We hebben 2 jaar geleden al kennis gemaakt met de uitstekende service tijdens onze 1ste kennismaking met Eilandhoppen op Maat. Zij hebben toen een 22daagse reis verzorgt van Athene, Paros, Naxos, Sa... See more
See what reviewers are saying
Andros heeft onze huwelijksreis naar Griekenland perfect georganiseerd. 20 dagen eilandhoppen was compleet geregeld waardoor wij zonder zorgen weg konden. De hotels waren met zorg uitgezocht zodat we... See more
Net terug van onze tweede reis georganiseerd door Eilandhoppen op Maat. Dit maal Tenerife, La Gomera en La Palma. Het was wederom geweldig georganiseerd. De vliegreis, de auto's, de hotels, de ferry's... See more
Company details
Information provided by various external sources
Eilandhoppen op Maat specialiseert zich in het op maat aanbieden van eilandhopreizen door Griekenland en Spanje. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u daarom goed adviseren.
Contact info
Netherlands
- www.eilandhoppenopmaat.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Top vakantie, top geregeld!
Wat hebben wij een fantastische vakantie gehad naar Mykonos, Paros, Naxos en Santorini! Andros heeft onze reis tot in de puntjes top geregeld. We hebben onbezorgd kunnen genieten van goede hotels met een perfecte ligging en goede transfers. Zo hebben wij een 4-tal mini vakanties gehad in 2 weken.
Andros communiceert goed en direct, denkt mee en komt zijn afspraken na.
Wij bevelen Eilandhoppen op Maat van harte aan!
Als je op zoek bent naar een vakantie…
Als je op zoek bent naar een vakantie op verschillende leuke Griekse eilanden waarbij alles goed geregeld is, dan is Eilandhoppen op maat het juiste adres. De overtochten, de transfers en hotels met hun locaties waren super! Zou zo weer boeken...
Kos - Symi - Rhodos
In augustus hebben wij via Eilandenhoppenopmaat een mooie reis gehad naar Kos, Symi en Rhodos. Dat is ons zeer goed bevallen - prima appartementen, lekker weer, lekker eten en mooie afwisseling.
Een onwijs leuke en relaxte vakantie…
Een onwijs leuke en relaxte vakantie gehad door alles wat Andros van eilandhoppen op maar voor ons heeft geregeld! Wij hebben zelf niets hoeven te regelen en hebben kunnen genieten van een heerlijke vakantie, andros bedankt!
In juli 2021 bezochten wij via…
In juli 2021 bezochten wij via Eilandhoppen op Maat Athene en drie Griekse eilanden. Best spannend door corona maar we werden tijdig en goed geïnformeerd over de maatregelen. Andros dacht goed mee over ons ingewikkelde reisschema en de aanpassingen daarin. Eenmaal in Griekenland verliep alles soepel en conform planning. De accommodaties waren goed gekozen en gastvrij. Kortom: voor wie onbezorgd op vakantie wil in Griekenland: zoek niet verder. Eilandhoppen op Maat regelt het tot in de puntjes.
Ionische eilanden zomer 2021
Eind juli en begin augustus 2021 hebben wij een heerlijke vakantie gehad op drie Griekse eilanden namelijk Lefkas, Kefalonia en Zakynthos.
Eilandhoppenopmaat.nl heeft ons, zeker in tijden van Corona, goed bijgestaan met advies en de mogelijkheden.
De Grieken zijn gastvrije mensen en de prijzen op de eilanden hebben wij als voordelig ervaren. Wij zaten met onze accommodaties net iets buiten het (drukke) centrum. Op loopafstand bevonden zich verschillende restaurants en om eilanden te ontdekken hebben wij huurauto's genomen.
Wij gaan zeker de Griekse eilanden verder ontdekken en zullen dan zeker weer bij Eilandhoppenopmaat.nl de mogelijkheden bekijken!
Fantastische reis
We hebben een fantastische reis gemaakt over het vaste land. Andros heeft stuk voor stuk prachtige hotels voor ons uitgezocht, bij wijzigingen werd altijd direct met ons overlegd. Bij iedere bestemming kregen we tips mee om te bezichtigen waardoor we veel mooie plekken hebben gezien.
Last minute geboekt, fantastisch geregeld
Twee weken voor onze vakantie hebben we onze vakantie naar IJsland omgezet naar Griekenland (ivm Corona). Eilandhoppenopmaat heeft binnen dag alles voor ons geregeld.
We hebben een heerlijke vakantie gehad, Eilandhoppenopmaat heeft goed ingeschat welke eilanden en adressen bij ons passen. De accommodaties waren erg fijn, we zijn overal heel vriendelijk ontvangen . De plekken waar we hebben gezeten waren goede uitvalsbasissen om de eilanden te kunnen verkennen. De autohuur en ferry’s waren netjes geregeld en we hebben alles bij elkaar een onbezorgde vakantie gehad.
Wil je zonder zorgen op reis, boek via eilandhoppenopmaat.nl
Wil je zonder zorgen op reis, dan is boeken via eilandhoppenopmaat.nl een echte aanrader. Na 1,5 jaar (vanwege corona) konden wij nu eindelijk onze reis maken. Gedurende die 1,5 jaar een aantal keren contact gehad en tot volle tevredenheid werden onze vragen snel en adequaat afgehandeld. In juni 2021 hebben wij dan eindelijk de 5 eilanden in de Zuid-Egeïsche Zee bezocht en alles was tot in de puntjes geregeld. Mooie accommodaties, leuke tips over de eilanden en een organisatie die echt met je meedenkt op basis van hetgeen jij vraagt. Bij een volgende reis naar Griekenland komen wij zeker terug bij deze reisorganisatie. Echt super!
Uistekend, niet verder zoeken!
Uitstekend en snel geholpen om een prima reis te maken naar Lefkas, Kefaloniaen Ithaki. Veel kennis mede door eigen bezoeken en lokale contacten. De info was volledig en door uitstel ivm corona is goed gereageerd om ons later alsnog op vakantie te kunnen laten gaan. Kortom: een aanrader!!
Mooie Griekenland eilandhoppen ervaring
Supergoed advies gehad over de eilanden. Erg betrokken en alles was ter plaatse goed geregeld. Heel fijn om op deze manier Griekenland te ontdekken.
Aanrader!
Wij hadden een vakantie geboekt voor 3 weken eilandhoppen op 5 verschillende eilanden. Eilandhoppen heeft het helemaal op maat aangepast naar onze wensen en het kon tussendoor ook nog worden gewijzigd. Bij vragen zijn ze ook altijd goed bereikbaar en we zijn goed geholpen met tips etc. Kortom: topervaring
Absolute aanrader
We zijn net terug van een fantastische reis door Griekenland, een gedeelte van het vasteland en vijf eilanden van de Cycladen bezocht. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en de communicatie verliep vlot en prettig!
Voor de eerste keer gehopt.
Maandag teruggekomen van een reis naar drie Cycladen eilanden, Paros, Naxos en Santorini. Zo'n 5 nachten per eiland. Geboekt bij Eilandhoppen op Maat. Naast het feit dat het een prachtige en afwisselende ervaring was, kan ik niet anders zeggen dan dat de organisatie perfect was. Alles klopte! Geen wachttijden bij ophalen van... en wegbrengen naar..... Hotels prima met mensen die alles voor je wilden doen. Op elk eiland wel iemand als contactpersoon indien nodig. Kortom wat Eilandhoppen betreft, en dan ook nog op Maat, zeker voor herhaling vatbaar.
Fantastische service
Fantastische service! Twijfel niet en boek bij Eilandhoppen op maat! Andros is de eigenaar en hij heeft ons geholpen om echt de perfecte reis samen te stellen! Niet alleen als je al geboekt hebt maar ook als er problemen zijn is hij er en zoekt hij samen met de klant naar de juiste oplossing!
Een aanrader! Kleinschalig en persoonlijk
Voor het eerst een reis laten boeken door een reisbureau, en dat is bij Eilandhoppenopmaat goed bevallen! Er is rekening gehouden en gezocht op onze specifieke wensen, vervolgens zijn alle hotels, ferry’s, auto’s en vluchten perfect geregeld. We reisden naar La Palma, La Gomera en Tenerife.
Goed contact via mail en telefoon. Heerlijk om al het geregel te kunnen uitbesteden! Een aanrader.
Zeer goede ervaring gehad
Zeer goede ervaring gehad!
We waren met het hele gezin op reis en hebben genoten! Mooie eilanden, leuke hotels en het vervoer was telkens goed geregeld.
Vooraf enkele twijfels omdat het een minder bekende organisatie is, maar dat was volledig onterecht. Alles was goed geregeld en volledig naar verwachting.
Echt een aanrader!
Met toeval op de site terecht gekomen…
Met toeval op de site terecht gekomen van Eilandhoppen.nl. Zeer tevreden. Alles super goed geregeld. Goede auto's. Stond na elke ferry transfer mooi klaar met een bordje met onze naam erop. We hebben genoten van de Canarische eilanden Tenerife , la Geroma,en La Palma.
We hebben een prachtige reis gemaakt in…
We hebben een prachtige reis gemaakt in juli/augustus 2019. Start in Athene, Andros, Paros, Amorgos, Naxos en Santorini. Perfecte hotels, prima transfers. Een reis om nooit te vergeten.
Reisgezelschap 2 volwassenen, 3 jong volwassenen, 21, 21 en 19 jaar. Iedereen heeft zich geamuseerd. De afwisseling tussen de eilanden was prima. Geen massa toerisme. Andros vonden we het mooiste/leukste
Aanrader
Dit jaar voor de 2e keer onze vakantie geboekt bij Eilandhoppen op Maat. Wederom genoten van een heerlijke reis. Alles goed geregeld, mooie locaties op bijzondere plekken. Een aanrader!
The Trustpilot Experience