne vakantie gehad, zonder zorgen...
Fantastisch georganiseerde reis over de eilanden Kos, Lipsi, Patmos, Leros en Kalymnos door Andros Bosman/Eilandhoppen op Maat.
Fantastisch georganiseerde reis over de eilanden Kos, Lipsi, Patmos, Leros en Kalymnos. Goede accomodatie op de eilanden waarbij met name het huisje/appartement op Lipsi (Niriedes Traditional Houses) en het hotel in Kos-Stad (Aktis Art Hotel) super waren! Ons hoofdreisdoel was Patmos en met de overige eilanden in Dodekanesos was onze reis onvergetelijk! Op het vliegveld van Kos en bij alle havens waar de supersnelle ferry's van Dodekanisos Seaways aanmeerden stonden taxi-chauffeurs van Python Tours klaar om ons naar ons hotel of huisje te brengen (en na enkele dagen weer terug naar de haven of vliegveld). De toegezonden informatie (ook over Covid-19) door Andros Bosman was uitstekend.
5 ***** ervaring
Nog 1 nachtje Mykonos en onze vakantie zit erop helaas. Ik wil Andros en zijn medewerkers een dik compliment geven voor de geweldige organisatie!! Wij hebben echt een super relaxte vakantie gehad en intens genoten. 5 cycladen eilanden bezocht; Santorini, Naxos, Paros, Andros en Mykonos. Elk eiland heeft zijn eigen charme en de uitgekozen hotels waren stuk voor stuk geweldig en erg comfortabel. De volgende reis naar Griekenland ga ik zeker weer opnieuw boeken via Eilandhoppen op Maat. Dus ik zou zeggen niet twijfelen maar gewoon boeken bij dit zeer betrouwbare en uiterst flexibele reisbureau. Dank je wel Andros, we will be back!
Groetjes Laurens en Gelsys
Niet meer zonder.
De afgelopen zes jaren laten we onze zussenreis door #eilandhoppen op maat verzorgen. Net als deze september Athene Hydra Poros Athene. Waar we toch weer verrast werden door de extra service van de agent ter plaatsen die ons via de chauffeur met het beroemde naambordje naar de ferry zou brengen. De agent legde heel duidelijk uit hoe en waar we onze tickets konden vervangen voor een vroegere aankomst op Hydra. Hoe geweldig en attent van deze Griekse agent.
Altijd alles verzorgd.
En met mijn man heb ik de Cabarische eilanden gedaan waar alle ferries en auto verhuur voor ons perfect geregeld werden door Eilandhoppen op maat. Onmogelijk om dit zelf te doen. Zeker als je beseft dat de kwaliteit van het vervoer hoog was tegen een scherpe prijs.
Eilandhoppen op maat is zorgvuldig betrouwbaar en onthoud je wensen die je terug vindt in je volgende reisbestemming.
Super vakantie!
Eilandhoppen op Maat is de organisatie waar je moet zijn als je een eilandgroep wilt ontdekken in Griekenland. Wij hebben de Cycladen bezocht in twee weken tijd (Athene - Mykonos - Paros - Naxos en Santorini) en hadden de mogelijkheid om zelf de gehele reis samen te stellen. Ondanks de huidige maatregelen hebben wij een top vakantie gehad, je ontvangt alle Covid / reisdocumenten zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Je wordt volledig ontzorgt; goede hotels incl transfers, ferry tickets en eventuele huur auto's worden alvast gereserveerd en / of geboekt. Ook de tips per eiland die je ontvangt zijn erg handig, dat bespaard weer tijd. De lokale agenten zijn ook erg betrokken, wat ook top is. Samengevat: Je krijgt maatwerk en uitstekende service voor een goede prijs. We raden het iedereen aan
3 fantastische weken op de Cycladen
Wij hebben in september 3 fantastische weken in Griekenland gehad dankzij Andros van Eilandhoppen op maat. We hebben 5 eilanden op de cycladen bezocht, afsluitend op het vasteland Athene en Delphi. Er waren dus nogal wat verplaatsingen nodig. Maar op ieder eiland was de Ferry, het hotel en de huurauto prima geregeld. Zodat wij onbezorgd van het mooie Griekenland hebben kunnen genieten,
The Trustpilot Experience