We hebben 2 jaar geleden al kennis gemaakt met de uitstekende service tijdens onze 1ste kennismaking met Eilandhoppen op Maat. Zij hebben toen een 22daagse reis verzorgt van Athene, Paros, Naxos, Sa... See more
See what reviewers are saying
Andros heeft onze huwelijksreis naar Griekenland perfect georganiseerd. 20 dagen eilandhoppen was compleet geregeld waardoor wij zonder zorgen weg konden. De hotels waren met zorg uitgezocht zodat we... See more
Net terug van onze tweede reis georganiseerd door Eilandhoppen op Maat. Dit maal Tenerife, La Gomera en La Palma. Het was wederom geweldig georganiseerd. De vliegreis, de auto's, de hotels, de ferry's... See more
In juli 2021 bezochten wij via Eilandhoppen op Maat Athene en drie Griekse eilanden. Best spannend door corona maar we werden tijdig en goed geïnformeerd over de maatregelen. Andros dacht goed mee ove... See more
Company details
Information provided by various external sources
Eilandhoppen op Maat specialiseert zich in het op maat aanbieden van eilandhopreizen door Griekenland en Spanje. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u daarom goed adviseren.
Contact info
Netherlands
- www.eilandhoppenopmaat.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heerlijke vakantie!
Heerlijke vakantie!
We zijn met onze groep van 9 net terug van een heerlijke vakantie naar Kreta. Alles was prima verzorgd door Andros en zijn team en we hebben genoten van de prachtioge natuur en de prima accommodaties die er voor ons geregeld waren.
Het was top!
Meerdere malen goed geholpen door eilandhoppen.nl
Drie jaar geleden ben ik toevallig uitgekomen op eilandhoppen.nl.
Zowel vorig jaar (Canarische eilanden) als dit jaar (cycladen - Griekenland) een reis geregeld via deze reisorganisatie. Beiden keren top geregeld, zowel voor als tijdens de vakantie. Drie jaar geleden had ik hen ook gecontacteerd voor een reis maar zijn we er uiteindelijk niet voor gegaan. Dit heeft Andros echter niet tegengehouden om in alle 3 de gevallen op onze (vele) vragen voor het boeken zeer vriendelijk te antwoorden. Na het boeken krijg je alle documenten doorgestuurd en bij aankomst worden je de nodige vouchers gegeven (ferry, hotel). De hotels zijn ook allemaal dik in orde!! Ook bij problemen tijdens de reis word je zeer snel geholpen. Ofwel door de lokale contactpersoon die je hebt doorgekregen, ofwel door Andros zelf.
Kortom een top vakantie, geregeld door een top bedrijf :). Indien je een vakantie wilt waarbij je wat rondreist maar liever niet alles zelf regelt, kan je dit met een gerust hart aan eilandhoppen.nl overlaten.
UItstekend
Ik heb eiland hoppen op maat eerder bij toeval op internet gevonden,achteraf gezien blijkt dit een schot in de roos geweest.We hebben in totaal 17 dagen rondgereisd.Begonnen in Athene dan paros,Naxos,Santorini en geeindigd in Kreta.Werkelijk alles werd tot in de puntjes uitgewerkt:vliegtickets,verblijven,transfers,autohuur.Dit was af en Andros en zijn team mogen een grote pluim op hun hoed steken.
Dus als je van plan bent zoiets te doen,laat het gerust aan hen over.Het enige wat je moet doen is van je reis genieten.
Prachtig gedaan en een welgemeend dank je wel Andros.
A en Guy.
Laat Andros uw vakantie regelen!
Ontdekt op internet, bleek een ware vondst. In overleg met Andros de gewenste vakantie besproken. Andros is hiermee aan de slag gegaan en toverde achteraf gezien een fantastische vakantie tevoorschijn. Wij hadden het zelf niet beter kunnen doen qua prijs en kwaliteit. Op de eilanden Paros, Naxos en Santorini werden we ondergebracht in prachtige accommodaties. De transfers waren prima geregeld. Zelfs toen een boottransfer niet kon doorgaan vanwege een staking werd dit keurig opgelost. De bestemmingen Paros en Naxos waren erg fijn en relaxed. Santorini iets minder: erg toeristisch en commercieel. Al met al zeer goede vakantie gehad en kunnen deze organisatie van harte aanbevelen!!
Cycladen
Wij zijn via eilandhoppen op maat 2 weken naar Griekenland geweest. Via Athene naar Sifnos, Milos, Folegandros, Santorini.
Het was echt een geweldige combinatie, met prachtige kleinschalige hotels, en allemaal gunstig gelegen.
Alles was prima geregeld, de taxi stond weer mooi op ons te wachten om ons naar de Ferry en naar ons hotel te brengen.
Vanwege de zware wind op zee konden de kleine boten niet uitvaren
op Folegandros, dus hebben we de grote Ferry een dag eerder moeten nemen naar Santorini.
Dit is allemaal voor ons geregeld door Eilandhoppen op Maat en de agenten ter plaatsen, heerlijk om je daar niet druk over hoef te maken op je vakantie.
Mocht je willen gaan hoppen in Griekenland dan raad ik je aan om dit lekker door Andros (=eilandhoppenopmaat.nl) te laten verzorgen dan heb je een geweldige vakantie.
Pim en Mirjam
Eilandhoppen Cycladen
We zijn via vrienden in contact gekomen met Andros. Griekenland was bij ons al we bekend, reeds diverse vakanties doorgebracht, maar eilandhoppen nu voor het eerst gedaan. En dit laten regelen door Eilandhoppen.nl. Geen seconde spijt gehad hiervan. Was perfect geregeld. De hotels op Paros, Naxos en Santorini waren gewoon heel goed. We hadden met ontbijt en ook dit was perfect. Alles heel goed geregeld op alle plaatsen. Landen op Mykonos. Hostess stond klaar met alle vouchers en begeleiding naar de haven Ook de communicatie op de eilanden ivm de andere transfers was perfect geregeld.Voor ons eerste verblijf op Naxos Hotel Pandrossos. Pal aan zee en aan de rand van de stad(je) OP Naxos zaten we in "Anita's Village" (appartement hotel) en op Santorini in het Andreas hotel. Alle zeer goede locaties en zeker aan te bevelen. Local bus verbindingen zijn op alle 3 de eilanden heel goed je bent binnen een 20 à 30 tal minuten op je bestemming als je ergens naar toe wilt en de bus stations zijn heel dicht bij deze hotels. We hebben op alle eilanden veel gedaan en gezien. Al met al mede dank zij Eilandhoppen, Andros, hebben we een hele fijne, mooie vakantie gehad en dit via hen regelen is zeker voor herhaling vatbaar
Karin en Jan
Perfecte communicatie, perfecte accomodatie, perfecte transfers!
We zijn dit jaar voor de tweede keer op reis geweest met Eilandhoppen op maat. Vroeger gingen we zelf, met enkel een rugzakje en een beperkt budget. Twee jaar geleden wilden we dit als gezin doen, en toen heeft Andros voor ons een prachtige reis gemaakt (Athene, Naxos, Paros, Amorgos, Santorini). Dit is zo goed bevallen, dat we dit jaar weer gingen. Deze keer naar de wat minder bekende eilanden: Andros, Syros, Folegandros, Milos en, op verzoek van de tieners: Mykonos. Een niet zo heel logische combinatie, maar Andros had alles perfect voor ons uitgezocht. Alles was top: het advies en de informatie vooraf, de accomodaties, de transfers. We hebben echt genoten, doordat alles zo goed geregeld is kun je optimaal genieten. En 5 eilandjes betekent eigenlijk 5 kleine vakanties. Ook de kinderen vonden het geweldig. Of zoals mijn dochter zei bij een van de prachtige hotels: 'ik weet niet wie dit geregeld heeft, maar diegene verdient een pluim!' Gelukkig zijn er nog heel veel Griekse eilandjes, dus we gaan in de toekomst zeker nog een keer!
Een dikke tien
Net terug van drie weken hoppen over de Ionische eilanden en het was geweldig. Dat geldt zowel voor de reis als voor de inzet van Eilandhoppen op Maat (Andros)! Schitterende eilanden, prachtige accommodaties met zeer vriendelijke eigenaren en met de ferries gaan was ook elke keer weer een chaotisch feest. Ons vertrek viel samen met de brandstofperikelen op Schiphol (vlucht gecanceld), maar voordat we de luchthaven hadden verlaten had iemand ons al gebeld: Andros, met een betere alternatieve vlucht dan Transavia in gedachten had, waardoor we ons oorspronkelijke ‘hopschema’ gewoon helemaal hebben kunnen doen. Dát is nog eens service met een hoofdletter S. Eilandhoppen op Maat verdient dan ook niets minder dan een dikke tien!
supergeslaagde eilandhopping op de Cycladen
Het was deze zomer de 4e keer dat we via Eilandhoppenopmaat op vakantie gingen. We hadden jarenlang bij de grotere touroperators onze reizen geboekt, maar omdat we aan nieuwe bestemmingen toe waren kwamen we na een zoektocht op internet terecht bij Andros, en we hebben ons de beslissing om met hem in zee te gaan nog geen seconde beklaagd.
Voor een controlefreak zoals mezelf is het heel wat om de volledige organisatie aan iemand anders over te laten, dus eigenlijk is dit het grootste compliment dat we Andros kunnen geven: mijn man en ik kunnen van de eerste tot de laatste seconde genieten omdat we inmiddels weten dat alles (vliegticket, tickets voor de ferries, transferts, hotels of appartementen) keurig geregeld is en we volledig op hem kunnen vertrouwen.
Deze keer bracht onze reis ons naar Andros, Tinos, Syros en Santorini, een combi die op maat werd samengesteld omdat we persé op Santorini wilden eindigen.
De eilanden zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken en de verblijfplaatsen die door Andros worden uitgekozen zijn steeds goed gelegen.
Wij houden van de persoonlijke benadering en de vlotte communicatie en kunnen Eilandhoppenopmaat alleen maar aanbevelen.
Wij kijken al uit naar onze volgende hopping in 2020 !
Guy & Ingrid
5 augustus 2019
5 augustus 2019
2 weken eilandhoppen op de Sporaden, Alonisos, Skopolos en Skiatos.
Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt aan Andros, die vervolgens een perfecte reis voor ons heeft samengesteld.
De overtochten per ferry, de opvang in de havens en het vervoer naar en van de locaties waren uitstekend georganiseerd. Alle locaties die voor ons waren geboekt zijn heel goed bevallen; comfort, heel schoon en vriendelijke en behulpzame gast vrouw/man.
Van harte aan te bevelen.
Florien, Marianne, Hennie en Jan
2e keer, wederom geweldig!
Vorige maand voor de 2e keer op vakantie naar Griekenland geweest met Eilandhoppenopmaat. Dit is ook deze keer heel goed bevallen. Alles is geregeld en overal waar je aankomt staan ze al op je te wachten om je naar je Hotel/appartement te rijden. Deze zijn ook altijd meer dan uitstekend, zelfs als je maar voor 2 sterren gaat. Deze vinden wij persoonlijk nog leuker omdat het kleinschaliger zijn. De Grieken zijn allemaal zeer vriendelijk en kunnen je overal mee helpen. Ze praten graag over hun favoriete plekken en willen hier niets voor terug. Behalve je enthousiasme. Het 'hoppen' naar verschillende eilanden is ook een aanrader. Je ziet weer nieuwe dingen en alles blijft zeer 'relaxed'.
Heerlijke reis gemaakt wat ik al jaren…
Heerlijke reis gemaakt wat ik al jaren wou doen met mn 2 zoons.
We starten in mirtos wat een leuk plaatsje is van waaruit we oa naar Vai zijn gegaan.
De 2e was plakias wat een iets groter en levendig plaatsje is .
3e was Paleochora wat een heerlijk strand heeft en gezellig binnenstraatje waar je heerlijk kan eten . Daar vandaan hebben we de samaria kloof gelopen en naar balos beach zijn geweest . We zijn Ook via Spili naar matala geweest.
Enige wat ik miste in paleochora is klein zwembadje . We vinden de zee heerlijk maar ff een verkoelende plons bij aankomst na trip is welkom.
Als laatste naar koutouloufari wat gewoon een gezellig dorp is waar we graag komen dus al met al een heerlijke vakantie gehad
Alles tot in de puntjes geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld. Voor vertrek ontvingen we al de nodige nuttige informatie en tips. Bij aankomst in de eerste accommodatie kregen we een envelop met alle ferry tickets (wij hebben 4 eilanden bezocht tijdens onze reis) en verdere informatie. Transfers van accommodaties van/naar (lucht)havens waren netjes op tijd en bij aankomst op de eilanden werden we opgewacht door de lokale reisagent.
Daarnaast is er bij het boeken goed geluisterd naar onze wensen en interesse, waardoor wij goed geadviseerd zijn. Erg prettig is dat je zelf kunt bepalen hoeveel nachten je per eiland wil blijven en dat het geen vaste schema's zijn.
Kortom: wanneer wij weer gaan eilandhoppen doen we zeker een beroep op "Eilandhoppen op maat"!
Dankjewel Andros.
Dik voor elkaar
Laat de organisatie van het eilandhoppen maar over aan Andros. Volledig ontzorgd hebben wij van Kalymnos, Leros, Patmos en Kos kunnen genieten. Geen transferstress en alle accommodaties tot in de puntjes geregeld. Graag tot een volgende keer!
John & Sandra
Dit was echt een wauw vakantie! 🇬🇷⛱😎
Eind mei/begin juni de prachtige eilanden Santorini, Naxos, Paros en Mykonos bezocht, geregeld door Andros. Dit is toch een van de leukste vakanties in Griekenland die we totnutoe hebben gehad! Bij aankomst 1e locatie kregen we de vouchers en ferrytickets voor de hele vakantie. Overal op tijd opgehaald en weggebracht door hele vriendelijke chauffeurs die soms ook nog goede tips hadden. Wat een prachtige eilanden, Santorini: zo mooi met haar prachtige zwarte stranden, Kamari is ook een leuke badplaats, hotel Andreas een aanrader! En de zonsondergang in Oia, een kadootje maar ook heel mooi in Fira (iets minder druk). Naxos: een plaatje, hele mooie stranden en Naxos stad, wat een mooie stad is dat! Paros: weer heel anders, rustig, lieve mensen, Marioly Village Inn ook een aanrader, mooi appartement en een hele lieve en zorgzame eigenaresse Katarina. Nabij het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Parikia. Mykonos: supereiland, mooie stranden en beachclubs. Mykonos stad, een feestje om te zijn.
Kortom, een topvakantie. Bedankt Andros!
Top geregeld allemaal!
Top geregeld allemaal!
Mooie accomodaties, goede info en vriendelijk advies!
Alles prima geregeld
Wij hebben in 15 dagen 4 eilanden bezocht in de Dodecanessos. Alles was prima geregeld. Bij aankomst op het vliegveld alle tickets en vouchers ontvangen. De taxi's voor de transfers waren altijd ruim op tijd. Vaak kregen we ook nog allerlei tips en wetenswaardigheden te horen. De hotels waren goed tot zeer goed. Wij hebben ons regelmatig gewoon onderdeel gevoeld van het dagelijkse leven. Echt een aanrader.
Vier eilanden in drie weken ...
Vier eilanden in drie weken ...
Wij waren nog nooit op de Canarische Eilanden geweest, we wisten ook niet met welk eiland we moesten beginnen. Dankzij Eilandhoppenopmaat hebben we nu 4 eilanden gezien in 3 weken. Gran Canaria, Tenerife, La Gomera en La Palma. Alles van tevoren geboekt: vlucht, prima accomodaties, huurauto's en bootovertochten. Dankzij de vele tips van het reisbureau hebben we een mooie indruk gekregen van deze eilanden. We hebben een fantastische vakantie gehad, dankzij eilandhoppenopmaat!
Voor de 3de maal op rij met…
Voor de 3de maal op rij met "eilandhoppen op maat" de Griekse eilanden bezocht, en het was wederom TOP. Van dag 1 tot laatste vak.dag alles klaar en duidelijk op papier vermeld. Bij aank.ter plaatse alle vouchers en tickets in ontvangst genomen.
Transferts werden stipt uitgevoerd en als die door weersomst.heden niet kan doorgaan, ook dan wordt je door de organisatie niet aan je lot overgelaten.
Voor wie de rompslomp van organiseren en reserveren wil vermijden, raad ik ten stelligste aan om dit over te laten aan deze reisorganisatie. Comfort verzekerd !!
A en W uit België
Voorjaar 2019: Athene, Paros, Naxos, Santorini
We hebben van 15 t/m 26 april de 12-daagse reis met daarin Athene, Paros, Naxos en Santorini gemaakt. Alles uitgestippeld en geboekt door Eilandhoppenopmaat.
Op Naxos werd er een iets luxer onderkomen geboekt dan gebruikelijk was, omdat dat in die tijd van het jaar zelfs nog wat goedkoper was.Veel voor weinig, dat vinden wij geinig! ;-)
Alle transfers waren perfect geregeld, onderkomens waren meer dan prima verzorgd en de uitbaters van die onderkomens meer dan vriendelijk.
Het enige wat een beetje tegenviel was het weer, maar dat is te verwachten in die periode van het jaar. Vrij veel wind en temperaturen tussen 15 en 20 graden.
Niet alle restaurants waren open en er werd her en der nog druk gewerkt aan terrasjes en dergelijke. Maar voor die beide feiten waren we door de aanbieder vooraf gewaarschuwd.
En natuurlijk zijn we zelf ook wel een beetje wakker.
We gingen op vakantie om lekker veel te wandelen en dat is prima gelukt. Die lagere temperaturen waren voor ons dan ook geen probleem en die terrasjes en restaurants, ach, er was keuze genoeg.
In Athene hebben we een flinke stadswandeling gemaakt langs alle bezienswaardigheden en op Paros lekker gewandeld door de oude dorpskernen met de schitterende geverfde straatjes.
Erg mooi daar was de wandeling van Prodromos via een Byzantijnse weg naar Lefkés en verder naar Paraikia, hoewel het laatste stuk voor een groot deel over de openbare weg ging. De dag erna ging het er stormachtig aan toe op de kapen in het noorden van het eiland.
Op Naxos hebben we 2 dagen een auto gehuurd, omdat het OV daar lang niet alle bezienswaardige plaatsen aandoet. De eerste dag zijn we de berg Zas opgelopen waar we overigens bijna afwaaiden, maar op dit eiland was vooral de wandeling vanaf de Koúroi via Ano Potamiá, Káto Potamiá naar Agios Mámas en weer terug via de Potamiá's naar de Koúroi een fantastische trip!
Mooie uitzichten en een prachtig landelijk gebied. Een aanrader!
Op Santorini liepen we de eerste dag van Megalochori via Pyrgos en Kamari de bult op en langs het oude Thera naar Perissa, waar we de bus terug naar Akrotiri namen. De dag erna was het tijd om naar het foto-paradijs van de Cycladen te gaan: Oia. Vanaf Fira zijn we daar langs de caldera naar toe gelopen en ook de uitzichten onderweg waren meer dan de moeite waard. Oia zelf uiteraard ook.
Misschien leuk voor de geïnteressseerden: we hebben de meeste wandelingen opgeduikeld op de site cycladen.be.
Theo en Margret
The Trustpilot Experience